Lika säkert som ABS bromsar

Ibland är det svårt att vara en fast man är två. Jag vill helst vara tre. Jag, baileys och du. Jag vill inte behöva räkna in en fjärde, en fjärde som egentligen gör du och den till två. Tre är det magiska numret. Inte fyra och inte två, utan tre. Tillsammans skulle vi vara ABS, lika säkra som bromsarna. ABSK däremot blir något helt annat. Det är inte säkert och inte vackert någonstans. Men det osäkraste av allt är när ni blir två, AK. Ett vapen, lika ostabilt som ett vapen blir ni ihop. Ni två...

Kan någon säga mig varför det ska vara så jädrarens svårt att göra det rätta jämt? Blir riktigt förbannad snart! Varför förlorar alltid hjärnan över hjärtat i deras diskussioner? Hjärnan är ju smartare än hjärtat och borde på så sätt kunna lista ut ett sätt att manipulera ut hjärtat att tycka som hjärnan. Ska fan skälla ut hjärnan nästa gång hjärtat tar beslut. Inte hjärtat för hjärtat är bara för osmart för att förstå sitt eget bästa! Medan hjärnan bara jävlas eller? Vettifan om jag gillar min hjärna längre! Någon som vill byta? Den är bra på andra saker vill jag lova! Dock inte att vinna över hjärtat så om ni behöver lite mindre hjärna i era liv och mer hjärta så är min hjärna ett bra val för er!

Nattsvammel från min sida som vanligt.
Men ibland vill man bara vara 3.
En bild säger mer än tusen ord men även här behövs bara tre.
Saknad, kärlek, frustration

 


25/12-11

Inte vill jag utomlands inte när blåsten blåser sönder mitt hus! Men ja kan åka utomlands om ja vill! Men ja vill kanske inte just nu för ja har bra saker här hemma som ja inte vill lämna.
Nu tänker ni säkert: oj hon måste ju va dum i huvet. Men in vad ni misstar er! För jag är riktigt smart och jag har en riktigt smart vän som introducerat mig i "the secret" dä ni!
Svårt att sova för blev så exalterad och ville forska mera i det. Plus att min mage låter som en dö varg! Fast dom kanske ute låter men ni fattar. Jag är dö hungrig som en varg!
Men snart måste det sovas för imorgon väntar månadsfinal på bingon och ja jag kommer vinna storvinsten! I can feel it!
Och nej jag är inte full! Jag är bare gla!

Puss o hej orörda grej!

 


Juldagen=raderad

Julafton var riktigt bra! Tack släkt, familj och Andreas mfl som gjorde den till vad den var! Tack för alla julklappar och tack för all kärlek.
Nu är det juldagen och den har jag inget att tacka för. Juldagen kan raderas ur almanackan i mitt tycke!

Ett enda enkelt litet val. Kärlek kontra döden. Vad väljer man? Tydligen döden...

I mina ögon är du alltid perfekt!

Tack och godnatt jag stannar i julaftonen!

 


God jul!

Sitter o väntar på tomten just nu. Är som ett barn på julafton. Katshing!
Efter paketutdelningen som oftast tar ett antal timmar i vårat hus, ska jag sluta upp med snyggingen som pryder fotot ovan och ha julmys och dela ut våra julklappar till varandra.
Imorgon blir det klackarna i taket hos Jay men innan det är det hoppträning för Malin med Bert och sedan kalkonmiddag hos pappa med Andreas bl.a. Uuuundra om jag gillar julen!

Happy x-mas allihopa!

 


Dan före dan

Blogg.se får iaf inga julklappar i år! 3e gången jag skriver det här inlägget nu! Så tänkter inte skriva mer än att jag i Andreas är bäst på i bygga snölykta!

 


But sometimes its different

Hej fredagsmyset!
Sitter hemma hos Andreas och har tillbringat kvällen med att äta Tacos och haft allmänt fredagsmys med ovanstående.
Var uppe tidigt imorse och skrev nationellt prov i Sv B, det gick nog hyfsat iaf. Men eftersom jag ligger på ett MVG i kursen så skulle det ju sitta dit med ett MVG på provet med. Men ska inte hoppas på för mkt nu här.
Efter provet bar det av till stan med mamma för att fix julklappar och fika med cääzz. Sen blev det stall med dom 2 för att hoppa Bert medan cäz red kråkon. Tråkigt att hon ska flytta imorgon! Vem ska då va med i kommentera tävlingarna? Men otroligt kul för cäz såklart!
Imorgon blir det fm-stall och sedan lite fuskjulafton med mammas bror och familj bl.a. Sedan får vi se vad kvällen bjuder på.

God fuskjul på er!
Sarah

 


Lonely

-At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one.


RSS 2.0