J F ;)

JFK njaaeee intewbriktigt bara JF ;) Ville bar säga at jag är glad över att vui är vänner nu för du är verkligen en otroligt skön och snäll mnniska! ;S Glad att vi har ratat ut om allt! för den 19 oktober ska vi fir adej på statt när du äntligen blir 18 :;D dagen innan men firasd gör du 19 ;D
Förlåt för allt gumman!

Kvällen har vafrt rioktigt rolig och jag kommer fakrtiskt ihåg hela kvällen tror jag ;) Nu ska jag gå o sovba i min underbarar säng!;d och en stor o sytark kar fick jag med mej hem också haha i form av min isbjörn haha ;D han kommer alltid va mannen i mitt liv ;DS förutom Rebus dååååå ;D

Ta hänsyn till att klockan är 0347 och att jag har vart ute bo röjt gärnertn ikväll så ta inte detta inl'gg föär seriöst förutom det om JF ;D för det menar jag verkjligen! även om jag skulle var afullt nykter...

Sarah

Ursäkta

Ville bar apåpeka att det inlägget som jag skrev igår kväll som handlade om att det var kul att folk pratade om än int ehandlade om någon speciell och det var heller int emenat något elakt med det. Utan jag tycker verkligen det  är lite små roligt och höra vilka rykten som går om mig för dom flesta stämmer ju faktiskt inte och då kan man bara skratta åt dom =) Men om det nu var någon som tog åt sig av vad jag skrev så är den ju bara avslöjad att den pratar om mej ;D Tabbe den isf gjorde när jag egentligen inte syftade på någon speciell..

Nej men nuu äre hög tid att åka iväg och börja kvällen =)

Sarah


Feeesst

Ja idag äre då fest! ovanligt eller kanske inte ;)

Var i stallet tidigt idag så att jag kunde komma hem och sova hela dagen sen så jag vaknade för ca en timme sen. Ska börja göra mej iordning lite smått för kvällen.. Är inte lika tagad som föra helgen men d kanske är bra så att jag tar det liiite lugnare idag haha ;D Det värsta med idag är at mamma o stefan har åkt til Vibynäs för att spela golf och det innebär att jag ska soova helt själv i mitt hur :/ Och när man vet att det (spökar)  eller vet och vet men man hör folk som går på övervåningen när ingen är hemma och det låter som om det kommer folk till en hela tiden, typ som att bildörrar slår igen och röster utanför på gruset osv :/ Då blire fatistk läskigt att sova själv :/ Men kanske går när man fått lite i sig ;D Inte ens Heroes har jag kvar att somna till.

Ses i dimman ;D

Sarah

Sarah

Mums!S Easy to fall in love with
A You like to drink
R Fucking crazy
A You like to drink
H You have a very good personality and looks


H You have a very good personality and looks
E Damn good kisser
N You can keep secrets
R Fucking crazy
Y Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for
S Easy to fall in love with
S Easy to fall in love with
O Awesome kisser
N  You can keep secrets

Kaffe blir man pigg av

Nej för se det blir man inte! Det måste vara en myt! Satt och pinade i mig en slurk kaffe förut till tårtan och Bayliesen men blev jag någe piggare då? Nej såklart inte... Inte ens av alla sockerbitarna som slank ner i kaffet..

För övrigt så har jag skrivit nästan 100 inlägg i den här bloggen, närmare bestämt 94 stycken med det här... Och det 100:e måste ju faktiskt firas på något sätt! Någgon som har något bra förslag om vad jag kan skriva om eller kanske hitta på något annat roligt på det 100:e inlägget.. Vill ni kanske läsa en resumé om vad som har hänt  sen det första inlägget? Eller vad vill ni läsa om? ge meeej förslag! Kommer bli riktigt ledsen om ni inte hjälper mig lite på traven och ger mig några förslag ;)

Dags för sista avsnittet av heroes nu! Spännande! ;)

Sarah ♣

Kvällskvista ;D

Jahapp då var maten avklarad och snart blire kaffee o konjak eller hur det stavas? :P skippar nog konjaken men kaffet måste ner vare sig jag vill eller inte om jag inte ska stupa bland gästerna :/ O det vill ja ju inte!

Jag tror minsann att du är liiiite svartis så som du pratar ;D Om du undrar hur det ligger till i mina relationer så äre bara o komma till mej o inte fråga någon annan, för dom vet ju inte?!
Men folket i kga med omnejd har en tendens att tycka det är riktigt roligt att prata om mej, o visst har dom inget annat bättre för sej så ska jag väll inte ta ifrån dom det enda lilla nöjet dom har ;D så prata på ni bara! Bara roligt o höra allt när det kommer fram till mej haha! Jag och Lindha fick oss ett gott skratt idag iaf. Vi rikemansbarnen som är sååå urfattiga så vi inte ens har råd att äta på MCD ;D Nej men som sagt, varsågoda och prata det är bara roligt och se hur mycket folk kan bry sig om saker som dom inte har något alls med att göra..

Dags för tårta och äntligen kaffe ska försöka pina i mig så att jag blir piggare.. Och känner jag mig själv rätt så blir det nog ett nlägg till innan kvällen är över..

Och kanske får jag sällskap i min otroligt sköna säng inatt med?
Sådär nu har du/ni en sak till o prata om ;D

Ha det så roligt hoppas ni inte sliter ut era munnar och hjärnor för mycket på lilla mig ;D

Btw tur att jag aldrig har vart övertrött och kan föra in lite ironi i alt ;D

Frågan är...

om man kan vara så mycket tröttare än såhär!? Jag går under snart så trött är jag tror jag :P

Gårdagen bestog av att jag fick kasta ur en sjusovande pöjk som vägrade gå upp ur min otroligt sköna säng vid halv 8 :P se fick jag äntligen somna om och sov då till 11 då det var dags att gå upp till skolan. Hade 2 lektioner och vid 3 åkte jag till stallet och skrittade med Lindha. Sen hem och kollade mitt älskade heroes fast såklart att jag lyckades somna då.. Ovanligt! Sen blir jag väckt av frida som frågar om jag vill med o se på innebandy i Dfs det var ju derby så tänkte att jag kunde åka dit och ge mitt stöd. ;D Sen efteråt så orkade jag inte ta bussen hem så vandrade upp till konke i minusgraderna som rådde ( Amen det kändes iaf som minusgrader) Sen där ifrån åkte jag o Magnus hem till ha och såg på Hundtricket =9 Kan faktiskt vara en utav sveriges bästa filmer.. Älskar den! Sen imorse så tänkte jag fktiskt gå till skolan men vem kan motstå ett helt kolsvartrum, en otroligt skön säng och en sked som inte es gud själv skulle kunna göra bättre ?! Nej nte jag iaf så et fick bli att ta bussen hem från Dfs vid 11 när magnus skulle upp till jobbet. Sen har det bar hållt igång hela dagen och bättre blir det inte. För kommer typ 30-40 pers hit ikväll o ska fira anders. Och jag har inte fått vilat något idag! hur ska detta sluta? Den som lever får se...

Sarah ♣

Humörsvängning min specialite?

Tänk vad ett litet telefonsamtal kan gör med ens humör!

Dags att städa för jag får besööööööök ;D Idol besök!

Patetiskt inlägg nummer 2

Obs läs inte det här om du är deprimerad, på dåligt humör eller av någon annan anledning inte har lust...

Jag är så himmla trött på min vardag! Den består av Skola, som jag är så trött på så att jag spyr snart. Har gått bra ä'nda tills typ den här veckan. Kan iof bero på allt annat som hänt men ändå känns det som om det är skolan. Först då skolan sen hem och sova någon timme sedan upp till stallet skritta på min hallta häst (jätte kul!) sedan hem och då är det tvn och datorn som gäller innan det är läggdags. Så ser men otroligt tråkiga vardag ut! Och på helgen Festar jag och visst det är kul men vad har det för mening? Är så trött på den här vardagen så jag vet inte vad! Vad ska man göra sen när skolan är slut då? Jag känner mig int eens peppad till att sluta skolan och resa ut i världen längre. Har sett mycket av världen redan och det är ju inget kul at uppleva saker om man int ehar n¨ågon att dela upplevelserna med?! Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Är så himla trött på singellivet så jag spyr! Vill inte villl inte! Men vad ska man göra när man bara faller för fel killar hela tiden? Jag har inte haft ett ordentligt förhållande på 1 år nästan precis nu faktiskt och jag har tyckt om singellivet för det mesta hittils men nu är det verkligen hemskt att vara singel! Vill bara ha någon att spendera lördagskvällarna med, bara ligga och mysa och ha det bra. Men nej istället får jag vara ute och ränna på statt så att jag inte ska få panik över att jag inte har någon som älskar mig på det sättet?! Jag orkar inte mer! Ärligt talat känns det som om meningen med livet har försvunnit lite. Jag har inte ens något att kämpa för längre, för du är glömd och iof är väll det väldigt skönt at inte gå runt att vara olyckligt kär. Men kanske är det bättre än att inte tycka om någon alls? Visst finns det någon som värmer mitt hjärta lite extra just nu.Men det har ju gått precis som med alla andra. Fel kille för mig egentligen, dock så faller jag bar aför sådanna killar och då går det oftast åt skogen.
Ush känner mig verlkligen s¨å himla patetisk nu och jag vet at det finns några därute somm bara kommer sitta och skratta åt att jag känner såhär, men det bryrmig inte ens på lilltån om ni gör det. Så varsågoda och skratta!

Nobody said it was easy No one ever said it would be this hard

Okeeeej har ingett vidare värst att blogga om idag så jag tar inte ansvar för vad som står här.
OBS nummer 1: förlåt för det otroligt patetiska inlägget som skrevs igår. Men kan inte säga att det inte är så jag känner. 

Åt ost grattinerad hummer igår. Min absoluta favvoriträtt. Dock vaknade Sarah henrysson med magont i morse men även om det var hummerns fel så kan ja säga att det var värt det. Gick hem från skolan efetr engelskan i morse för jag typ dog nästan av min mage. Eller nej nu ljög jag ju faktiskt, jag åkte ju faktiskt bil hem. Lindha räddaren i nöden kom och skjuttsade hem mej. Tack! Så dagen idag har bara bestått av Heroes, sova, sdtallet och fira anders som förövrigt fyller 40 idag. Och han har hotat med att gå in här och läsa så får väll klämma fram ett grattis här med så han inte skvallrar för mamma vad som står här ibland. Så GRATTIS ANDERS 40 år! ;D

Jag vill ha helg! Och jag vill skeda! Ska det vara så ofantligt svårt att förstå?! Geeeeee mej snälla gud i himmelen?! Jag ber inte om så mycket. OBS nummer 2: Jag har inte gått och blivit religiös! Dock kan man ju alltid prova och se om det går?

Nu blir jag sentimental igen. Ge mej sommaren 2004 eller 2006... Finns 2 människor som jag känt under den tiden som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta. Volim te helt enkelt. Snobben! ;D Gammalt men ändå användbart....

Typ Idol och Desperate nu.,,
Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Orkar inte

orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte orkar inte

Varör var inte mitt nyårs löfte att inte ens få den minsta lilla känslan för någon? Mitt närsta nyårs löfte ska vara det iaf! Killar är bara till besvär! Man blir bara ledsen! Jag vill aldrig mer få känslor för någon!
AAALLLDDDRRRIIIGGG!

Red Bull ger dig vingar

image33Så sant som det är sagt! Eller nej Red Bull ger dig minnesförlust! Någon som kan säga avd jag gjorde på statt i lördags? Minnet är liiiiite svagt :/ Men kul hade jag! ;D Aldrig mer blanda med red bull!


Koooooooooooomis koooooooooooooomsi! Skeda? Ja tack!

För jag är ju inge bra jag ;D

Ändrade planer igår. Inte als festsugen och jätte trött så jag åkte till Camilla Dagobert Åberg ;D och såg på idol och pratade skiiit i flera timmar ;D Mycket trevliogt vare!
Dagen idag blir ju som sagt 18 års fest snart och sedan statt tror jag =)

Varför ens slösa rader på dej? Varför ens slösa tid på att iriitera mej på dej? Tur att du bara fick raderna och inte mitt humör ;D Och tur att jag inte har sett det själv för jag är ju inte den som är den!

Ge mej en öl! ;D eller nej förresten ge mej en grogg ;D!

Hon som va taggad va hette hon då? ;D

Jag MÅåååååååååårrrr så bra ;D

Helg!

Äntligen är också den här skolveckan över ;D Den har vart nervös men ändå rätt bra! Rebus har vart hos vetrinären och jag har skedat..
Helgen består av fest och åter fest. Kan bli kuuul! Men när ska jag ta en lugn helg? Får bli när jag och min familj åker till Malaysia V 44 ska inte bli någe gött för de ;D är borta i ca 10 dagar och ska sola och bada och stefan ska Spela Tumba golfen. Men vila kan man göra i sitt nästa liv.
Dagen idag kommer bestå av skolan till 11 sen upp på stan och kolla på lite skor och tjockare tröjor nu när graderna börjar sjunka kan det vara skönt att ha på sig en varm och gosig tröja. Efter stan blir det nog att åka upp till stallet och sen hem till frida och göra sig iordning för kvällens 21 års fest ;D Många födelsedagar som ska firas nu för imorgon blir det 18 års fest med! Men jag kan ju inte säga att jag klagar direkt. Dags för FEK med Anna. :/
Myyyyysss!

Hej svejs ;D


Sked

sked




Saknar..

















Kanske Kanske

Kanske kanske ?
Viiil inte sova själv längre!



Stallet nu...

FEK

FöretagsEkonomi kan man också säga. Tråååkigt äre iaf vad det nu än kallas. Det har jag nu och jag o frida sítter och snokar lite på internet istället. 
Igår kväll blev man upphämtad av elvis för att åka hem till honom och såg på nya Beck som jag för övrigt redan sett så jag råkade somna en liten stund ;D Sen vid 12 skjutsade han hem mig och jag gick o la mig och fortsatte sova till Gillmore Girls.
Dagen idag kommer bli lugn, skolan till typ 4 sen till stallet och stimulera min uttråkade häst och sedan är det ju Idol och Top Model ikväll ;D Och sen har ju faktiskt hela säsong 1 av Heroes äntligen laddats hem! Så kommer säkert bli svårt att sova inatt.
 För övrigt är det hemskt jobbigt, kallt och ensamt att sova själv i sängen :/ Min säng är inte gjord för 1 person så är det bara. Vill inte sova själv!  Var inte arg snälla. Förlåt.

Dags för Marknadsplanering! Får försöka jobba med skolan istället för att tänka så mycket...

Just remember the telephones they work in both ways.

Vetrinären

Jahapp då var man ridlös i 2 veckor framått då då. Rebus hade såklart lite ont i fossingarna igen så nu är han behandlad och ska vila i 2 veckor innan vi ska tillbaka igen. Jag som ääällskr o gå ut o gå med han ;D
Efter Karlstd så blev det sängen en stund och sov litteeee sen kom martin, nardo o robin o hämtade mig o vi åkte runt lite innan jag o martin åkte hem o kollade på hans typ sötast i världen hund! Finns nog inget sötare än valpar!. Efter det bar det v till Frida för att kolla Idol. Dagen har vart riktigt trevlig faktiskt =)

Maybe I'm just better off alone?
Myyyyyyysssss

Hur tyckte vi att det gick då?

Typ ring ring bara du slog en signal!

Världens mysigaste

Avundsjuk jag är så avundsjuk!

Nej men det ska vara svatsjuk jag är så svartsjuk :/
Och jag vet så väl varför! Tänker inte nämna några namn men det är för att jag inte kunde lita på dej! Eller jag kunde det men jag trodde att jag inte kunde det! Innan jag träffade dig så var jag aldrig svvartsjuk inte det minsta lilla! Nu är jag verkligen sjukligt svartsjuk med :S Och det är så jobbigt för svartsjuka förstör verkligen allting! Fnns det något bot mot svartsjuka? Och varför blir man svartsjuk? Jag blir verkligen svartsjuk på sånt som verkligen är så fel att bli svartsjuk på :/ Och man kan inte ens säga att grunden till svartsjuka är att förlora den man älskar för jag blir tom svartsjuk på killar som jag bara träffat några gånger :/ som knappt ens betyder något. Och även om dom inte har gjort något för att jag ska bli svartsjuk så blir jag det ändå. Det kan tom räcka med ett sms från eller till en tjejkompis :/ Det är sjukligt! Det är verkligen hemskt! Jag försöker verkligeen att inte bry mej men det är så svårt. Det är nästan så att jag inte vill träffa någon och bry mej om någon bara för att det är så jobbigt att gå runt och vara orolig för vad han gör osv. DU gjorde verkligen så att jag inte kan lita på någon! Det känns verkligen som om det inte finns någon som skulle kunna vara trogen. Undrar om jag någon gång kommer kunna träffa någon som gör så att jag inte är svartsjuk och som jag känner att jag kan lita på till 100%, alltså det värsta är att jag säkert skulle kunna lita på många som jag inte gör det med men dom visar det inte och då har jag jätte svårt att tro på det. Tror att det är det som är grunden till min svartsjuka, just att det känns som om jag inte kan lita på personen i fråga. 
Men någon som har något bra tips på hur man botar svartsjuka så är dom mer än välkomna att dela med sig av dom. För jag orkar inte att min svartsjuka ska förstöra en sak till.

Helg!

Äntligen är det helg!
Men vad har hänt sen sist i mitt intressanta liv? ;D
Förra helgen tävlade jag, gick mindre bra så nu på tisdag så blir det att åka till vetrinären med Rebus igen, om han är frisk så ska jag tävla nästa helg men då ska vi gå ner en klass så får vi se om det går bättre då. Känns lite jobbigt bara att gå ner till 110 när vi har startat 130 :/ men bakslag får man ju räkna med ibland. Sen på Lördag kvällen så blev det statt och Sahara Hotnights dock såg jag inte eller hörde för den delen heller en enda minut på dom men jag hade ändå jätte kul! Söndagen blev så lugn och så mysig som den bara kunde bli! En toppen söndag! I veckan har jag bara vart i skolan óch stallet, kanske lite andra saker också ;) Men Jag MÅrrrrrrrrrr bra ;D
Den här helgen kommer bestå av utgång imorgon (vilken skräll) ;D men trivs man så gör man. Solning och lunch på stan idag med Linda och på söndag hoppas jag att det blir lika mysigt och härligt som förra. >Frågan är vad som sker ikväll bara? Skulle vara skönt med en film och kanske chips och dipp. Är ju trött med tanke på att jag fick ett samtal kl 2 inatt av en som tyckte att jag skulle följa med han till gbg och hämta en bil, det är bara du som kan komma på en sån idé! ;D Jag följde ju såklart inte med men då fick jag i uppgift att prata med honom så att han inte somnade vid ratten. Så vi pratade typ till 3 och sen kunde jag såklart inte somna om så jag slog på Gillmore Girls och slocknade inte fören vid 4.

Trevlig helg!

Sarah

Vad heter du?
Sarah
Skriv ditt namn med lillfingret:
sarah
Skriv ditt namn med armbågen:
sdar5asbh
Skriv ditt namn med pannan:
xsazrfa<zhb
Skriv ditt namn med foten:
ssarahg
Skriv ditt namn med näsan:
saraqhy


Haha uj så bra det gick ;D

Försovning

Oj jag råkade vissty försove mej lite i morse, Inteeeee braaaa. Men det kanske var bra iaf förnu ska jag ge mej på det näst intill omöjliga, lägga ut alla bilder från Afrik på sportlovet ;)  ;Med tanke på att Stefan förvandlas till Japan när vi åker någonstans och om d inte kunde bli värre så hade han köpt en ny kamera! Så det finns ca 200 bilder att lägga upp från den resan. ;D Om ni är intresserade så finns dom snart att beskåda på http://bellmiro.bilddagboken.se/ Men om ni ska snoka får ni faktiskt kommentera med! ;D

Dagen idag blir lugn och förhoppningsvis fin. Ska dra mej ner till stan sen och kika på present till mamma, någon som har något bra förrslag om vad man kan ge sin kära och ibland mindre kära mor i 42 års present? För jag har ingen som helst aning! :/ Sen efter stan bär det nog av till stallet och rider och fixar inför morgondagens tävling. Sedan ikväll kommer stora tjocka släkten hit och firar mamma. Det kan bli roligt, med tanke på att min släkt inte riktigt är som den ska vara, ;D Sen får man se om kvällen bjuder på ngt mer roligt!? 

Som sagt dags för bilduppladdning

HejSvejs


I'm yours

Var det inte underbart när han sjöng I'm yours med Jason Mraz på Idol!? Hade glömt bor den låten helt och hållet och nu laddade jag hem den igen och guud jag lev kär igen ;D Är den inte helt underbar!

Varför är du så konstig för? Skulle lyssnat på vad alla sa... I vissa fall stämmer tydligen rykten. Ovanligt att jag ska ge mig in på aker som bara slutar i tårar? Nej men inte alls va?!


Träningsverk

Jag hatar verkligen träningsverk! uussssh o fyyy! Typ boxades idag på gympan och jag har redan ont i högerarmen :/ Otränad? javisst! :/ funderar på om mina muskler ger mej träningsverk i protest mot att jag aldrig tränar mer än ridningen och kanske någon promenix lite sporadiskt ;D Skolan var faktiskt riktigt underhållande idag. Tycker om Torsdagar! Hade ilosofi där vi skulle definera ordet kaka, det var lättare sagt än gjort kan jag lova! Försök sjä'lva förklara för någon som inte vet vad en kaka är. Kmmer dock att bli knäpp av att läsa filosofi med tanke på¨att jag tänker redan i dom banorna, Varför finns vi? Vad är en bok? Ser min gröna färg lika dan ut i dina ögon? Usshh nej nu slutar vi med dom funderingarna. Men tycker om ämnet ändå, intressant faktiskt.
Efter skolan togjag mig en liten tupplur som råkade vara i 2 timmar och jag vaknade i lagom tid föratt åka till stallet. Och nu sitter jag här och väntar på att idol ska börja. Och efter idol tänkte jag faktiskt att det var dags att vara lite hurtig och gå en liten promenix ;D Vi får väll se om det blir mycket snck och lite verkstad :/ Tror nästan det. Men är det inte tanken som räknas? Jo jag tror minnsan det ;D

Maggie till oskar: Det står att du var mörk här på kortet.
Frida: Nej han är ju råtfärgad!

haha frida du är för go ;D

Studiedag

Då börjar även den här onsdagen lida mot sitt slut. Vad har jag gjort idag då? Inget vettgt iaf!
Typ halv sov och bara såg på film hela morgonen för att sedan vid 2 åka upp till stalet och hoppade rebus lite. Sen kom jag hem vid 7 och då var det mat och idol som gällde. Måste säga att idol är riktigt underhållande! Hoppas det kommer komma med någon riktig mumsbit som tex Måns förra året ;) Så att man har något att titta på när dom sjunger falskare än falskast ;D Efter Idol såg jag på den nya serien som började klockan 9 på 4an den verkar faktiskt vara rätt så bra :) Blir dock knivigt att bestämma sig när desperete börjar igen :/ Fast då finns ju faktiskt internet som tur är ;D så man inte missar något utav det. Fats har ju faktiskt redan beslutsångest om man ska se på Tp Model eller Idol. Kniiivigt läge. Trevligast idag var iaf när jag fick påhälsning av Sofia och Sofia nyss ;D En liten Mal incident gav oss dock kramp i magen av skratt annars tyckte jag att det var mer än trevligt ute i regnet ;D

Sov dags

Did you give back my heart?

Såntmangörnärmanhartråkigt

One three hill eller O.C: Älskar båda!
Ute- eller hemmakväll: Ute kväll som singel iaf!
Sex eller mys: hmm först lång tid av mys sen sex och sedan mys igen ;D
Salt eller sött: sött
Lyx eller budget: Lyx är väll alltid roligt om man har råd ;D
Sommar eller vinter: Sommar!
När är du Född: 10 Feb 1989
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Mjukisbyxor och en storskön tröja
Favoritresturang: hmm ingen speciell faktiskt
Favoritfilm: Svååårt! Men kanske Dagboken
Har du barn: Nej och tur är väll det ;D
Födelseort: Gamla hederliga Karlskga
Smeknamn: Sarah
Favoritfärg: Jag är tråkig jag vet men jag bara älskar grått och vitt
Drömprins: Måns Zelmerlöv ;D
Har du varit kär: Japp 1 gång
Favoritlåt: Sean Kingston - Beautiful girls ;D
favoritresemål: Typ Thailand för att sola och bada, Napa för at sola, bada och festa och Afrika för att få en upplevelse!
Favoritblomma: Rosor
Tycker inte om: Rykten, skitsnack, lögner och olyckligkärlek
Senaste sjukhusvistelse: Juli tror jag et var när jag bröt tå jäveln :P
Favoritdricka: Coca cola =/
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: viiita
Vad gör du när du är uttråkad: Typ får panik :P
Missbruk: Cola
Vän som bor längst från dig: Hmm sofia och camilla i tierp trojag :P
Vad retar du dig mest på: Hur patetiska och barnsliga vissa är
Läggdags: En vanlig vardag 11-12 annars kan de bli sent..
Nagellack: ingeeet
Husdjur: 2 katter en hund o 2 hästar 
Skostorlek: 39 - 40 hon som stog stadigt på jorden ;D
Favorit pålägg: Olika från dag till dag ;D
Om du var tvungen att skänka bort 25 000
till välgörenhet vem skulle få dina pengar:
beslutsångest skulle jag ha!
Vilket är det vackraste ordet: Inte bara ett ord men Jag älskar dig är väll det bästa man kan få höra/säga
Bästa bok du läst: Någon av Marian Keyes
Är du Internetberoende: haha mjoo kanske
Gillar du snö: AH mysigt!
När köpte du något åt dig själv sist: Idag, förköp till statt ;D
Vilken är din bästa egenskap: Nyfiken ;D
Vilken film såg du på bio senast: ja vad hette den :P typ handlade om ett barnsjukhus, skräckfilm.
Senaste köpta skiva: Köper inet sånna
Favoritgodis: chocklad
Studier eller jobb: Studenten i år! ;D
Innerstad eller liten ort: Karlskoga ;D men vill här ifrån snarast!
Nytt eller vintage: Nytt

Byz och helgen

I fredags bar det alltså av till Wickan för att se Byz, Äntligen! Jag missade ju dom när dom var här i vintras för att jag var i Afrika istället. Ledsen var jag allt, så när jag fick se att byz skulle hit så var jag en självklar kandidat! ;D och kul var det. Förfestandet började hos Anna, sedan över till Magnus och Camillas lägenhet och sen upp mot wickan.  Trevlig kväll helt enkelt! Och det är ju tur att ingen kan förstöra mitt goda humör, iaf inte ni.
På lördagen var man lagomt pigg och då blev det bara stallet och sen Pearl Harbor på kvällen. Det var myyyyyss! Tog det ju lugnt eftersom att jag skulle upp och tävla i Askersund på söndagen. Tävlingen gick jätte bra och jag och Rebus slutade 3a, ett nedslag i omhoppningen men som vanligt med den bästa tiden, hela 3 sekunder snabbare än 1an. Men huvudsaken var att vi kom runt utan att han skulle stå emot efte allt strul som har vart det här året. Så jag är supernöjd! Och på Lördag bär det av till Hallsberg för en 120, hoppas det går lika bra då =)

Så helgen blev alltså hgelt klart lyckad! Det ända är att Byz låtar river upp så många gammla sår som är på väg att bli läkta. Endel av låtarna påminner så mycket om det jag saknar mest. Men även påminner låtarna om många roliga och bra saker som har hänt.

Byz Feat Show'n'Tell - A Friend
Byz - Hey där         Napa!
Byz - October love
Byz - Why do we always fight


RSS 2.0