Wierd

Mitt humör är allt konstigt alltså, för några minuter sedan släppte allt och jag blev glad igen. Hmm hur kan det komma sig? Ingen speciellt hände ju.. Men jag klagar inte! 
Bjuder på en bild som iaf får mig att le lite


Jag och mina föredetta arbetskamrater på fest i krhamn för några veckor sedan.

Så nu kan jag ju uppdatera er lite om det som hänt under kvällen och em.
Det började med att jag skulle åka till Jet och tanka och det var superkö! Kul! Naaat! Men sen när jag väl kom fram så fortsatte min vanliga (o)tur med att jag inte kunde låsa upp tanklocket på min nya pärla! Kan tilläggas att jag har åkt några mil för mycket på tom tank så förväntade mig ett bensinstopp innan jag ens var framme vid macken tom. Så det var bara att åka där ifrån eftersom kön växte bakom mig och jag inte fick tag på någon som kunde förklara för mig hur jag skulle göra. Men där ser ni hade jag lite tur för inte ett enda bensinstopp har drabbat mig än. Peppar Peppar. Dä ni! Det är kanske nu det vänder? ;D Njaa en ska ju inte hoppas på för mycket.
Väl i stallet så red jag Åke i ridhuset och det gick faktiskt riktigt bra, dock var han lite lång men det gick rätt snabbt att rätta till. Och till skillnad från vissa andra så tänker jag inte redogöra för vartenda litet hovtramp som skedde under min ridtur för ärligt så intresserar det INGEN!
Sen när jag ställt in Åke och fixat så bar det av till bruks för att ha Agilitykurs med Baileys och även det gick lite framåt idag =) Liiite mer fart än dom andra gångerna så på torsdag kanske hon kan fixa banorna på någorlunda tid ändå.

Kul förövrigt att det går att kommentera på blogg.se just nu när jag väl skulle svara på era kommentarer! Ush då blir jag sur! Eller nej för jag är ju faktiskt på bra humör nu! :)


Vill så mycket men orkar så lite

Vill bara vill uppdatera! Men det går inte för det enda jag kan tänka på och skriva om just nu ska inte ut i den här bloggen.. Det ska inte ut till någon.
Fast jag vill skriva det, vill att någon ska hjälpa och tipsa mig vad jag ska göra. Men det är fel folk som läser min blogg och det skulle bara bli ännu värre om jag skrev det.

Förövrigt så skaffade jag mig en till blogg idag, en blogg som kommer att vara lösenordsskyddad som ingen kommer få lösenordet till. Den finns där så att jag kan skriva ner allt jag känner och tycker om allting som ja inte kan skriva om här. Har redan skrivit två inlägg där och det känns mycket mycket bättre efter det. Dock skulle jag vilja att det fanns en person som kunde läsa den och ge mig tips o trix.

En manlig kropp att slänga sig runt halsen på skulle inte sitta så fel just nu. Få somna bredvid någon och få säga godnatt jag älskar dig. Få titta in i dom vackraste ögonen man sett och bara få känna all kärlek som skjuts ur dom rakt in i mina. Ligga och pussas och mysa hela natten och bara tänka att det inte finns någon morgondag. Få känna känslan att man bara vill ligga i sängen för resten av sitt liv med den personen.

Stall

Fixat och trixat lite med typsnitt och sånt. Hade ju så tråkigt sådant innan, dock vet jag inte om det är det här jag vill ha än men hinner inte mer nu.
För det är mer än hög tid att åka till stallet för att rida Åke, för kl 18.00 är det Agility kurs med Baileys på brukshundsklubben.

10-05-31


Idag var jag Törnrosa igen, sov i 100 år eller rättaresagt närmre 12 timmar. Dock är jag lite sur över att jag inte fick någon prins som kom o väckte mig. Vad har Törnrosa som inte jag har liksom? Okej hon är blond och jag är brunett det är typ det enda? Iaf så är det inte okej att sova så mycket, fast å andra sidan så kanske det behövdes efter en relativt hård helg.
Filmen igår levde inte direkt upp till mina kanske alltför höga förväntningar men den var underhållande. Dock tyckte jag slutet var alltför lyckligt så jag började storböla när jag satte mig i bilen hem. Tur att jag kunde hålla mig till bilen iaf haha.
Nu ligger jag i min soffa med ett öga på datorn och ett öga på Mtv's The Hills maraton, skulle ha lunchat med Anna men då kompade hon hem istället så ska väl fundera ut vad det blir att stoppa i magen här snart och sen blir det stall och efter det AG kurs med Baileys.


Helgen + Satc 2


Ett perfekt avslut på en kanske inte helt perfekt helg men den hade sina guldglimtar faktiskt.

I Fredags blev det Trashcom fest med Charlies och hennes grupp hemma hos Niclas, det var trevligt och det shottades hej villt och jag spelade munspel... Tänkte att det skulle låta superfint eftersom jag har det i generna liksom men nej så var inte fallet tyvärr. Sen drog jag med mig två killar och traskade den lilla biten till Wickan och slog ned min rumpa i rockbaren och lyfte mig inte därifrån förrän kl slog 2 och det var stängning. Då bar det av på efterfest. Och kan ju säga att den natten satte sina spår, det var länge sen jag trivdes så bra. Ville aldrig att det skulle bli morgon..
Men det blev det och det var ju Lördag och efter lite stall och aldelles för lite sömn så var jag på den där alkoholen ännu en gång. Fast nu bar det av in till DFS för tjejfest som Emma eriksson dragit med mig på. Och Jag hade så jäkla trevligt! Kände inte en enda av de andra tjejjerna men alla var supertrevliga så man kunde inte annat än att trivas. Men kl började närma sig 12 och det var dags att ta sig in till statt. Och efter allsång i bilen hela vägen in så traskade vi in på Harrys. Yes 20 kr billigare den vägen ;D Statt var ok men inget mer och helt plötsligt styrdes det efterfest hemma hos mig. Men avstyrdes rätt snabbt efter att maten var uppäten och jag gick in i min säng och somnade till Satc :)

Och dagen idag har bestått av soffhäng, middag på Degernäs herrgård med släkten och stall. Och för att avsluta helgen så tar jag med mig Jojsie på SATC 2 och myser ner oss i biosallongen :)

Hoppas ni har haft en bra helg :)

Självskadebeteende?


Den senaste veckan har jag bara lyssnat på kärlekssånger, har tom en lista på spotify som heter KÄRLEK Eh ok? Sett på kärleksfilmer plus suttit och läst igenom Michaela Fornis otroligt underbara texter om kärlek. Är det det som kallas för självskadebeteende? Eller tycker jag bara om kärlek så mycket så om jag inte får ge min kärlek till någon så måste jag uppleva kärleken genom andra? En sak är säker och det är att jag saknar kärleken och allt vad det innebär till och med den där ovissheten som innefattar sig när man inte vet vad den andra personen känner osv.
Kan jag inte få lite fjärilar i magen iallafall? Please?

"I can love with all of my heart, baby
I know I have so much to give
With a player like you I don't have a prayer
That's no way to live"


10-05-28

Kul att man sovit i ca 12 timmar inatt då? Då är man fasiken lite trött alltså.

Men efter den sömnturen är jag iaf beredd på en tripp till Örebro med Frida. Det blir mysigt att strosa runt där i solen.
Vad som händer ikväll är inte bestämt ännu men solen lockar ju till sig alkohol måste jag ju ovilligt erkänna.

Förövrigt är jag inte alls bitter på att ALLA åkte till Napa inatt. Nej nej det skulle inte alls va gött o sitta i en solstol med en drink i handen! Ush o fy o blä! Grabbarna Grus kommer sakna mig eller så saknar jag den mer kanske...

Ha en mysig dag i solen mina kära vänner!

Hoffameastro

Ahmen ne jag är inte alls taggad! ;D Skulle vila en sväng men inte ens det gick! Ge mäh vin o höffa nuuu! ;D

The essence of it all, folks, is about to pass my lips
Think twice before you grab a lovely pair of hips

Ses på Ritz då SKÅÅÅÅÅL! ;D

Mamma <3


Min mamma är bäst helt utan protest! ;D Älskar dig..

Ush o fy vad jag hatar o vara sjuk altså! Hade ingen kraft alls idag när jag skulle rida :/

Men nu blir det filmmys till beck och jag ska till och med unna mig chips och dipp fast inte cola utan äppeljuice ;P

10-05-25

Wohooo det är ju löning idag! Varför har ingen avslöjat det för mig för? 
Upptäckte inte det förrän jag skulle skriva rubriken. Och då kliade det lite i fingrarna så då var det bara att leka shopaholic igen ;D
Nelly.com - Kläder och Mode
 Blev Nelly ännu en gång som fick sig en titt. Och hittade såklart lite saker. Dock vet jag inte hur man tänker när man klickar hem en mössa och en bikini i samma beställning? Fast ja kommer ju antagligen inte kunna ha bikinin i allafall. Men den va så snygg så kunde inte motstå. Bröstförminskning var det ja.. ;D Men vad jag beställt får ni se när det kommer till min brevlåda.

Nej nu blir det att vila mina bruna en sväng i min alltför sköna säng. MM det rimmade ;D Sen blir det stallet och rida Kråke. Dock mår jag ju lite sämre idag igen, ont i halsen och allmänt hängig så får se om det blir ridhuset eller vad det blir. Imorgon blir det ju ingen ridning för mig för då ska Elise-Lott prova honom. Hon tycker att Rebus var farligare än Åk?! Hmm ok. Ingen av dom tycker jag ju är farlig men vilda kan man väl säga att dom är. ;D Men det kommer nog gå galant imorgon :)

Törnrosa

Sov i 100 år lalala
Det är något jag inte gjort inatt iaf :/ Gillas inte! Eller jo det gillas att inte sova bort hela dagarna men vad som inte gillas är att vara trött och det är just det jag är nu. Somnade dynga sent och vaknade av mig själv prick 10 what are the ods? ;D

Jag har redan hunnit med att sorterat mina bloggar i ännu en grupp på bloglovin, agerat taxi, ätiti frukost och kommit ikapp med mina favvis bloggar. Jag är ju trotsallt en aktiv kvinna.. Eller?

Förövrigt så vill jag ha tillbaka min mobil NU! Så jag kan ta kort o så igen. Lite tråkig blogg utan kort eller vad tycker ni?
Förövrigt nummer 2 vill jag ha Onsdag kväll och Höffa på Ritz och lite vin med NU!

Otålig tjej Hej!

Godnatt

Romance.jpg Romance image by gatita_083
Ny myser jag och vovven ner oss i min nybäddade säng och ser på Top Model :)
Det enda som fattas är lite ljus och sen en snygg karl att mysa och pilla i håret..


Jöbbet för pensionärer


Nu syns det ju kanske inte vad det står för de flesta men iaf så står det Extra mormor haha?! Vad fasiken är det för jobb undrar jag? ;D


Bra vecka!

Den här veckan känner jag kan bli riktigt bra! =)

Idag har jag och mamma städat mitt hus, dock han vi inte färdigt men guuuud så bra det blir! =)
På Ons bär det av till Örebro och Ritz för att se Hoffmaestro med Jojsie och Charlie. Kan bli riktigt bra! :)
På Fre bär det av till Örebro ännu en gång för att gå på stan och Marieberg med Frida :) Och såklart provåka hennes nya bil.
Sen hoppas jag på en helg med bra väder! :)

Förövrigt har jag ingen inspiration just nu för bloggandet. Så tyvär jag kan inte underhålla er så mycket just nu.

Men annars kan jag nog säga att jag är på gång! ;D Det börjar nalkas sommar och jag börjar få tillbaka det där leendet på läpparna. Och det mina vänner gillervi starkt! ;D

 


Boobies


Ibland känner jag bara för att göra en bröstförminskning...

Liksom klänningar som den här kan jag bara drömma om att kunna ha. Aldrig ska man då vara nöjd ;D


Inte som ni tror


And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time


Yes I’d rather hurt than feel nothing at all


Ah fast ne

Somnar och hoppas på att morgondagen är så mycket bättre!


Kissing disease

Fasiken va dåliga ni va på o hålla tummarna alltså! :/
Efter lite skölj i örat så att jag hör något igen och lite blodprover i fingret, tacka gud för att det inte var armvecket så fick jag då den roligaste digagnosen av dom alla: KÖRTELFEBER! Och alla som någon gång haft det vet vad jag menar.
Den finns två roliga scenarion av denna sjukdom och den första är att man typ är dödsjuk i en vecka och har jätte hög feber och tror att man ska dö. Och det andra ännu roligare scenariot är att man har samma symptom som en förkylning fast det aldrig går över typ (jag har vart förkyld i 3 veckor nu) plus att när man äntligen är frisk så väntar oftast något år av sjuklig trötthet! I know! Så var det för mig förra gången jag hade det, i 9an. Och efteråt var jag hur trött som helst hur länge som helst. Och till råga på allt så får man inte rida eller spela fotboll! För då kan mjälten spricka! Eh jaha?! Okej fotbollen går ju att inte gå på men ridningen, i'm so sorry men min häst måste tas hand om. Så då får väl mjälten spricka då. Nej skämt o sido men ridning blir ändå!



Nej sarah se positivt på saken, du hör iaf vad folk säger till dig nu...

Nej nu går jag o gräver ner mig i min soffa en sväng innan jag ska upp o spräcka mjälten på hästen.


Problemet?

Alltså jag förstår inte problemet i det hela?!
Jag vaknade upp imorse med den värsta halsont jag haft i hela mitt liv! Kunde inte ens svälja. Så då var det dags att ta tag och åka till den där vårdcentralen för en check. Hoppas dom hittar något så det inte bara är en förkylning för då dör jag! Orkar inte vara sjuk längre! Dessutom ska dom få kolla i örat på mig för nu har jag varit halvt döv aldelles för länge, jag hör ju inte vad folk säger till mig och det måste vara superjobbigt för alla i min närhet.

Så nu bär det av till Vårdcentralen och jag hoppas för eran skull att ni håller alla tummar och tår för mig.

Förövrigt drömde jag en supergullig dröm inatt. Har att göra med att jag blev kär ;D mmm lite taskigt och vakna upp till halsont från det kan jag lova! Men thats the reality.. Tyvärr

Yummi


Ja det är nog inte för inte som jag har tillbringat en större tid i DFS de närmsta åren iaf...
Men vi gillert! ;D

Precis hemkommen från fotboll i Dfs och dom spelade bra men domarn va skevare än skevast så blev 2-0 till Elfsborg. Men jag sörjde inte direkt för sällskapet var så jäkla mycket bättre än fotbollen. Och för att inte tala om en annan grej ;)
Helt enketl haft en helmysig dag med mat på Som hemma och lite mys i Dfs :)

Nu blir det soffhäng och sen sova för det blir upp tidigt till stallet imorgon bitti för på em blir det korthålsbanan med Jojsie och Heden =)


10-05-19


Godmorgon sötnosar =)
Idag vaknade jag upp upp det första jag kände var att det gjorde förbaskat ont i den där jäkla halsen igen. Ursäkta när ska ja bli frisk då? Ne aldrig tydligen! Kul liv! Nej men faktiskt så trottsar vi halsen och snoret idag för det är fullt upp hela dagen.
För om en timme ska jag hämta upp Jojsielove från Traschcom och då bär det av ner till stan för att luncha på Som hemma. Sen en visit i stallet och sedan hem för att göra sig iordning igen för då bär det av in till grannstaden för att hejja fram Röööövitt till seger.





Det här kan bli en bra dag även om halsen ondar sig och snoren rinner.





Räggerooo ;D

Det krävs 134 minuter aktivt sex för att förbränna alla kalorier från en chipspåse. Jag har precis ätit 5 påsar, vad gör du ikväll?

Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är Batman. 

Tänk om livet va ett spel å du va tärningen. Då skulle jag pussa på dig för tur, rulla dig runt på bordet å hoppas på sex. 

Om en tjock gubbe kommer och stoppar dig i en stor säck, oroa dig inte, tomten försöker bara ge mig den perfekta julklappen.

Skulle du kunna be dina bröst att sluta stirra på mina ögon? 

Du är den perfekta inredningsdetaljen. Du skulle passa perfekt i min säng, i min soffa, på mitt golv, eller lutad mot min vägg.

Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl iallafall snubbla lite? 

Jag slår vad om en kyss på att du inte vågar pussa mig.

Har du ett plåster? Jag skrapade knät när jag föll för dig.

Hej, jag har stånd och det är ditt fel.


Alltså alla tjatar ju om dåliga raggningsrepliker hit och dit hela tiden. Men ärligt så skulle fasiken en "dålig" replik funka på mig. För oftast så skrattar man ju åt det och poff så hade personen i fråga fått en att skratta. Och speciellt den med tjocktext här ovanför skulle funka till 100% då jag ääääälskar att pussas.


10-05-18

Sorry för typ sämsta uppdateringen ever men ja vet inte vad som varit med mig dom senaste 2 dagarna! Har vart så sjukt trött och grinig så har bara inte orkat ta tag i tangenterna och klickat på dom.

Men nu gick det väl an med en gnutta tvång på mig själv. Jag vill ju trots allt veta vad jag gjort om dagarna när ja blir äldre. Så vad har sarah sysslat med idag då, jo hon gick upp halv 9 imorse, eller ja iaf fysiskt  helt psykiskt var jag då inte med i matchen. Så då bar det av till doktorn, sedan lunch med Anna på Traschom, sen stallet och sist men inte minst promenix med Jojsie och Amanda. Jag är en hurtbulle om ni ville veta! Om ni ville veta en till grej så har min kära mobil åkt till Kukan igen, Kukan alltså sjukan, alltså sjukhuset.. Så 2-3 veckor utan kamera. Hmm inte så rockigt alls!

Ne nu tar jag mitt irriterade huvud och stoppar ner i kudden och kollar SATC.
För imorgon ställs klockan på 8 :/ Bläääää kommer o avlida långsamt!

Natti Natti


Give me some lööööv


Åh vad jag vill vara kär igen! Bara sväva runt på didär små rosa molnen och kunna leva på ett gulligt sms en hel dag. Bara gå runt och tänka på personen i fråga så fort man inte umgås med den och bara känna att man verkligen älskar allt den personen gör. Få sakna någon, få känna sig saknad. Bara känna såndär kärlek som inte går att beskriva med ord (om man inte heter Michaela Forni då vill säga)

Sitter och lyssnar på låten nedan och typ dör av längtan efter kärlek! Det är precis så jag vill känna som hon beskriver i låten. Tyvärr känns det nästan som om jag inte kommer kunna bli kär igen. Men eftersom jag är en hopplös romantiker så finns ju såklart hoppet kvar.


But you're the only one who knows how to handle me
And you're such a great kisser and I know that you agree
'Cause the day you realize how amazing you are
You're gonna leave me
You're the only one who
Holds my hair back when I'm drunk and get sick
You're the only one who
Knows exactly what I mean


Fejjan


Haha lite smårolig faktiskt ;P
Facebook i riktiga livet

10-05-16

Gokväll!
Troligtvis att jag tycker att det är jätte kul att min telefon valt att gjort slut med min dator! Jag tror dom är super osams för dom verkligen vägrar att synkornisera med varandra. Och i och med den strejken så kan jag inte lägga upp några foton ju. Och i och med det så blir bloggen tråkig. KUL Naaaaat!

Jajja får väl berätta i text då istället. Gårdagen bjöd på sexparty hos Cassie. Det var, hmm intressant och roligt! Sen bar det av till en annan förfest med Cassies jobbarkompisar. Det roligaste av allt var när den ena tjejjen tog tag i en såndär lössnopp som verkligen var hudfärgad med ådror och rynkor o grejjer och springer iväg till några random människor som stog och spelade kubb och skrek nu ska kungen slås ner av kuken! Haha! Sen bar det av till melkers och Jack med Frida och sen in på statt. Var inte en toppen kväll men heller inte en botten kväll så det dög väl. Slutade upp på efterfest i DFS med en pizza och massa killar. Mmm det gillervi ;)

Idag har jag bara haft soffhäng och det blir fortsatt så hela kvällen.

Vad har ni gjort i helgen?


Tha Hillzzz


Lite tankar om The Hills:
*
Spencer är så jävla skev
* Heidi ser ut som hell, och det enda hon säger till sitt psyko till pojkvän är "take a breath"
* Ryan Cabrera är ett kap! Kanske inte världens snyggaste men abslut världens gulligaste
* Kristin var så mycket snyggare innan hon gick ner i vikt. Ehm vart har hennes bröst tagit vägen?
* Audrina är som vanligt snällast och gulligast av alla!Hon förtjänar verkligen Ryan efter den där jäkla J-B 

Men framförallt! Heidi dumpa Spencer wtf ser du i honom? Han är ful, psyko, elak, psyko, skevar runt med Jesus och gud?, psyko, egoistisk, psyko...


Utomlands någon?


Guuuuud vad jag vill utomlands nu! Men det värsta är att jag har inte ens någon som kan följa med på resa i sommar, antingen så har dom inte råd, eller så har dom redan vart utomlands i år eller så ska dom åka med sina pojkvänner. Hmm tråk tråk tråk! Så om du som läser min blogg känner att du vill åka utomlands i sommar, typ Ayia Napa ;D Så tveka inte att ta med mig! Loooova!

Ne men fasiken att det ska va så svårt! Och inte nog med det så längtar jag till sommar statt kommer igång! För det om något är roligt mina damer och herrar. Sommar över huvud taget skulle inte sitta så fel just nu tack!

Men men i väntan på det så kan jag passa på att säga att det är superkul att ni kommenterar. Det gör bloggandet sååå mycket roligare! Inte för att det är ens en gnutta tråkigt en enda sekund men ändå.

Nej nu ska jag och min yrsel ta och kolla Bella & Tyra show sen förhoppningsvis slumra in så att det blir morgondag snart! För då ska det intagas vin! Jag gillart!

Natti Natti =)

Nelly.com

Only - Kate Sonia Denim HotpantsWonderland - Wonderland  Lace PantieOnly - Why Sweat
Fick hem mitt paket från Nelly häromdagen och i det låg de här sakerna ovan. Och till min stora glädje och förvåning så passade allt! :)

10-05-14

Tror ni att jag kunde somna inatt? Ni som trodde det hade så jäkla fel kan jag lova! Ush somnade inte förrän vid 5 och då var det inte alls så roligt när klockan ringde kl 08.00. Men nu har jag iaf fina naglar ;D Alltid något. Gjorde dom på Vita Rum och är supernöjd!
Resten av dagen har jag bara sovit igen mina missade timmar och ridit ut på Åke. Han var jätte pigg och jätte jobbig förövrigt.
Och vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt än mer än att det blir Porterstek hos Pappa snart =) Mumma vad gott det ska bli! Vet någon som kommer rulla fram sen!

Nej dags att sätta på sig facet och dra sig kanske..

Ha en trevlig kväll! =)

Natti Natti

Nej nu ska jag gå och skeda med dom här damerna och förhoppningsvis slummra in i drömmarnas värld..

Förresten, jag är nog mest lik Charlotte sådär kära i kärleken ni vet och otroligt romantiska av oss.

Vem är du mest lik?

Natti Natti :)


Backarååå! ;P


Tror han är litte arg faktiskt.. Plus att han har hakat upp sig en aningen ;P


Myskväll

Precis hemkommen från en mysig kväll hos Fredrik, vi såg på hockeyn och attans att sverige inte vann. Jag som tom hittade en Tre Kronor mugg i hans skåp som jag drack ur. Jag hejjade så inninorden! haha fattar ni norden. Ah men det var inte ens kul, eller jo det var det faktiskt ;D Nej men iaf så efter hockeyn och lite beslutsångest från våra sidor så blev det film och inte vilken film som helst utan Orphan. Sen tyvärr var det dags för mig att åka hemmåt eftersom jag ska upp tidigt imorgon och fixa en grej..
ush o fy jag ska upp redan kl 8, eller nja nu ljög jag nog för kommer ställa kl på 8 och så har ja sagt till mamma att hon skulle få upp mig kl halv 9 så ja kanske är uppe ur sängen 10 i 9 om ja har tur.

Hoppas ni sussar sött i era sängar och förhoppningsvis även får skeda littö ;)

Me love


Nothing compares to fashion and friends


10-05-13

Otursdatum äre ju idag, har inet märkt av det ett dugg faktiskt. Och skönt är väl det! =)
Igårkväll vankades det lite vin och trevligheter hos Samuel,  Och trevligt var det! Jojsie kom förbi en stund och joinade oss också och tror inte jag skrattat så mycket på länge faktiskt. Sen blev det nattmat på Donken och sedan sovdags. Eller ja nu somnade jag ju då inte förrän kl 6 så nu ljög ja ju lite igen för låg o kollade på Paradise hotel till solen gick upp. ;P

Idag är det enda jag hunnit med är att rida ut en sväng på Åke med Lotta och Palle och nu sitter jag här iklädd endast en handduk eller nej 2 st iof, en till håret och en till kroppen om ni ville veta alltså. ;P Men snart ska jag klä på mig och fixa mig lite innan det bär av till Fru Ahlinder det dög tydligen inte med herr ahlinder så då får han nöjja sig med Fru helt enkelt. Mm man måste förtjäna sina smeknamn ju. Då kan ni tänka er vad Jojsie har gjort för att kallas Jojsielove ;) Dä ni! Nej men hos Fredrik blir det lite hockey o sånt :)

Imorgon är det Fredag! Yeees! Eller ja just det varje dag är ju Lördag eller söndag i mitt liv så okej då det är Lördag imorgon. Säger vi iaf..

Hoppas ni får en mysig kväll för det ska jag ha! =)

 


May it be beer

Och tom jag drack öl så då kan ni tänka er att det verkligen blev ÖL ;D


Larsa Joel Tifa 

Jossan

Kvällens värdinna Amanda

Stena

Förfesten

Jojsie och Stena

Kul att alla ser jätte uttråkade ut haha ;D

Gillar putandet där uppe på scenen ;D

Tack för en superkväll! =)
Och May it be beer någon mer gång tack!


10-05-12

Godmorgon =)

Vaknade precis och det första jag ser när jag kommer in på bloggen är två st nya kommentarer av samma ip adress. Där det bla står "jag håller med den anonyma kommentaren" "du är patetisk"
Haha okej för det första så är det ju klart att du håller med dig själv. För det är ju bara du som skriver dom kommentarerna, du har tydligen ingen koll på att man kan se din ip adress? Och för det andra så undrar jag vem det är som är patetisk.. För det tredje så okej du lyckades få mig på dåligt humör en gång men nu får du mig bara på bra humör faktiskt. Hur sjukt det än låter men nu bara skrattar jag åt det du skriver och tycker det är lite komiskt att du inte har så mycket mer till liv än att läsa min blogg och skriva sådanna kommentarer. Och det var som en sa till mig att jag kan ju blocka din ip adress. Men eftersom jag inte bryr mig negativt om vad du skriver längre så struntar jag faktiskt i att blocka dig.


Så nog om det där. Hade en trevlig stund hos herr Ahlinder inatt, det blev inte en super lång visit för min mage höll på att äta upp mig innifrån så var tvungen att åka hem och äta lite ostmackor. Men det hanns med lite djurpolisen med världens sötaste valpar och lite sånt. Och faktiskt så lyckades jag ändå somna vid 5 imorse, skönt. Så nu tänker jag köra på lite soffhäng ett tag och sedan blir det stallet och rida Åke.

Hoppas ni får en bra dag mina kära vänner =)

Dygnsrytm?

Vad fasiken är det egentligen kan man ju fråga sig?
Rätt goig sådan har ju jag iaf, somnade vid 22 och vaknade nu. Jag verkligen försökte med alla krafter jag hade att somna om men efter att jag vaknade för tredje gången så var det kört då gick det inte mer.

Hade en skön promenix med Ida och Jojsie förut iaf och fick prata av mig massa, det var skönt! Och nu fick jag sms av Fredrik med så nu bär det av till han för lite tv tittande tydligen. Vi 2 med den rätta dygnsrytmen vare ja ;P Men det gillar vi!

Hoppas alla ligger o snusar o sover gott i sina sängar :)

Sunshine


Stallet hjälpte och nu är jag glad igen, snacka om humörsvängningar. Men ärligt, ingen ska få mig att må dåligt som inte ens kan stå över vad den skrivit genom att skriva ut sitt namn. Så okej du/ni eller vem fasiken det nu är fick 1 timme av mitt liv, hoppas du nöjjer dig med det för mer får du inte!

Så nu var det nog med ledsamheter för idag. För nu sitter jag med en turban på huvet och ska snart klä på mig och sminka mig lite för en trevlig kväll med mina kära vänner. Blir en promenix i kvällssolen iaf vet jag sen har jag ingen aning om vad kvällen mer bjuder på.

Hoppas ni får en trevlig kväll och att ni inte låter någon såra er! Be strong!

What doesn't kill you makes you stronger

Trött tjej

Annars är det rätt så rockigt att slå upp sina bruna nu och inse att man missat tiden hos psykologen..
Nej nu blir det "frukost" och stall.

10-05-10


Ah tack för att ni finns och stjäl mina pengar...
Nej så är det ju inte såklart. Men har precis ägnat den senaste timmen till att beställa lite sommarkläder mm. Så nu får det också ta och bli sommar tycker jag! Ni får se vad det är jag beställt när paketen kommer =)

Nej nog om det. Ni vill säkerligen veta vad jag gjort i helgen. Och om det är så att ni inte vill veta så får ni veta det ändå nu. Och i Fredags så vet ni ju att jag bara låg hemma och försökte kurera mig. Och det gick väl som det gick, dock var jag lite bättre, så på Lördagen vankades det fest i metropolen Svartå. Och jag kan säga att jag hade hur kul som helst! Så hjärta på den tack! Sen på söndagen, delvis igår så blev det hockey och pizza med herr Ahlinder, nej nu ljög jag för vi såg även på Eden lake och lite grann på Hemsökta hus som jag förövrigt undrar om allt det dom gör är sant eller om det bara är påhittat för att det ska bli bra tv? Så det var en helmysig kväll det med. Så även om jag nu mått pyton och typ hostat och snorat ihjäl mig den här helgen så kan den inte annat än få + poäng. Mer sådanna helger tack!

Nu ska jag försöka avsluta kvällen med lite SATC för imorgon blir det ett besök hos psykologen, stallet och sedan ska jag umgås med min Jojsielove.

Kommer även lite bilder från helgen i sinom tid

Natti Natti

10-05-07

Dagen har bestått av sänghäng rimmar ja vet ;D som har varvats av att sova. Jag SKA vara frisk tills imorgon! Så snälla ni håll dom där tummarna för mig att jag är frisk tills imorgon och kan vara med dom andra barnen och leka. För tom jag Sarah ligger hemma en fredagkväll för att försöka bli frisk till imorgon. Dä ni! Så då kan ni väll hjälpa mig och hålla tummarna nu när jag är så duktig?!


Saaaanks a lot ;D
Nu säger jag Natti Natti till en film :)


Dö, Dogde, Döddast


Ungefär såhär ser jag ut förtillfället, finns bara en skillnad tyvärr och det är ju att personen på bilden har ju faktiskt blåa ögon och jag har bruna...

Altså ärligt! Jag vaknade en gång kl 6 och sen en gång kl halv 9 och då tyckte inte min kropp att den skulle sova mer. Neh okeeeej! Och tror ni inte att jag håller på att gå under med, jo såklart! Jag är sjukare än sjukast idag. Kul när det är helg och massa roligheter. Ush o fy! Okej liksom när man va liten o gick i skolan ursäkta alla 91or som läser som tycker att ni är stora, men ärligt kom ner på jorden ni är inte ens lite vuxna än. Ah men okej då när man va liten som sagt o va sjuk. Då hade ju ändå att vara sjuk lite mening för då fick man stanna hemma från skolan plus att man hade en mamma som passade upp på en. Okej det har jag ju fortfarande eftersom hon bor ca 10 m ifrån mig men ändå jag måste lyfta telefonen och ringa om hon ska komma. Förr kom hon bara jag ropade med sjuk röst. Lovar det blir jätte jobbigt om jag ska ropa hit henne med min sjuka röst nu faktiskt. Haha oj nu hostade jag rakt över hela min dator. Freeeesh! Men ärligt nu finns det verkligen ingen mening med att vara sjuk! Så förinta sjukdommarna NU!
Och innan det sker så är det väl bara att försöka göra det bästa av situationen antar jag, så nu har jag mörklagt mitt sovrum och hoppas på att Piratebay ska funka för en gångs skull och så ska jag bara försöka kurera mig heeeela dagen så att jag kan rocka runt i Svartå imorgon. Fan jag vill inte missat!

Hoppas ni andra där ute också är sjuka och lider med mig.
Jag är absolut inte bitter!


10-05-06


Ush o fy vad jag snörvlar och hostar och snorar :/ Mår inte alls bra just nu.
Sitter hemma hos Jojsie och ser på fotboll med henne och hennes pappa. Jag och jojsie har precis vart ute och gått med vovvarna runt barkbanan. Det var riktigt bra gjort av oss tycker jag eftersom både hon och jag är sjuka.
Kvälln blir lugn, den kommer bestå av soffhäng med lyxfällan och lite sånt. Fast en kvälls/nattpromenad med supersällskap kanske blir lite senare sen.

Bjuder förövrigt på en bild som är ett antal år gammal men tar man aldrig några kort på sig själv så gör man inte.

Ge mig lördag!

Tröstäta


Hört att man får tröstäta när man är deppig. Så det gjorde jag!
Glass, banan, hemmagjord chokladsås och Oboypulver. MUMMA!
Så efter det blev jag lite gladare igen =)


Keep on dreaming

Jaha då var det kväll och det enda jag hunnit med är att vara i stallet och rida Åke, ätit "frukost" som bestod av oxfilé, klyftpotatis, beasås och sen tog jag till lite gelé med. MUMS vad gott det var! Och sen nu på kvällen har jag även tittat på efterlyst. Och nu sitter jag här och drömmer mig bort härifrån. Ifrån den här tråkiga staden och ut på nya äventyr, träffa lite nytt folk. Men jag är ju fortfarande inte frisk och så länge jag inte är det så kan jag ju inte flytta. Sen måste jag ju även få sålt på Åke innan jag kan ge mig av. Och på han är det ju ingen som har ringt så dte verkar hopplöst! Ush nej nu är jag sådär deppig igen. Men gött vore det! Dock kan man ju börja fundera på om det någon gång kommer att ske? Men drömma är ju gratis och helt tillåtet så antar att det är det jag får ägna mig åt. Ush vad allt är tråkigt just nu! Det enda jag ser fram emot nu är Lördagen med uställning på dagen och förhoppningsvis kommer jag även att hinna hem till kvällen som antagligen kommer spenderas i Svartå av alla ställen men jag tror att det kan bli riktigt kul! :)

Nej nu ska jag fortsätta kvällen med lite serier och ngn film säkert med =)

Skulle vara kul att få någon uppmuntrande kommentar ibland med ;) Blink Blink haha

10-05-05

Jag började misstänka att något inte stod rätt till när jag slog upp mina bruna redan kl 10.36. Kände efter en sekund och upptäckte att halsen gjorde förbaskat ont och att jag kände mig allmänt sjuk. Ush jag är sjuk igeeen! Jag vill inte! Nu när jag tränade igår så vill jag ju träna på torsdag med så jag kommer igång ju.
Fast en sak som är bra är ju att i och med att jag har ont i halsen så tar den ju bort min uppmärksamhet på träningsvärken. För det kan jag lova att jag har! Oh fyfan vad min kropp var otränad. Men en fråga bara, Hur i helsike kan man få träningsvärk i armarna när man spelar fotboll?!

Otränad tjej helt enkelt..

Soffhäng de närmsta timmarna blir!

Hoppas ni andra kan njuta av det fina vädret och att ni mår toppen :)
Jag va INTE ironisk..
Och nej jag är heller inge bitter!


Natti Natti


Eftersom att min header verkar vara lite blyg för tillfället och inte vilja visa sig så får jag helt enkelt bjuda på en bild. Och jag valde då bilden som var den första jag la upp i bloggen ;D Litte liten jag va där.
Såhär mitt i natten när kl börjar närma sig halv 2 så börjar även min trogna nattmänniska Nathalie svika mig och ska gå och göra som de flesta andra gör vid den här tiden, alltså sova. Alla har inte förmånen att få ligga varje kväll faktiskt! Så dä så! Nä men ja ä inte bitter! Nej men när tom Natha skriver att det är Natti Natti så är det nog också dags att kasta in handduken för min del. Eller njaej det blir ju såklart nya avsnittet av The Hills och DH innan jag somnar ;)

Förövrigt är jag knäpp för er som inte redan visste det alltså. För ena sekunden verkligen älskar jag att vara själv medan i andra sekunden så bara hatar jag det överallt annat och skulle kunna ge vad som helst för en karl i mitt liv.

Ehm beslutsångest?! Nej det är inte min grej alls!

Så Natti Natti kära vänner och Fiender. Blogg ya later ;D

Bakissöndag i solen =)


Jojsielove =)

Tifa

Spörtfiskörn

Brygghäng :)

Älskar verkligen den här bilden på Heden. Den är så vårligt härlig =)


Pssst!

Titta in om en stund så kommer härliga sommarbilder för er att vila era bruna, blåa, gråa, gröna och allt vad det nu kan vara för färger på ;D


10-05-04


OMG! Jag är död!
Har precis vart iväg på min första fotbollsträning sen franko dog! Och han är ju inte purung den snubben kan ja ju lova. Omg vad trött jag var, orkade inte mer än att tänka fotboll idag. Men visst är det en bra början? Jag ska bli nästa Zlatan iaf. Vänta ni bara gott folk.
Resten av den här dagen har inte alls vart en bra dag, det har vart en såndär dag där jag bara vill ligga i soffan och inte göra ett enda dugg. Och så har den sett ut med. Men då kom Simon som en räddande ängel och sa att han hade fixat skor åt mig så jag kunde spela, och då kände jag ju att jag var tvungen att pallra mig iväg. Och jag blev genast på mycket bättre humör! Nog för att jag kommer ångra mig imorgon med all träningsvärk jag kommer ha men så länge det hjälper mitt huvud att må bättre så är det fasiken värt att kroppen får ta lite stryk tyvärr :/ Och förhoppningsvis så kommer jag ju må bättre i kroppen så småning om med :)
Den här kvällen kommer jag inte orka röra mig ur fläcken så det blir soffhäng med tvn och datorn som gäller.
Just ja min kära vapendragare Baileys är ju såklart med också :)

10-05-02

Gokväll :)
Sitter hemma i min soffa efter en hel underbar söndagsbakisdag med dom bästa! :) Har vart med Heden, Tifa, Jojsie och Ida mest hela dagen och vi har fart runt till jojsies stuga och kollat på firrar och bara hängt på bryggan i solen och massa annat mys! Jag gillart!

Gårdagen var inte alls rolig, den hade kunnat blivit så mycket bättre om bara jag hade kunnat skita i folk som inte är värda allt jag försöker ge dom. Men men så är det och nu skiter vi i det.

Men hur kul är det när jag precis hittat en film som jag vill se på Voddler "The deaths of Ian Stone" som är en skräckis och jag har ju såklart ingen att se film med. åhhhh! Och jag har ju en liten oskriven regel att man bara ser skräckisar med killar. Så man har en famn att krypa upp i om man skulle bli för rädd.Fasiken vilket dilemma jag har nu alltså. Men eftersom killar inte ska existera i mitt liv så äre väl bara att bita i det sura äpplet och krypa upp i vovvens famn istället. Ja menar, kan man bygga ihop trädgårdsmäbler utan en karls hjälp så kan man fan se på skräckis utan killsällskap med! Så det så! Independent hette det va sarah?!  

Fast egentligen så borde jag sova direkt för jag ska upp redan kl 7 imorgon bitti och åka in med Yoshi till vetrinären i k-stad men eftersom jag och Tifa somnade förut i martins och Idas soffa så kan jag ju drömma i himlen om att jag kommer kunna somna inom en snar framtid faktiskt.
Såg precis förresten att AG forts kursen börjar imorgon. Det var tur att jag såg det av en slump bara annars hade den missats.

Nej film blir! En skräckslagen sarah kommer lägga in bilder från helgen imorgon eller något så håll utkik! :)

Natti Natti

RSS 2.0