Andra Avenyn

Har precis suttit och laddat upp massa bilde roch uppdat bloggen med helgens bravader. Förlåt för dålig uppdat men har haft massa annat för mig och jobbat mycket och dessutom så har mitt internet lagt av.

Men diag blir det iaf uteritt med charlotte och ett besök på grodden och leta efter ny tävlingsskjorta och en sväng på apoteket och leta fästingmedel till hunden. Sen ikväll blir det andra avenyn med Magnus och masa mys :)

Så nu ska jag gå upp o kompa hem! :)

Sarah

Måndag

Söndagen på hundutställningen gick bra och B skötte sig jätte fint :)

Måndagen var det dags för grillning i lunnedet med massa trevligt folk. Sen sov jag hos mys igen.

    


Sarah

Fredag

Okej lite fel ordning men det går bra ändå ;)

Fredagen tillbringade jag med mys! Vi gjorde hemmagjord pizza och hade jätte mysigt hela kvällen :)
Magnus tyckte iaf att maten verkade jätte god för helt plötsligt står han och dreglar över maten haha. Och ärligt vänner är något vi aldrig kommer kunna vara. Det tog ungefär 5 min innan vi började kramas o mysa :)


Baby gillar jätte mycket att vara med på kort

Sarah

Lördag

Nu ska jag berätta om min händelserika lördag som började med tävling där jag blev placerad i 110 och vi rev tyvärr ett i 120 men han kändes super fin så det känns riktigt bra inför kommande tävlings säsong :)
Sen när jag kom hem så skulle jag bada min kära vovve. Sen så sprang hon ut på balkongen och ramlade ner från ca 3 m?! Jag höll på att få hjärinfarkt men hunden klarade sig utan skador?! Nog för att katter har 9 liv men hundar? Jaja det löste sig iaf och sen hade vi en rolig kväll hos Sabina och sedan på statt.



Min hund tyckte riktigt synd om sig själv när hon hade "flugit" ned från balkongen.

    
  

Sarah


sry

Sorry for no update.
Idga har vart en såndär dag där allt har vart så bra! Jag har börjat trivas med mig själv igen efter vinterns alla fula kläder och nu när jag komme rin i mitt rätta element SOMMAR! Jag älskar sommar och jag trivs så bra i sommarkläder! Har hela vintern känt mig ful o allmänt skabbig i hår o allt men nu när sommaren är här så trivs jag med mig själv igen :) Det är såååå skönt. Och Åke gick riktigt bra idag när jag red med och ikväll blir det hemmagjord pizza och Andra Avenyn med bra sällskap. Den här dagen kan inte bli bättre!

Ska berätta om våran tripp till Marieberg igår med, den började med att vi körde vilse i örebro ngn stans? Vi har aldrig vart i marieberg eller? Man kan ju börja fundera :P Men smaskiga killar som spelade fotboll fick vi spana in iaf ;P Sen så när vi skulle åka hem så körde vi förbi några från karlskoga rättare sagt rösa och robert kvick bla. Och sen kom dom körande förbio oss i 150 blås och moonar haha har aldrig sätt en rumpa fladdra mer haha! Men det var roligt vi skrattade :P Sen råkade vi nästan köra ut mitt i en korsning när dte var rött med, men bara nästan ;D

Sitter på jobbet nu o väntar på att jag ska få åka hem och hämta B och bege mig mot trevligare breddgrader :)

Imorgon blir det tävling! :)

Sarah

Hemma

OH herre gud vilken tur vi hade till Marieberg. Det hände allt o ingenting kan jag lova! Berättar mer imorgon om det men kan säga att det är nog bara vi som lyckas vara med om sånna här saker :P Men shoppathar vi gjort båda två iaf.

Hittade även lite smarrigt att se på där inne. Det var mer än lyckat! :P

Nu ska vi se på smala sussie och sen ska jag sova för imorgon väntar en häktisk dag då jag ska på systemet, sola, rida, göra iordning grejjer till tävlingen och handla till kvällen (kanske) Och sen börja jobba kl 2. Så blir nog inget inlägg innan jobbet.

Sarah

Örebro

Nu åker jag och charlotte till örebro. Hittade ju lite pengar igår i ett kuvert så nu ska det shoppas!
Lägger ut bild senare :)

Sarah

Varför missade jag?


Varför missade jag talang i fredags? :P

Sarah

Sabinas garage hit?


Om jag inte missminner mig helt var det här en gammal Sabinas garage hit?
Har jag rätt eller fel?

Sarah

Perfekt helg



Min helg kommer bli helt perfa! :) Med en liten hemlighet på Fredag jobbar dock till kvart över 8 och ska tävla på lördag men va fan man är ju ung fortfarande :P Och sen på lördag är det som sagt täving i örebro och sen på söndagen är det utställning med B. Dock har hon fått en fästing på ögonlocket och när mamma skulle ta bort den fick hon inte med huvudet så min stackars hund kommer väl ha ett svulllet öga på utställningen. Typiskt min otur! Men men hoppas domarna kan bortse ifrån det. Och på lördagen så tror jag det blir lite utgång. dock lugn sådan eftersom jag ska upp tidigt på söndagen.

Det var min helg i skrift och den kommer bli perfa! :)

Sarah


Vi älskade våra ponnyer




Igår var jag och Charlotte ute och red mastenbacken (som i gamla tider) Vi kom förövrigt fram till att vi måste ha vart dumma i huvudet när vi var små! Vi gjorde allt o ingenting med våra ponnyer som så snällt ställde upp på allt. Men iof så fick vi stå ut med mycket knasigheter som dom fick för sig också. Som att vara 50 m in i skogen helt plötsligt när man kommit i full galopp. Och ta tid på vem utav oss som är snabbast runt ett visst hus osv. Jaja Vi hade kul iaf!

Resten av dagen gick bara åt till att vara allmänt trött och vara hemma och se på tv med B, det var skönt!


Sen vaknade jag i morse och såg världens sötaste sms på telen. Det var gulligt! :)

Jag är trött och ska hem o rida med Charlotte sen och sen blir det promenix till solariet och sen hem o sova igen för att gå upp kl 6 imorgon :/ Fyyy så jobbigt!

Sarah

Största kärlek


Den är så bra! :) Påminner mig om en sthlms resa då det vankades svensson svensson inspelning. Så satt vi o skrålade denna låt heeela vägen upp till sthlm du och jag :)

schizo

Du är schizofren lalala du är schizofren

Men oh fan det va inget vi visste innan eller? Ärligt jag slår snart knut på mig själv!

Jag saknar dig också faktiskt??
Matte är också fin??
Jag vill träffa dig??
Det är mysigt att mysa??
Allt detta i ett o samma samtal förstår ni att jag snubblar i  mina egna tankar?!

amen äääärligt! Jag vet att du inte vill... Jag vill inte.. men snälla gör det lätt för oss båda istället för att göra det svårt! Antingen får du där uppe fan göra så det funkar eller så får du göra så att vi hatar varandra för vänner verkar tydligen jäkligt omöjligt för oss att vara. Well well time will tell.

Ge mig morgondagen så att jag får veta nu! För Sarah inte får man vara för jobbig inte ens mot någon som är schizo.

U know i love u
xoxo
 Sarah

Spöken?


Haha måste berätta om en kund som jag hade nyss. Hon ringde in o sa: att min tv stänger av sig hela tiden när man inte rör den och då fick jag en ny tv men den har fortsatt stängt av sig osv och sen ska du få höra för häromnatten gick jag o lade mig vid 11 och stängde av tvn och sen vaknade jag vid halv 1 på natten och var helt säker på att det var ngn i mitt hus men då var det tvn!? Som hade slagit på sig själv mitt i natten! Så nu undrar jag om det kan vara något som stör min tv att det är därför den håller på såhär?!
Jaaadu spöken kanske? Frågan är vad vi som stårför din digitalbox (Som du inte ens har ngn) ska göra åt att din tv lever sitt eget liv?

Det finns verkligen människor till allt, det får man verkligen höra på detta jobb.

Snart slutar jag!

Sarah

Jobb, jobb, jobb

Jag klarar inte att gå upp kl 6 på morgonen! Det går bara inte! Ush vad jag hatart!
Sitter på jobbet nu efter mycket om och men och funderar på vad jag ska äta till lunch idag. Kanske blir en sallad från salladsbaren eller en carbonara från masten. Lutar åt en sallad faktiskt.
Idag är det bättre än igår, iaf lite. Får se hur det går resten av dagen. Den här dagen har att erbjuda jobb till kvart över 3 sen en ridtur och förhoppningsvis liiiite men antagligen riktigt lite städning och kanske film med gillan ikväll. Dock ska jag försöka med att inte gå o lägga mig efter jobbet o sova så att jag kan somna ikväll så frågan är hur mycket jag kommer orka idag? Kanske blir städning imorgon läs antagligen.

Igår var jag hurtig så vissa var stolta över mig :) Jag var ute med B och Mille (Charlottes mormors hund) och gick och sen gick vi en sväng till burkshundsklubben och hoppade lite hinder och iaf mille gick genom tunnlar B var lite för feg för det men hon vågade iaf gå balans. Ska ta med mig B ner dit någon dag och öva på riktigt. Tanken är ju faktiskt att ska ta med mig henne på en Agility kurs sen :) 

Sarah 

Väntan


Jag väntar fortfarande på att du ska stå där när jag kommer till stallet att du ska gnägga och hälsa mig välkommen så som du började göra på slutet att du ska se på mig med ditt huvud på sne som du lärde dig så fort hur man skulle göra för att få godis. Jag väntar fortfarande på att du ska komma och säga hej då. Snälla jag behöver dig. Jag behöver dina pussar, jag behöver dina lycko sparkar i rumpan, Jag behöver din kärlek.
Jag saknar dig

Jag vet att du just nu är där uppe någon stans och hoppar över skyhöga hinder som du älskade så mycket men nu har du inte ont, nu kan du hoppa och bara vara glad. Sen förhoppningsvis om många år kommer jag sitta på din rygg igen och äntligen få hoppa över hindrena med dig igen. Det bästa vi vet... Du är det bästa jag vet. Till och med M sa det att så länge du finns i mitt liv kommer alla andra att ligga i lä.  Du kommer alltid att vara en del av mitt liv.  Men snälla hjälp mig genom att hälsa på mig ibland det är så svårt utan dig R.

Men jag ger inte upp jag kommer att fortsätta vänta för att jag vet att en dag när jag minst anar det kommer du stå där och se på mig med dina vackra ögon en gång till kanske en sista gång, men du kommer stå där.


Jag älskar dig nu och föralltid R

Welcome to the club


Gissa vem jag tänker på när jag hör den här låten? ;D
Som förövrigt är riktigt bra och som får en på riktigt fest humör! Helg snart?! ;)
Sarah

Trött, tröttare, tröttast

Fy fasiken vad trött jag är idag. Hänger nästan inte alls ihop. Jag hatar att gå upp såh'är tidigt på morgonen! Börja på jobbet kl kvart i 7 är döden för mig! Sen när man kommer hit och ser att det aldrig har vart mer överbemannat med 9 st inloggade och att man får ett samtal mellan 7-8 så känner man att man bara finns till för att bli plågad! Men men slutar ju kl kvart över 3 iaf så har hela em att sova på ;D

Helgen har vart helt ok i fredags så åt vi hemma hos mamma med fam + charlotte och sen åkte vi runt till lite olika fester och hälsade på. När jag kom hade jag även lite rolgit åt vissa fyllesamtal ;D Det var roligt...
På lördagen låg jag mest o sov och såg på mina älskade serier och kvällen slutade med utgång på statt. Det var riktigt lyckat! Var ju tvungen att fira min kära granne Jesper som blivit 18. Endel 91:or känner man vberkligen att nej du ska inte va här än du är liten! :P Men antar att man får vänja sig för om ett år kommer även 92:orna Oh herre gud! :P Men inte direkt så att det finns fula 91:or i den här staden så jag klagar inte ;) Okej charlotte tycker jag är lite pedofil aktig men va fan kan inet hjälpat ;D















Min kära vän nathalie är liiite kär i drickan (dock var hon nykter så förstår inte? )
Igår red jag och charlotte ut och sedan köpte vi mat och såg på Wipeout och herre på täppan. Sen skulle jag hem o sova tyckte jag eftersom att jag skulle upp kl 6 i mrose men icke sa nicke jag fastnade vid project runway och sedan när jag vaknade vid halv 1 för att jag drömt om spöken o spök skrik gjorde ju inte saken bättre  heller.

Sen att en viss person skickade sms igår gjorde heller inte saken bättre, eller gjorde det det? Attans kärlek är svårt! Men jag struntar i det just nu. För idag mår jag bra och igår mådde jag bra. Det går lite bättre nu även om hålet i hjärtat alltid kommer finnas kvar. Väntar bara på att få säga hej då.


Sarah

Bye bye tulpanernas land


Såklart var min otur igång igen och jobbet var redan tillsatt eller det var en tjej som skulle ner ochj provjobba i en vecka o sedan bestämma sig. Så finns ju fortfarande en liten chans att hon inte vill ha det men med min otur så är det ju redan kört. Dock sa hon att jag kunde komma ner och söka jobb där nere för hennes arbetsgivare hade massa kontakter men känns lite ostabilt o säga up sig från sitt jobb och söka jobb på så sätt. Men vem vet vinden kanske vänder snart? Eller vad fan inbillar jag mig? Min vind kan fan bara blåsa åt ett håll och jag kan ju säga att det INTE är medvind jag får uppleva iaf!



Någon som vet någon bra sida där man kan söka jobb utomlands? Främst hästjobb utomlands?
Sarah

Boxer Robert


Min pappa ringde nyss och hade en glad nyhet till mig. Han hade köpt en boxer åt mig med ett robert boxer kort i :) Kan behövas lite glada nyheter just nu :)
Tnx Daddy :)

Sarah

Helg

IDag är det snart helg rättare sagt sista dagen på min arbetsvecka och den slutar om sisådär 6 timmar. Det är skönt. Eller är det verkligen det? Jag måste ha annat att tänka på just nu och jobbet är ju det stället där jag verkligen har så mkt annat att tänka på.
Fy vad det är jobbigt just nu! Men förhoppningsvis är jag på väg här ifrån snarare än man kan tro. Det är bara att hoppas och just nu känns det som om jag vill åka imorgon Elller helst redan igår. Men ska slå en pling till en person (om jag vågar) senare idag så får vi se vad hon säger. :) Jag kan behöva ha lite tur någon gång känner jag.

Men dagen idag har hittills bjudit på en skrittur på Åke upp till Charlotte och pratade lite sen blev det lunch i stallet med mamma, rydén, elise-lott och Charlotte eller ja vi får ju inte glömma Baileys och Amber med (amber är E-Ls hund). Sen blöev det hem o skynda sig att göra sig iordning och sätta sig på jobbet. Sen bjuder kvällen på mat hemma hos mamma o dom med Charlotte som hedersgäst ;D Och sen får vi se om det blir en tripp till dfs då det vankas fest. Jag ska dock inte dricka utan det blir bilen för mig i helgen tror jag :) Längtar till nästa helg då det är utst'ällning och tävling :) 

Tack för alla uppmuntrande kommentarer! Det betyder mycket att veta att folk bryr sig. Och just nu kanske jag inte är världens bästa på att svara i min tele eller på sms eller på att ringa upp osv. Men hoppas det finns förståelse för det. 

Sarah 
  

Vardagen

Okej vardagen går vidare med ett hål i mitt hjärta.
Fan vad jobbigt det här är!

Det kanske inte blir så mkt uppdatering på ett tag för varenda gång jag vill skriva så tänker jag bara på Rebus och då börjar jag gråta vill inte det så vi får se hur det går...

Älskar dig min älskade Rebus

Älskade Älskade

Nu är jag äntligen hemma från jobbet oh hade tänkt att börja städa lite men vem kan göra det när man vill skingra tankarna inte jag iaf för när jag städar så tänker jag så himla mkt! Jag ska sätta på oc boxen och bara inte tänka på morgondagen som kommer. Hur ska jag klara att vara utan dig i mitt liv? När inte ens M finns i det.  Du har funnits där så länge ja kan minnas och ja vill inte att det tar slut nu! Fan!

Vems hals  ska jag gråta mot när allt annat är skit och vems axel ska jag gråta mot när det här händer?

Ni är mitt allt hur ska man klara sig utan sitt allt?


Snälla hjälp mig att hålla tummarna imorgon kl 09:00!!

Sarah


god dag

Eller nej jag menade Goddag för ngn god dag kan jag inte direkt påstå att det är iaf.
 Solen skiner och jag sitter på jobbet. Fyfan för det alltså! Det enda som är bra är att min anna sitter här mitt emot mig så att jag har lite trevlig sällskap på jobbet. Och nu ska ni inte tro att jag sitter här o säger att alla mina andra arbteskamrater är otrevliga för så är absolut inte fallet men anna är såklart lite speciell ;) Men vem vill jobba ändå?!

Skrittade ut en sväng förut med Rydén och mamma på Åke. Och imorgon kommer Rebus dom :( Kommer nog tjuta ihjäl mig o nervösa ihjäl mig imorgon på jobbet. Frågan är hur jag ska kunna träna för svante imorgon em om det blir dåligt svar från vetrinären om rebus. Men men den dagen den sorgen. Alltså imorgon :/



Nej nu ska jag väll sätta mig här o ta lite samtal igen.

Sarah

Sovtajm



Sådär då var B och jag hemma i vår röda stuga efter en kväll hos Frida a okej Ekis (som förövrigt kan skådas i sin allra bästa poose här intill)  kom förbi en stund han med en stund och såg på Fridas fylle film som den numera är döpt till.



Pratade även med M en stund och attans fy vad gud är elak som gör så att det ska vara så jobbigt för oss?! Jag tycker inte om gud! Han har  alltid lyssnat på mig förut men nu torr jag att hans öron har ramlat av lite :/
Skärpning!

Imorgon blir det stall och jobb och så får vi se vad kvällen bjuder på. Vet vad jag vill men det lär inte bli av..

Natti Natti

Sarah



Kvällning

Nu äre kväll och jag sitter hos frida o kollar färjan o softar.

Den som säger att saker inte går fort i karlskoga vet jag inte vad den tänker med för efter förra inlägget så är det dubbelt så många besökare jämfört vad det vart resterande dagar.  Det är sjukt vad många som ville läsa om Frida och hennes bravader! :)

Nu ska vi sätta oss och vänta på att Ballas av stål börjar och sedan blir det hem färd.

Sarah

Meningslös vardag

Sådär då var man hemma till den meningslösa vardagen igen då.
Sthlm var kul och jag trivdes! Men blir alltid så himla dyster när jag kommer hem ifrån ngt.
rebus ska in till vetrinären på onsdag och dte är ju inte så roligt kan man ju säga. Har förberett mig på det värsta. Och om så är fallet så kommer jag nog inte bli kvar i Karlskoga så länge till. Är så sugen på att flytta och lära känna lite nya människor och nya platser.

Men men Back to sthlms vistelsen nu. Har ju fått klagomål på att jag aldrig har några bilder så får väll bli ändring på det nu då. ;)

Började med att Frida, jag och sandra satt oss i bilen med solsken i blick och bra musik i högtalarna och stannade till i Södertälje för att äta lite mc och allting är frid o fröjd tills vi går ur bilen och hela mcd får veta att frida har svettningar på liiite udda ställen :P Mcd gästerna sa tack för maten och slängde resten?! Sen kom vi äntligen fram till sthlm och började snabbt korka upp och där börjar det gå utför för vissa. Hade världens skönaste taxi driver som hade haft en pojkvän i kga på Gösta berlings väg. Dä ni! Sen trivdes vi alla 4 ett tag på Magenta, ända tills frida blev utkastad. O ni ska inte tro att dte var 1 gång nej nej hon slog på stgort och blev utkastad 3 ggr! Så vi fick åka hem med henne och väl hemma har jag aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv! Har 1 10 min lång film på frida som hon är allt annat än nykter på! Skulle väldigt gärna lägga ut den här men tror inte Frida blir så glad då så den får tyvärr bara visas för få utvalda personer. Men lovar att ni kommer skratta ni som ser den.
Men kommentarer så som:
Jag är ABBA, ABBA är jag.
Jag är en sån där Barbie Dojl!
Det är så kallt här på golvet så jag dör men det  är lugnt ändå.
Jag är så söt så att jag tror jag dööööör!
Jag spydde i ett dike! Vart hittade du ett dike i sthlm?
Jag är så halsint i halsen

Sen åkte jag och sabina tillbaka till sthlms innerstad och fortsatte kvällen med Spybar?! och solidaritet. Kvällen var toppen!
Sen när vi kom hem igen så hade sandra och frida somnat. Trodde vi ja!? För efter jag gått in och sagt natti natti til sbaina och jessica i deras rum så går jag genom köket och ska sova. Nej då sitter Frida i köket med trosorna vid anklarna och jag frågar vad hon håller på med?! Nej då svarar hon bara med svanlig röst att hon kissar. Iköket?! Ja ja men det är normalt eller? Som tur var hade hon inte kissat. Sen går jag tillbaka in till s och J och berättar vad som hänt och sedan ska försöka gå o lägga mig igen. Då ligger frida i min säng under lakanet. Kan berättas att frida har lebbskräck men hon ber mig ändå krypa ner bredvid henne under lakanet i en tältsäng. Nej tack frida! Du har din säng bredvid här. Varpå hon lägger sig där med hjälp från mig Och säger med arg röst SARAH! Det ligger en turk i min säng! Nej Frida det är Sandra. SARAH! det ligger en turk i min säng Efter det somnar hon som en stock. Och mådde mindre bar dagen efter och kommer inet ihåh ett skvatt.
Lördagen gjorde vi stan och lite utgång på kvällen.
Söndagen var till för att sitta på ett café och bara äta god mat och sedan blev det hemfärd. Dock körde vi vilse och hamnade i järna och var påväg mot Malmö! Men hem kom vi och det var ju synd ;P

Sabina                        Sandra                                            Frida

//
Sarah

Hemmkommen

Nu har jag och sabina precis kommit hem från sthlms nattliv vi har hunnti avverka Magenta, Spyan (spybar) och Solidaritet. Det har vart så jävla kul! Och jag har träffat min drömprins, Frida är förövrigt världesn roligaste människa! Och kanske världens fullaste så dom åkte hem vid 2 men sen dess har jag och sabina levt storstadsliv. Fan vilken härlig natt och kväll!
Nu börjar det bli just ute och fåglarna kvíttrar precis som dom gjorde i napa när vi gick hem, du och jag. Fan inte ens sthlm och drömprinsen kan få dig ur mitt huvud!

Senare idag eller egtnligen imorogn eller vad det nu blir så blir dte shopping, glassande och ännu mer drag och utgång för värmlansjäntorna. O ärligt vem sa att sthlmare var dryga? Den personen har träffat helt fel människor! Ärligt! Ge mig ett stall, en lgnh och ett jobb här nu!

Jag triiiiiiivs!

M som i ? JAG ÄLSKAR DIG!


Sarah Och godnatt onyktra SSFS

Sthlm

Sådär nu sitter jag äntligen i sabinas och hennes systers lgnh i sthlm. Vädret är på topp och humöret är på topp :)
Bil resan gick bra dock har vi redan blivirt tutade på och sett en gubbe som hade knarkat ihjäl sig typ o gick o skrek över hela vägen :P

Värmlandsjäntera är i storstan ;P

Igår blev det lite mysfest hos jojsie som äntligen är hemma och även ekis o massa andra roligt folk :) Och ikväll blir det såklart utgång här men först ska vi ut o äta ngn stans så alla är i full gång o gör sig iordning. Kanske dags för mig med så att jag inte är sist utav alla kanske?! Nej det är min plats det :P

Ha det så bra alla för det ska jag ha :)

Sarah
Just remember, I will always love you

Storstaden :)

Fan vad gött med SM guld måste jag bara tillägga till att börja med! :)
Men fan va nervös jag va där ett tag.

Idag är det sista jobbdagen och imorgon bär det av till sthlm för en helg med världens bästa människor och en helt okej stad med faktiskt. Jag kände mig som en alkis på systemet häromdagen när jag shoppade inför helgen :P Åh vad jag längtar till imorgon.

Ikväll blir det nog o åka hem till gillan en stund och fira hennes kära fader och som sagt imorgon åker jag Sandra och Frida upp till Sabina och festar o myser runt i storstaden :)


Sarah

bloggsugen

Jag är så skrivsugen men är inte på topp just nu så har inget att skriva förutom depp fast näe jag är inte dep jag är likgiltig till allt just nu.  Så kanske just därför jag inte har så mycket att skriva om?!

Men kan ju säga att jag har lekt snäll och gullig sarah idag. Så vi får se hur det slutar med den saken. Håll tummarna allihopa snälla! Om det går vägen så lovar jag att snälla och gulliga sarah kommer finnas kvar länge till.

Förövrigt är det jätte tråkigt på jobbet just nu för det är 3 st på våran avd som har blivit uppsagda. Fyfan! :( Alltid lika tråkgit för även om man inte känner vissa personer så väl så har dom ju fortfarande en roll på jobbet. Och det värsta är ju om man ska börja oroa sig för sig själv? För även om jag säljer jätte bra och har jätte bra siffror annars så äre ju inte direkt så att jag ärr 100%sams med mitt kära bemanningsföretag. Får väll hoppas på det bästa. Även om nu inte himlen skulle ramla ner om jag blev uppsagd då det säkert går att hitta ett nytt jobb och att det antagligen skulle vara bra att komma här ifrån ett tag. Men jag trivs ju på jobbet och jag vill ge kvällen en chans. Hoppas hoppas! 

Hörs imorgon eller ikväll beroende på resultat.

Sarah

RSS 2.0