Gäsp

Ush o fy så trött jag är! Vill bara lägga mig ner och sova med det får jagf inte för vid 4 ska jag upp och rida Embla och sedan hem för att byta om för att åka på middag hos Jojsie och sedan iväg på fest till Blodsbröder haha! Johanna du är för bra! ;) Ska ju dock vara nykter eftersom jag ska upp och tävla imorgon bitti.

Dags att sätta sig i bilen. Btw jag ääälskar mitt körkort!

Sarah

now youre gone

Så då var Magnus påväg emot Bosnien i en buss då. Kul? Naaaat! Men vi bestämde iaf att vi båda ska tänka över vad vi vill under tiden. Jag menar jag tycker ju om honom o han tycker om mig men vi kan verkligen inte ha det såhär. Att vi ska bråka hela tiden och att jag ska bli så ledsen. Orkar bara inte med det.

Gårdagen fick bara bli fylld med sex and the city (min nya serie när dom andra är slut) och sedan slocknade jag till magnus ringde vid 1. Och nu ska jag snart åka upp till stallet för att se på ponnytävlingarna som är där idag.  Ska rida Embla sen efter tävlingarna igen. Och ikväll får vi se vad som bjuds på . Lindha kommer ju hem och sen är ju äntligen jojsie hemma!

Lycka? Va fan är det?

Sarah

Tired of being sorry

 
Maybe you were right
But baby I was lonely
I dont want to fight
Im tired of being sorry

Im standing in the street
Crying out for you
No one sees me
But the silver moon

Ive trashed myself, I’ve lost my way
Ive got to get to you


Ledsen? Skulle inte tro det!

Vafan ska jag sitta o tjuta ögonen ur mig och ligga på golvet ochkänna mig ensammast i världen för när du inte bryr dig och när du kan göra en sån sak? Och när jag faktiskt har vänner som bryr sig om mig och som älskar mig? Varför ger jag inte dom all den kärlek som jag ger dej? Dom uppskattar mig iaf! Dom säger inte att dom inte orkar med mig och dom är heller inte med sitt ex dagen innan dom ska åka utomlands ist för att träffa mig! Dom har heller aldrig sagt att jag är en fittunge! Jag orkar fan int emed det här! Hur kan du vara så schizo? Igår kväll var det du som frågade o nästan bad mig om att jag skulle komma och idag beter du dig såhär? Vad är problemet!?
Och med det sagt så ska jag sluta tjuta! Du är fan inte värd det! Eller jo egentligen är du det för jag tycker om dig så sjukt mycket! Men om du bryr dig såhär lite så tänker jag fan inte må dåligt över dig en sekund!

Sarah

Otrevliga fanskap!

Hur kul är det när man har suttit och väntat på ngn hela dagen typ för att han ska komma hem från jobbet och när han väl gör det så har han med sig någon hem. Okej det gör mig absolut inte ngt! Det är bara kul men man måste inte vara så sjukt otrevlig för det! Ush jag blir ju så ledsen när han är sån! Men nu ska jag sätta mig och plugga det sista för dom åkte ju in till kga för att köpa skor. Förövrigt också trevligt att han frågade om jag ville med! Men sen ska jag iaf åka hem. Så får faktiskt han höra av sig om han vill ses ikväll. Är ju ensam hemma hos mamma från och med idag med. Vet inte om jag sover där fåpr se. Är ju som sagt riktigt läskigt att sova i det huset själv...

sarah

Jag ser det snöar

Ah helt bokstavligt talat asså! Jag vill inte ha mer snö jag vill ha vår och så småpning om sommar  o sol!

Kvällen igår blev riktigt mysig! Jag och magnus låg och spelade fifa intill småtimmarna och sen låg vi bara och mös innan vi somnade. Han kan det där med att göra mig på bra humör han!

Dagen idag kommer nog bara att bestå av plugg o plugg. Dock för avbrott av att hoppa Embla ikväll efter att lektionerna är slut på ridskolan. Dock drömde jag att dom inte slutade fören 11 ikväll så jag vet inte vad som menas med det? ;P Åhhh jag vill till spåtanten nu! Jag har verkligen längtat efter det här i flera år och nu äntligen händer det! Fan va kul! :)

Egentligen borde jag plugga medan jag väntar på att Magnus ska komma hem från jobbet, men vem orkar? Jag vill bara att han ska komma hem så att jag kan få pussa på honom. Oj nu lät jag sådär äckligt kär som nog många irriterar sig på som inte har lyckan att ha någon att pussa på.



Nej nu såg jag att nya tider börjar på 4:an. NOSTALGI!

Sarah

Hur avundsjuk får man bli?

Seriöst alltså?! Hoppas du vet hur utskämd du kommer vara i dfs o kga framöver!
Avundsjuka är något som jag inte förstår mej riktigt på alltså! Men hoppas du trivs iaf..

Nu ska jag iaf bara hem och äta o duscha och sedan ta med mig mina kära marknadsföriongs böcker och åka till dfs. Är ju typ helt överlycklig och får rita kors i taket över att det är frid o fröjd med det. :) Undra när min otur ska vända? Dock åker ju M till Bosnien på träningsläger på Fre så då får jag vara utan han i 1 vecka. Går väll an men nästan inte ska jag säga. Hatar nästan det där landet asså! Dom jag tyckert om åker alltid bort dit o semestar sig. Elvis gjorde samma sak, även om dte nu var i 1 månad ist så har jag inga bra minnen ifrån den sommaren och kommer säkert inte få det efter det här lovet heller. Men som tur är så kommer Jojsie och Lindha hem :) Dom får roa mig, och det är dom bra på! Är ju ensam hemmam hos mamma hela lovet med så det kan bli mys och läskigt!

På tal omk läskigt så ska jag även få åka till en spåtant den 24/4!! Weeeyyy! Jag älskar ju sånt där! Men lite läskigt är det allt med.. men jag längtar som en tok! Fan va kul! Tack mamma! :) 

Sarah

Provet avklarat

Gött att det är avklarat nu! Det gick mycket mycket bättre än vad jag hade trott faktiskt. Mycket tack vare Frida! :)
Nu sitter jag här nere i datasalen (läs biblioteket) och väntar på att frida ska bli färdig så att vi kan gå och äta. Sen ska jag hem och slänga mig framför The hills och sova innan stallet.

Sarah

Undra om..

Man ska ta tag i det här med bloggandet igen? Har ingen bra förklaring på varför jag inte bloggat på ett tag mer än att jag helt enkelt inte tillbringat tid vid datorn. Har inte tid längre, det händer saker hela tiden och jag kan ju inte säga att jag är den som klagar.

Men nu snart bär det iaf iväg till skolan för att ha brytdag och göra Internationell ekonomi prov. Yipppppiiiiii! Eller naaaat! Sen i em ska jag upp till stallet för att ha insläpp och sen ska jag rida Embla inför tävlingen på lör o sen är det hem för att plugga marknadsföring igen. Prov imorgon. Phuuuu.

Var även inne med rebus till vetrinären igår och det visade sig (som tur  var) att han hade en hovböld men möjligtvis lite fång med så han får stå på antiinflammatoriskt medan han ändå ska vila i 14 dagar för hovbölden.

Hoppas ni får en härlig dag i det fina vädret!

Sarah

Fy fan vad hemskt i tidningen! Kolla inte! Haha! Middag ikväll hos p

DSC00021.JPG
Fy fan vad hemskt i tidningen! Kolla inte! Haha! Middag ikväll hos pappa sen nog mys med jojsie mfl :) kramar

nu ska ni få höra! Tidningen ringde precis och vill göra ett reporta

DSC00089.JPG
nu ska ni få höra! Tidningen ringde precis och vill göra ett reportage om mej i lördagens tidning. Så imorgon kl 2 ska jag vara på kga tidning. Tur att simon har gjort mej snygg i håret o allt då haha. Nej men skämt och sido så är det kul att det händer något bra i mitt liv nu när det gått emot mej ett tag. Så på lördag får ni se till att kolla efter mej i karlskoga tidningen. ;-) ha en fortsatt bra dag! Det ska jag ha för jag ska strax sätta mej på rebus och rida ut en sväng. Kramar sarah

nu ska ni få höra! Tidningen ringde precis och vill göra ett reporta

DSC00089.JPG
nu ska ni få höra! Tidningen ringde precis och vill göra ett reportage om mej i lördagens tidning. Så imorgon kl 2 ska jag vara på kga tidning. Tur att simon har gjort mej snygg i håret o allt då haha. Nej men skämt och sido så är det kul att det händer något bra i mitt liv nu när det gått emot mej ett tag. Så på lördag får ni se till att kolla efter mej i karlskoga tidningen. ;-) ha en fortsatt bra dag! Det ska jag ha för jag ska strax sätta mej på rebus och rida ut en sväng. Kramar sarah

Goder kvällning

Så efter att ha fixat allt det där hela dagen känner jag mig faktiskt lite duktig :) Så då belöneig själv med att åka till M och nu sitter jag alltså här och väntar på honom.

Imorgon ska jag till frissan och göra slingor igen. Kl halv 3 så kanske blir en före och efter bild om ni har tur ;D har ju inte världens bästa kamera eftersom det är på mobilen så det är skälet till att det inte skulle blir några bilder isf.

Har ju förresten sagt att jag ska vara nykter ett tag framöver, dock finns det vissa undantag i alla regler så här kommer mina:
Om det är nåägon speciell tillställning såsom födelsedag speciella fester osv
Om även magnus ska festa och vi ska på samma fest
Jag får alltså gå ut på statt osv men inte dricka så att jag blir onykter

Allt detta bara för att inte förstöra mitt och magnus förhållande och kanske lite för att jag ska gå ner till Napa, bal och student. Nu när det äntligen ordnat sig igen...

Sarah

fixat

Så nu är nästan allt på listan fixat. Dock så upptäcker jag att jag inte kan hitta min religionsbok någonstans!? Bra sarah! Jag har prov imorgon.
Men det får bli ett senare problem för nu bär det av till stallet och det enda jag kan tänka på är du. Och att mitt problem ska ordna sig.

Sarah

Goder morgon

Okej min morgon startade inte bra och inte som jag hade trott men när man sen får ett sms från M där det stor godmorgon så blir genast dagen mycket bättre! :) Har legat och sett på Gossip Girl (äntligen) hela morgonen och jag är kär! Kunde inte sluta kolla egentligen men nu måste jag iväg för har lite ärenden att springa:
 Ska åka till Broadway och hämta ut priser till tävlingen på söndag
 ska hem till mamma och fixa mått till klänningen
 hem och kolla tävlingar för mig och reban
Skriva ut enkäten till tävlingen
Åka till stallet
Plugga religion

Weheeeey jag vill bara se gossip girl!


Btw blir ingen rosa :( Hon fick tydligen erbjudande från skåne om 75.000 mer och dom pengarna har vi tyvärr inte och det är klart man förstår att hon tar det erbjudandet hellre. Synd.. Men det kommer väll förhoppningsvis mer tåg..

Sarah


Mblogg

DSC00035.JPG
okej jag medger det jag är fast jag är kär! I gossip girl! Okej jag är väll inte direkt förvånad eftersom jag är världens serienörd men ändå. ;-) hoppas alla får en bra dag! Jag är ledig idag så jag ska fixa lite saker till p arbetet till på sön. Kramar sarah

äntligen sitter jag i bilen efter att ha hoppat runt i strumporna i lera

DSC00086.JPG
äntligen sitter jag i bilen efter att ha hoppat runt i strumporna i leran efter att båda skorna fastnat i leran. ;) goigt! Är inte sådär jätte pepp på att träna och ärligt talat vet jag inte varför? Kan vara för det där problemet jag har eller så kan det vara för att jag kom på att jag endast ätit 3 rostade mackor idag. Bra sarah nu när du ska hoppa? ;) hoppas ni alla får en härlig kväll. Kramar sarah

Bege mig

Nu ska jag hoppa in i bilen och åka iväg till stallet för att ta in hästarna och sedan lasta rebus i transporten och åka till Örebro. Attans att man ska behöva åka till Öret för att hitta en bra tränare :/

Nu när jag har fått smak på mobilbloggandet gör jag det säkert senare igen.

Sarah

Stage diiiveee! ;D


Lite skeptisk var jag allt til den här människan i början och all hysteri bland småflickorna. Men fan jag måste erkänna det Björn du har charmat mig med!

Visste ni att..

Hälften av alla män som växt upp på bondgårdar i världen har haft sexuella kontakter med djur.

Men gah?! Vart tar världen vägen? Min KP då? Har också haft sex med sina grisar eller? Nej ush o fy inte min Kp!


Seriös bloggning

nej jag kan helt enkelt inte slita mig ifrån att blogga. Känns nästan som ett begär.
Det "lilla" problemet som gjorde att jag int ekände för att blogga är förhoppningsvis på god väg att lösas. Mycket tack vare igår kväll och tack vare att jag är så fucking envis och tack vare att jag har v'änner och faktiskt tack vare min egna påhittighet och romantiska sida. Är jag inte en jävla romantiker så säg?! Men eftersom det inte är riktigt löst än så går jag inte ut med detaljerna riktigt än. Dom får vänta. Nästan som när BB (blondinbella) inte ville gå ut med en bild på hennes mystiska Mr X som sedan avslöjades på andra sidor. Too bad for you girl ;D Så vet dock tjejjerna i min guldklass redan detaljerna. Så vem vet om det blir ett avslöjande aka BB ;D

Nej nu till lite uppdate då.
Hästfronten är det så att jag får hem Melrose (Rosa) på söndag efter v¨åran tävling. Och hon ska då vara hos mig i en vecka så att jag får prova henne lite mer och visa upp henne för Anna Edlund ( hopptränaren) vill ju att det ska bli så bra som möjligt för både mig och Rosa och till viss del för min kära mor med. Eftersom det faktiskt är hon som hjälper till otroligt mycket med mina små djur! Tack mamma!
Skolfronten finns nog inget mer att tillägga än att jag är ledig imorgon wehhheeeey!

Dagen idag kommer bestå av hoppträning i Örebro och sen hoppas hoppas hoppas tacka gud att jag får tillbringa natten osjälv i en säng.

Måste passa på att tacka Sandra för att hon visade mig hur man mobilbloggar med. Tackar bruden! :)

Sarah

Mobilblogg

DSC00076.JPG 
Provade bara på att mobilblogga. Ni får här ta del i våran guldklass!

vågar?

Jag vågar inte tro det rikttigt än.. Men kanske kanske kanske..

Isf måste jag ändra mottot på min blogg snarast. För Sarah nykterist javisst henrysson kommer bli ett nytt namn i stjärnorna. Det har jag lovat mig själv och dig. Iallafall inte på mycket länge och inte i samma utsträckning som innan.

Sarah

I would have give all my love and my whole heart to you

Jag kommer nog inte skriva här på ett tag.. Jag har mina skäl och jag orkar bara inte tänka på alla känslor och tankar som finns just nu. Förklaring kommer så småning om jag lovar. Men nu för ett tag så kommer nog inget seriöst finnas i den här bloggen.

I keep your picture in my wallet like you...


RSS 2.0