Viste ni att..

Efter en timmes simmande i en almän pool har du fått i dig en halv liter urin.

Den som vill simma i en pool igen räcker upp en hand! :/

Hoppning på schemat

Sådär nu har jag hämtat ut det och det roliga är att det är i precis min färg som jag har p åhåret o allt :) Dock är det lite för långt för min smak men helldre det. Det går ju alltid att klippa :) Kär i det redan nu :D

Nu ska jag snart åka upp och hoppa Embla i det fina vädret. Sen har även pappa sagt att han lägger till pengar till häst så nu ska jag ringa Anna M igen och fråga om jag kan provrida henne igen. Weeey ;D

Sarah


Weeeyy!

Nu ska jag åka och hämta ut mitt löshår samt lämna jobbansökningsblanketten långt ord? Till Johanhna som ska lämna den vidare till sin chef.

Härligt med det fina vädret med :)
Mindre härligt är att jag inte är ett dugg taggad på fest. Inte ens när mitt dricka blev levererat fö 5 min sen. Attans!

Sarah

Tillägg

Jämt när jag skriver godnatt i ett inlägg så blir det alltid ett eller flera till. Så här kommer då ännu ett..

Jag vill ha mitt löshår i nu! Frida hade även köpt nytt löshår idag och hade i det och då blev jag inte mer sugen förde! Det värsta är att jag har ju beställt med microringar men funderar på att byta ut det mot clips? Kan inte bestämma mig! Någon som har någon erfarenhet av micorringar som kan hjälpa mig att bestämma mig?

Jag vill ha mitt löshår i nuuuuu!!!

Nu åker jag på heder och samvete till min kära M

hatar att sova själv det är nog därför jag alltid vill vara där..

Sarah

Ändrade planer toffel jävel!

Snabba ryck i svängarna här. Nu ringde precis magnus när jag precis hade somnat dock men man får faktiskt skylla sig själv när man har telefonen på. Så nu blev jag pigg och ska ta mig in till Dfs och sova där istället. Fyfan vilken toffla jag är! Dessutom skulle han aldrig dygna utan han bara skämtade lite (som vanlgit alltså) Snart kommer jag inte tro på ett ord av vad han säger..

Nu säger jag godnatt

Btw riktigt förvånad över att jag kunde somna innan 10. Jag ska defenitivt sluta sova på em om jag inte ska göra något spec på kvällen. För nog för att jag har vart trött hela em men gud så skönt jag somnade nu på kvällen!

Sarah

Sjukt trött

Jag ahr faktiskt vart duktig idag! Jag har inte sovit på em utan jag åkte upp till stallet nästan direkt efter skolan och hoppade Reban Amanda var också med och hjälpte till och bygga hinder osv :) Tack gumman!
Sen åkte jag hem och duschade o så o sen kom frida och vi åkte och hämtade Kim i Björneborg. Dock på vägen dit så ser jag ett rådjur och det är ju synd att s'äga till frida att där är ett rådjur utan jag bara Skriker rakt ut haha. Sen upptäcker frida det och sopm tur var hann vi stanna i tid eftersom frida är van med att hitta djur när hon åker bil. Strange det där alltså. Någon som vill åka på Safari i Sverige? Åk med Frida. ;D

Nu ska jag äntligen lägga mig och se på PB och ladda inför morgondagen. Känns inte kul att inte få träffa M men sånt är väl livet antar jag. Får nog gott vänta till på söndag.

När ska jag få vara någons liv?


Natti Natti Sarah

Återigen

Återigen blir man dissad av ett jävla lan jävel! Min kära M ska dygna och jobba till kl 6 imorgon kväll! yes han kommer säkert vara pigg och vilja träffa mig på heeeeeela helgen. Fan vad jag hatar det här!

Och här finns det ju inget att göra.. Inget på tv och jag har provat att ladda ner men då finns det inget program som kan spela upp filerna. Weeeyy! Varför du göra allt emot mig kära gud?  Så jag har så sjukt tråkigt!

Sarah

Visste ni att..

100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen.

Får man fråga va fan dom gör med pennan i munnen överhuvudtaget? Man får nästan skylle sig själv isf! ;D


Torsdag

Blev ingte mer inlägg igår för direkt efter stallet så åkte jag hem och duschade och packade sen åkte jag direkt till Dfs och till Magnus. Där var det någon som var på dåligt humör iaf. Men medan jag såg på Top model så sov han en stund och blev då på mycket bättre humör. Sen låg vi och såg på tv och han spelade Fifa som vanligt sen satt vi på Highschool musical och jag somnade direkt. Okej att det är en barn film men guuud så fjantig den var! En äckligt präktig brunett som kunde allt o va guds bästa barn som sprang runt o skulle sno en roll i en musikal av någon mycket bättre. Ush sånna filmer tycker vi inte om! Dock tyckte jag att hon blonda va riktigt frän ;D

Sen nu så har vi haft gympa och jag tror inte min kropp klarar av att springa runt som en idiot kl 8 på morgonen för gud vad ont jag har i hela kroppen nu, inte i musklerna utan i benen typ ;S O nu sitter vi på Affärsjuridiken och jag och frida är såååå seriösa. Men vi hade ju prov igår i marknadasföring så vi vilar upp oss lite efter det.

Dagen idag blir nog bara stallet sen hem och skriva cv och beställa student mössa ;D Och sen kanske det blir att sova i Dfs inatt igen. Det blir helt enkelt mysigare så. Men den som lever får hoppnings vis se.


Sarah

Rätt så rätt

Jag ahde rätt, lektionen var riktigt slapp och marcus hade inte planerat mycket. Dock kom Lucinda och hennes grupp in i slutet och det gillar vi inte för hon är sååååå tråkig och talar om så ointressanta saker! Glad att jag valde marcus som lärare! :)
Nu ska jag lägga mig och sova en stund sen upp till stallet och sen väntar veckans bästa tv kväll med Top Model, fråga Olle, Girls of the playboy mansion och sedan Scrubs! :) Dock saknar jag M lite så får rent av se om saknaden tar överhanden så att jag åker dit ikväll ist.

Sarah

Sarah's Vill ha

Det är så mycket jag vill ha just nu men som det inte finns några pengar till här är ett smakprov:

- Ny laddare till min kamera (den gammla tappades bort i sälen)
-
Frisörtid att göra slingor och färga löshåret
- Hämta ut körkortet
- Nya svarta pumps
- Framförallt en till häst!
Svårt att hålla sig när man fått smakprov på det
- Hämta ut mitt löshår mm
- Egen dator
Helst bärbar

Det var allt för denna gång. Visst vissa saker är mer akut än andra och vissa saker vill jag ha mer än andra men gaaahhh högst upp som är realistiskt är frisörtid och laddare till kameran. Dock alldra högst upp står ju såklart hästen (känner mig som en liten 10 åring som tjatar på sina föräldrar om att få en häst) Men va faaan jag vill! ;D

Sarah


Nicole Kidman - Moulin Rouge


Har suttit och kollat på min nya favorit kanal E channel nu medan jag har vart hemma och ätit och så. Och då visade dom THS (True Hollywood Story) med Nicole Kidman. Och då kom jag på hur mycket jag älskar 2 utav hennes filmer. Både Moulin Rouge och The others är filmer som jag har sett om och om igen. Och den absoluta favoriten är MR  ska nog be att magnus laddar ner den så vi kan se på den. Var länge sen jag såg den nu och jag saknar den lite. Dock är det väll inte magnus smak på film men får väll försöka övertala honom om att se den :)

Duktiga Sarah

Ställde faktiskt kl på 7 i morse så att jag skulle kunna ringa till vårdcentralen. Och sedan var pluggningen igång. Gick och hade prov 11.40 och det gick sådär. Blir nog ett svagt Vg tyvärr men men. Sen efter provet direkt hade jag tid på VC och jag var faktiskt jätte duktig när dom tog sticket! Jag var precis som alla andra normala människor som tar prov. Inte ett dugg hysterisk! :D Kanske min fobi är borta? Ja menar det gör ju inte alls ont eller ngt! en till som gör att jag är duktig är att till lunch idag så åkte jag hem och åt tonfisksallad. Är jag inte för duktig idag?!

Nu snart så ska jag pallra mig tillbaka till skolan för att ha engelska i 1,5 timme. Jag är så oerhört trött men dom lektionerna brukar vara slappa så får hoppas på att vi bara har marcus inte Lucinda med. Då blir det slappt för Marcus har aldrig ngt planerat för våra lektioner.

Sarah

Systrar i Jeans


Satt mig för att plugga och då stog tvn på och där visades systrar i jeans och då såg jag ju vart jag kände igen hon från gossip girl! Såklart så är hon med i Systrar i jeans som förövrigt är en jätte gullig film med kända skådespelare! Värda att se. Lite sådär tjejjgullig film :)

Sarah

Tillägg

vara bara tvungen att tillägga att mina favoriter Sigge och Kranz kommer hem den 11 mars! Efter en allt för lång vistelse i Thailand. Äntligen kan karlskoga bli sig likt igen. Ingen utgång på riktigt utan dom knasbollarna. Dom kan liva upp den tristaste vardagen till något aldelles speciellt.

Äntligen!!

Löshår mm

i samma postbil åkte antagligen brevet om att mitt löshår mm har kommit fram till konsum storängen. Det blir att hämta ut  det packetet imorgon :)

Weeeeeyyyy!

Nu ska jag plugga gott folk..

Natti Natti

Sanningens ögonblick

Nu har biljetterna kommit till programmet sanningens ögonblick. Jag vann ju dom utan att ens fatta att det var dom jag tävlade om när jag svarade p ånågra frågor så har ju inte riktigt planerat vem som ska åka med.
Så är någon sugen på att åka med så är det bara att hojta!

Den 3 &14 mars kl 14.00 - 17.00

Skulle vara en rolig upplevelse att få sitta med i publiken så hoppas någon vill och kan följa med! :)

Sarah

Syndens grop

image87
Idag har jag faktiskt syndat rejält! Men tyckte jag var värd det efter det här deppdan! Och det gjorde mig faktiskt på bra humör :)
Det konstiga är att jag egentligen inte tycker om godis. Utan jag är ju mer en chippan o dippan människa. Eller framförallt mat människa!
Men idag var det yummy med lite godis :)

Sarah

Plugg plugg pluggeli plugg plugg

jooråååå det går väll bra tack. Hur gåre själv? Jasså har du inte ens öppnat boken än! Fan va oansvarigt! Jag har läst varenda sida 10 ggr redan!
Alltid fult att ljuga sarah henrysson!
Men jag ska faktiskt sätta mig nu. Har ju inte mått så där riktigt top notch idag med tanke på allt som har hänt. Har mått illa och bara känt att världen var hemsk. Var ute och körde bil en stund förut och bara rensade tankarna. Sen blev allt bättre efter ett pepptalk med heden och Jojsie. Hur kommer det sig att jag är värd så underbara vänner? inte vet ja men jag klagar inte! Sen ringde magnus och pepptalkade mig lite till och vet ni vad det bästa är? Han kommer ringa snart igen! Kan verkligen behövas en sådan här kväll.

Sarah

Gynning



Fyfan vad grym den här bruden är! Vem skulle inte vilja vara som hon i sättet! Ja kanske inte vore så fel att se ut som henne heller men.. Jag bara ääälskar henne! Silvsted som är o gästar i gynnings program idag är inte heller så pjåkig! Varför är man såhär medelmåttigt svensk för? Kan jag inte få vara som dom 2!

Hypotyreos

Läste i expressen för någon vecka sedan om den här sjukdomen. Jag hade 13 av 22 symptom på den och även om det är väldigt diffusa symptom så tycker både jag och min familj att det är värt att undersökas. Ja menar tänk vad bar om jag kunde få en förklaring p åvarför jag är så trött jämt? Skönt isf! Så imorgon bitti ska jag ringa till vårdcentralen och beställa tid för provtagning. Dock tar man det i armvecket och ni som känner mig vet vilken otrolig fobi jag har för juast armveck! Inte för stick eller sprutor eller något utan för just armveck. Så vi får väll se hur det går...

Symptom för Hypotyreos:
Trött
Deprimerad
Allmän känsla av att något är fel
Uttalad trötthet
Frusenhet vid varmt väder
Torr hud
Heshet
Karpaltunnel syndrom
Koncentrationssvårigheter
Låg motivation
Långsam tankeverksamhet, tappar ofta orden/tråden
Lättretlighet
Minskad aptit
Nervositet
Ont i nacken
Panikångest
Smärtor allmänt i kroppen, ev. vandrande
Svullnader, främst i ansiktet, runt ögonen
Sömnbehovet ökar överdrivet mycket, alternativt sömnsvårigheter
Tinnitus
Tryck över halsen, svårt att svälja
Tvångsföreställningar/besatthet
Yrsel
Depressioner/känslomässig instabilitet
Ingen ork, lust

Nu när jag sökte lite på internet hittade jag många mer symptom som verkligen stämmer in. Många utyav dom här symptomen har jag upplevt nu på senare tid. Visst jag kanske är paranoid men bättre att kolla en extra gång.

Stable boy

Nu ska jag bara ta mig någort litet att häta hoppas på frukt! ( Har förövrigt glömt att nämna att även om jag inte gått ner något i vikt så syns och känns det att "jag" har blivit mindre.) Sen ska jag sätta mig i volvon och åka upp till min kära Rebus.

Har även tänkt att ta en penga diskussion med min far ikväll.. Vi får se om jag vågar och hur det blir. Skulle ju vara helt fanatsktiskt kul med en till polle :)

Sarah

Skrattanfall

Man kan bara skratta åt dej haha! Ojoj det var näst intill så att jag gick ut från farbror blå med en blå tunga för jag fick bita så hårt i den för att inte börja skratta! Moooogen kvinna är vad du är måste jag säga. Men återigen nämner jag vart fan tog ditt liv vägen? Måste du försöka leva mitt istället eller? Tur att du pratar om mig fortfarande o så. Du är verkligen intreserad av mitt liv. Så ävne om jag inte vet till 100% att du läser min blogg och det här så kan jag säga att det inte skulle förvåna mej över huvudtaget om det var så. Men du är välkommen :)  Tur att du måste göra sådanna här patetiska saker för att få hamna i centrum.

Men vem bryr sig? Det är bara du som mår dåligt...


Sarah

regn och rusk

Skönt med kort skoldag! Mindre skönt med spöregn hela dagen! Jag vill ha sommar nuuuu!
Började dagen med att vakna hos magnus, han kom faktiskt hem efter bokrean. Den som vill får trot, han blev inte bortrövad av någon kärring med realustar. Fick dock reda på lite saker som jag gillar lite mindre medan han var borta. Om småbarnen kunde hålla sig borta vore det extremt skönt tack! Nog för att jag litar på magnus men litar fan inte på den där falska människan. Somnade lite halv småsura båda 2 men när jag vaknade vid 5 av att man låg sked så kan man ju bara inte vara sur längre.
Nu har jag då tillbringat fördmiddagen i skolan och nu ska jag lägga mig och vila en stund innan det bär av ner till farbror blå. Sen blir det att åka upp till reban och sedan pluggggg! Hinner säkert blogga lite mer sen med.

Sarah

Vattumannen 26/2

Vattumannen 20. januari - 18. februari
Det kommer finnas goda möjligheter för romantik, vare sig om kvällen spenderas tillsammans med din partner eller ute på stan.

Skulle inte tro det dock eftersom ingen har gillat lite chack på linjen så att säga. Blir ju en kväll med marknadsföringsboken o hoppas på att dumma fjortisar håller sig borta...


Bokrea - inge kärringaktigt?

Nu ni ska ni får höra vad Magnus ska göra medan jag ska ligga och se ikapp alla avsnitt som han har sett. Jo han ska på Bokrea! Hallååå han har aldrig läst en bok i hela sitt liv. Men på Bokrea ska han sörrni! Ojojoj! Mne han ska ju dit o köpa kokböcker o dyl mitt i natten. För dom finns nog aldrig kvar imorgon. Nej nej dom kan ju ta slut.

Vilka ideér folk får alltså! Om det inte är polisanmälan så är det bokrea.
Vart ska världen ta vägen?

Sarah

Joråsåatt

Sitter nu här efter en lugn och skönt dag med avbrott för upprörande samtal hos Magnus med han, världens bästa kompis Nardo och Bulan. Skulle ändå åka in till Kvickarna på väg mot åtorp och hämta mina martingallringar så då var det lika bra att stanna till här och mysa litte. Blir att sova här inatt med. Myyyys dä!

Ska berätta lite om min otroligt sköna underbara och mysiga helg:
Fredagen bestog av Mordgåtekväll på Örebro slott Det var nåot utav det roligase jag gjort! väll värt att gå på! Gissade ju även rätt på vem mördaren var och dom drog hör och häpna mig bland 70 gäster som vann ett presentkort på Biljettstället. Weeeeyyy! ;D Sen efter det bar det av hemåt och sedan till David Lundberg där det styrdes fest, blev biten i kinden av min kära jojsie som bara ville veta att jag fanns på riktigt citerat henne själv. men hooon är go! Sen åkte jag till Magnus och spenderade kvällen med han och Prison Break.

Lördagen bestog av en visit hos Jojsie och sedan ner till David en sväng igen och sedan hem till magnus där vi även denna dag hade mys till PB med chips, dipp, gott & blandat och tyvärr även ostbågar! Ostbågar är verkligen något som jag hatar lukten av! Kan verkligen spy av den, tål att nämnas som lite kuriosa ;D

Söndagen bestod även den av PB och sen på kvällen åkte jag till heden med larsa och hade det trevligt en stund till magnus ringde och jag åkte hit och så g på Titanic med han.

Ush o gud vad jag gillar den mannen!

har förövrigt marknadsföringsprov på ons så morgondagen kommer bestå av plugg, plugg och åter plugg!

Vill förövrigt nämna än en gång att Nardo är världsbäst!
Inte alls nämnt på någons begäran. Weey nu är du kändis bubben ;D

Gokväll gott folk
Sarah

Guld!

image85
Tack för att ni alltid tar er tid, tack för att ni är så himmla bra!
Alla skulle ha en vän som er..


Ayy Bro!


Vill bara dela med mig av en video som gör mig på bra humör igen! Går inte att inte skratta.. =)

Bara för att



Bara för att jag har haft en så sjukt underbar och mysig helg, bara för att allt börjar ordna upp sig, bara för att vi kanske ska köpa en till häst till mig bara för att helt enkelt så ska DU komma och förstöra? Vad är det du vill? Har du själv ett så himmla dåligt liv så du måste förstöra andras hela tiden? Jag trodde du och din mamma nöjde er med allt tjaffs ni la på¨oss för några år sedan? Och om det nu inte räckte så var du tvungen att skriva för något år sedan om hur dålig jag var på att rida och att jag förstörde min häst? Lågstadienivå är vad det är! Utan nu ska du lägga det här på mig med? Grundar det i svartsjuka nu igen? Grundar det i ditt dåliga humör och liv? Varför koncentrerar du inte dig på att ordna upp ditt liv istället för att försöka göra andras liv sämmre? Varför, varför är frågan? Det värsta är ju att det är inte bara mig du/ni har gjort såhär emot, det finns fler som ni har förstört liv för, fler som ni har tyckt om en gång som ni har satt kniven i ryggen på. Varför inte bara sköta sig själv och skita i andra?

Bara för att jag för en gångs skull var lycklig..

Vi är bäst!

image83

Körkort!

Körkort för bövulen!

Hurtbulle

Nu har jag vart hurtig och vart uppe i stallet och ridit Reban ochsedan gått hem där ifrån. Och sen hoppat snabbt som ögat in i duschen för snart kommer anders o hämtar upp mej för vi ska övningsköra, bla till Johanna och hämta Mcdonalds papper. Jobbaaaaaa! Sen blir det bara hem och äta och sedan iväg igen antingen ner till elvis med Jojsie o hjälpa han o måla eller till Dfs till Magnus. Ska iaf sova där inatt dock kommer jag behöva gå upp vid 8 för han ska jobba och för att jag ska åka till Sthlm kl 10 imorgon bitti. Kul att bara åka fram och tillbaka naaaat! Men måste man öva så måste man..
 
Snabbt inlägg på lite tid..

Sarah

Ikväll!

Ikväll ska jag till Mr M! Och imorgon ska jag övningsköra fram och tillbaka till sthlm och sen på torsdag smäller och gäller det!


Just care

image82
Here's the thing
We started out friends
It was cool, but it was all pretend
You're dedicated, you took the time
Wasn't long 'til I called you mine
And all you'd ever hear me say
Is how I picture me with you
That's all you'd ever hear me say
How can I put it, you put me on
I even fell for that stupid love song
How come I'd never hear you say
I just wanna be with you
Guess you never felt that way

You had your chance, you blew it
Out of sight, out of mind
Shut your mouth, I just can't take it
Again and again and again and again
?

Gossip Girl


Undra om jag ska sätta tänderna i den här serien om jag får tillbringa kvällen hos magnus? Har ju faktiskt inte sett ett enda avsnitt av det än. Och ligger ju långt efter Oth och desperate nu så jag lär ha att göra hela natten lång!

Har jag fel eller är det inte hon den blonda som var med i den dära serien på Mtv där dom flyttade någon stans och jobbade på någon tidning? Jag kommer ju såklart inte ihåg vad serien heter men är det någon som vet så dela gärna med er av informationen?!

Sarah

Kung av vägen

Guuud vad jag är duktig på att köra alltså! Om jag inte klarar det på torsdag blir jag ärligt talat förvånad! har vart ute och kört i en timme nu och ska snart sätta mig och äta mat. Sen blir det en sväng med Frida sen är min planering att åka hem till magnus och glo serier hela kvällen! Med chips och dipp och bara feta. Dock utan honom men man får göra det bästa av situationen. Har heller inte lagt fram den här planen för honom än så vet ju inte om det är tillåtet men jag hoppas ju på det. Det är han skylldig mej eftersom att han är tråkig och lanar!

Fan vad smidigt det hade vart med körkort alltså! Men snart snart snart kanske det är i min hand.

Frida talade förövrigt om Boda Borg imorgon men så blev inte fallet och det var tråkigt! Jag var riktigt taggad! Någon som vill med? Så hojta till!


Sarah

Andra Avenyn

Har precis sett färdigt på den här evckans andra avenyn och guuuud så spännande det slutade! Och jag får vänta ända till på söndag! Attans bananer!

Jag har förövrigt så tråkigt så jag döööööööör!


Vimmel, vimmel, vimmel överallt

image81
Helgens vimmelbild!
Jag och Jossan i vårat esse!

Första dagen

Första dagen på lovet och jag tyckte det var skönt med sovmorgon! Bärjar redan bli rastlös?! Hallååå Det är bara början på lovet! Undrar dock om Mr M Har ramlat och slagit i huvudet? hart fått massa gulliga små sms ända sen i lördags natt? Kan ju inte säga att jag klagar direkt!

Dagen idag kommer nog bestå av stall och övningskörning. Det är ju faktiskt bara 3 dagar kvar! Inge nervöst förde! Men jag vill ha mitt körkort! Hoppas till gud att jag klarar det!

Blir förövrigt ingen tävling på söndag :/ Jag som var så sugen! Nej för dom tar inte emot några efteranmälningar! Och nu är det ingen tävling som passar oss förän efter 9 mars! Ush! Den 9 är det massa tävlingar runt omkring här men eftersom vi gör vårat projektarbete då så får jag gått stanna hemma på våran tävling.

Hoppas ni alla får en skön och solig dag!

Serienörd

Dom är allt för goa i en annan del av köping alltså! Jag älskar dom!

Nu ska jag lägga mig och se på dom nya avsnitten av andra avenyn. Funderar även på att fråga Magnus om jag får inta hans rum imorgon och hinna ifatt lite serieavsnitt. Om det inte kommer något bättre i min väg? Inge kul att sitta här hemma när man inte ens har någon dator imorgon. Magnus kommer ju dock inte att vara hemma eftersom han lanar men fråga kan man ju alltid. Jag saknar han förövrigt, enligt mig var det aldelles för länge sen som vi sågs.  Men vad gör man? Känns inte alls bra om jag får säga det själv. Det här lovet skulle ju bli så bra men det är mer regel än undantag att saker och ting inte går mina vägar och blir så som jag har tänkt mig nu för tiden.

Slut på depp. Måste lära mig att klara mig själv mer. Och inte tänka på han varje sekund på dygnet iaf!


Sarah


I en annan del av köping


Får inte glömma mitt favorit program som börjar halv 9..

Jag bara älskart!


Och dansa gjorde jag..

Helt otroligt lyckad kväll igår! Höll dom där förbannade tårarna borta hela kvällen och bara shakade rumpa på det ena dansgolvet där dom bara spelar gammal godingar och svenska låtar. Kan ju inte säga att jag inte är nöjd över det initiativet av statt! Jag, Johanna, Jossan, Pezo och Nisse var överallt och ingestans med våra rumpor på det dansgolvet. Mer eller mindre seriöst är alltid kul!

Dagen idag har bestått av stall bara hittils, Eqiu terapeften (Stavas?) kom och behandlade Rebus som var riktigt fräch i ben och muskler.

Nu ska jag sätta mig och hör och häpna spela lite Sims. Det var ett tag sen men nu har jag fått nysmak på det. Bra tidsfördriv om inte annat nu när det är lov och min man ska lana! Det tyckte han va en bra sysselsättning för sig nu när vi har lov!? Han har dock lovat att tillbringa den sista delen av veckan med mej. Det blir även en vit helg för mig nästa helg.. Första på mycket länge! Órsaken till det är att på Fredagen så ska jag, Mamma och min Bror Casper på Mordgåtemiddag på Örebro slott och sedan på lördagen ska jag provrida en häst (mer info kommer) sen ska jag hoppa Reban lite för sen på Söndagen blir det tävling i Kumla för min och hans del. Ska bli riktigt kul att komma igång igen! Så det blir en lugn men händelserik och förhoppningsvis mycket mysig helg! Jag älskar att ha mina helger planerade in i minsta detalj!

Sarah

Trött i ben och armar men dansa ska jag!

Hel slut i mina ben och armar sen gårdagens ritt på Embla och dagens cykeltur på världens jobbigaste cykel! Den tar inte en meter av sig själv. Men nu ska jag hoppa in i duschen och värna om mina gammla muskelr för snart kommer Jossan och även Anna-Maria och sedan drar vi vidare till Eskil där det sedan blir statt.

Min baby kommer jag tyvärr inte få träffa på statt och heller inte inatt eftersom att Jossan ska sova här och för att jag måste till stallet till kl 2 imorgon. tråkigt! Men har ju faktiskt ett helt lov att se fram emot nu. Han har ju också lov så det kommer säkert inte bli alls mysigt att bara lata sig med han hela dagarna! Jag gillart!

Har ni förresten tänkt på att när jag oftast skriver att jag inte har någon lust att blogga längre så brukar jag få tillbaka inspirationen direkt.. Är inte det bra?!

Nej dags att göra sig iordning.

Sarah

Jossan


Nu ska jag snart sätta mig på cykeln och trampa upp till stallet för vid 6 kommer Jossan hit och vi ska korka upp. Moneybrother på statt ikväll.. Inget direkt fan av dom eller ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om dom? har alderig hört dom.. Så Det får väll bli en upplevelse. Om inte annat kommer det mycket roligt folk till statt ikväll. Hoppas även på att Magnus är där så att jag får pussa lite på honom...

Sarah

SlöFredag

Igår blev det en hemma kväll och jag somnade till American Pie - The wedding vid 10 kanske? Skönt var det iaf!

Jag känner tyvärr inte så mycket för att blogga just nu.. Allt är osäkert och jag vill veta hur allt blir innan.. Hoppas lusten kommer tillbaka snart!

Kvällskvisten får vi se vad den bjduer på men nu ska jag iaf ut och gå en runda i det soliga vädret.

Sarah

Smycken!

image59

www.Perrobin.se

Alla hjärtans dag

image80
Älskar den här dagen! :)

Vill bara säga att jag älskar alla nära och kära, speciellt vännerna! Ni är otroliga!

Sarah

Ett steg närmre...

image79

Weeeeeyyyy!

Nagelbitarnsflicka

image78
Fan litte nervig inför imorgon alltså! Ge mig mina 52 p och jag är mer än nöjd!

Hade en otroligt mysig kväll igår. Låg och pluggade lite och såg på American Idol när en magnus och en Nardo klampade in. Vi slog på Prision break och mös i soffan till den och Wrong turn hela kvällen. Jag trivdes!
Dagen idag har jag mest tillbringat på körskolans datorer och pluggat ihjäl mig! Ska snart lägga mig i sängen och plugga ännu mer. Boken är min vän!

Önska mig lycka till!

natti natti
Sarah

Bob Sinclair


Kan va världens skönaste video! Till en utav världens bästa fest låtar!
Alanya for life!

Sarah Tävlar



Nu ska jag vara med och tävla om dom här ursnygga skorna och ett par örhängen :)
Gör det ni med hos Modeakuten!

Klicka här för att tävla
Lycka till!

Weeey

Precis utkommen från duschen och eftersom solningen aldrig ger resultat sitter jag nu insmetad i Doves loiton med BUS effekt.. Man tager vad man haver så att säga..

Ska åka in med bussen till min kära kl 19.39. Så däää så! Jag ska mysa sönder han och läsa sönder körkortsboken. Eller något?

Ska även ha dejt med Hedeeeen på onsdag! Han jobbar i örebro och jag ska ju skriva i örebro så det passar utmärkt!

Ska nog åka och provrida en häst på sportlovet med.. Hoppas!

Det är sjukt hur livet och humöret kan 'ändras så snabbt?!

Sarah

Dumma mig

Jag vet att jag inte bloggat på länge jag vet! Men har knappt suttit vid datorn senaste tiden. Det hinns liksom inte med.. Fast när Sabina frågade vart jag höll hus bara för att min blogg var död så fick det bli ändring.

Skönt väder idag! Våren är på ingång och jag gillart! Solen högt på himmlen utan några moln! Guuud så skönt!

Dagen idag kommer bestå av sova någopn timme nu sen upp till stallet och sedan plugga körkort! Har ju faktiskt uppskrivning på ons. Weeeyyy! Någon som vet hur man tar sig till vägverket i örebro? jag veeet inte!
Men fick precis veta att jag åker med Amandas mamma och hennes bror in för han ska skriva för epa kl 10 gött får man skjuts tack Lena! :) Hoppas på att sova i dfs ikväll med.. Trivs så bra där!

Ögonen slocknar snart av sej själva så nu ska jag lägga mig i soffan en stund..

Tjaaråååå!

du..

manooos
Tycker om dig så otroligt mycket! Kan inte tänka mig mitt liv utan dig just nu..

Sick

Ovanligt att jag ska bli sjuk då? Eller kanske inte nej.. Orsaken till att jag inte kunde somna igår var nog inte den jag trodde utan det var nog för att jag höll på att bli sjuk. Inte alls kul ju! Har typ legat och sovit hela dagen! Var bara uppe i stallet en stund och nu har jag gjort mig iordning för att åka till mamma och äta med släkten.

Har inte så mycket mer att tillägga i mitt ack så trista liv ;D


Sarah

Godnatt

Jag kommer aldrig kunna somna ikväll eftersom jag ska sova själv och eftersom jag har sovit hela dagen! Men nu ska jag packa ihop datorn och bara lägga mig och se på tv. Den här dagen har vart alldelles för kort och jag vill ha en snygg kropp bredvid mig inatt! Men det får jag inte..

Imorgon ska jag på middag hos mamma med släkten och sen är inte mycket planerat ;P


Natti Natti

Sarah

Måndag

Det bästa med måndagar är att jag får oftast vakna upp bredvid ett par mörkbruna ögon.. Det fick jag även idag och efter det åkte jag in till kga och sov någon timma innan skolan. Sen sov jag lite till och sedan upp till stallet och sen har kvällen bara bestått av att ligga här i sängen med datorn och sett på tv. Kan behöva kvällar och dagar som denna efter en hård helg.
Fick precis ett mysigt samtal av magnus med som gjorde så att dagen blev ännu bättre. Det går inte att förklara hur mycket jag tycker om honom riktigt. Finns ingen bättre, finns ingen som får mig att känna på samma sätt som han.

Sarah

Söndag

Världens bästa veckodag kom och gick och den var precis lika bra som den brukar vara förutom en liiiten detalj, problemet Ayia Napa. Diskuterade lite och det blev såklart fnurr på tråden :/ Inte bra!
Men som sagt förrutom det var den undebrar och den bestog av Prision Break och 2 självklara saker på Söndagen, Chips och dipp (räknas som en sak) och Magnus såklart! :) Hoppas dock på att nästa söndag blir ännu bättre eftersom det är min dag då :) Jag gillllaaart! :) Och sen på Torsdag är det min favorit dag av alla dagar! Alla hjärtans dag Hoppas den blir lyckad lyckare lyckast! ;D Nej men det var ingen pik till någon haha

Sarah

Lördag

Skevaste kvällen på länge! Men gud vad jag gillar dig magnus!
Började med förferre hos Jojsie med Lindha, Julia, Jojsie, jossan och Helena och deras föräldrar på ett hörn. Och det var mycket trevligt måste jag säga även om det blev liiiite för mycket av det goda för mig. vid halv 12 drog Jossan med mig mot statt och väl där betalade jag endast 50 kr för att komma in när det kostade 100? Fan är ja vip nu eller? Eller iaf halv vip? Haha synd o va blyg helt enkelt! Hade mycket trevligt där inne ända till jag blev lite nedstämd och Magnus och jag åkte hem. Finns ingen mer underbar! Magnus var helt otroligt gullig hela natten. Vi åkte först hem till mig med ett förbistopp på Citygrillen där min man bjöd på mat ;D sedan hoppade vi på bussen till dfs och sedan en taxi ut till högberg i snöovädret.  Men jag gillade kvällen och natten ändå. Hade världens underbaraste natt ute i högberg med mys och prat innan jag tillslut somnade i min bästa famn :)

Sarah

American Idol

Jag älskar idol men nu måste jag medge att jag bara avgudar American idol!


Just nu är det en mer eller mindre överviktig kille som sjunger kärlekssång till Paula och han är riktigt creepy! som förövrigt Simon precis sa efter att jag skrivit det (statuuuus ) ;D Han sjöng att han hade brutit sig in i hennes hur och grejjer. Stackars Paula!

Förövrigt är dommarna helt gudasjukt bra! Ingen slår Simons otrevlighet och kaxighet och ingen slår Paulas söthet och godhet och han den andra kunde dom byta ut men då hade det inte vart samma sak :P

Sarah

manos

manooos

Att få...

Att få krama din hand,
Känna din bara hud mot min
Och försiktigt smeka dina fingrar,
En efter en

Att få nudda din kind,
Känna den korta skäggstubben,
Kittla mot min hud
Och se den vackra smilgropen riktigt nära

Att få känna dina andetag,
Smeka mina öron som en ljuvlig fläkt
Och höra dig viska ett litet ord tillägnat bara mig.

Att få drunkna i dina underbara ögon,
Som är så mörkt bruna,
Och sakta försvinna bort

Att få dra fingrarna genom ditt hår,
Också det vackert mörkt,
Känna varje hårstrå
Och känna hur du njuter

Att få närma sig dina läppar


Bdb Idol

Bilddagboken kan gå och hänga sig själv! Har bilder att lägga upp men då segar det och det vägrar funka! Ush så arg man blir.

Ska sätta mig och se på American Idol nu, ligger iof i sängen med pappas dator i knät och kollar på tv samtidigt.. Lyx dä! ;D Ge mej bara en snygg karl bredvid mig med! Jag vet vem! ;D¨


Sarah

Ge mig en fucking ring!

Satt precis och läste Sabines blogg och upptäckte verkligen hur gärna jag vill ha en ring på fingret. Jag vill bara ha det där myciga parlivet när man gör altl ihop. Så är inte fallet idag och så var inet fallet igår, jag var på mitt håll och magnus på sitt och jag gillart inte! Men men..

Ikväll blir det nog statt eftersom magnus ska festa i dfs/åtorp.. Jag har inte mycket att dridcka så det blir lugnt, men 'äre gratis inträde så äre gratis inträde helt enkelt! Inte super pepp men med mina dunderbrudar kommer jag bli det tidsnog och även om jag röstade för hemma kväll så vet jag att jag nog hade ångrat mig senare ikväll. Mitt motto är ju ändå varför jogga när man kan grogga?
Men nu kallar pappa på mat så ha en bra kväll alla :)

Sarah

Vart?

Vart är alla kommentarer då? ni som var så duktiga ett tag? saknar er läsare..

förresten är det riktigt kul att det ofta kommer fram folk som säger att dom läser min blogg. Kända som okända. Weeeyyy kul!

sarah

så innebomben lyckad kväll

härlig kväll igår! man tackar ja!
Kom till öberg rätt sent och då var det väll inte världens drag där, men famåt 12 slaget var alla mer eller mindre (läs mer) apraka och jag var nykter som en nykterist!
Fick höra att jag var otroligt smart av Mathias, jag har alltid vetat det själv men det är ju alltid kul att någon annan märker det ;D Fick höra ett antal ggr att jag var älskad av jojsie och jossan, fick skratta åt pörrfrida och resten av pörrgänget, fick lyssna på fyllesnakc och agera självaste Dr Phill ca 100 ggr. weeey ;D varför är jag aldrig nykter på fest för? Ändring på det nu! Galen kväll med galna folk!
sen tog jag såklart bussen till dfs och där på träffade jag jenna och cissi och diverse annat dfs folk. Sen hoppade jag av vid sams där förövrigt jag har blivit bundis med sammi? och de andra som jobbar där. Vi pratar som aldrig förr. Tur att jag är så trevlig ;D Sen tog jag med en lagomt nykter magnus hem och sov. och nu ligger jag här och ska snart sätta på prision break eftersom magnus sover och eftersom att han har syndat och sett massa avsnitt utan mig! Fyyyyyy på dig! 

Kvällen bjuder på statt tror jag, men dock är jag nog nykter i brist på dricka.

sarah 

Vi ska på fest ;D

Fast jag ska var nyyyykter som en nykterist! Weyyy..

Jag ska bli singel for life nu!

Hade ett mysprat med heden förut. Gammal kärlek rostar aldrig ;D

Jojsie frida jossan julia och jag till öberg snarast!

Sarah

Tji fick jag

Tji fick jag för utvilad! Efter att nu ha burit hinder till förbannelse eftersom att jag i ren envisa skulle bära fram en massa hinder så är jag helt slut i kroppen igen. Ska slänga mig en stund på soffan och sedan dra iväg min lata bak till andra sidan vägen för att sola.

Sarah

utvilad

Skönt att vakna utvildad för en gångs skull! Dock har jag börjat att drömma massa mardrömmar igen, inte alls kul men vet inte vad det beror på att det går i perioder sådär..

Snart ska pappa skjutsa upp mig till stallet i snöovädret och då tä'nkte jag st'lla upp några hinder och hoppa lite med Reban. Sen blir det nog solning och kanske kanske kanske är jag så hurtig så att jag går en sväng på bandet på gymmet med. Men det återstår att se... Kvällen vettifan vad den bjuder på än alltså, jojsie har ju kommit hem och kanske slår en signal till henne eller så blir det middag här med magnus men det betvivlar jag, eller så blir det något helt annat. Det återstår att se..

Sarah

sms:a Lååna!

Var Sjöbergs ord slash sång slash slogan idag på ekonomidagen. Tur att vi har han ibland som livar upp våra dagar :)

Men det var inte det jag skulle ta upp utan jag skulle ju faktiskt uppdatera er i mitt känsloliv. Fick ett sms precis där det stog:
Glömde att ringa mitt uppe i jobbansökan, ringer när jag slutar imorn gonatt.

Nu har han slagit på charmen för ärligt talat är den pöjken inte så romantisk och känslovisande som vissa andra (läs jag) så jag är impad och kan somna lugnare. Gooo and hang yourself rainy face!

Sarah

Snyggast.se



Hör och häpna vilken skräll!
Snyggast.se startades av ett porrföretag..

Vem kunde ana?

Sarah

Tur att..

man inte vill ha en bergvägg här och nu!

vafanihelvete kom o håll om mej Baby!


Hatar att sova själv men det är ett faktum..
Hoppas på ett snabbt slut på det

Ge mig en värld utan bråk och oenigheter!


Godnatt sov gott
Sarah

Bara ge mig!

image73

Hemska dag

Ush o fy för den här dagen! Allt har vart åt skogen och allt är blä och jag har gråtit..

Börjar med att Frida ringer direkt när jag kom hem vid halv 2 igår. Hon hade problem och jag försökte hjälpa. Sen vaknade jag trött som en zombie vid 7 och var tvungen att gå  upp till skolan. Kul? naaaat! Var trött hela dagen i skolan. Sen fick jag äntligen gå hem och sova och sov då i 3 timmar. Sedan upp till stallet och var inte alls sugen på ngt eftersom jag och magnus hade bråkat precis innan. Bråkade ännu mer i stallet och ännu mer när jag kom hem. Är väll sams nu lr ngt men han struntade i o ringa när han kom hem och jag är ledsen så vet inte vart det ska sluta? Pappa ville att jag skulle ta hem han hit på  middag imorgon men det lär ju inte bli något av nu. weeey vad jag älskar mitt liv ibland!
Vill inte ha helg vill inte vill inte!
Hemska hemska helg...

Hoppas helgen är över snabbt så att veckan kan börja igen.

Hur kan något som var så underbart förvandlas till något otroligt jobbigt och tråkigt så fort?

Nu ska jag försöka sova, är ju ledig imorgon men hade tänkt träna och sola bla.

Sarah

RSS 2.0