2009s näst sista dag

Och fy satan så kallt det är ute idag! Var precis ute med hundarna (ja ni hörde rätt hundarna har Bimbo här på besök) Dock får hon kramp efter 3 m när det är så kallt så man får bära henne men B tycker att det är mer än roligt att få gå ut en sväng. Blir ju inte supermycket motion för henne nu när det är så kallt.

Nog om det, var ju ett tag sen jag bloggade och nu känner jag att det var dags att ta upp bloggandet igen nu när jag fått en egen lappis i julklapp och lite sånt. Dock kommer jag nog inte uppdatera för många ggr om dagen utan det kanske blir ngt inlägg/dag eller så..

Idag så har jag bara legat och slöat och sett på project runway med vovvarna och sen kan jag ju tillägga att jag inte vaknade fören vid 20 över 12 för att det var ngn som skulle se på småkronorna till sena natten inatt. ;D

Ikväll ska jag till stallet en sväng och åka iväg och sola sen ska jag nog hålla min fruga sällskap när hon vinar en stund. Dock blir det inget vin för mig! Det fick räcka med vin för mig förra veckan! Hädanefter gäller bara sprit för mig! Det är det jag klarar av!

Nej nu blir det lite mer project runway och den snygga Heidi Klum! Nästan så att jag blir lebba när jag ser på henne ;)

Ha en bra näst sista dag!
Sarah

Moget

hej hopp :)

Måste börja med att säga att det är väldigt moget att skicka sin stackars son att skälla ut vuxna människor. Men antar att ni inte har så mycket vett i kroppen att inse det själva. Först låter ni det gå ut över hästarna och sedan över barnen! Hur fan ska detta sluta?!
Men undra om man ska ha barn om man inte uppfostra dom?!


Red Yoshi idag och det gick sådär, han var i nytt ridhus så han var lite spänd o så men annars gick det bra. Dock blev jag helt slut som vanligt men ändå ;D


Ikväll blir det utgång med tjejjer från gbg och charlotte :) Kan bli riktigt bra!
Och våra bakisdagar denna vecka är spikade vi har underhållning att se på hela förmiddagarna! =)

Hoppas alla får en bra helg för det kommer nog jag garanterat ha!

Sarah

Tänker, saknar och längtar

Jepp jepp det är så sant som det är sagt tror jag..

Framförallt tänker jag så innibomben för mycket!


Sitter hos Charlotte för ovanlighetens skull och fryser rumpan av mig nästan, för vi har precis haft en mysig uteritt med glittrande omgivning. Vi kom inte så långt innan vi var istappar men skrittade ut det gjorde vi.

Ikväll blir det Bonde söker fru, Paradise hotel och Oskylldigt dömd med Charlotte och sen tror jag vi skulle få sällskap av erlandsson en stund :)

Sen imorgon blir det luncha med Posth och lillposth på Som Hemma. Det kan bli mys!

Förresten snälla ge mig helg, annan stad och mys?

Sarah

Nytt liv, nya möjligheter

Hejsan alla!
Antar att de flesta redan vet vad som hänt eftersom att i karlskoga går ryktena fort. Men jag är iaf singel och jag och Magnus har gått skilda vägar.

Nog om det, för jag mår relativt bra och har kul med mina vänner. Och har även tillbringat tid i Eskilstuna och kan ju inte säga att jag inte trivs med det... ;D

Har vart så jäkla bloggsugen ett tag men inte riktigt orkat ens suttit vid internet överhuvudtaget. Och nu när jag väl sitter här så har jag inga ideér alls på vad jag ska skriva. Men det kommer väl antar jag.

Just nu ligger jag i Charlottes säng och ser på film med datorn i knät. Det är lite guld det! Senare idag så ska jag rida Åke och även Yoshi och sen är ju onsdagen full med roliga saker på tvn ikväll så dte blir en soffkväll, antagligen med Charlotte.

 

Sarah


RSS 2.0