Hatkärlek

Sitter i min säng och lyssnar på underbara Melissa Horn och funderar på både det enda och det andra. Min hjärna har gått på högvarv väldigt länge nu. Melissa är bra då, då när man har svar men inga frågor. Och nej jag skrev inte fel. För det är så det är. Idag har jag svaren men inga frågor... Svaren utan frågor är kärlek och hash
Hur kan det vara så orättvist? Hur kan något så litet och enkelt vara så farligt? Förstöra så ofantligt mycket. Och hur kan det vara så svårt att hjälpa? Jag vet precis hur tankarna hos dig går. Är jag en tankeläsare eller har jag bara varit med om för mycket?
Allt är så sorgligt så jag hade haft nog tårar till alla begravningar i varenda kyrka tror jag. Jag kan för mitt liv inte förstå hur det här kan vara rättvist? Rättvist för dig. Inte för mig utan jag är mer ledsen för dig. Om du bara visste hur många som bryr sig om dig och vill hjälpa dig! En av alla dom är jag.. Jag trodde att jag bara kunde känna empati för djur men jag hade fel. För det är jobbigt! Så jobbigt att känna den här sorgen för dig. Och bara för dig! Äckliga äckliga dumma knark! Ush där kom det med. Ordet som jag lärt mig att hata! Hade så lite vetskap om detta för 1 år sedan medan jag nu skulle kunna doktorera i ämnet. Kunde jag inte ha fått stannat vid att inte veta om detta hemska påfund?! Nog för att jag är nyfiken och vill veta allt jämt! Men hade det inte vart så mycket bättre för alla om livet hade sett annorlunda ut för dig och jag hade sluppit att få ta del av all denna information om det hemska dumma! Vill så gärna hjälpa för jag vet att det det kan bara bli bättre. Det finns hopp för alla. Alla kan få en andra chans.
Om jag hade befogenhet skulle jag elda upp alla droger i hela världen! Eller om alla bara kunde förstå hur mycket det förstör? Och dom som läser det här och säger att nej det förstör inget det är medicin bla bla bla.. BULLSHIT! En dag kommer ni också att inse det. Tyvärr för många kommer det då att vara för sent.

Jag vägrar inse att det är för sent. Det är för sent för mycket men inte för sent att få hjälp. För hjälp finns det!

Blir bara bladder inlägg just nu men jag måste skriva av mig min frustration ibland!
Ta hand om er och för guds skull bli aldrig beroende av knark! ;)

<3

Du ville träffa mig i veckan
det var nån dag som passade dig
du tog förgivet att jag kunde
men du glömde fråga mig
du glömde fråga mig

Du flyger högre än oss andra
man får se upp varenda gång
först när du tar dig ner på jorden
först då kan jag va din vän
först då kan jag va din vän

Jag mår bra och det blir vackert
och lika sorgset som förut
men här finns inga brustna hjärtan
alla ser likadana ut
alla ser likadana ut

Det är grönare i parken
och du ropar högt när du är där
du säger att jag skrämde bort dig
men du var ju aldrig här
du var ju aldrig här

Du går ensam hem från krogen
och jag undrar hur du gör
om det är lättare att falla
med ena foten utanför
med ena foten utanför

Du ville träffa mig i veckan
och du vill alltid samma sak
du vill ha det du förlorat
men mig får du inte tillbaks
mig får du inte tillbaks

Mig får du inte tillbaks.

Kluventjej_89

Beslutsångest eller vad ska man kalla det när ens hjärna säger två helt olika saker? Mitt gjöt kontor har aldrig jobbat såhär hårt som dom senaste dagarna tror jag. Undra om det är därifrån sömnproblemen kommer ifrån? Jag tror! Varför kan jag för en enda gångs skull bara inte tänka på mig själv? Varför måste jag alltid tänka på hur andra kommer att känna? Åh jag blir verkligen galen snart av mina tankar! Bra det vore om man bara kunde stänga av hjärnan ibland och bara låta slumpen bestämma! Men ärligt kan slumpen bestämma det här? Och isf hur? Jag vet ju egentligen vad det är jag vill. Men vill jag det för stunden eller föralltid? Och är det bra jo det är bra för mig men dåligt för andra. Ush! Jag hatar ju att bestämma saker! Men man måste ju någon gång bli vuxen och ta jobbiga beslut. Men varför hamnar jag i den här situationen? Okej dom som vet vad det handlar om tycker nog att valet är superenkelt. Men dom är inte jag och dom ser nog inte för och nackdelarna på samma sätt som jag. Hatar att såra andra människor och det är det som gör det här valet så svårt. Alternativ à är inte det jag vill välja men Det som jag skulle välja för att vara snäll. Det medför stora risker men ändå en viss säkerhet en kanske lite udda säkerhet för det kommer antagligen kommma många nya vägskäl i och med det valet. Och kanske också mkt dåliga saker. Men framförallt säkerhet och att jag känner att jag sårar minst människor. Medan alternativ b är nog det som jag vill välja. Men vill jag välja det för alltid eller bara nu? Och är det bara för att b är det alternativet som gör att det finns ett vägskäl som jag vill välja det? Det här alternativet är det minst säkra. Eller kanske det säkraste egentligen? Det är det som antagligen kommer göra mig mest gott men om jag väljer det så kanske allt går åt pipan ist? Men samtidigt kan allt bli så mkt bättre om jag väljer det. Gambler eller inre? Vet egentligen att jag är en gambler så då vet jag väl ännu en gång svaret på min fråga? Men som sagt det värsta jag vet är att såra andra och det känns som om jag gör det hur jag än gör. :( ska jag välja alternativ c och strunta i allt ist? :/ snälla hjälp mig! A? B? Eller C?

Bara du

Bara du ingen annan. Det är jobbigt nu, så sjukt jobbigt. Vill bara vara nära dig hela tiden. Och vet att du vill detsamma egentligen. Det är det som gör mest ont. Om du bara inte älskade mig så skulle det vara så mycket lättare. Du, du, du det finns bara du för mig.

RSS 2.0