11-04-19

En sån fiiiin bild på mig och Cassie i våra rätta jag..

Mungiporna åkte upp rätt fort i torsdags även om hoppträningen gick lite si och så. Åke tyckte nog att han aldrig hade vart pigg i sitt liv så han tyckte det var dags nu. Han var skit stark och lyssnade inte alls på mig och jag blev mer och mer less. MEN då plötsligt, som en blixt från klar himmel så hade han nog tröttnat på mitt tjat för när vi på slutet hoppade bana så var Åke superfin.

För o byta samtalsämne sådär hej vilt så ska jag slå klackarna i taket ikväll. Med mina bästa tjejer :)

Men först blir det stall och uteritt med Cassie och Bert :) Hörde ryktas om att Cassie hade bakat en äppelpaj som ska mumsas på. Weeii :)


Hoppträning


Nu försöker jag dra upp mungiporna en stund och åker iväg på hoppträning för Niklas.
Åke har känts super dom 2 senaste dagarna så hoppas det sitter i även ikväll.

Kärleken övervinner allt bara den är stark nog

Now the drugs don't work They just make you worse

I'd walk a thousand miles
A thousand times
Just to be with you
Yes you know it's true
I'd give my heart and soul
Everything I own
Just to see you smile
Don't turn around
Don't let me down
What can I do?
What can I say?
Does it have to be this way?


Äventyr

Hade några mintuer till övers o då började fingrarna genast klia o säga att "hörredu du vi vill faktiskt blogga" Så när fingrarna säger till en sådär på skarpen så får man änna lyssna va..

Idag ska jag och några vänner ut på riktiga äventyr.. Så med termosarna fyllda med kaffe styr vi kosan mot andra delar av sverige. Ska bli sketqakul rent ut sagt! Får se om vi kommer hem levande eller om jag kommer ha pratat ihjäl de andra eftersom jag antagligen kommer bli riktigt övertrött om en stund. Nehrå så farligt är det inte, jag har ju käääfffee.

Svammlet är på hög nivå känner jag, så antagligen bäst att ge sig innan det spårar totalt. Går in o pussar på en snygg karl som ligger o myser i sängen istället.

hold your tumbs!
Sarah

RSS 2.0