Mina favoriter

image72
Dom 2 snyggaste jag vet..
Dom 2 bästa jag vet..
Dom helt enkelt mest fantastiska manliga individer jag vet!
Och huur jag tycker om er sen!

Flytta inte..

image71
Vad ska jag göra utan dig Lindha?
Den 11 Feb flyttar hon till Varberg utan mig och jobbar som dressyrelev!
Inte alls någe top notch!!

Sarah

Hemkommen

Sådär precis hemkommen från stallet och har panik!? Jag hade ju tänkt att bara vara hemma ikväll och ta det lugnt men det går såklart inte! Utan jag får då istället panik och måste göra något.. Är det för att det börjar gå mot sommar? För på sommaren kan jag ainte ah tråkigt och vara hemma en sekund utan att dö av panikångestattacker! Fan vad jobbigt.. Men nu ska jag snart iväg och sola och sedan vid 9 tror jag att Lindha och jag ska hitta på ngt kul. Har ju soft dag i skolan imorgon eftersom det är Ekonomi tema dag.

Jag saknar dig varje sekund utan dig är som en evighet..

guuud så romantisk jag är! ;D

Sarah

Tired

Jag förstår inte varför jag är så trött jämt? Jag vaknade efter min powernap som råkade bli typ 2 timmar för 40 min sen typ men är fortfarande lika trött. Drömde om att jag inte hade något att göra på helgen och alla andra hade jätte kul hela tiden. Jag vaknade aldrig med panik va? Det är typ det värsta jag kan vara med om. Att ha tråkigt när alla andra har rolgit :/ Ush jag hatart! Nu ska jag äta lite och sedan kommer pappa och hämtar mig ngn gång mellan 5 och 6 och då blir det stallet.

Förresten är det någon som är bra på drömtydning?

Sarah

Powernap

I morse vaknade jag upp bredvi magnus och fick släpa han ur sängen för att han skulle komma upp. Sen blev det en dag i skolan och nu sitter jag äntligen här hemma efter en liten promenad i det slaskiga karlskoga. Nu ska jag lägga mig och se på tv en stund sen blir det nog solning och sedan stallet.

Sarah

Tävling

image70
I sammarbete med Gärdet´s outletbutik lottar hon ut en Friis Company väska. Var med och tävla ni med! :)

Klicka på bilden för att komma till tävlingen..

Lycka till!

Sarah

Syskonen Åberg & jag

Direkt när jag kom hem från stallet igår så ringde magnus o sa att han och Camilla skulle komma o hämta mig om 10 min. Hur skulle jag hinna duscha och göra mje irodning på 10 min?! Men jag lyckades (Eller dom kom  mer efter 25 min) men iaf. Så då bar det iaf väg med all världens fart till Örebro och Biltema var första stoppet. Där magnus enligt honom skulle ha nya fälgar men som vanligt försöker han lura i mig något som jag tror på. Han köpte iaf en data sladd där. tackade kassörskan med ett TAX?! jajja sån är han. Sen åkte vi vidare till Ikea och gick runt där. tappade bort oss 2 ggr och vi fick några nyckelringar där man skulle fylla i sitt pers nr på en rad och dagens daturm på en annan, och såklart blandade jag ihop dom 2 och skrev fel på 3 lappar haha! Jag är bra jag är bäst! Sen åkte vi hem igen med en lättare magnus plånbok och en fulllastad bil. Sen blev magnus och jag montörer och det blev så mysigt och fint på hans rum. Toppendagen avslutades med Prision Break och sen slocknade vi fortare än fortast i soffan. Hur mysigt som helst!

Sarah

Ändrade planer

Eftersom jag glömde bort att cykeln står i garaget så får Lindha komma o hämta mig nu och så får det bli rne promenad hem från stallet sedan. Vi skulle ju ha hoppat men det hinns inte med nu så det får bli på Tors eller Fre så idag får Rebus sin vilodag istället.. Passar egentligen bättre. Så får det bli rne promenix hem från stallet sen.

Sarah

Toppendag!

Dagen diag kommer bli en såndär toppendag som man bara önskar aldrig ska ta slut.
Började dagen med att åka till skolan med Johanna som äntligen fått körkort! Grattis tjejen :) Så hon hämtade upp mig och natha sen åkte vi förbi hennes mormor o morfar för hennes pappa hade ringt o sagt till alla att hon hade kuggat så alla var jätte ledsna och hennes mormor förstog inte ens att hon fått det när johanna kom in med bilnycklarna i handen. Dom ahde förövrigt stans (läs världens) sötaste hund, Cilla :D Sen var jag i skolan och hade 2 lektioner och sedan bar det av till Thairestaurangen och blev bjuden av Lindha . Inge snällt förde! Tack o tack :) Så nu är jag precis hemkommen från det och nu ska jag lässa mig och vila en stund och sedan bär det av upp till stallet och ta in hästarna och hoppa lite och sedan skynda sig hem för att göra sig iordning för efter Magnus jobb som slutar vid 5 så ska vi in till Ikea och sedan slutar kvällen hos honom. Mysdag helt enkelt!

Kul med alla kommentarer med! Det blir liksom mycket roligare att skriva då. Både från kända och inte kända personer :)

Sarah


Blondin VS Brunett


Hjälp mig?! Ska jag fortsätta göra ljusa slingor i överhåret eller ska jag färga rödbrunt?
Vill ju inte bli lika blond som jag var förut men jag vill ha blonda slingor och mörkt överhår eller så vill jag färga rödbrunt.. Vad tycker ni? Hjälp mig med min beslutsångest!

Sarah

Stall

Okej och hur gick det med solningen? Jag somnade och sov och sov och sov till kl halv 4 när Anette ringde. Jajja nu är jag iaf utsövd..
Snart bär det av till stallet och rida rebus, vet inte om det blir magnus ikväll men det visar väl sig sen. Jag röstar mer på morgondagen eftersom jag ska till Örebro imorgon efter skolan eftersom vi slutar vid 11 för att vi inte har någon Filosofi. Skulle vara mysigt att åka till magnus efter det. Nog för att han har träning i 2 timmar men om det är i Björeborg (BB) så är dom ju inne och då kan jag ju följa med och kolla :) men om det är med Ängebäck så finns ju faktiskt ingen hall så dom spelar på¨grus och jag har ingen lust att stå ute i kylan o kolla :/ Så det kanske blir lite solning ikväll istället vi får se.

Jag saknar dig varje sekund utan dig...

Sarah

Disturbia

Måste lägga in ett litet filmtips med
Jag och magnus satte på Disturbia igår kväll och jag blev fast direkt. Den var verkligen jätte bra! Både spännande och läskig. Där emot så somnade magnus efter en stund eftersom han redan hade sett den och jag fick då sitta själv och kolla, eller var ju inte själv eftersom han låg och höll om mig medan han sov men ändå. Och dwet rekomenderar jag inte för huuur rädd jag var sen! Hur trött jag än var under kvällen kunde jag inte ens vila ögonen en sekund från den h'är filmen. Väl värd att se!

Filmen handlar om en 16 årig kille som förlorar sin pappa io en bilkrasch och som sedan har det svårt och slår ner sin spanska lärare, och det gör så att han får fotbojja i 3 månader och bara får tillbringa all sin tid i huset. JHan börjar då iakta sina grannar och deras beteende och sedan börjar han även spionera på folk. Speciellt en utav grannarna som han trror är en mördare från texas.


5 av 5 möjliga!


Man vill inte missa den! :) Men se den inte själva!

Sarah

Nödvändigt

Nödvändigt att ens gå upp ur sängen i morse.. Sov ju hos magnus i morse o åkte med bussen in till kga när han började kl 8, gick då hem och la mej en stund och sen var det dags att gå upp ännu en gång för att åka med frida till skolan. Där visade det sig att vi bara hade en svenska lektion med karin där vi gör arbete om diktgrejjer. Och vi är redan färdiga så mycket vi hade att göra där. Satt bara vid datorn o kollade bilder från helgen osv. Sen så får vi reda på att nästa lektion är inställd. Weyyy! ;D jag kunde gå hem och sova igen. Men då hamnade jag ju såklart här istället för att jag är så irriterad över en viss person i våran klass som inte fattar något. Om man är fullt vid ett vbord i maten så kan man inte bara komma o tro att man ska sitta där när man inte ens frågar eller när man aldrig säger ngt och när alla hatar en! ush o fy för henne! Men snart blir det iaf sängen o tvn :) 
resten av dagen bjduer nog på solning, stallet och sedan kanske andra avenyn med magnus ikväll.. Jag gillart! 

Sarah

Stallet

NU bär det av upp till stallet för att rida reban. Sen bär det direkt av till Konsum förodingsplan och hämta ut min telefon <3

Saknar dig redan baby :(

Sarah

Lindha VS Jennifer

 

Äntligen har jag hittat videon på er från nyår :)

Vattumannen 25 Januari

Vattumannen 20. januari - 18. februari

I dag kan du behöva göra något, som du har mycket svårt för; nämligen att svälja din stolthet och fråga andra om hjälp.

Okej? Ah det har jag faktiskt svårt för. Undra vad jag behöver hjälp med?

Sarah

Ett efterlängtat sms

Fick precis ett sms av katshing att min telefon finns att hämta ut på Konsum frödingsplan :) Wiehuuuu ;D
Jag ska hämta ut den snarast möjligt. Mys med ny tele! :)

Tack pappa :)

Sarah

myspys

Alltså det finns nog ingen mer undrebar än magnus. När jag stängde ner datorn och gick o la mig bredvid honom igår så säger han att det ligger 4 avsnitt av prision break säsong 2 på bordet. Han vet verkligen hur man gör mej på bra humör! Så vi låg och kollade på det hela natten eller iaf 3 avsnitt. Det är sjukt hur bra den serien är alltså!

Så nu har jag preci vaknat av att en hund vid namn Bessi väckte slickade mig i ansiktet. Haha. Var ju vaken en stund i morse när magnus gick också. dessutom så kom minnet ifatt mig nu och jag var ju faktiskt vaken en stund 
för jag vaknade av att magnus har armen helt rakt utsträckt rakt pp oc skriker nej! Nej gör det inte Snälla nej! Jag satte mig blixtsnabbt upp och mörkrädd som jag är trodde jag att det var någon i rummet men jag kunde inte se någon så då frågade jag vad han höll på med. Då hade han ju såklart drömt, drömt om att jag skulle slå honom med en stol. Haha okej?
Fick ju lov av pappa att vara ledig ifrån skolan idag pga allt som hände igår så jag inte hann plugga. Så jag väntar nu på att anette pappas nya tjej ska komma och hämta mig här så ska jag väl åka hem och läsa lite i den där förbaskade internationella ekonomi boken. Senare sen blir det stallet och efter det vet jag inte. Kanske bjuds på någon film någon stans?

Kommer sakna min manos som åker till sthlm och Konke idag.

Sarah

Magnus <3

Nu kom magnus hem så nu ska jag mysa resten av kvällen :)

Natti Natti sov gott :)

Jag kommer sova som en prinsessa <3

Sarah

För ful för att bli älskad?


Har precis sett färdigt på dockumentären som hadlade om Dysmorfofobi en sjukdo som gör att man är besatt över hur man ser ut och man vågar inte visa sig för andra människor och döljer sig bakom smink och solglasögon mm. Man fick se ansiktet på 2 utav de 3 som var med i dockumentären och ingen utav dom såg överhuvudtaget missbildade ut. Den ena tjejjen var tom jätte fin! Förstår inte hur det kan bli så att man får en så fel syn på hur man ser ut så att man tror att man är groteskt ful när man i verkligheten ser riktigt bra ut..

Sarah

Djurpolisen - Drömjobb?


Sitter och kollar på Djurpolisen i Houston på Animal Planet i väntan på att dockumentären ska börja. Och det är verkligen hemskt hur folk kan bete sig mot sina djur. Att dom kan kasta små söta valpar i soporna och låta massa hästar stå i gammalt gödsel och låa dom svälta. Jag förstår det verkligen inte och jag ldier så fort jag ser dom. Jag har funderat på det länge och en dröm har alltid vart att få ta hand om massa sådanna här missanpassade och misshandlade djur och sedan ge dom ett nytt och kärleksfullt hem efter att dom har blivit friska och glada igen. Det ultimata skulle vara att ha en stor gård någonstans och bara få ta hand om massa djur. Och samtidigt jobba med att åka hem till sånna här hemska människor och ta ifrån dom djuren och anmäla dom. Då skulle man känna att man verkligen gjorde något bra här i världen.
Jag och therre har ju faktiskt gjort en liten början på det här i och med att vi med våran hopptävling ska ge överskottet till Svenska hästars värn som är en förening där dom tar hand om vanvårdade hästar och ger dom nya hem.

Hoppas ni får se mig som en djurpolis i framtiden ;)

Sarah

bussen kom och hämtade mig :)

Sådär nu sitter jag äntligen hos magnus och väntar bara på att han ska komma hem... Fick springa till bussen förut för kom på när jag var halvvägs att jag hade glömt pengar till bussen. Nog för att det bara tar typ 2 min att gå till bussen men då räknar man ju med det med så det fanns egentligen ingen tid över till glömska. Men på den kom jag iaf. Och nu har jag då tagit mig en promenad ut till högberg, det tar ca 30 min att gå ut hit så då får jag ju min dagliga dos av promenad när jag åker hit.

Magnus var inge söt förut heller! Han kan verkligen konsten att få mig på bra humör. Alltid lika knäpp och alltid lika go. det räcker att han bara kollar på en med sina otroligt fina hundvalpsögon så blir man på bra humör. Tack baby!
Nej nu ska jag ta och slå på tvn för kl 9 börjar en troligtvis bra dokumentär på 4:an som jag ska se på. Och kvällen kommer erbjuda tvspel eftersom jag kom och störde magnus på hans tvspels kväll. Som Lindha sa: r inte alla dagar magnus tvspels dagar? Haha jo kanske men inte mig emot för jag tycker faktiskt det är rätt kul att spela även om jag verkligen är super dålig på det. Älskar förövrigt Guitar Hero!

Sarah


Bussen kom o hämta mig!?

Nu ska jag bara hoppa in i duschen och sedan sätta mig på bussen till dfs. Sen ska jag mysa med baby hela natten lång. Han är bäst!

Får se om det blir ngt mer inlägg annars så får ni sova gott alla :) Det kommer iaf jag göra..

Sarah

<3


Du kan konsten att göra en på bra humör baby!
Ses snart..
Sarah

45678996544 # värlsdkriget

Då var det ännu en ¨gång världskrig hemma hos mej. Kul!? Naaaat! Så nu har man flyttat hem till pappa på obest tid. Riktigt skönt! Hoppas ni får det bra där hemma utan mig. Så ni får som ni vill nu.

Dessutom vet ni att jag har sagt till min mamma att sluta läsa min blogg. Men tror ni hon lyssnar? Näe klart inte! Och kommentaren hon har sagt som lyder: Jag vill inet ens veta hälften av vad Sarah gör hade mycket betydelse tyckte hon eftersom hon får veta precis allt jag gör genom att läsa min blogg. Och när hon sa att andra vuxna läser min blogg och kommer till henne och undrar vad det ska bli av mig och min svartsjuka bla? då skrattade jag bara haha. Om nu ni andra vuxna inklusive mamma tycker dte är så underhållande att läsa och bry mig om mitt liv så ni måste diskutera det så varsågoda. då kan ni få ha det nöjjet.

Ska sätta mig och äta snart sen åker jag in till magnus en stund. Tur att det finns någon som alltid får en ´på bra humör! Du är bäst manoooos!

Sarah

Student?

Sitter och kollar på studentklänningar på internet just nu men det går bannemej inge bra. Jag hittar inte en enda en som jag vill ha. Någon som har något bra förslag på en bra sida man kan hitta på? Vet ju inte rikttigt vad jag vill ha men.. Det är ju som tur är några månader kvar att leta iaf.

Sarah

Sony ericsson w910i

Ringde min pappa igår och frågade om han kunde köpa en sån här telefon åt mig. Såklart han kunde :) Bäst pappa! Så nu undrar jag om ni har några erfarenheter av den här telen? Jag har ju såklart gått och kärat ner mig i den men kärleken är ju blind så jag behöver tips! Både bra och dåliga erfarenheter vill jag höra.

Sarah

Fransyska?

Jag kom på att det är ju inet så jävla frescht att vara fransyska alltså. Visst är franska ett jätte fint språk (kärlekens språk ni vet) och jag är ju sån kärlekskransk och så romantisk av mig så enligt det skulle det ju passa mig ypperligt. Men sen när man tänker efter så äre ju dom som faktiskt inte rakar sig varken på benen, under armarna eller på andra mer eller mindre intima och ofrescha ställen. Ja menar det räcker med att jag ska visa mig i bikini i badhuset på gympan imorgon helt blekfet! Tänk då också om jag hade haft hår som stack ut lite här och var. Hur hade det sett ut haha?!
Jag tror jag skippar det där med att vara fransyska...

Sarah

123 dagar till Ayia Napa

Ända anledningen till att jag sitter och pluggar på vårat hål som vi har nu är att jag ser ett ljus i tunneln! Jag ser mig som student om endast 133 dagar! och ser mig med en tequila i munnen i napa om 123 dagar. Åh bara ge mig maj nu!
Alla andra har gett upp den här dagen och traskat hemmåt för att plugga inför IE på fredag. Men jag är ihärdig och sitter här och pluggar franska istället. Vill bara att den här dagen ska bli till kväll så att jag får åka till magnus. Ska sova där ikväll. Goiiiit! Ska försöka plugga lite IE ikväll med. Får se hur det går med det? Men magnus tränar ju till 10 så då får jag passa på att tryckas in lite otroligt rolig (naaaat) fakta i huvudet.

Nej dags att plugga lite igen..

Au revoir Gott folk! Fan jag ska nog bli fransyska ;D

Sarah

Plugga

Bonjour mon ami!

eller ngt?

plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga plugga
Franska in my ass!

En annan del av Köping

Åh äntligen är dom tillbaka!
Det härliga gänget från en annan del av köping är tillbaka redan den 3 Feb!
Jag kommer sitta som klistrad framför tvn varje söndag 20.30. Dock är jag nästn varje söndagkväll hos magnus så får väll försöka få med han att se på det.

Älskar alla Tobbes kommentarer!
"Jag har fått eksem i ögat"

Sarah

Godnatt

Efter en toppendag med lutfisk till lunch och mycket mys osv är även den här dagen snart till ända. Vill bara gå och lägga mig och sova, som om jag inte gjort det hela dagen men ? Men det kan jag inte utan jag ska lägga mig i sängen med en kopp kaffe så att jag håller mig vaken och sedan ska ja ta upp Franska boken och börja plugga.
Imorgon ska jag Pausa från pluggandet och hoppas på en kväll i dfs. Eller att man får besök från Dfs För sen hinns inte det med ngt mer den här veckan eftersom jag har ett otroligt jobbigt och vårt Internationell E prov på Fredag och sedan åker Manos till sthlm i helgen. Eller det är inte helt bestämt och jag hoppas såklart inte.Då är jag ju förfan nykter i onödan näst intill ;) Och när Lindha idag sa att det är invigning på Statt på lördag blev man ju lite sugen så slå mig någon! Men inte helt omöjligt att det blir fest på lördag om magnus åker till Sthlm. Men om han inte åker så är det spikat att det blir nyktert!

Nej dags att hoppa i sängen.
Men jag hatar att sova själv!

Sarah

Måndag

Magnus blev jätte gad över vad vi förhoppningsvis ska göra den 14 April och nu nr han vet det så kan ni också få veta det. Vi ska boka sovplats på ngt vandrarhem/hotell i sthlm och så ska vi gå och se på inspelningen av Svensson Svensson. Jag längtar iaf som en galning och eftersom att Magnus typ är kär i Gustav Svensson så kändes det som om det skulle vara ypperligt att åka dit. Jag längtar som sagt!
Igår när magnus kom tillbaka från träningen så hade jag tänt ljus, städat hans rum och gjort iordning en fin liten lapp med ett kollage på bla som jag hade lagt på sängen. Men så satt jag där uppe med hans mamma och såg på gammla filmer från när magnus, Camilla och Micke (Magnus syskon) var små. Och redan då var han gladare än när han åkte så sen när vi gick ner och han såg allt så blev han som vanligt igen.. Allt går bra med lite fjäsk ;)
Sen fortsatte kvällen med mys och tv tittande, Skulle se på Titanic som vi höll på o ladda ner men när den väl var färdig så såg vi att det var ngn konstig verision med massa konstiga skådespelar som han som spelar Sany Cohen i OC, hon Catherine Z Jones och massa andra kända skådespelare. Men det var fortfarande samma handling? Konstigt och vi ratade den snabbt eftersom vi ville se den vanliga traditionella Titanic!

Dagen idag har mest bestått av att sofa och se de 2 avsnitten av andra avenyn och avsnitt 11 av GA (Greys Anatomy) den kommer fortsätta med stallet snart och sedan pluggning av franska inför slutprovet imorgon och sedan hårinpackning och förhoppningsvis lite sömn.

Sarah

Lost and found


Det här inläggets problem
Har äntligen hittat min hårinpackning! Den var uppe i badrummet vid bubbelbadkaret såklart! Kom ju på att vi badade ju förra helgen innan utgång och då hade jag ju i inpackningen. Dock kom jag inte på det innan jag hittade den. Så jag hitttade den bara av en slump.
Men ikväll blir det inpackning tillsamans med massa plugg!

Sarah

haha!

man kan bara skratta åt det förra inlägget haha ;P Övertrött  med alkohol i kroppen är ingen bra kombination..

Jag är förövrigt en idiot och ska vara nykter till min födelsedag nu. Det kommer vara det längsta jag har vart nykter på 1 år då.. Magnus och jag behöver det. Jag tycker om han och allt blir bara skit.. så nu får det vara nyktert ett tag..

Sitter ju iaf hos magnus nu men han åkte precis iväg på träning. Jag ska försöka vara en perfekt flickvän framöver... Vill inte riskera något. Så kvällen börjar med att han får veta vad han ska göra den 14 April och chips o dipp och förhoppningsvis mys.. Hatar att vara osams!

Önska mig lycka till

Förövrigt så får vi veta om vi blir stallägare eller inte idag.. Hoppas!


Nej daags att sätta fart med städning osv tills han kommer vid halv 8.

Sarah

Pubertet

Jag är barnsligh för att jag kom i puberteten när jag gick i 9an ;D

Fyllllleeee inlägg! Yes jag Josan o natha är bäst!

Jag tycker massa mycket mest om manoooos! hAN ÄR UNDERBARAST!!!!!!!

Pusssssss
Sarah

Storm!

Oj när man vaknar och ser att det är storm ute så vill man gärna stanna inne hela dagen med världens bästa sällskap, film, chippan o dippan. Men nej det går ju inte när man har en halt häst att stimulera. Åkte ju till sist till magnus igår efter att jag ätit supergod mat + eftrrätt hos jojsie. Jojsie och Jossan hade gjort kycklingsallad och till eftrerätt blev det vaniljkräm? Fats nyttigare typ, kommer inte ihåg vad det hette ;P Och frusna hallon med digistive på. Och mums så gott det var! Och inte alls onyttigt fick jag reda på med. Kan bli en återkommande favorit om jag vet hur man gör? är ju som sagt inte så bra på att laga mat..
Jag och magnus hade ett litet snack igår och det visar sig att jag bara var ledsen i onödan.. Men ändå känns det inte helt juste att göra som han gjorde. Så upprepning ombeds inte!

Förövrigt så ska magnus till Ayia Napa samma datum som vi är där på studenten! Kul! naaaat. Inte för att jag skulle vilja vara fri eller ngt sånt där nere för så är det verkligen inte utan för att han blir jämt så otrevlig när han r onykter och då blir jag ledsen o fan om han förstör min studentresa genom o få mej att gråta! Får väll hoppas på att det går bra ändå :)

Nu ska jag väcka magnus så att han kan skjutsa hem mej så jag får kurera min sjukling till häst..

Tack för en underbar kväll igår! Det var supermys!

Sarah

Naturlig förklaring?

Ja vet ni nu vad den naturliga föklarinen var? Jo att magnus var hos sitt ex på mat!? Okej jag var inte svarsjuk sist har träffade henne men nu börjart det väll spåra ur?! Det tycker iaf jag! Så ett ordentligt snack  står på schemat ikväll! Jag måste verkligen få veta vad han vill osv.. Är trött på det här nu!

Tur att jag har mina brudar! Det blir middag hos jojsie med massa ikväll :) Jag gillart!

Älskar också våran nya tradition i skolan! Vi har börjat med Fredagsfika på Marknadsföringslektionen på Fredagar med Anna. Idag hade Sandra med sig hemma bakad sockerkaka som var världsgod! Ska ålal utkik i hennes Bdb efter receptet :) Och Martin hade med sig saft.. Vi är allt en härlig klass! :)

Nu ska jag duscha o bli snygg ;D

Sarah

Keep Keep Bleeding love

Låt det bara finnas en naturlig förklaring allting har ju det? Det säger dom iag på Greveholm...

Jag, jag, jag Du betyder mycket för mig...

Konstigt inlägg ja! Men tårarna i ögonen gör tangenterna hala..

ALDRIG MER! SARAH UTSÄTT DIG ALDRIG FÖR DET HÄR IGEN!!!!! OBS! OBS! OBS!

Bleeding love... And u will se the scar. One scar and one open wound.


Sarah

Me love

Looking back on all the time we spent together
You oughta know right now if you wanna be my lover
Wanna be my lover
Go ahead and take your time, boy you gotta feel secure
Before I make you mine, baby, you have to be sure


I just want you for my own

Hårinpackning?


Min hårinpackning har rymt! Vart är du när jag som mest behöver dig?
Har den blåa serien dock...

Sarah

Slarverier! Arg!

Precis utkommen från en varm o härlig dusch. Behövdes efter en känslomässigt jobbig dag!
Den här dagen har fått mej att inse hur endel folk bara bryr sig om sitt eget hela tiden. Folk som man trodde var sina vänner gör fel med flit så att det riskerar att såra den andra personen riktigt mycket! Nu säger jag heller inte att jag är en felfri person. Utan långt ifrån men jag försöker iaf inte o göra fel med flit. Eller flit och flit men när jag vet att saker och ting ska skötas på ett annorlunda sätt än vad jag gör det... Och sen blir den personen i sin tur sur över att jag ifrågasätter varför personen i fråga gör fel "med flit" hmm vad är svårt att förstå ibland?

Dagen idag började iaf med aldelles för lite sömn eftersom att vi kom hem från Dfs vid 1 igår. Var en rätt trevlig kväll men bäst av allt var att jag fick träffa heden igen, det var längesen eller Sälen var ju sist vi träffades.
Gick upp vid halv 8 och fick skjuts av mamma till skolan där jag fick färdigt min argumentation till Filosofin som jag gärna vill kalla Psykologi eller fysik, vad är svårt med att säga Filosofi? haha. Den handlade iaf om att det ska vara 18 års gräns på systemet. Jag var duktig tycker jag! ;D Man ska berömma sig själv ibland. Man mår bättre då.. Sen fortsatte dagen i sin lugna mak med Affärsjuridik, Filosofi och Religion. Sen hem och det var då allt började. För jag såg fram emot någon timmes sovande och sedan upp till stallet och rida på Reban. Nej då blir man ju väckt precis när man har somnat av att mamma skriker att Rebus och Mattis är lösa i stallet. Yeees tänkte jag en påkörd häst! Dock var fallet lite lyckligare än så men Rebus varoch är fortfarande varm i 3 ben (inte alls bra) och stel i bakbenen (absolut inte bra!) Tack vare en annan människas slarv och ouppmärksamhet.
Orsaken till att Rebus och Mattis var lösa är följande: Rebus måste bli intagen från hagen bland dom första annars blir han galen och stegrar sig osv. Och det är ju både för hans och alla andras säkerhet för vem vill ha en skadad häst eller en skadad människa? Båda två ärju väääldigt onödigt tycker ju jag.. Men nu var det så att Rebus var kvar till 3:e sist och stegrade då såklart sig över staketet och hade ner det så att han och den andra hästen i hagen kunde springa ut. Yeees! Tack folk för att ni lyssnar så bra! För vi har ju sagt det här fler än en gång kan jag också tillägga! Och tillråga på allt så när jag pratar med en annan i stallet så får jag reda på att även dom tar in rebus bland dom sista! Hallå vad förstår inte folk? (därav texten där uppe)
Så allt detta slarv och att vissa bryr sig mer om sina hästar att dom ska slippa stå ute och vänta (utan och bli hysteriska) än sin och andra hästars säkerhet har nu resulterat i att Rebus är oren och varm i sina ben och att det är "kaos" i stallet.
Keep up the good work!

Och inte nog med det så hade jag och Magnus en diskussion igår så vi blev lite smått osams sådär. Eller jag blev väl ledsen och han irriterad bara.. Så jag sitter ju o vntar på att min otroligt nya mobil ska ringa med!

Vart fan tog mitt Top Notch liv  vägen?!

Sarah

Dfs here we come

Nu ska jag och Lindha in till dfs o träffa min kära vän hedegren :)

Sarah

Äntligen!

Nu har den vänliga själen johanna talat om för mig att Top Notch betyder det bästa, det ultimata. Tack för den! :)

Rätta mig om jag har fel men då kan man väll säga att mitt liv är Top Notch!

Sarah

Hemma :)

Sådär då var man hemma från ännu en dag i skolan :) Hade redovisnng på mitt tal om bögar och homofobi. Blev faktiskt rätt bra tillslut :) Och rätt kul att skriva om när man väl satt igång! sådär är det jämt med mig. Jag tror att det ska bli jätte tråkigt så jag sätter aldrig igång med arbetet men när jag äl har börjat inser jag att det är ju faktist rätt roligt och skönt när det är gjort :) Bättring Sarah!
image69
Nu snart så ska jag åka till stallet och rida lite är egenligen rätt trött eftersom en viss söt heden skulle ringa inatt ;) Aprak men gud så söt! Det sötaste var nog:
Sarah du verkar så glad nu.. Och då blir jag med glad!
Värmer det inte väldit mycket när man får höra en sån kommentar av en vän? Så det gör inget alls att han ringde inatt tvärtom så skulle jag vilja vakna varje natt om man fick ett sådant samtal! :) GuldHeden!

Dags att byta om till dom sexigaste kläderna jag vet! ;D

Sarah

I Huvudet På Gynning

Har precis sett färdigt på Gynnings program och kan väll inte säga att det var som jag hade föreställt mig och heller inte det bästa jag sett, men ändå är det ju Carolina som är så sjukt skön så det inte går att misslyckas med ett program med henne! Loove it!

Medan jag såg på programmet kom jag och tänka på hur jag skulle vara som mamma.. Åt helvete rent ut sagt haha!
För det första när ungen skulle komma ut så hade jag nog ångrat mig i sista sekund och typ få panik och bli vrång när den precis ska komma o springa runt helt hysteriskt och skrika att så fan att den ska ut genom min flickvän där nere! Sen så är det ju bevisat att jag inte kan laga mat och att jag har världens kortaste tålamod. Som den där ungen i Fam Karlsson som brände fingret. Och för er som inte såg programmet så var det en liten flicka som råkade få fett stänk på sig från stekpannan. och det gjorde ju såååååå ont! Tom ondare än när Carolinas hår flög in i en svarv?! Smärttröskel vad är det? Gud jag hade nog slagit ihjäl ungen tillslut (nej nu överdrev jag väll men ändå!) Ja menar ungen började gråta efter maten om att hon fotfarande hade ont? Så Carolina var tvungen att mata henne! Oj Oj Oj tur att jag inte har några barn säger jag bara!

Jajja nog tjatat om sånt jag mindre gillar..
En sak jag gillar är Manoooos! Kom te mäh nu!

Fan i bojjen nu måste jag verkligen sätta mig med arbetet  om bögar..

Sarah

Top Notch?

Nej nu har jag sett det där ordet på flra bloggar. Okej jag kanske är lite efter men va fan jag bor i en bondby i värmland och vad jag föstå så kommer ordet från sthlm? Snälla ge mig en förklaring! Vad betyder Top Notch?

Vill ju också va lika cool och inne som 08:orna ;D

Sarah

Tävling

Nu ni ska jag vara med och täva igen. Den här gången handar det om en liten goodiebag! Jag som älskar överraskningar!
Hoppas, hoppas, hoppas!

Tävla här
Se till att anmäla er med! LYCKA TILL!

Sarah

Trååk

Har precis ätit lite korv med bröd efter hemkomsten från K-stad och stallet. Promenaden blir nog inställd tror jag så det får nog bli en sväng på cykeln istället. Eller ngt? Måste plugga med, men har absolut ingen inspiration till att skriva om homosexuella och fobier gentemot dom. Någon som har en god idé att dela med sig av?

Rebus blev iaf ordentligt spolad i skapet men fick dock inget penecillin (stavas?) utskrivet. Vi får vänta ett tag och se om det blir bättre av att bara göra rent ordentligt.

Eftersom att jag var klar så tidigt i stallet så hade jag hoppats på en tripp till Dfs men icke sa nicke för där hade ju pöjken andra planer redan :( Fick frågan varför jag inte ringde tidigare :( Synd. Men men kommer ju fler dagar förhoppningsvis. Hade dock vart riktigt mysigt att åka dit och kanske plugga lite medan han var på träning och sedan bara ligga och mysa hela kvällen.

Förövrigt så ska jag inte missa gynnings program som börjar ikväll :)

Sarah

hurtbulle

Ja det tycker jag nog att jag har varit nu. För jag har sammanlagt gått 1,5 timme hittills idag. Planerar även en promenix eller en cykeltur på cykeln ikväll. Men det blir senare det för nu ska vi iväg med Rebus till vetrinären i Karlstad eftersom han har fått tillbaka kliet i skapet. Han har typ ngn könssjukdom som bara hingstar får?! Hmmm. Han som är vallack och inte går i hage med några ston.

Sarah

Riddagbok

Eftersom jag nu har sökt till Talang till topp som är en sattsning inom distriktet på unga hoppryttare så har jag bestämt mig för att börja skriva riddagbok. Så att jag själv ska komma ihåg hur det går osv. Och jag kan tänka mig att många utav er inte tycker det är så intressant så jag kommer att ha en egen kategori till det så om ni inte vill läsa så hoppa över dom inläggen :)

Önska mej lycka till i Talang till Topp!

Sarah

Glad gladare gladast

Oj vad det här året har börjat bra! Kan 2008 bli mitt år? I hope so för nu har det vart 2 år i rad som har vart rent åt helvete! Jag är så sjukt glad och nöjd över min tillvaro just nu! :)

Har anmält mig till Talang till topp också så pricken över iet vore väll att jag kom med där. skulle vara jätte kul!

Nej nu ska jag läga mig i soffan och äta chippan o dippan (hur gick det med bantningen?) Skit samma jag är helldre fet och lycklig än smal och olycklig! Och se på sista avsnittet av andra avenyn.

Sov gott
Sarah

Våra kära bröst

image001.gifimage002.gif
image003.gifimage004.gifimage005.gifimage006.gifimage007.gifimage008.gifimage009.gifimage010.gif

Svartsjuk

Ni som känner mig och ni som läst den här bloggen ett tag eller nej förresten alla vet nog för vem kan lyckas ha undgåt att jag är så sjukligt svartsjuk?! A det är jag iaf vare sig ni vet det eller inte.. Har jätte svårt att lita på dom jag träffar och ibland kan jag bli svartsjuk tom när ngn av mina vänner pratar med mina potentiella/befintliga pojkvänner. Helt enkelt så är jag så himmla svartsjuk så att det skadar relationen och mycket av mitt liv. Det har blivit bättre med åren det har det men har fortfarande riktigt svårt att lita på killar. Så nu ikväll så vet jag att Magnus sitter hos sit ex!? hallå?! för ett år sedan hade jag flugit i taket och det hade uppstått stans 3 världskrig och jag hade nog skämt ut mej totalt. Men så sitter jag nu är ikväll och är riktigt lugn faktiskt, inte sådär hyper hysterisk som jag antog att jag skulle vara utan alldelles helt lugn. Vad har hänt? Tänk om jag faktiskt har lärt mig att lita på Magnus nu? Och kanske andra killar med så småning om? Gud vad skönt det vore isf! Ingen skulle vara gladare än jag, eller nu ljög jag nog för jag tror att killarna i mitt liv skulle vara gladare än jag! Men gud vad skönt om det nu vore så.
Hoppas, hoppas, hoppas!

Mirakel har ju skett förr!

Sarah

Guldigaste Söndag!

image67En bra början har ett bra slut Så sant som det är sagt! Söndagen var helt fucking unbeivablet underbar! Vaknade upp runt 9 men magnus som sällskap! Hela dagen ända till 5 gick åt att mysa mysa mysa och åter mysa. Med ett enda avbrott för en tripp till Ica i dfs för att köpa chippan och dippan och cola :) Mmmm me like! Helt underbar perfekt dag!
Sen vid 5 tog jjag bussen hem för att magnus var tvungen att åka på träning ocg jag var tvungen att åka o rida. Ingen av oss ville lämna sängen men så illa tvugna var vi. Där emot så fick jag ett uppskattat tele samtal vid 9 där magnus sa att han var på väg hem till mig igen. mmm underbara karl! Då blev det att se på The game plan som var sådär med tanke på att min dator var cp! Så vi var tvugna att stänga av den och gå o lägga oss sisådär runt 11. Jag var jätte pigg och jätte rastlös och magnus var jääätte trött! Men där låg jag oh pratade på oom allt och inget som bara jag kan göra när jag är jätte övertrött så tillslut fick jag kommentaren: Antingen så är du tyst eller så gör vi ngt annat?! Jag fortsatte såklart prata för ingen bangar väll på det? Har nog aldrig hört roligare kommentarer som den natten ;P Tillslut somnade vi efter en sjukt underbar mys dag runt halv 2.

"När vi ligger såhär så ligger jag bara och fanttiserar"
"Nu när du vände på dej ligger jag bara och fantiserar ännu mer"
"men jag ska inte! Jag ska bevisa att jag inte träffar dig därför!!"

Kanske inte så roliga för er men var ni med så hade ni skrattat jag lovar!

Sen när blev det här en sex blogg? Haha!

Magnus är världens underbaraste!
Och jag har haft en så sjukt bra helg med alla underbaraste inblandade! Har verkligen träffart alla jag håller kära och gjort allt jag älskar att göra den här helgen!
Ge mig fler sådanna tack!

Sarah


Guld Lördag

image66

Började med att vakna och sedan åka upp tll stallet och hoppa  4 hästar. Hade samma serie som på Rebus dagen innan för Pelle och det var nyttig övning för alla 4.
Mango Gick super och eftersom han har en så kort gallop så klarade han serien galant.
Embla Riktigt rolig häst även fast hon gjorde allt i sin väg för att kasta av mig! Första gången jag satt på henne och tror inte att hon är van med att man kräver lite av henne så när jag gjorde det så protesterade hon genom att vara mer i luften än på backen. Men tillslut redde vi ut det och kom även igenom serien efter mycket vingligheter och avsaktningar.
 Bella Han inte hoppa så länge eftersom tiden var slut men han skötte sig bra. Var dock riktigt trött efter ritten på embla.
Billy Samma sak här. Var riktigt trött och slut i armar och ben men vi lyckades även få ordning på han i serien.

Sen fortsatte lördagen i fest. Hade stor beslutsångest om vad jag skulle göra eftersom jag var så trött så jag bestämde mig tillslut för att festa en stund och åka till magnus rätt tidigt. Så det började hos Kölven med massa killar och jag och Lindha sen bar det av till statt en stund och det var faktiskt riktigt kul men eftersom jag lovat magnus att komma dit tidigt så fick jag sätta mig i en bil till Dfs och det var ju inte fy skam det inte. Somnade rätt fort närjag kom dit men i magnus famn trivs jag!

Sarah

Guld Fredag

image65

Åkte ju som sagt på träning till laxå med Reban. Somnade även en stund i bilen, fast jag sov några timmar på em. Trött mäniska! Men träningen gick iaf super bra och även fast vi hoppade serier med 1,75 m mellan bommar och hinder så gick det bra! Om det hade vart för ngt år sedan så hade rebus fått tillt i hjärnan och ställt sig och så. Men kul att se att det går framåt :) Dessutom så har rebus vart lite framtung ett tag nu, inte likt honom så det förklarade jag för pelle och fick då göra en lite konstig övning men som faktiskt hjälpte jätte bra! Jag fick alltså trava och gallopera i lite mer ökad takt och sedan höja upp handen och göra hallt med hans huvud högt. Svårt att förklara men det skulle iaf göra så att han satte sig mer på bakbenen. Och efter vi hade gjort det några ggr så blev han faktiskt mycket bättre! Är oftast så med Pelle att man får göra massa konstiga övningar som man aldrig skulle kunna tro hjälpte men dom hjälper faktiskt jätte bra! Min Pelle är guld!

Sen när man åkte hem var det bara för mamma att släppa av mig hemma så att jag fick skynda mig och duscha för då skulle det bära av hem till Sabina och brudarna :) Där väntade Tacos och mycket trevligt sällskap! :) Kvällen var guld och fylld med mycket skvaller och skratt precis så som vi bara gör bäst! Sen efter middagen bar det iväg i olika bilar för en Raggerunda som sandra sa. Men kul hade vi :) Var som mest 8 bilar genom vår ack så lilla stad! Blev tyvärr inga läskigheter men det måste styras snart! Annars sättter jag mej med mej själv och gör det och det vill ni väll inte? ;) För Johanna vet att jag kommer hemsöka hennes spegel om jag dör innan henne ;)

Efter raggerundan så skjutsade sabina mig till Kölven och där slutade också kvällen i all sin ära.

Tack alla för en super kväll!

Sarah

Adam Tensta at Wickan!


Jag  ska va där, du ska va där, vi ska va där!

Aldrig jobbigt att gå upp på morgonen förde

Magnus vaknade ju som sagt igår och vi slog då på en film som hette King of California istället för Chuck and Larry för den hade han ju inte orkat bränna ut. Sen låg vi bara och mös och såg på den som faktiskt var riktigt bra. Handlade om en tjej som hette Miranda och hennes pappa som precis kommit ut från mentalsjukhuset och hade fått ngn ide om att han skulle hitta massa mynt från länge sedan. Den låter inge bra när man beskriver den men det var den verkligen! Fast inget slåt Death Sentence som vi såg häromdagen, den var riktigt sorglig och också riktigt bra! Se den!
Nu är det ändrade planer igen för ikväll. Nu ska vi hem till sabina iaf för hennes föräldrar hade fått dåligt samvete. Stackars ;P Så kvällen blir säkert lyckad :)

Men innan träning och myys ikväll så blir det att sova någon timme för jag är så trött, när jag åkte bussen från dfs i morse så somnade jag mellan varje hållplats och det var hemskt att behöva gå ut i blåsten från bussen när man väl var framme i kga. Så jag längtar inge till sängen nu förde! Men först måste jag ju ha den där hemska lektionen i internationell ekonomi som kommer ta död på mej! Hon pratar så snabbt så att man inte hänger med för fem öre. Kul att man ska ha prov i det om 3 veckor?! Njaeeee inte riktigt va? Kan ju inget typ. Men men det löser sig nog.

Skönt med helg idag iaf så man får 2 dagar att sova ut på! Måndag har vi ju sovmorgon med så det blir nästan 3 dagar med sovmorgon! Välbehövligt kan ja säga!

Sarah

Dfs here I am

aha då sitter man här ute i högberg (Dfs) och vad är det första man ser när man kliver ner i magnus rum? Jo en sovande magnus!?

Men nu vaknade han så nu ska jag slänga mej i sängen med han!

Sarah

Dfs here I come

Nej nu måste jag börja göra mej iordning för kl 10 kommer magnus mamma och hämtar mig så ska vi åka in till dom. Jag och Magnus skulle tydligen se på Chuck and Larry? Ingen aning om vad det är för film men jag har ju bra sällskap så det gör inget. Och på tal om bra sällskap så blir det tyvärr inget hos sabina imorgon för hennes pappa skulle få hem folk, så det blir nästa helg istället. Synd men kul att ha ngt att se fram emot nästa helg :)

Sarah

Man kan inte annat än att skratta!

Min bror på 12 år kom precis på en riktigt bra idé tyckte han haha!

Casper: Mamma jag vet hur du ska göra så att du inte behöver använda så mycket toapapper när du bajsar.
Mamma: Jaha?
Casper: Ja du hugger inte av bajsarna utan du bajsar ut dom helt o hållet.

Haha! Okej då ska vi göra det då! Vart får barn allt ifrån?

Sarah

Bloggtips

Tänke tipsa er om bra bloggar som jag läser och tyckr är riktigt roliga och intressanta:

SB7000
Min absoluta favorit blogg. Man får inte reda på vilka de 4 tjejjerna som skriver är, men det gör inget för dom skriver så roligt och dom har inga hemligheter alls. Den är riktigt läsvärd!
Per Robin
Per Robin är homosexuell och skäms inte överhuvudtaget över det. Han skriver roligt och driver med både sig själv och andra. Han har tidigare även lagt ut dagens span som uppskattades väldigt eftersom killen har riktigt bra smak! Det enda som är dumt är att han ser riktigt bra ut och är ju bög.
Blondin Bella
Som resten av alla andra sveriges bloggare så läser jag även Blondn Bellas blogg och tro det eller ej men jag gillar den! Även om jag tycker vissa saker är lite för fjantiga och sthlms bratiga så kan jag inte slita mig. Den är riktigt läsvärd och intressant!
CrazyAngel
Emma heter hon som har bloggen och den har jag följt nu ett tag och tycker faktiskt att hon skriver på ett bra sätt. Hon har hittils inte skrivit om något speciellt, bara om sitt liv och allmänt (ungfär som jag) men häromdagen fick man veta att hon väntar barn så nu kommer man få följa hennes väg dit.
Tobias
Är en kille som skriver om sitt vardagliga liv och som har en riktigt bra smak när det gäller kläder. Så varje dag lägger han även ut en "dagens outfit" härligt med en kille som gör det tycker jag! Just nu är han dock i Thailand en månad så man får vänta lite på uppdatering, men jag lovar det är värt det!

Sådär nu har ni fått lite tips på bloggar som jag gillar. Såklart finns det många fler som jag läser men dom här är mina absoluta guldkorn i bloggvärlden!

Sarah

aj aj aj!

Jag är så sjukt trött och jag har så sjukt ont i ryggen efter gympan idag! Känns som om jag har  sträckt mig i ryggen.
Fick reda på idag att jag ska börja hoppa en till häst nu, Kul! Embla heter den och mycket mer än så vet jag väll inte direkt. Det vet jag mer om på Lördag för då har vi bokat ridhuset och ska hoppa lite, vet inte riktigt vilka hästar det blir än men iaf bella och Embla dådå. Och imorgon ska ja ju åka till Laxå och hoppa Reban. Jag gillart!

Jag förstår inte hur jag kan vara trött när jag sov från halv 9 till kvart över 7 inatt och sen sov jag ca 2 timmar på em också?! Och är fortfarande trött! Hur kan det vara så? Jag blir så (bokstavligt talat) trött!

Kvällen kommer bestå av mys, mys och Magnus jag klagar inte över huvudtaget utan bara njuter! Men jag längtar nästan ännu mer till imorgon kväll då det kommer bjudas på mat hos sabina :) och sedan lite läskigheter på hennes mammas jobb. Yeeeey!

Sarah

sömnbesvär?

Nej det är iaf inget jag har. Kom hem frn stallet vid 8 igår, satt mej då och åt lite och sen la jag mig och såg lite på OC i väntan på att jag skulle kunne åka till Dfs. Men näe då somnade jag och vaknade inte fören kl kvart över 7 i morse. Men det gjorde ju inte så mycket eftersom att magnus också hade sovit hela gårdagen och hela natten. Kuuul! Jag som skulle städa mitt rum o grejer. Det gick ju bra tyckte jag? Jajja skolan tar kål på mej så är det bara.
Sitter nu och har Marknadsföring och vi har jobbat sååååå mycket! Men blev helt slutkörd efter gympalektionen som Madde hade imorse. Styrkebana var det och min kropp var inte riktigt redo för det kände jag. SÅ nu har jag såååå ont i hela kroppen och Sabina gjorde mej sugen på att hänga med på fotbollsträning ikväll. Har ju alltid älskat fotboll och jag har velat börja igen ett bra tag men har inte fått med mig någon. Och börja själv i ett nytt lag när man inte spelat på typ 6 år kändes inte som om det var min grej direkt. Men vi får se om jag följer med ikväll eftersom jag ska träna Rebus för Pelle imorgon i laxå med så jag måste ju orka med det utan den värsta träningsverken i mitt liv.

Varför kan inte allt bara vara som det var förut? Vi har nog aldrig varit längre ifrån varandra än nu. Snälla låt det bara bli bra igen. Jag vill bara vara med dig. Du betyder mycket för mig! Hoppas!

Sarah

Update

Okej det har ju hänt endel sen sist, ja det har faktiskt hänt riktigt mycket! Ska försöka med en kort update så att ni hänger med i mitt ack så intressanta liv!

Julaftonen blev precis så som jag ville ha den! Helt perfekt faktiskt. Helt perfekta julklappar och umgås med släkten, dagen slutade upp i Dfs hos magnus. Perfekt julafton! Lite av klapparna jag fick var: Pengar, underkläder, presentkort, kamera, jackor, mjukiskläder, kläder, smycken mm.
Juldagen var det utgång på statt som gällde. Jag hade tyvärr inte alls roligt så jag gick ut tidigare och åkte taxi till Dfs, blev bjuden på den av 2 snälla pöjkar o allt! Väl i dfs spårade det ur ännu mer men tillslut slutade det bra med jag och magnus i hans säng och en ´snarkandes heden i soffan.
Sen den 29 Åkte jag, Frida, Camilla, Jenna, Cissi, Sandra, Emelie, Jossan och Jojsie till sälen. Och firade in det nya och förhoppningsvis bättre året. Kommer nog en bättre resume om sälen Förhoppningsvis iaf.
Kom hem den 3 och då var det bara att vila upp sig trodde jag iaf men på lördagen blev det utgång på statt med förmys hos mej med Lindha o Jossan. Jag och Lindha badade bubbelbad och jag drack vin. Alkoholen från sälen måste ha suttit kvar för jag blev full på 3 glas och hur gick det med sminkningen? sen fortsatte det till bråten till en fest där jag träffade Elvis #2 dom är så lika så det är helt sjukt! kanske lägger ut ngn bild så ni får se hur lika dom är. Alltså nu menar jag inte Presley utan Music.. Sen bar det av till statt efter lite shotande av vodka i bilen. yeeey! Lyckat sarah som redan var liiite rund under fötterna ;D Statt var kul ändå till jag flippade ur och en viss person sa att han älskade mej och sedan följde med någon annan hem? hmm! Det var inte magnus dock. Nej för han var ju så skötsam så att farbror blå hade tagit hand om honom och satt han i fyllecell. lyckad kväll! Nej men lindha hämtade iaf upp mej utanför statt och jag var då redan hysterisk och var sedan hysterisk hela bilfärden och ända tills jag slocknade i min soffa efter mycket ramlingar runt i mitt hus för mej själv. Ett tag skulle ja tom gå till polisen o prata med magnus?! HAlllååå`? Vem lurade i mig att man fick det? polisen hade nog satt in mej också i någon cell där borta om dom sett mej i det tillståndet. Sen äntligen kl 7 på morgonen kom magnus och bankade på mitt fönster och sov sedan med mig :) Myyyys! Hela söndagen och måndagen bestod av mys. Sedan började skolan och här är jag nu på engelska konversationen och ska skriva om homosexualitet, yeeey!

Kort resume av ett avkopplande och mysigt lov.

Sarah

Öken

Okej okej det är torrt som en öken här jag vet och jag ursäktar som bara den! Men det har vart mycket nu ett tag och jag har bara inte haft någon lust över huvud taget att blogga! Men jag tror att det blir ändring på det idag. Jag tror och hoppas på det bästa! Eller nej egentligen inte eftersom jag är riktigt negativ just nu men man kan ju alltid låtsas. Det kan ju vara roligt ibland. Nej vad oseriöst det här inlägget blev.
¨
Tro och hoppas med mej nu! Oj det lät nästan religiöst...

Sarah

student!

View My CountDown Page
Create My Own CountDown Page

Elle?

"Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period
eller för resten av ditt liv. När du förstår orsaken, kommer du också att
förstå hur du skall förhålla dig till denna person. När någon kommer in i
ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt.
De har kommit för att hjälpa dig genom en utmaning, för att ge dig
vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och
spirituellt.

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det kanske de är också. De är där för
det du behöver dem för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en
till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något
som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de
dig. Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut. Det som
är viktigt att förstå är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat,
deras arbete är utfört.

Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags
att gå vidare. Några människor kommer in i ditt liv för en period, för att
det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en
upplevelse, lugn eller bara får dig att le! Kanske lär de dig eller visar
dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av
glädje. Tro på detta. Det är äkta! Men bara för en period. Livslånga
förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få
en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna
människa och använd det du har lärt i andra relationer och områden av ditt
liv. Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.

Okej? Tack för all hjälp då! Vem ska komma o hjälpa mej genom det här nu?

Paus

Nu tar jag en paus i resumen och gör mej lite biff nudlar och ser på oc.
Jag har världens panik ångest för det här! Vill inte bli ensam igen. Vill inte det! Jag orkar det inte! Jag vill inte gå igenom det här en gång till!

Tiderna förändras
Så står man plötsligt här
Och letar efter nån som man kan hålla kär
Tillbaks på ruta ett

Hur ska man tolka?
När man skickar ett sms där det ungefär står:
Jag orkar inte ha det såhär. Vi har inte tträffats på en vecka och du är fortfarande lika kall. Jag vill inte ha någon som inte vill ha mig så som jag vill ha honom. Kan du inte bara berätta vad du vill? Orkar inte gå och inte veta.
Man får då tillbaka ett sms där det står att vi ska ses snart.

Nämnvärt är ocksåå att under hela sälen resan har han sagt att han vill fortsätta träffas osv. Hur ska jag tolka allt? Snälla hjälp?!

Sarah

Klockren

en kommentar som min kära vän Lindha kom med:
Fortfarande Sarah Henrysson men nytt år nytt liv

Ska fortsätta på resumen nu.

Sarah

Nytt år...

Nytt år, ny låt, nytt flow, ny hoe

Japp så får det bli. Vill avsluta det här kapitlet i mitt liv och börja om på nytt.
 Jag ska leka söööööööööönder det här året!

Elle?

jaaag är festsugen! Hmm okej efter 3 dagars fest i sälen? Jaaajaaa! Petter i helgen på statt någon?
Alkolist javisst!

Sarah

Återuppstå

Okej jag valde att återuppstå efter ett sms och bestämde mig sedan för att börja på resumen av 2007. Kan ta ett tag och gå igenom alla inläggen. Kommer bli känslosamt och jobbigt med tanke på att det här har vart helvetes året nr 2.

Sarah

Hemma

Jaha då var man hemma från en händelserik kortvecka i sälen.
Jag hade gärnat stanna ett tag till, för hade ju inte direkt något att komma hem till.

Resume av sälen och även av 2007 kommer så småning om.

Tillsvidare så säger jag tack o adjö nu ska ja gå o dö! ;D

RSS 2.0