100128

Godkvääll mina kära bloggläsare..
Fick precis se att kl är 23:56 så tvivlar på att jag kommer hinna få in dte här inlägget innan det slår om till Fredag men strunt samma.

Idag har det var en hektiskt dag för Sarah, vad konstigt det är egentligen att ju mindre man har att göra om dagarna desto mer hektiskt blir det när man ska göra massa saker en dag. Idag började jag dagen med att skotta, skulle bara skotta utanför mig men då blev jag lite snäll där ett tag och skottade åt mamma med :) Jag kan faktiskt jag också! Sen blev det att göra sig iordning för sen skulle jag hämta upp frugan från jobbet och då skulle vi göra stan (systemet och köpa hårfärg) Alltså nej vi skulle inte köpa hårfärg på systemet. Till er stackarte som är under 20 så kanske ni trodde att det var det man ägnade sig åt på systemet men där har ni fel.. För på systemet systemar man såklart! Och ingenting annat! Sen eftter det var vi och solade och kvällen har vi ägnat å¨t att hoppa och att färga frugans hår.
Hör ni nu vilken hektisk dag jag har haft!?
Och inte nog med det så ska frugan ha upp mig till 8 imorgon för jag ska skjutsa henne till jobbet och sen om vi har tur ska jag gå ut och gå med Maya och Åke när jag kommer hem igen.. Men om jag känner mig själv rätt så kommer detta inte ske. Men som sagt under har skett idag då jag skottade lite extra så under kan ske imorgon med!

Nu ska jag, frugan, vovve 1 och vovve 2 gå och sussa sött för imorgon är det FEST! ;D
Vi slog förövrigt rekord idag på systemet på 900 kr.. Som vi systemade för!

Glömde även berätta att om ni är förvånade så fick vi en smärre skrattatack när jag skulle skölja ur frugans hår. Hon fick akupunktur i foten plus att vi hade wet t-shirt tävling! Ni är bara avundsjuka det vet jag!

Natti Natti
Sarah

100127


Godmorgon godmorgon..
Eller nja nu gjorde jag ju bort mig igen, det är inte morgon när kl är 1335 sarah då är det eftermiddag!
Fast jag vaknade ju för någon timme sen så jag är ursäktad.
Ligger här i sängen fortfarande med 2 vovvar, Baileys och Bimbo. Tänkte kolla färdigt på scrubs som jag somnade till inatt, ja det blev varken Entourage eller Glee utan mitt kära Scrubs dock lite mindre kära nu när inte JD är kvar.
Dagen idag ser ut som sådan att jag ska rida med frugan vid 5 i snöstormen (hur tänkte vi nu?!) Sen var det inget mer panerat för dagen nej just så var det ja! Och det är inte ens Paradise hotel ikväll! Hur ska detta sluta?!

Vad ska mina kära läsare göra idag?

Sarah

Nattuggla

Har precis vart ute och nattrastat B och tänkte nu lägga mig och se på Entourage eller Glee, vet inte vilken utav dom jag ska välja att börja se på. Har sett första avsnittet av båda och blev inte superfast i någon av dom. Som jag tex blev av Vampire Diaries.

Någon som har något bra tips på en bra serie? Så mottages det gärna!

Förut, tidigare ikväll var det ingen bra dag hos Sarah, jag ville inte göra någonting och var då heller inte sugen på att rida. Så Kråke fick vila idag, han har inte vilat sen förra veckan så det gjorde inte världs mycke men ändå. Det var inte planerat. Ush jag vill må bra! Mår ju toppen vissa stunder och vissa stunder mår jag inte alls bra. Vill vara sådär lycklig så dte känns som om man svävar på moln igen. Men antar att den tiden kommer också.

Vill ha helg! Då är det fest dubbelt upp som gäller för frugorna! Fredag blir det Nordman på statt och på Lördagen hade vi först tänkt att fara in till Örebro men det blir statt och Kga då med faktiskt. Så den här helgen slipper ni oss inte heller ;D


Eller finns det kanske andra avenyn avsnitt som jag inte sett? Isf blir det dom!

Natti Natti

Sarah


100126

God middag gott folk!
Hade faktiskt tänkt att blogga igårkväll innan Paradise Hotel men tror ni frugans internet fungerade då? Nej såklart inte för det blev ju inget inlägg. Överlevde nästan inte gårdagen utan internet! Jo det gjorde jag men det var gött att komma hem imorse o kunna klicka in på Fejjan osv.

Igår red jag i ridhuset med Åke och sen efter det åkte jag och Charlie till Mirza och Bonne en stund och hjälpte dom att bygga ihop MIrzas säng. Dom hade aldrig klarat det utan oss! Sen åkte vi hem och slängde oss i soffan och såg på PH och jag såg på scrubs medan frugan sov.

Idag blir det nog ungefär samma upplägg. Hoppas bara att internettet funkar hos charlie när jag kommer dit sen ;D

Funderar även på om det finns någon bra ljudbok man kan ladda ner och lyssna på när man är ute och går. Tycke rju det är så tråkigt att gå men det kanske blir roligare om man har en ljudbok? Det är ju lite svårt att ha en ritktig bok att läsa när man går.


Nej nu blir det nya avsnittet av OTH

Sarah

The Vampire Diaries


Som de flesta kanske redan vet så är mitt senaste offer i serievärlden ovan nämda serie. Det är så sjukt bra så man nästan dör på stället och om dte inte vore nog med det så är Ian Sommerhalder, ni vet Bone från Lost med och om det heller inte vore nog med det så är han inte ens den skådisen som man dreglar mest över i serien. Nehej ni utan det är en nyfunnen vän till mig som heter Stephen R McQueen! Han skulle man aldrig tacka nej till. Pax för att han är mitt frikort resten av mitt liv! Sen att hans motspelerska är snyggasre än snyggast det är en helt annan sak. Så om ni vill ägna en timme i veckan åt att dregla så är Vampire Diaries något för er.

Elena och Jeremy


100125


Wohoo idag är det löniing! Eller nej just det ingen lön för mig ju ;D
Men det som inte sånna som får lön idag får göra är att sova tills man vaknar och idag tyckte min skalmanklocka att jag skulle vakna för ca 20 min sen. Mhmm Det är gött det! Utvilad och härlig är jag just nu. Antar dock att tröttheten kommer kommma inom några timmar igen, har vart så dom senaste dagarna tyvärr.

Jaha vad har hänt då? Jo helgerna har bestått av statt och jag har faktiskt vart duktig och tagit bilder så det kommer faktiskt, både från förra helgen och från i lördags. Fast jag gillade mest efterfesten som blev i lördags som bestod av film till kl halv 8 på morgonen med trevligt sällskap. =) Helt klart att sånna efterfester gillas av sarah!

Idag blir det att vänta på att frugan ska sluta jobbet, sen blir det ridning på schemat och sedan Paradise Hotel ju! Dock ska det göras lite måsten idag med som att ringa 2 samtal. Gud vilket stressigt liv jag har! ;D Kände ni ironin i den meningen?

Btw Orka med att särskriva så mycket? Okej jag kan inte sätta ut punkt o komma o allt var det nu är, men det är  fasiken värre när man sär skriver varenda jäkla ord! Har jag inte rätt? Det var iaf dagens värsta..

Sarah

100115

Idag är det fredag och med det menas att det intas vin!
Hur det ska gå är en helt annan fråga då jag dom enda gångerna jag intagit vin har jag fått minnesluckor, spytt och gjort en massa dumheter så vi kan ju spekulera i vart kvällen kommer sluta. Kanske en mer rutinerad sarah ikväll om vi har tur vill säga. Dock kommer jag iaf veta vad jag gjort under kvällen då jag införskaffat mig en digitalkamera att föreviga minnen med.

Så jag lovar att kort kommer och kanske om vi har tur även text.. Om vi har tur vill säga..

Åke och B blev vacinerade av vetrinären idag och det gick superbra! Så det blir ingen ridning idag. Så efter en tur genom staden till glasbanken med sexy chick í bott så sitter vi bara och väntar på att kl ska bli vinvänlig..

Ses i dimman!

Sarah

100113

Godmorgon eller godmiddag kanske det är snart för vissa? Äh för mig är det godmorgon för jag vaknade nyss så vi kör på den.. Godmorgon.
 
Ärligt? I don´t even care! =))
 
I love my life!

Idag ska jag äntligen träffa Anna igen =)

Vi ska ta oss en fika på stan och catcha up med det senaste. Förut pratade vi ju varje dag på jobbet om precis allting så nu kommer vi ha massa att prata om eftersom vi inte ses alls så ofta längre.
Sen ikväll blir det ridning i ridhuset på min lilla kråke =)

Sarah

100112

Så gick det med den uppdateringen. Haha men jag lever livet just nu och dom flesta dagarna är jag antingen bakis eller så festar jag och som ni vet som läst här ett tag så är inte bakisdagar = bloggdagar hos mig.. Och fest dagar har man lite annat för sig än att blogga. Som att sova tex ;D

Helgen tillbringades i GBG med fam bergström och vi intog Skandinavium för Dizney on Ice som var riktigt bra! Tjöt lite gjorde jag ju med såklart.. Om någon är förvånad alltså?! Tack så mycket för en helbra helg!

Åke har nu börjat sättas igång igen efter vilan han fått under den här tiden då sverige nog intogs av sibirien för en stund. Så han är ju piggare än piggast. Och även lite starkare än det.

Ikväll ska jag till Frugfan o se på Paradise Hotel och sen blir det nog lite filmmys tror jag..

Ha en bra kväll!
Puss

RSS 2.0