2011-07-23


Hej på er!
Här är det ingen rast och ingen ro ska ni veta. Men det är bra! Det är kul!
Har vart på tävling med Malin tors och fre och det har gått både bra och dåligt. I torsdags var vi i Filipstad med Abbe och Morran och jag fick starta Abbe. Vi startade 90 och han var lite rädd för domartornet men gick runt både första och andra rundan. Blev bara ett litet stopp vid utgången i andra rundan men han bestämde sig snabbt för att hoppa vidare. Och Morran var superfin för Malin i både 1 m och 110. Så det blevg en bra men sen kväll i Filipstad.
Sen blev det bara hem och sova några timmar innan det var dags för att fara till Kumla för tävling med Abbe och Ankan. Det var då fuxfärgen kom fram på dom båda tror jag. Dom hade nog iaf pratat ihop sig i transporten för det var vrångarnas dag.
Men idag är det nya tag. För idag ska Åke fixas till tävlingen imorgon, ska försöka få bort all ton koda han tycker att han ska kleta in sig med varje dag. Får se om det går bättre för mig och Åke imorgon, har ju aldrig gått bra för mig på Örsta så tycker det borde sitta på sin plats att det gick lite bra där nu.


6 Månader

Igår var det den 16/7 och det är inte ett helt vanligt datum utan det datumet som innebär att jag och Andreas har vart tillsammans i 6 månader. 6 hela månader med världens bästa! Älskar dig så mycket mitt hjärta. Finns ingen som du och skulle inte byta ut dig för allt guld i hela världen. Är så glad att jag fått träffa dig. Du är den bästa och det bästa som hänt mig och har aldrig älskat någon som jag älskar dig.


Middag på Gastro och sen vidare på Harry Potter med A gjorde en perfekt 6 månadersdag.


Fina Åke

Ridningen går så himla suveränt bra just nu så jag blir nästan förvånad. Hoppade ju först ute hos Malin i Torsdags och det gick superbra! Hoppade Caps och han är ju iof inte så svår men ändå.

Efter det så åkte jag och Åke upp o tränade för Niklas på Valåsen och det gick så sjukt bra! Niklas sa tom att han aldrig någonsinn trodde att Åke skulle kunna hoppa så bra som han gjorde på några av hindren. Fina fina Åke! Blev lite arg på mig själv en stund bara för jag vet precis hur jag ska göra o sen lyssnar inte kroppen ändå. Hur svårt kan det vara egentligen? Tydligen skit svårt. Men är supernöjd med träningen iaf!

Och det känns jättebra inför tävlingen nästa helg.

=)


2011-07-14

Täledå lilla Baileys fastnade under huset. Som inte var så täledå upptäckte vi senare eftersom hon nästa gång vi var i stallet både kröp under och ut igen alldeles själv. Busig vovve det där måste jag säga!


Idag är jag gräsänka då min karl är o kollar apor på Kålmården hela dagen. Kände inte att jag ville följa med även om det hade vart jätte mysigt. Känns rätt onödigt att kasta ut så mycket pengar på att se djur i bur som jag sett i det vilda i Afrika liksom. Ja okej delfinshowerna är bra men även där så har jag simmat med vilda delfiner i havet så been där done det på något sätt känns det som.
Så då ägnar jag hellre dagen åt andra saker. Som att dricka kaffe med mina två vänner Cassie och Jenn. Väntar nämligen in dom här om en liten stund. Sen vid halv två bär det av ut till Malin för att hoppa lite där ute, vet inte om hon,jag eller båda skulle hoppa men det visar sig. Sen vid 19 är det dags för hoppning av Åke för Niklas. Så då var min dag färdig. Fullt upp! Men det gillas! Har aldrig vart så pigg som just nu faktiskt.

Tur att det går så bra att ladda upp en bild just nu... Jag som vart så duktig och lekt fotograf! Så fick bli en gammal bild på Baileys istället.

RSS 2.0