Mobilakuten...

Igen...
Nu är min mobil påväg i ambulans igen! Nu är det 3:e gången sen i dec som den går sönder med samma fel! Jag bryter ihop snart. Ärligt tele2sony ericson gör ngt åt det här! Men tur att man har vänner som ställer upp som jobbar på tele2 mobil som hjälper mig =) Guld värt!

Men hur kul är det att ha en tele som displayen dör och man bara kan prata i högtalartelefon när man ringer flera ggr/år.
Och hur kul är det att inte kunna ta kort och lyssna på musik med mobilen medan den är inlämnad? Och det enda jag fick i kompensation sist var 80 kr i ringpott. Kuuuul!

Men inget kan förstöra mitt humör idag! :) Är så glad över vad kvällen ska erbjuda och fick precis ett sms från m så då blev det bara ännu bättre :)


Hallå Hej

Godermorgon eller snart är det iof lunch kanske? Jag sitter på jobbet och harr rast så att ingen behöver oroa sig..
Igår blev det tyvr inget mer inlägg för det blev lite brottom upp till stallet och mockade o så blev ingen ridning då det regnade och jag hade faktiskt ingen lust att skritta ut då. Han dog inte av att vila igår faktiskt. Sen hämtade jag upp charlie och skjutsade henne till någon fest. Sen åkte jag, mamma och stefan ner till Jack och åt grillbuffé. Riktigt gott var det. Sen skjustade jag hem dom och åkte hem till M. Där blev det kortspel en stund sern gick jag och M ner och såg färdigt på Fired up och sov. M sa också endel saker som fick det att hetta till i bröstet på mig. Tänk att man kan vara lika kär efter 2 år av upp och ner förhållande? Älskar när man verkligen ser hur mycket han menar det han säger. Älskar M helt enkelt ;)
Idag så ska man sitta här på röva till kl 5 sen blir det stallet och sen ikväll efter Ms match så ska vi åka ut till pappas stuga och bara mysa för oss själva. Jag själv har planerat att vi ska äta tacos och ha med massa godsaker som chips och dipp och poppisar med. Det ska bli så mysigt och jag längtar så mycket! Självklart ska ju Baileys med också. Så vi kommer inte hem förren imorgon någon gång.

Hoppas ni får en superbra dag!

Snart slut

Snart slutar jag jobbet äntligen! Och då är det bara en dag kvar på denna heltidsvecka.
Efter jobbet så ska jag hem till B en sväng och förhoppningsvis somnar jag inte i soffan nu när jag vart duktig och hällt i mig kaffe utan att jag tar min lilla rumpa o åker upp till stallet och skrittar ut på Åke eftersom vi hoppade igår så tar vi det lugnt idag. Han fick även stå med back on tarck skydd inatt så han inte ska få ont i sina små ben =)
Sen efter stallet så bär dte nog av hem för att duscha osv för sen ska jag nog hälsa på hos Jojsie som ska ha förfest innan Putte. Sen får vi se om kvällen slutar i Dfs eller Kga. Längtar tills imorgon! För då ska jag och M höra med pappa om vi får låna hans stuga och bara ha det mysigt tillsammans.


090729

Hoppning
Skuttade lite inför helgen då det ska tävlas 120, 125. Så höjde även upp hindren lite. Fick lite söta kommentarer utav tjejjerna på ridbanan om hur jag vågade hoppa så högt. Men det finns ingen skönare känsla än att flyga över hindrena. Fick även lite hjälp utav erika som satt på minell och kikade lite. För Åke ville inte riktigt öppna upp i bak (Alltså sträcka ut bakbenen över hindrena) utan han tog dom upp framför sig under magen istället. Dock blev det lite bättre när vi kom lite längre utifrån hindrena och hoppade med mer fart. Får nog hoppa så ett tag och se om det hjälper.
Så ridturen sumeras som otrolgit lyckad och självförtroendet är på topp inför söndag i Mariestad.

Helgen

Sen kom helgen och jag skulle tävla på lördagen och åkte till Kumla och gick min bana och lastade ur hästen och skulle vet besikta. Då har Vetrinär ursäkta jäveln Gunnar glkömt att fylla i att Åke är vaccinerad. KUL! Så det var bara att packa in och åke hem igen. Argare än Sarah kan ingen vara. Så M tröstade mig med Grillkväll och fest på kvällen där jag bla lyckades ramla i badkaret med M över mig. Det var roligt! Sen slutade kvällen mindre roligt men va fan! Hade skit kul rent ut sagtt så länge det varade!

Here comes a bildbomb

Alla får vara med =)

Nykterist javisst! ;D


Någon hade rakat sig fint ;)

Charlie och Anders =)

M var söt =)

Hjärtat =)

Kökhäng

Ännu mer kökhäng'

kökhäng spårar ur ;D



Onsdag - en vecka

Kan börja med att berätta om  min kaotiska onsdag som slutade med att vi ringde 112 2 ggr på samma dag!
Och kvällen innan hade jag fått ringt polisen för att det låg massa däck över hela vägen som några snorungar säkert lagt ut för att ngn skulle köra åt helvete! Smart hörrni!

Sen hände en otroligt läskig sak som jag tyvärr inte kan gå ut med här då det inte rör mig. Men vi fick ringa ambulans och åka till sjukan med en väns mamma ush vad hemskt det var! Sen när jag och vännen skulle åka hem från sjukan så såg vi att det brann vid sidan av vägen och så såg vi inga människor som stog runt så vi stannade bilen och gick ur och märkte då att det små exploderade i elden och då kände jag nog att det var dags att rinag mina vänner på larmcentralen. Så då kom polisen och brandbilen. Så då hade vi pratat med alla instanser på en och samma dag... Många män i uniform på en och samma dag ;) Fast snyggast uniform har Bevasec och Magnus och han nfick jag ju tyvärr inte se den dagen.



Nu var det dags

Nu rycker det hårt i bloggtarmen och det var på tok för länge sedan som jag fick skriva av mig.
Har ju jobbat otroligt mycket (i min smak) och det har hänt massa andra saker med udner den här veckan utan bloggning så jag lovar att jag har mina skäl till att det inte blivit något skrivet. Men nu är det dags att ta igen och skriva ner allt som hänt sen förra veckan så håll i er gott folk.


viiiiill

Jag vill blogga men har inte tid! Hur elakt är inte det?
Jobba 8 - 5 är inget för mig.

Sarah

äntligen!


Tror ni jag ser fram emot att gå och äntligen få se den här ikväll?
Är så glad över det!
Jag och Frida ska mysa i biomörkret till den här. Men innan det blir det stallmöte och efetr blir det mys hos M. Dagen har mest bestått av jobb och lite försök att vila upp min alltför sjuka svininfluensa kropp. Weeeyy jag ska smitta ner hela bion HAHA! Var på frukost i stallet imrose med med Köpinggänget som dom tydligen döpt sig själva till.. Det är mys det med!

Bläää jag är så sjuuuuk! Och JA! det är så sjukt jävla synd om mig när jag är sjuk! Jag är värre än en karl!

Ge mig Mys, Varmt te, täcke och en bra film!


förlåt!

Uräskta obefintlig uppdatering men jag håller på att dö!
Jag har fått svininfluensan!
Jag lovar det är inget skämt faktiskt!


Snälla!?


Snälla tvinga mig inte att skratta! HAHA!
Det värsta är att hon är seriös med...
Undra om man kan vara mer blåst?
Jag kan inte sluta skratta :P

Oldie


Old pic..

Nu drar jag från work till stallet och sedan hem till M och lagar mat..

Göööööött!



Vid första anblicken kände jag: Gött nu får jag ordning på mitt liv.
Men vi närmare eftertanke så tänkte jag: VAFAN NU ÄR JAG VUXEN!

OH herre min skapare

Nu ni gott folk! Om det går ett brandlarm eller något annat konsitgt i DFS ikväll så är det bara jag som lagar mat. Så bli inte oroliga!

Jag har fått i uppgift att laga till den där fläskfilégrytan ikväll för M ska slipa dörrar. Och hur tänkte han då tyckte han? Jag är skit nervös rent ut sagt!

Så håll tummarna för mig och önska mig lycka till nu!


Jobbigt värre

Bloglovin


Fasiken vad jobbigt det är att vara nyfiken och inte ha suttit vid datorn på ett par dagar...



Bajs..

Igår frågade jag min kära pojkvän en fråga som jag suttit och funderat på i min ensamhet på toaletten.
Om killar får bajs på pungen eller snoppen när dom bajsar?
M tyckte att jag var dum i huvudet och svarade knappt.

Men hallå?! Hur ska jag kunna veta?! Jag har varken Pung eller snopp! Dock är jag ju normal och bajsar men lätt och veta?

Om man inte frågar får man faktiskt inget veta.


The Poet

 
Filmen utsplear sig i Polen under andra världskriget och handlar om en Polsk Judinna och en tysk soldat som blir förälskade. Dock är redan Judinnan förlovad med en Judiks man. Filmen var riktigt bra, dock lite ledsam stundtals. Däremot så var slutet så himla dåligt!

Så den får SSS 3/5 S
Om inte slutet vart så dåligt så  had eden defenitivt fått en 5:a då den var riktigt bra och skådespelarna var med ritkigt bra. Och framförallt var den inte alls förutsägbar i handlingen.


090720

Hej alla vänner
Och fiender med för den delen..

För visst är det alltid kul att läsa sina fienders bloggar?! Det är nästan roligare än att läsa sina vänners.

Dålig uppdatering i helgen på grund av att jag och M åkte ut till pappas stuga i lördags och spelade kort och åt gott. Riktigt mysigt är det där ute! Jag har helt enkelt haft världens mysigaste helg! Har också vart med om/hört två läskiga saker den här helgen.

Igår så hade jag namnsdag och M köpte en blomma åt mig. Som dock står hemma hos honom haha men i alla fall. Och sen tände vi lite ljus (läs M) och såg på The Poet.

Idag så vaknade jag upp imorse och var förkyld! Såklart! Ush o fy! Men kravlade mig upp ur sängen iaf och hade lektion för Julia och Race. Det var ritkigt roligt och hon var superduktig! Ska även fortsätta att ha lektion för henne. Ska bli superkul! Sen hann jag inte så mycket mer än att mocka och göra mat för sen var det dags för jobb. Skulle ju rida men min kropp orkade helt enkelt inte. Får se om mamma ska rida han eller om jag åker upp efter jobbet sen igen.

Ush vad jobbigt det är när man inte bloggat på länge... Magnus har också lånat ut sin bärbara dator så kommer inte kunna sitta på den när han spelar fifa heller :/ Tråkgit.. Men den kommer väll tillbaka så småning om. Sitter och mofflar i mig mackor nu på jobbet så att jag ska vara hungrig ikväll för M ska göra sin berömda fläskfilégryta till mig :)

Hoppas ni har haft en bra helg!



Fredag kväll

Eller nu är det iof natt.
Har haf ten super skön och soft Fredag. Red ut med Charlie och linda var dock så sjukt mycket bromsar och mygg så hästarna tyckte inte det inte var så roligt men det tyckte vi desto mer. Pratade och skrattade massa. Sen efter det åkte jag och Charlie hem till mamma och åt grillat. Inte helt fel faktiskt! Sen skjutsade jag ner Charlie till melkers och Frida för dom skulle ut. Vet känner mig jätte tråkig som sitter hemma men var påväg att följa med ett tag men som M sa så har jag nog blivit vuxen. Är inte alls sugen på att festa just nu. Fast M och jag har betsämt att M ska ha dfest i sin lgnh nästa lördag så det kan bli riktigt rolgit! :) Med mina vänner och hans vänner.

Så vad gör jag nu då?
Jo jag kom precis hem till M efter att ha vart och fått en puss eller nej massa pussar utav honom på festen och nu sitter jag och käkar poppisar och dricker cola och så ska jag se film, läsa bloggar och kanske blogga lite till. Jag myser med min vovve helt enkelt =)
Sen kanske det blir att hämta M och Anders inatt det får vi se..

Vad har ni andra haft/har för er ikväll?


Fler besökare


Vill du få fler besökare till din blogg eller hemsida?
Isåfall klicka på bilden ovan och registrera dig så kommer du garanterat få fler besökare.


090717



Igår skulle ju jag och Frida gå på Bio, på Harry Potter men såklart fanns dte inga platser kvar. Ursäkta vad sa du? Vad har hänt med KGAs befolkning? Hur kan det ha sänts 4:a föreställningar redan och det är fullt fortfarande? Halllå det bor inte ens så mycket folk här (nästan iaf) så att man kan fylla 4:a biosallonger. Och vi fick inte plats! Surt!
Men men jag åkte och köpte mig lite Sushi och åkte in till Dfs till M. Dte blev Fifa hela kvällen och sen mys innan vi somnade till College.

Sen lyckades vi såklart försova oss lite imorse och jag kände att jag hade jätte ont i ögat! Jag har fått en vagel KUL! Eller nej kanske inte förresten. Fasiken vad ont det gör!
Känns lite bättre nu iaf mellan mig och M.

Dagen idag kommer bestå av jobb till kvart i 4 sen åka och sola en sväng tror jag och sedan stallet och sen hitta på ngt och sen åka till M. Hans ka iof till en kompis som fyller år men han kommer ju hem så småning om och imorgon är typ första helgen på år och dar som vi båda får sova ut! Ska bli riktigt skönt.

Hoppas ni får en jätte bra Fredag.

Kissie Vs Dessie


Som dom som vet som läser kissies blogg så har hon en uttagning där man ska söka till hennes BFF. Nu har Dessie sökt eller om det nu är så att Kissie har lagt ut Dessies "ansökan själv"?
Även om Dessie verkar vara en otroligt tragisk människa och som bla har förlorat Paaow som vän osv så tror jag tyvärr att det är kissie som har lagt ut "ansökan" från Dessie. Men visst vore det otroligt roligt om Dessie hade skickat den? Fast ärligt jag måste erkänna att fan vad Kissie är påhittig och rolig! Hon är speciell och förtjänar sin plats i bloggvärlden!

Vad tror ni? Har Dessie skickat in sin ansökan själv eller är det bara Kissie som strir med alla?


Träning för Cia


Jag kunde träna för Cia. Hade 3 kg plåster och vintervantar men det gick!
Det gick dock sådär, för han var spänd och pigg. Får ju skylla mig själv ´när jag inte ridit ordentligt på ett tag. Men stundtals kändes han fin. Red ju på vanligt tränsbett med eftersom jag visste att Cia inte skulle tycka om mitt "hoppbett" som jag är van att rida med. Men det gjorde ju också så att det gick lite sämre och att han blev lite stark. Satt också med lite långa tyglar hela tiden. Vet inte varför? Ajja olater man lägger sig till med. Men dety får man när man är hoppryttare ;D



Tack =)

Tack till er som röstade!

http://sweetthingss.blogg.se/
Jenny
Hanna
Linda
Felicia
Carl-Robert
Cattis
Joanna
Linn

Träning


nu åker jag och tränar med Åke Kråke, Håll tumamrna för att jag kan rida!


Tack Mamma


Min mamma var gullig och kom förbi med dom här plåstren förut.
Får hoppas det hjlper nu så att jag kan rida sen :)


Aj! Aj! Aj!



Nu kanske ni förstår varför jag antagligen inte kommer kunna rida idag?!
Kunde inte rida igår men hoppas på att det kommer ha gått över mer tills idag och ska även sätta på Compeed plåster sen så får vi se. Jag får helt enkelt hålla tummarna.
Dags att köpa nya tyglar kanske?


Peugot 206 gti


Peugot 206 gti - Himmelblå
Igår efter stallet åkte jag ut till ms mamma o pappa i Högberg och då var M i full gång med att tvätta sin nya bil och pollera den och hej och hå vad snygg den blidde.
Ms kompisar var även där så vi umgicks lite med dom och Ms föräldrar och sedan åkte vi hem till M och sov. M skulle ju öppna imorse så det var läggdags tidigt.
Idag har jag bara hunnit slägga ut hästarna och sedan satt mig här på jobbet och plockar samtal, dock är det rätt så lugnt idag. Skönt!
Senare sen så blir det förhoppningsvis träning för Cia ni ska få se sen varför det kanske inte blir så :/ Och sen ikväll bio kanske med Frida på Harry potter =) Sen till M.

Hoppas ni får en superdag!

Later

Vill tacka så mycket för de snälla kommentarerna! Dom värmer så mycket! Och ärligt talat så tror jag ni har så rätt. speciellt den som Anonym skrev. Men det är svårt riktigt svårt.


turbulent tillvaro

Okej jag är ju inte direkt en människa som håller inne med känslor varken bra eller dåliga så antar att det kommer bli svårt att hålla inne med dom här i bloggen med. Så varför inte bara skriva?!

Började med gårdagen som bara innehöll massa bråk och jag tog mitt pick och pack och åkte hem till Karlberg. Dock kom M till mig inatt och vi pratade i flera timmar om allt. Bla om att jag aldrig är glad och vad det beror på. Magnus lekte psykolog och tyckte han var ritkgit smart. Vi är sams nu iaf men det är inte som förut. Jag vet att han älskar mig det vet jag och vet också att han vill få det bra men han tycker att jag inte ska "bo" hos honom och jag tycker att det ska jag visst det. nej kanske inte så envist men jag hatar att sova själv och jag hatar att vara utan M. Med tanke på att vi har bott ihop förut så känns det jätte konstigt för mig att vara tillsammans med han men att vi inte bor ihop. Och jag tror att det kommer bli sämre om vi inte sover tillsamans osv. Visst vi kan vara på olika håll hela dagen men sen just det där att få komma hem till den man älskar och bara få mysa och somna sen. Är något som betyder så ofantligt mycekt för mig. Jag kommer aldrig kunna ha ett förhållande där man träffas 2 ggr i veckan. Är inte sån som person då den jag älskar får så mycket av min tid. Och jag älskar att umgås med Ms vänner som vi har gjort nu dom senaste veckorna och jag har verkligen trivts med tillvaron och M med säger han men han tror att vi kommer bråka så mycket mindre om vi bor på varsitt håll. Och jag tror precis tvärtom för då kommer sakerna som vi bråkade om förut tillbaka. Och nu när jag skulle hem hit efter jobbet så kände jag att jag inte ens ville sluta för vad skulle jag hem till jo ett tomt hus. När jag bodde hos M ville jag skynda mig hem för att få träffa M jag trivdes jätte bra där.
Men nu är det väll som det här och jag hatar tillvaron! Jag orkar bara inget mer nu!

Ingen som har något bra förslag på hur vi ska lösa situationen?


Trött, Tröttare, Sarah

Nu kom tröttheten sköljandes över mig som en tsunamivåg i thailand! Fy bövulen! Det första jag gjorde var att springa ner och hämta mig en stor kopp kaffe så att jag orkar med att åka direkt till stallet och rida på Åke,det värsta är ett jag måste rida på banan idag med så att han blir lite mindre pigg till på Torsdag när jag ska träna lite dressyr för Cia.

Uppdate M: Fick ett sms förut där det stog att han älskade mig bla så då blev jag lite gladare. Dock inte mer otrevlig mot kunderna. Yes! ;D

Ge mig energi! Tack!


Älsklings vovvan


Saknar min plutt som är hos M´s mamma idag. Hatar att jobba och vara utan henne. Kan man inte få ha med sig vovvan på jobbet?

Visst är hon en liten utställningsstjärna? ;)



Tisdag

Hejsan sötnosar!

Glöm inte :


Min morgon var hur mysig som helst,var lite eller nej rätt så mycket trött i morse när jag skulle upp men efter att jag fodrat hästarna så hade jag kommit igång lite och då var det bara mysigt att dola i stallet och sen åka upp till Charlie och duscha och dricka kaffe. Blev lite sur på mig själv dock för att jag hade gjort iordning en god macka som jag skulle ha med mig och äta i morse men glömde såklart den i kylskåpet hemma hos M.

Mindre mysigt var det inatt för jag och M började bråka kl 12 och höll på och diskuterade fram och tillbaka till kl 2 så Sarah som behöver sin skönhetssömn mer än någon annan har alltså bara sovit 4,5 timme inatt. Dock är jag hur trevlig mot kunderna som helst idag och har världens tålamod?! Så idag är en bra dag att komma fram till mig på kundservicen. Kan kanske bero på att jag är lite nedstämd över nattens diskussion? Vet inte.. Den handlade iaf om att vi älskar varandra så mycket men verkligen aldrig får det att fungera utan bråk. Varför? Vi vill ju så gärna ha det bra då  vi avgudar varandra. Kan inte han däruppe emd skägget bara vara lite snäll mot oss någon gång? Dock har vi haft det superbra ett tag nu så jag trodde verkligen att dte var på gång att hålla sig bra nu. Att vi lärt oss leva med varandra men tydligen inte. Jag väntar och väntar på den dagen.

Oj nu var jag lite sådär djup och tragisk igen.

Får väll se när tröttheten rammlar över mig men som det ser ut nu så kommer dagen bestå av jobb till 4 sen direkt til stallet och rida och sen vidare till Högberg (m´s mamma och pappa) och hjälpa M med hans nya bil och sen hem  till M. I hope so iaf vi är ju inte på så god kant just idag men det löser sig förhoppnngsvis. Ska försöka somna i tid ikväll och inte sova något på em så att jag kommer i bra rytm.

Men ni får ha en fortsatt trevlig dag.
Samma fras som jag säger i slutet av mina samtal till kunderna idag =)


Tävlar I Veckans blogg



Kvällning

Hej hopp =)

Ikväll så red jag och charlie ut på våra gullpluttar. Vi pratade mest massa skit men eftersom Åke behövde få göra över med lite energi så galloperade vi Lena rundan som vi kallar den =) Sen när jag kom tillbaka hit till dfs så blev det plump för hela slanten!
Och vet ni vad?! Jag vann faktiskt! Med 183 hela poäng ;D
Då blev jag riktigt glad!

Nu sitter M och massa andra och spelar fifa som vanligt och jag ska snart gå och sova. Har faktiskt varit duktig och diskat och haft mig nyss. Är lite besviken på M idag faktiskt... Bla över det...

Imorgon ska jag upp riktigt tidigt för har morgonfodring och innan det ska jag ut med B till högberg till Ms mamma som ska ha hand om henne medan jag är på jobbet. Jobbar 9 till 4 imorgon med men åker direkt efter det till stallet och rider för kommer ha stallkläderna med mig eftersom jag ska dit tidigt imorgon och då mockar jag o gör färdigt då så jag har det gjort. För sen erbjöd sig Charlie att jag fick komma upp dit och duscha osv =) Kan bli mysigt med sällskap på morgonen!
Nu blir det snart sängen men eftersom M spelar så får jag dra med mig B och en film in. Blir nog pledge this tror jag den hette med Paris Hillton, den som hon blivit stämd för. Måste bara se den eftersom dne skulle vara den 29:e dåligaste filmen på IMDB. Men jag kan mysa lika bra med min vovva faktiskt.

Sov gott babes!

Hemma

Oj jag börjar kalla Hemma hos M för hemma?! Bra eller dåligt?

Men nu är jag iaf här hos M och har bytt om till mjukiskläder och håller på och lagar lite mat, blir min special mackisar och köttisar. Va och hämtade ut mitt paket från Ellos med, allting passade perfekt förutom skorna, vet inte om jag kommer ha så mycket användning för dom då klackarna var riktigt höga. Så får se om jag skickar tillbaka dom eller inte. Fick ju massa rabatt kuponger på sammanlagt 500 kr från dom så kanske beställer något mer för dom snart.. Hehe.

Snart kommer nog M hit med och ska visa upp sin nya bil =) Jag gillart!

Nu ska jag ut och njuta lite av solen.

Hörs sen


Sarah är vuxen



Yes! Jag kan vara barn i 2 veckor till!
Jo jag har beställt en kallender men leveranstiden är 2 veckor haha så nu kan jag fortsätta vara barn ett tag till.
Vill ni också göra en personlig kallender? Klicka på bilden så kommer ni tll sidan.


1 år sedan...

Gå in här


Idag är det 1 år sedan som Malin råkade ut för en bilolcyka och lämnade sina vänner och sin familj här nere.
Jag kände inte Malin så jätte väl men lite grann och framförallt går mina tankar till mina vänner, speciellt en som kände Malin väldigt väl och som jag vet har det jätet jobbigt efter det här.

Hoppas du har det bra där uppe och försök gör så att dina nära och kära mår bättre snart =)

Tror och hoppas på att What goes around comes around för han som gjorde dte mot dig och alla andra...


Avis


Nej men jag är säkert inge avis på dom som ska gå på konserten ikväll!
Vill någon bjuda med mig? ;)
Lovar att jag kan ta mig up till stockholm om någon bjduer med mig. Jag går tom om jag måste ;D


Dag 1

Första dagen på jobbet efter semestern. Undra om jag hade någon ångest igår! Jag vill ha ett nytt jobb! Bara få göra något annat och inte sitta på den här stolen med den här datorn och säga precis samma saker varje dag skulle göra mina dagar så himla mycket bättre!

Idag ska M hämta sin nya bil =) En peugot 206 gti =) en silver. Så den blir det att beskåda i em. Sen blir det en tripp til stallet och eftersom jag var lat förra veckan och inte åkte till bokhandeln och köpte mig en kallender så ska jag ta mig ner dit idag efter jobbet och köpa mig en så att jag blir vuxen.  Undra om jag kommer se äldre ut sen med? Måste även in till dfs innan jag åker till stallet eftersom jag mitt smarto glömde hästkläderna hemma hos M.
Men det man inte har i huvudet får man ha i plånboken?

Nu är min rast slut så nu ska jag sätta mig och jobba lite igen till 4 i em.


Visste ni att

Jag inte kan  laga mat, jag misslyckas alltid med något när jag vistas i köket.
Idag hände det här:


Skulle göra Spaghetti och köttfärssås och råkade sätta på fel platta och lägga en plastgrej som jag hade till såsen på plattan. Så det luktade smält plast i hela köket sen. Sen tog Magnus över matlagandet. Och lika bra var väll det så jag inte lyckades med något ännu värre.


Bad girl

Ush jag är så dålig på att uppdatera dagen efter jag har festat. Vet inte varför om det är för att jag är trött eller vad? För idag är jag inte bakis i den benämningen att jag mår dålig. Utan är ju mest trött eftersom Magnus kom hem så tidigt imorse och höll mig vaken.
Idag har det bara nördats Fifa/dator utav oss, eller nej jag har ju vart i stallet också och i KGA och hämtat B.
Red på hoppbanan ett tag och hade headsettet i så jag pratade i telefonen med Frida under hela passet haha. Tur att jag bara håller på att sätta igång honom. Men Åke var så pig så att han nästan drog armarna av mig. Jag lovar jag kommer få världens bodybuilder armar efter honom. Men fick iaf höra lite av vad som hade hänt Frida igår. Hon kommer inte ens ihåg att jag var ute?! Haha konstigt så dryg som hon var ;D
Sen satt jag, mamma och Rydén och fikade och pratade lite skit igen som vanligt.

Sen får vi se om det blir något litet kortspel ikväll eller om det blir sängen snart för både M, Jag och B är jätte trötta och M ska öppna imorgon så det blir tidig uppgång för honom.


Erasure - Love to hate you



Har ju riktigt konstg musiksmak då jag kan gilla allt och ingenting ibland. Ibland gillar jag låtar för texten, ibland för melodin och ibland för något annat.
Men fastnade för den här låten förut idag på radion.

Ny kategori



Har gjort en ny kategori som heter blogg/Design
Vet inte vad den kommer inehålla riktigt än men nu lägger jag den här headern jag gjort här iaf.

Har suttit och knåpat nu ett tag och komit underfund med hur roligt det är att hålla på så ni kommer säkert få se fler bilder. Kanske tom blir nnågon utlottning av header om ni vill? Finns intresset för det?


Sarah

Tips



Den här tvålen köpte jag på Kronhallen i Dfs häromdagen. Och jag är helt kär i den för den luktar så supergott! Kan verkligen rekomendera den då den får hela badrummet att lukta fräscht!



Lördagkväll



Blev tyvärr inte så många bilder tagna eftersom jag inte hade så kul, men här är några iaf.



Rosing Hugo eller Ensam mamma Hugo?

http://sandras.blogg.se/images/2009/c2b82f4a572d0656d6d6acd7052d6193_33898776.jpg

Nu ni ska ni få höra vem jag träffade igår på Jacks. Jo ni vet han Hugo från Linda rosings program den rätte för Rosing. Han befann sig på statt och såklart hamnar jag ch frida bredvid honom och Frida säger såklart "Jag känner igen dig" haha sen kom jag på att det var ju Hugo och då slog det oss: Vad i hvete gör han i Karlskoga? Jo då fick vi reda på sen att han är här för att han är med i Ensam Mamma söker! (En utav tjejjerna bor i Karlskoga)
Men ärligt hur mediakåt får man bli?! Vara med i 2 dejting program på tv på mindre än 1 år! Jag hade kul åt det här hela kvällen kan jag säga! Sen blev det ju inte bättre av att han försökte börja dansa med mig när jag försökte gå förbi honom bara. Asgarvet var nära att spottas i ansiktet på han då!
Okej han var lite charmig i Rosings program men han är faktiskt otroligt ful och otroligt patetisk i och med att han är med i ensam mamma söker med.
Förövrigt hon Helena som han dejtar från KGA är 37 år och har som sagt då också barn.

What the hell is wrong with you boy?


Bakis?

Hej alla!
Är ni bakis idag? Det är inte jag fast jag var ute igår.
Började kvällen hos Salén där dte var massa folk, kände inte så måna så väl så hade inte jätte roligt måste jag ju faktiskt erkänna och sen tog vi en taxi ner till Jacks den resan var dock rolig för Frida och Mathias satt o underhöll mig sandra och taxichauffören med diverse kommentarer bla sa mathias att chauffören såg ut som en självmordsbombare stackarn!
Sen väl inne på Jacks så var det också sådär träffade på endel speciella folk (Återkommer om dte i ett eget inlägg) sen drog vi vidare in på statt. och om kvällen hade vart tråkig hittils så kan jag lova att det var ingeting mot hur det var inne på statt! Frida försvann in på dansgolvet som vanligt. Och jag som är lite lik Magnus Uggla och aldrig dansar nykter hängde inte alls på och höll på att skämmas ihjäl på dansgolvet. Träffade dock lite roligt folk so jag inte pratat med på länge som fck underhålla mig en stund. Men vid halv 1 fick jag nog och traskade ut i mörkret funderandes på vad jag skulle göra i 2 timmar innan bussen till Dfs gick. Men då när jag traskar där i mina djupaste funderingar så svänger som tur är Erlandsson förbi och plockar upp mig och kör mig til Dfs. Tacka gud för det! För såklart glömde jag ju även att köpa poppisar igår på dagen och som tur är så skulle martin tanka på statoil så jag fick mina poppisar tillslut :)

Kvällen avslutas med Godnatt samtal till M, ostmacka och ett avsnitt av lyxfällan.

Sen ramlade M in vid halv 6 men fick larm straxdärpå och kom inte hem igen förän vid 9 så så myste vi lite och sen la han sig och sov och jag har tillbringat morgonen med Lyxfällan :P


Passoa is dangerous


Sådär nu åker Passoan fram och jag far in till Kga. Ses på hotellet!
Hoppas ni får en superbra kväll!


Bowling nr2


Haha jag ser vindögd ut på slutet :P

Lördag

Hejsan! :)
Hopas ni har haft en bra lrödag hittils det har jag fast dock har jag vart rätt så trött.
Började med att hoppa upp eller nej nu ljlög jag snarare masade mig upp till klockan i morse som ringde kl halv 7, men dte var bara att pallra sig iväg till stallet och ge hästarna mat. Sen mockade jag osv och så ramlade rydén in vid 8 och frågade om jag ville med henne och Mamma ut på en lugn skrittur visst tänkte jag. Men uj vad fel vi hade Dompan 6 år var mer i dikena än på vägen, Åke 13 år var mer i luften än på backen och China 4 år var den som skötte sig bäst och helt exemplariskt. Herregud vad gör jag med mina hästar? Rebus var ju likadan!.
Sen tog vi en fika i stallet och pratade lite skit om allt o alla. Alltid lika kul ;D

Sen när jag kom hem så har jag och M sovit lite och han ligger fortfarande kvar och sover. Skulle vilja krypa ner jag med men jag är hungrig så jag ska snart åka till affären och handla baguetter, mer bröd och Poppisar såklart!

Sen ikväll ska ju M jobba så jag funderar på om det blir utgång i KGA med Frida. Är lite sugen nu faktiskt när det var över 1 månad sen jag förtärde den minsta droppe alkohol faktiskt. Har det gått så långt tid förut? Nej tror faktiskt inte det. Så det blir säkert massa roliga bilder och filmer på Frida bla efter ikväll.


Myskväll




Vi hade en jätte mysig kväll i kr-hamn även om M vann på bowlingen. Men maten var supergod och sällskapet var hur perfekt som helst!
Mer sådanna kvällar tack!

Bowling


Magnus påminner mig i slutet om att jag måstegöra den berömda Sarah målgesten..

Veckans blogg



Jag ar anmält mig för veckans blogg hos Elin gör det ni med! :)

Hemma

Sådär nu var vi hemma igen efter en otroligt mysig kväll i Kr-hamn. Vi åt på en restaurang i skärgården som hette sjöjungfrun och såg massa fina hus där ute! Sen åkte vi in till lyran och spelade Bowling Magnus vann såklart. Han vinner alltid när vi gör något, och jag som är en sån dålig förlorare! Men men blev lite roligar när vi fick ett bowlingproffs bredvid oss som stod så roligt när han skulle spela s vi höll på o inte kunna hålla oss för skratt.

Men nu ska jag försöka få med mig min fifaspelande pojkvän in i sängen och sova och se på film. Ska ju upp tidigt imorgon och morgonfodra och släppa ut hästarna och Magnus ska ju upp o jobba från 8 imorgon bitti till 20:00 på sön kväll. Tråkigt!

Natti Natti :)

Psst...
Håll koll efter bilder och filmer från kvällen

Har Baileys vart såhär liten?
Snuttas

Of and away

Nu tar vi lilla bilen n till Kr-hamn för Bowling och mat =)

Hoppas ni får en supermysig kväll ni med! För det kommer vi ha.

Sarah

Läbbigt värre!


Den här äckliga saken hittade jag i Åkes box förut! Förstår ni att jag blev skraj?! Ush o fy har ju sån fobi för spindlar! Spindlar och mörker är mina störsa fobier.

Vilka är era?

Haha


Liiite små pinsamt men jag bjuder på den ;D

Jag hade iaf rätt om åke för driekt när jag kortat tyglarna så var han igång med sitt hoppande och studdsande :P it regn fick vi på oss blev snarare blöt av all svett som kom för det var så varmt :P

Hej


Hej gammal bild!

SItter o kollar massa gammla bilder på BDB just nu haha. Minnen ploppar upp i hjärnan på en iaf, både bra och dåliga. Har rätt roliga minnen med den här människan iaf. =)
Världens roligaste natha. Har aldrig haft tråkigt med den människan kan jag lova. Men nu ska hon gå in i en ny fas i livet och bli vuxen. Lycka till! :)

Nu var jag lite sådär jobbigt nostalgisk igen men sånt är livet. Och lycka tll Natha! :)
Men snälla ring inte mig om du behöver barnvakt. Men å andra sidan kommer du nog inte behöva det. Och å andra sidan igen så vill du nog inte ringa mig m barnavkt heller ;D


Stallet dags! Hörs senare!

Å andra sidan

Är jag inte värd lite poppisar och ett avsnitt av lyxfällan först? :P
Tror bestämt det. Dom där måste göra sysslorna får vänta en liten stund till.

Fasiken vad kul jag har förövrigt =) Sitter bara o skrattar framför datorn!

Ja jag vet jag är lättroad men det är ju bra föär ett gott skratt förlänger livet =) So keep doin what ur doin ;D

Ica/coop Icke service minded/Rasister

Nu har jag befunnti mig på 2 st matbutiker dom senaste 2 kvällarna ch båda gångerna har jag blivit riktigt besviken faktiskt. Inte roligt med tanke på att jag redan innan hatade och handla och det blev ju inte bättre i och med dom här 2 händelserna.
Vi börjar med händelse 1 på Coop i karlskoga:
Jag står i kassan och ska betala mina varor när dte kommer in 3 st utländska killar (Ja dom hade svart hår men var inte mörkhyade) Då ringer hon som sitter i kassan till någon annan som arbetar där ute i butiken och säger "Går du runt lite i butiken nu det kom in några" Men hallå ärligt?! Bara för att man ser utländsk ut och har svart hår betyder inte det att man är mer benägen att snatta!!! Jag blev så jäklarns i havet förbannad så att jag ville smälla till kassörskan! Vilka fördommar det finns i detta tragiska land egentligen! Jag var arg helöa kvällen över det här.

Händelse nr 2 på Kronhallen i Dfs:
Hände igår kväll när jag skulle hämta ut mina skopaket. Skyndar mig verkligen från stallet så att jag ska hinna dit innan kl 21.00. Kommer dit kl 10 i 9 överlycklig över att jag hann och ska hämta ut mitt paket och passar äöven på att köpa lite glass så att dom ska vara glada på mig för att jag köpt något. (ja det är där m har utlämningsställen där man kan handla andra saker. Dom tror att dom är så smarta! Och frågar då om jag kan hämta ut mitt paket, då säger hon nej vi stänger den lite tidigare kl 10 i 9, Nej men nu skämtar hon väll med mig trodde jag men nehej hon stog fast vid sitt ord fastän hon hade paketen bakom sig!! Va inte serviceminded nej nej! Så jag får ju gott pallra mig ner till kronhallen idag igen och försöka hämta ut mitt paket.

Lite agression kom ut där tack!
Sarah

Glömska sarah

Glömde förbövulen bort att jag ska ta reda p åtvätt och damsuga med!

Åh vad skönt det hade vart om jag inte hade kommit på att jag skulle göra det med..
Tyckte väll att det var lite lite jag skulle göra som jag skrivit upp förut.

Sarah

Morsning korsning

Har ni sovit gott?
Det har faktikst inte jag gjort drömde mardröm inatt igen och inatt handlade det om att Rebus skulle avlivas. Jag ärligt vaknade och grät! Ush vad jag saknar honom! Men det var skönt att M vaknade och la armarna om mig så att allt blev lite bättre igen. Livet går ju vidare men kommer alltid att ha Rebus i mitt hjärta.

Satt precis och funderade på vad jag skulle göra idag och kom då på att jag hade sjukt mycket jag skulle hinna med idag.
Ska ner till kronhallen här i dfs och hämta ut mina skor som jag har beställt, jag s´ka in till kga och köpa en kallender (ja hör och häpna jag ska bli vuxen) Får dock se om den kommer så mycket till användning, brukar vara att jag är duktig några veckor sen glömmer jag helt bort att jag har en kallender. Sen ska jag till stallet och sen ikväll ska jag och M till Kristinehamn och äta och Bowla =) Myyys!

Vad ska ni hitta på idag?

Sarah

Natti Natti

Nu har alla pojkar gått hem och jag , M och baileys ska snart dra oss mot sängen. I allafall vad jag tror för jag ska iaf lägga mig med huvudet på älsklings axel och se på när han spelar fifa en stund. Kände för att vara lite mysig. Speciellt nu när han är lite sur och besviken på mig för att jag inte diskat och bäddat. Får hoppas det blir bättre stämmning här snart när han har vunnit lite fifa matcher ni förstår det finns inte många som slår M på fifa. Han vinner nästan varje match online och har 4,44 mål i genomsnitt/match och insläppta ligger på 1.07. Det ni! Här har ni en stolt flickvän kan jag säga!

Nej nu säger jag Natti Natti.
Och kul med läsarrekord igår! Fortsätt så och fortsätt gärna kommentera det blir roligare då!

Bara bröst

Nej Johanna du har lite fel jag behöve inte spänna upp mina bröst till himmlen för jag har naturligt stora bröst och är så nöjd med dom som dom är. Tar det dock som en komplimang då det är snyggare med höga bröst än med häng bröst.

Så bara så ni vet så älskar jag mina bröst Och snälla sluta vara avundsjuka på dom...

Göromål

Nu fick jag en uppgift i livet. Nu du LILY! Jag skaffade mig ett liv. HAHA men min hund är iag sjukt mycket sötare än dina råttor ;D Ja jag tycker att korthåriga små hundar ser ut som det.. DOm långhåriga är tusen ggr finare!

Men nu fick jag som sagt göromål för jag råkade säga att jag hade köpt glass och pojkarna här jublade 10 ggr om!
Så nu blir det glass med banan, kolasås och hemmagjord chokladsås med oboy pulver, YUMMY!

Även detta recept finns med på min hemleverans. ;D


Sarah

Åke Kråke



Kom hem från stallet för några timmar sen men har haft en diskussion med min kära M om städning osv så har inte haft tid att blogga än. Men nu sitter dom och har Fifa turnering igen så då har jag tid att sitta här och underhållas lite. Har läst dom bloggar jag följer och lagt upp bilderna jag tagit idag så vad ska jag göra nu? Det är frågan.. Någon som har något bra förslag? Eller någon som kan tipsa mig om en bra blogg att läsa?

Förövrigt gick det bra idag när jag red men han var riktigt pigg så fick rida mycket volter och mycket halvhalter och halter. Men han får vara pig eftersom att jag inte ridit så mycket nu på ett tag. Men nu blir det ändring för nu ska han igång igen och det ska hoppas massa gymnastik övningar så att han blir stark i bakbenen så att han orkar mer. Han blev ju lite trött i benen på senaste tävlingen.

Rally hunden

Man kan ju undra vem utav oss det är som kör bilen? Haha folk lär ju skratt anär dom ser oss. Det roliga är att när man svänger så lutar sig hela hunden mot svängen så att hon följer med i svängarna. Skrattar åt henne varje gång vi åker bil. Men visst har jag världens sötaste hund?

Hurtbulle

NU har jag om M precis vart ute och sprungit i ca 50 min....



Haha trodde ni verkligen på det??

Nej men skämt åsido så har vi faktiskt städat/diskat och tvättat nu på em för M kom hem från jobbet en liten stund så lita hurtiga har vi faktiskt vart. Skulle vilja fortsätta med städningen till M kommer hem och tills det är färdigt men jag måste åka till ÅKe och idag ska jag faktiskt ta och jogga lite i ridhuset. SKulle ju rida ut med Charlie och Simon men det har ju regnat konstant hela dagen så det blev inget med det. Hade dock hoppats på att det skulle klarna upp till kvällen så att jag kunde rida ut själv för dte är inget kul att sätta igång i ridhuset. Men det har det inte gjort så jag får gått hålla mig i ridhuset idag. Om jag inte vill ha en gratis dusch vill säga..

Hoppas ni får en trevlig kväll!

 

A la carte


Det blev lyxmiddag A la Sarah
Mackisar, köttisar, lingsonsyllt och ketchup Yummy!
Fasiken vad avis ni blev nu va?!
Det är lugnt bara att höra av sig på min mail om ni vill beställa hämtmat från mig. Kan även få hemleverans till rätt pris och rätt avstånd.

Svältande barn

Nu nrä Magnus har jobbat hela veckan och jag är hemma så får jag inte i mig någon mat. Som ni säkert ehär i bloggen så har jag mer eller mindre levt på Bragokex, popcorn och cola. Det är inte bra! Men gott iof. Men jag hatar ju att laga mat och jag är värdelös på det och dessutom så måste man diska efter man har lagat mat så det är nog många skäl till varför jag har fått svälta denna vecka. Tur att jag börjar jobba nästa vecka så att jag kan äta upp mig lite igen. Mina revben kommer sticka ut snart! Jag lovar!

Så nu till dagens ilands problem.. Vad ska jag äta idag?
Brago kexen är slut och jag har redan ätit lite poppisar och är hungrig igen!
Snälla hjälp!?

Hemklickat

                                                   


Aj aj!

Jag har ju glömt att nämna att det var inte ritkigt så mysigt igår när vi la oss i sängen för då märkte jag att jag hade fått jätte ont i örat och det sitter i idag med! Är det öroninflammation kanske? Skulle vara riktigt typiskt mig iaf! Men hoppas såklart att det går över här under dagen eller att det är nogn finne som växer i örat eller något annat roligt. INTE öroninflammation TACK! Sist jag hade det så värkte det hål på trumhinnan och det kom ut massa grönt äckligt var eller något? Typ hjärnan var påväg ut. Luktade skunk gjorde det med! Då kan ni tänka er hur synd det var om mig då!

När jag var lite satt vi alltid in en vitlök i örat? Är det bra? Varför gjorde vi det? Tål att tänkas på om mana igen. Även fast det gör ont så fort jag råkar komma imot  mitt stackars öra.

Fy bövulen vad synd det är om mig!




Jacks


 

Vi åt ju på jacks igår och´det var sjukt god mat men herrgud så mätt man blev! Jag tog en clubsandwich med mangorajja och jag orkade inte ens äta upp hälften. Men vi hade trevligt och jag träffade även på massa gamla bekanta som jag inte träffat på år där. Så jag trivdes. Men dte var även riktigt skönt att få komma hem till M som hade fifa turnering igen. Men den avslutades ganska snabbt när jag kom hem och då gick vi till sängen och mös till det med popcorn och cola.

Min hund kan inte kissa

Nej det stämmer helt korrekt för hon är ju lite fin i kanten och kan inte kissa när det regnar ute. Hon vill inte ens gå ut i regnet den prinsessan sörni :P Hon är rolig hon. Jag försökte tom gå ut o ställe mig på gräset så att hon skulle följa med men då gick hon på asfalten istället. Så vi var väll ute en bra stund i regnet iaf så att matte han bli jätte blöt men kissa gjorde inte hunden iaf. Vrånghund! :P Men hon är söt ändå!

Idag ska det bara slappas igen, ska dock rida ut med Charlie och simon hennes lillebror i em. Och M jobbar hela dagen så det här kommer bli en Sarah och Baileys dag. Vi gillar sånna :) Fast vi gillar M mer förståss.

Förresten är det superkul med alla komentarer! Fortsätt så det blir roligare att blogga då! :)

Sarah
 

stallet

Magnus kom hem tidigare från jobbet idag wehuu så vi fick lite tid tillsammans nu iaf. Fast nu var han tvungen att åka iväg till frisören och jag ska dra mig mot stallet och fixa med Åke.
Sen bär det av hem hit igen för att duscha och göra sig iordning innan Jacks.

Gud vad dagarna går fort när man har semester! det är snart bara 1 dag kvar utav min sen ska jag tillbaka till det där förbaskade jobbet igen! :(

Sarah

Looooser

Åh jag bara förlorar och förlorar även mot ps3. :( Har alltid vunnit på proffs förut men nu förlorar jag där med. Inte alls kul! Så nu ska jag sätta miog och spela sims istället. Där kan man iaf inte förlora! Fast iof kan ju simmarna dö osv och det skulle inte förvåna mig om dom gör det nu min tur!

gone and away

Nej nu försvinner jag en stund för måste slå på Ps3 och öva upp mina Fifa skills så att jag slår killarna nästa gång!


update x2

Update 1:
Visade Mj videon ni vet den där som är längre ner om spöket i hans hus för Magnus igår och såklart var han tråkig och hade en logisk förklaring till skuggan. Jo ni förstår att det är en terass i rummet längst in och där uppe går det ngn med en lampa bakom sig och som speglar sig på väggen. FAsiken vad smart han är men fy så tråkig! För det låter ju faktiskt som en helt korrekt förklaring!

Update 2:
Hämd! Haha jag har fixat klipptid åt M! Inget rakat hår men en snygg kille får jag ikväll :)


Fasiken vad det blixtrar!

Raining man


Tycker inte om det här och antagligen inte hon som delar ut posten heller ;P
Nu har det börjat åska med! Och jag är livrädd för åska! Ush o fy!

Älskling


Det byggs lekerstuga på Ms baksida och M är riktigt aktiv med byggandet. Iaf och kollar på ;D
Han är lite långhårig med min älskling så idag har jag fått ringa runt till massa salonger och försökt hitta tid tills ikväll för annars ska han raka av sig allt hår! Och det har jag ingen lust med, med tanke på att jag älskar att hålla på med fingrarna i hans hår!

Hej hopp i löven det går lika bra i..

Vaknade vid 9 men råkade visst gå ut o lägga mig i soffan och vaknade vid 11 igen. Inte sååå goigt då jag hade massa saker jag skulle göra idag!

Igår så var det Fifa turnering a la parkgatan 8b 1tr. Och jag kom sist! Och med tanke på att jaaaaaaaaaaaaaaaaaahäldens sämsta förlorar skalle så blev jag såklart jätte sur och på dåligt humör! Jag är inte van med att komma sist! Jag måste typ va bäst på allt jämt! Hatar att förlora! SÅ jag tog en promenad med B och sen kom M ut och mötte oss och då blev det lite bättre.

Idag ska jag till stallet här om en inte så kort framtid och sen ikväll bär det av mot Jacks (restaurang i kga) med massa ifrån stallet osv. Tror det vankas fifa spelning med Andreas här ikväll så då håller jag mig undan. Det räckte med gårdagen för min del!

Hoppas ni får en superdag!

Sarah


Timmarna flyger fram

Gud vad fort den här dagen har gått! M kommer snart hem från jobbet och jag har inte hunnit med någonting! B har ätit upp någon plast grej så det måste jag städa upp innan han kommer hem annars blir han nog lite gramse på att jag lät henne äta upp den men hey hundar måste väll också få ha roligt eller?

Frågan är vad vi ska hitta på resten av dagen? En tripp till stallet blir det iaf ska ju rida o lite sånt.

Sarah

MJ????


Ärligt!? Jag fick rysningar när jag såg det här!

Jag har alltid ttrott på spöken men nu på senare tid har jag nog vuxit till mig lite och börjat mer eller mindre sluta tro på dom för att det var länge sen jag faktiskt hörde/såg något som skulle kunna bidra till att jag skulle tro på spöken. Men så fort jag ser sånt här så blir jag så övertygad igen!

Snälla spöken visa er! :P
Dock kan MJ hålla sig borta från mig för om han skulle komma hslle jag bajsa på mig 3 ggr om! Var förfan rädd för han redan när han levde när han tappade snoken osv!

Sarah

Satan vad coolt!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5467110.ab


Svärdfisken lär ju bli chockad! Jag blev impad!

Herregud!

Upptäckte precis att i November så har jag bloggat i 3 år!

Vart ska världen ta vägen?!


Gottgottigottgott


Beslutsångest a la Sarah
VS

That is the question..

Spendera pengar


Tur att mina älskade skor som jag söp bort i Magaluf fanns kvar! Dom var tom på rea! Snacka om tur!
Tröjja, t-shirt och tights från Vero Moda, Skor från Din sko och Sims från Game ;D

Godmorgon

Hej hallå!

Hoppas ni är pigga och glada idag för det är inte jag! Fasiken vad trött man kan vara alltså! Det borde inte vara tillåtet. Fast M var ännu tröttare imorse när ke upp och jobba så han försov sig i en timme fast jag hade legat och försökt putta ur honom ur sängen i en och en halv timme. Nej nu överdrev jag för riktigt puttade gjorde jag ju inte eftersom det var så mysigt att ha ngon liggandes bredvid sig men samtidigt ville jag ju somna om. Men somnade om gjorde jag tillslut och vaknade nyss.

Så nu ska jag ut och rasta B innan jag sätter mig med frukosten och The sims, som förövrigt var riktigt kul! Anders kunde dock inte förstå hur jag kunde sitta och göra gubbarna så länge som jag gjorde. Men när man gör gubbar som finns på rikitgt så måste man göra det med precision! ;D Synd bara att spelet går lite segt på Ms bärbara. Det går inte att snabbspola så bra men det är typ det enda.

B är kissnödig!

Bilder på kläderna kommer senare om jag lyckas slita mig från The sims ;)

Sarah

Halllååå hej!

gokväll på er!

Nu har vi kommit hem från Örebro något lite fattigare och ngt lite fler påsar än vad vi hade när vi åkte. Fast inte så mycket som jag hade hoppats på! För det finns fasiken inget jag vill ha nuförtin! Det är jätte tråkigt! Tycker inte alls om modet som är just nu! Tycker mer om kjolar och klänningar men sånt är det snålt om just nu tycker jag, Hoppas på en roligare vinter! Men lite blev det ju shoppat iaf, Ett par jeans tights, en svart t-shirt, en grå lång tröjja från Vero Moda och ett par skor för min del och för Ms del blev det 3 T-shirtar från Jack and Jones, en klocka och ett halsband.

NU är M iväg och köper mer Poppisar (popcorn) och hämtar hans bärbara dator från hans kompis så att jag kan sätta mig och spela sims som jag köpte idag på Game medan han och Anders sitter och spelar Fifa. Är han inte urgöllig så säg!

Så kvällen kommer se ut som en riktig nördkväll för oss båda! Hoppas sims 3 är riktigt kul nu!

Hoppas ni får en superkväll ni andra!

Sarah


Godmorgon

God morgon happy faces..

De flesta sitter nog redan och häckar på jobbet. Men inte jag! För jag har vart och släppt ut hästarna som jag tog åt madde och så har jag ätit frukost och ska nu lägga mig och se på "I taket lyser stjärnorna" Skulle se på den inatt ´men då fungherade den inte att lägga över till Usb minnet och jag ville ju inte sitta i vardagsrummet och se på film när älsklingen låg i sängen och snusade. Så jag fick se på någon annan sjuk film som hette sex drive. Haha sjukare film får man leta efter.

Ska hämta mig ett glas mjölt och lite BRAGO kex med. MUMS!


Sarah

Natti Natti

Nu sager jag och den har lilla familjen Godnatt.

Film, sang, M och B kan det bli battre Nehee du!

Varfor gar det inte att skriva alla bokstaver for

Sarah

Tripp till Mora

Förra helgen var vi ju på tripp upp till Mora och hälsade på Bs mormor och mormors mor bla. Här får ni ett smakprov på vad vi hade för oss den kvällen:


Baileys med husses ben

En tik som var väldigt lik Baileys

Magnus syster Camilla, Magnus mamma Lisbeth och massa hundar

Vart är Baileys?

Dom bodde så jäklarns fint. Blev så avundsjuk!

Massa fina Eurasier

Tänlk att B har vart så liten

4 veckor gamla vallpar

Mamman blev lite sur när de andra hundarna kom för nära

<3

Nej men dom var inge söta...

I want i puppy!

Kvällprommis och läskiga skolor

Har precis kommit in efter en kvällspromenad med B. Och vi gick förbi Parkskolan här i Dfs och vad är det egentligen med skolor och när det är mökrt ute? Jag blir så rädd varje gång jag går förbi, spelar ingen roll vilken skola det är men så fort det är en skola så vågar jag inte se in i fönstren när det är släckt. Undra varför? Jag är ju mörkrädd det vet vi ju men varför just skolor? Någon mer som har fobi för mörka skolor eller någon som har någon bra förklaring?

Snart kommer M hem :)

Sarah

Söt sötare.......


Älsklingar
Dagen idag har bara bestått av mys och mys och mys. fast magnus har iof hunnit med att jobba lite med. Och jag har hunnit med att vara i stallet och förbi amanda en sväng och pratat lite skit. En helt perfekt söndag kan jag väll påstå.
Nu sitter jag och väntar på att M ska komma hem han fick jobba över den stackarn :( Och imorgon ska han upp och öppna på fritids kl 6. Ush jag lider med honom! Så jag har poppat mig själv lite poppcorn och har köpt cola och såklart köpte jag med lite ben åt B med så att hon med ska få mysa till det och så ska vi snart sätta på ett avsnitt av lyxfällan. Sen när magnus kommer hem hoppas jag på att vi ska slå på The curious case of Benjamin button. Har velat se den ett tag men aldrig fått med mig M att se på den så får väll göra ett nytt försök ikväll.

Imorgon så ska jag faktiskt också upp med tuppen för har utsläpp av hä'starna vid 8 och sen ska jag till abc data och köpa the sims 3 imorgon med! :) Har längtat och rkar inte vänta på det längre så nu får det kosta vad det kosta vill. Sen på em när M har slutat jobbet så ska det spenderas lite till för då ska vi till Marieberg och shoppa loss. Jag behöver skor och kläder, har snart inget att ha på mig längre :(

Nej måste hämta colan nu innan jag törstar ihjäl!

Psst håll koll efter bildbomber senare ikväll!

Sarah

Nej nu ni

Nu får du faktskt ta och komma hem M så att jag får pussa på dig!

Helt sjukt hur man kan sakna en människa eter så kort tid! Eller nej det är ju inte konstigt med tanke på hur underbar han är.

Massa Mys ikväll!

Så kanske inte blir så mycket mer uppdatering då M snart kommer hem.

Ha en superkväll alla!

Sarah

Oh brother

Sitter ju hemma hos M just nu och det är fullrulle i lilla Dfs idag detär något grejs i Folkets Park och just nu så sjunger Måns Zelmerlöw. litte goigt att jag kan sitta i lgnh och lyssna faktiskt. :) Speciellt nu när det regnar känns det skönt att kunna sitta här inne i värmen och vara torr :)


Jag tänker inte vara full och dum ikväll och gå till parken som sååå många andra från den här lilla stan ;D

Vad blire för mat ikväll då? Min ständiga fråga till dom i min närhet. Jag är sugen på grillat! :) Någon som har något annat bra förslag?

Nej nu ska jag kolla om det finns något roligt spel att ta hem.

Sarah

Fiskbulle

Sådär nu är jag hemma igen efter en tripp till stallet.

Och hör och häpna så diskade jag faktist färdigt allting förut så nu är magnus stollt! Tror jag, ah det måste han vara haha. Sen så gjorde jag faktiskt fiskbullar och ris och åt till lunch. Magnus köpte ju hem det på min begäran när jag var magsjuk. För när jag var mindre och bodde hos mamma såfick jag alltid det när jag var magsjuk och här ska inte brytas på traditionerna så M fick gott ta sig till affären och köpa lite goda bullar ;D

Åh vad sugen jag blev på vanliga bullar nu för det..

Stallet gick bra jag skulle rida ut på Åke då han inte gått ordentligt den här veckan eftesom jag har vart sjuk osv (lite svår o rida när man spyr faktiskt ) men det var så jäklarns mycket bromsar så jag fick gått vända hemåt efter en alltför kort ridtur. Men tur var väll det för när jag kom innanför stalldörrn så började det svartna på och börja mullra från åskar faktiskt. Han ville hälsa på idag med tydligen.


Kul att ni uppskattadfe filmerna. Då blir det mycket roligareatt lägga ut :)

Sarah

Filmer från Magaluf


I bussen påväg till hotellet
Undra om dom andra i bussen blev trötta på oss

Frida på ett uteställe


Balkongen på hotellet
Kan man säga ngt mer än herregud?!


Jakobs läte
Hur kan en kille i 20 års åldern låta såhär?!

Kuckelimuck
Träffade några killar från halmstad som härmade stefan och krister


Frida och Rille nyktrast på flygplatsen påväg hem till sverige
Hur kom dom 2 med hem?

Magsjuka

Nej men kul att jag råkade ut för en liiten eller nej den var inte liten släng av magsjuka i början av veckan..
Därav den dåliga uppdateringen. För om man inte kan röra ena handen för att då spyr man så kan ja lova att det inte är så lätt att röra massa fingrar för att skriva ett blogginlägg.

men men nu är jag frisk och slutet av den här veckan har bjudit  på massa treligheter. Bla Liseberg med älsklingen igår och massa annat mysigt! :)

Ska förövrigt lägga ut filmerna som jag lovade att lägag ut efter magaluf så ni kan få se snart. Sen kommer såklart bilder och mer inlägg senare idag men nu ska jag ställa mig och diska. Förövrigt trodde ni verkligen att jag skulle städa i måndags? :P Isf trodde ni helt fel för jag började må illa och då var det kört så vi gör ett nytt försök idag.


Sarah

RSS 2.0