Caridee

Caridee
Jaha det var ju klart att jag skulle sitta och söka på bilder från Antm och lyckas ju då hitta bilder som visar vem som vann hela alltet! De 2 som var i finalen var visserligen dom jag trott att dte hela tiden skulle vara men vinnaren var inet densamma. Trodde stenhårt p åatt Melrose skulle vinna men icke sa nicke. Nu kommer nog alla som inte vet vem som vinner bli riktigt arga på mej men ;) Så det  är alltså cari som vinner säsong 7 av Top model ;D
Till helgen blir det statt, börjar bli en vana men vad finns det att göra i karlskoga? Festa är ju det som gör att jag glömmer bort dej för en liten stund.
Det fanns en tid då hela mitt liv kretsade runt dej och det livet vill jag ha tillbaka! Det fanns alltid något kul att göra för så  fort jag fick umgås med dej så var min lycka gjord! Jag saknar den tiden av hela mitt  hjärta. 
Snart är det äntligen lång helg och man slipper skolan några dagar. Skönt! För skolan är så jobbig just nu. Man vill verkligen inte gå dit!
Men nu ska jag vara duktig och plugga lite.
Hej!

Helgen

Min helg har vart prima! Fredagen blev lugn med sällskap av jojsie & natha och vi var hos Robban och underhöll dom medan dom satt och drack lite en stund. Sedan ville natha och jojsie hem och jag åkte vidare till Åberg där magnus, jennifer och heden var. där jag och magnus hund blev kära, eller iaf blev han det och det visades tydligt ;D
PÅ lördagen åkte jag och Amanda och beblandade oss med alla fjortisarna på karlskoga mässan som skulle se på Jimmy Jansson. Men visst hans låtar är ursöta! Så vi njöt lite av det sedan gick vi vidare ut till tivolit och jag lyckades efter mycket tjat få med Amanda i den värsta. Och fick även njuta aven rolig åktur med en blundandes Amanda bredvid mej ;D Sen bar det av till stallet och sedan hem för att göra sej odning för att ät amed Tjejjerna på Katrinedalskrogen. Firade natha och sedan åkte vi till Martin och fortsatte firandet av 18 årngarna ;D Trevligt javisst var det! Sen avslutades kvällen på statt.
Dagen igår blev riktigt lugn förutom att jag och Therre skrev våran Projektarbets plan. Och dagen idag blir också lugn för snart ska jag lägag mej och kolla på dagens desperata sedan kanske sova en stund och sedan stallet.
Har tänkt att blli duktig och börhja gå ut och gå nu när jag är faktiskt tro det eller ej på väg att friskna till! Hostar inte lika mycket längre! Men så fort jag springer 3 m eller mer så hostar jag nästan upp mina stackars lungor. Så ikväll blir det nog promenad eller en tur på tränings cykeln om det är dåligt väder.

Happiness is you

MysPys

Igår var det mysigt! Javisst! Jag fick tillbringa min kväll/natt med dej! Det blev en Wallander film, Hemligheten och sådär men såklart råkade jag somna en liten stund. Men det är tom värt att jag är dyng trött idag bara jag får träffa dej så är min lycka gjord! Jag saknar dej så!
Nu sitter jag i skolan och har haft franska och naturkunskap. Sen har vi bra haft hål och hål och hål, visst är det skönt men man skulel ju helldre vara hemma och få ngt vettigt gjrot än att sitta här och bara vänta. Efetrmiddagen/kvällen bjuder på stallet och sen bada Rebban för imorgon bär det av till Enköping ´till ngn special vetrinär som ska behandla och kolla igenom rebban.
Jag vill ha helg nu! Och jag vill bara mysa med dej!
Jag får alltid min vilja igenom så du behöver oroa dej lilla flicka ;D Eller det är kanske det du borde göra.
Don't fight fate ;)

Jag älskart!

Jäkla hosta

Måste ju börja med att säga Grattis till Nathalie som blir 18 år idag! ;D

Ingen skola idag heller efterom jag har vart i örebo och tränat med Jullan. Gick väll inte vidare värst men det är stor skillnad sen jag började rida henne! Nu tänkt ejag lägga mej och se på ett avsnitt av grey's och sedan bär det av till stallet igen för att rida Rebban och kvällen blir prima! För den blir förhoppningsvis med dej!
Altså den här hostan dödar mej snart! Nu har jag fått host medecin utskrivet med. Men hjälper den? Nej såklart den inte gör! Men men hoppas den går över snart så man kan vara nära folk igen utan att smitt aner dom. För jag hatar att vara långt ifrån dej!


I'll set the record straight
You're simply out of date
You're only second rate!
You've got a lot to learn
About the genie game
So for your information,
You're only second rate
But if you're not convinced
That I'm invincible,
Put me to the test!
It's just a piece of cake
You're only second rate!
So spare me your tremendous scare!
You look horrendous in your underwear!

Jag trivs! och ingen kan ta mitt goda humör ifrån mej! För just nu är jag 18 år och livet har aldrig lekt mer!

Ont!

SJuk och mitt huvud dödar mej! Känns som om jag ska hosta upp mina lungor snart! Och varje gång jag hostar dunkar det till i huvet! Nu vet jag att jag iaf har ett fungerande huvud.
Helgen bestog av fest och inte vilken fest som helst utan lyckad sådan! Först var jag hos Åströms! sedan bar det av till statt med jojsie först till bakfickan och sedan promoe.  Och sen gjorde jag något om jag int eskäms ett dugg öveR! Fy så skönt det var! För det var du värd! Och på lördag blir det att fira natha och Martin! ännu en lyckad lördag hoppas jag på!
Dagen idag var riktigt skön hade en lektion, franska med Denis ;D sen åkte jag pp och umgicks med Madde, martin och johanna. Trevligt! sen blev det stallet och nu sityter jag här och väntar på att segast i världen ska höra av sej! Ring ring bara du slog en signal! ;D
Nej scary movie dags
Go kväll!

Lista

Eftersom jagär sjuk och har vart hemma nu sen i tisdags så går jag snart under för er som känner mej vet astt jag har väldigt svåt att ha tråkigt! Så tidsfördriv med en lista..
Vad brukar du använda på läpparna?
Läppglans
När du är ute och festar brukar ni oftast vara flera tjejer som går på toaletten samtidigt?
Ja det är alltid lika mysigt ;D
Hur många kuddar sover du med?
3 i sängen men har inte huvudet på någon utav dom när jag väl sover
Är du utseendefixerad?
Inte fixerad men jag bryr mej
Vilken kroppsbyggnad tycker du att en kille ska ha?
Lagomt är alltid bäst! Inte för stor och inte för liten
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Nej nej vågar inte. det gör nog för ont
Hur mycket känslor ska en kille visa?
ALLA!
Tror du på den stora kärleken?
Ja! Tror även på kärlek vi försögonkastet
Vilken är din favoritmånad?
Juli eller möjligtvis Februari eller iaf 10
Om du får en komplimang hur reagerar du om komplimangen hade lydit såhär;"Fan vad snygg du är och vilken sexig kropp"?
Visst blir man altidglad av att få komplimanger men en gubbe på 60 år? Inte lika kul kanske
Vad föredrar du, nattklubb eller bar?
Om man är törstig baren! Om man är danssugen nattklubben ;D
Hur gör du med din handväska när du går på fest eller går ut?
Den får sova i garderoben.
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
När jag var liten ville jag heta Julia men nu är jag nöjd som det är ;D
Har du någon gång bott utomlands? Isåf vilket land?
Nej här lämnas inte karlskoga ensen gång
Är du nöjd med din hårfärg och frisyr?
Jadå, lite bättre kvalite skulle dok inte skada
Vilken är din favoritmöbel?
Sängen!
Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?
En åker. Och nej jag bor int epå landet ;;)
Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
är döpt, så jag är väl kristen?
Vad tycker du mest om? Salsa eller guacemole?
Inget av det :S
Vem av dessa två personer tycker du om mest? Ebba von Sydow eller Sofi Fahrman?
Ja absolut inte Ebba iaf!
Vad föredrar du, knappar eller rosetter?
Rosetter.
Har du några smycken som kostat över 1000:-?
Nej
Vilken bil skulle du vilja ha?
Audi TT som så nära var min :'(
Vad använder du för shampoo?
Det jag känner för att köp ;D
Vilka idoler satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?
Med tanke på att jag var/är hästnörd så var det inte så många idoler utan det var hästbilder osv ;D
Mysig hemmakväll eller ösig partykväll på krogen?
Pojkvän, heltklart myskväll. Singel, Hel klart utekväll
Klipper du håret regelbundet?
Japp
Blyg eller framåt?
Framåt
Vilket var ditt bästa och sämsta ämnet i skolan?
Det bästa är nog gympa vilken klycha ;D och sämsta är nog Historia med karin tyvärr annars är det rätt roligt.

mitt &ditt

Seriöst vad är det fö fel på folK? Förstår man int evad som är mitt och vad som är ditt? När man är snäll och bjuder folk på fest så ska dom slå till på stort och sno saker värda typ 4000? Moget? nej! VAd tänker folk med! Tack vare detta blir det inga mer fester här inte ens ta hem folk och umgås! Man kan inte lita på folk så är det bara! Fy fan vad besviken jag blir!
Men om inte sakerna kommer fram så blir det polisanmälan och alla som var här kommer kallas till förhör osv! Så om du vet med dej vad du har gjort så även om du nu inte vågar säga att det var du så snälla lämna tillbaka sakerna! Lägg dom i brevlådan mitt i natten eller vad som helst! Det värsta är att det är min lille brors saker som är borta. Min bror på 11 år som faktiskt är världens bästa bror! Han gör aldrig något illa och han gör verkligen allt för att vara till lags. Han ska få råka ut för et här! tycker ni det är rätt eller?
Fyfan jag fattar inte vad det är för fel på folk! jag blir bara mer och mer förbannad! Lita aldrig på någon!
Nog om sådanna tråkigheter.

Förutom det trivs jag! ;D

Nu ska jag gå och försöka sova bort min onda hals och min snoriga näsa så att jag kan gå till skolan imorgon bitti klockan 8 och vara en duktig flicka och ta tag i mitt liv och inte hålla på med massa förbjudna saker ;D För det gör jag verkligen! Jag är absolut inte guds bästa barn just nu. jag är nog mer över på djävulens sida. men vad ska man göra?
Allt är tillåtet i krig och kärlek?

Välkommen till heartbreak hotel

Varför har någon tagit en bild på mitt hjärta och lagt ut det på internet? Jäla tjuvar!

heartbreak
Gör mej lycklig någon?
känns som om alla bara sårar mej just nu!
senast jag var riktigt lycklig när alltvar perfekt var nog för 2 år sen precis. Jag hade precis debuterat 120 på Rebban och vi tog priser efter priser jag hade mina underbara vänner som jag som tur är har kvar många utav dom.Men framförallt så hade jag dig! Hur ofta ska man få vara lycklig egentligen 1 gång vart 3e år eller? Då trivs inte jag med livet kan jag lova!
Ge mej sommaren 2004 eller 2005 då lekte livet!
Men man ska väll inte stanna kvar i det förflutna så det är väll dags att glömma dom och bara komma ihåg det underbara och leva på minnena! Även att göra det med dej, Svårt javisst men vem har sagt att livet ska vara lätt? Om det nu finns någon som har sagt det så skulle jag väldigt gärna vilja veta vad han gjorde för att ha ett lätt liv? Om jag får gissa så dog han vid 10 års ålder typ. Allt var mycket bättre då, man bara lekte hela dagarna och den största kärleken höll i 1 vecka sen var man gift och kär med någon ny. gud så skönt! Men jag antar att även jag var tvungen att växa upp och få känslor och bli kär.Det var också väldigt mycket mindre skitsnack och mtteri när man var mindre! Herre gud hur folk kan ljuga en rakt upp i ansiktet!? En klok gumma sa till mej i Lördags att man inte kan lita på någon int eens på sina vänner och idag har jag fått bekräftat att den enda man kan lita på är sig själv.
Därför kommer Sarah hädanefter inte dela med sig av sina tyckanden och tänkanden om personer, varken bra eller dåliga som jag inte vill att det kommer fram till personen i fråga. För det blir alltid bara missförstånd och förvridningar under hela vägen.

Jag älskar att vara nummer 1! ;D

RSS 2.0