Älska Glömma & Förlåta

Det här är historian om 2 vänner som promenerar i öknen.
Vid ett tillfälle börjar dom gräla och den ene ger en örfil till den andre. Han har ont och säger inget, men skriver i sanden: I dag fick jag en örfil av min bäste vän.
De fortsätter att promenera och kommer till en oas, där dom bestämmer sig för att bada. Men den som fått en örfil tidigare, drunknar nästan och hans vän räddar honom.

När han kommit till sans igen skriver han på en sten: idag räddade min bästa vän mitt liv
Den som givit örfilen och sedan räddade sin vän frågar:
"När jag skadade dig skrev du i sanden, och nu när jag räddat dig skriver du på en sten. Varför?"
Den andre vännen svarar: "när någon skadar oss ska vi skriva det i sanden där förlåtelsens vindar kan sudda ut det. Men när någon gör något bra för oss, bör vi gravera in det på en sten där ingen vind någonsin kan sudda ut det".
Lär dig att skriva dina skador i sanden och dina glädjeämnen på stenen.

Det är verkligen det jag har gjort med dej, Jag har glömt bort allt dåligt och kommer bara ihåg det som var underbart! Och det hade ju vart lättare att glömma dig om jag hade kommigt ihåg allt dåligt så i vissa fall är det bra att kunna förlåta och i vissa fall så är det dåligt att kunna glömma och förlåta.

Jag saknar dej


Pulkaåkning!

Helgen har varit väldigt konstig men också väldigt rolig. I fredags åt vi på Katrinedalskrogen. Vi är Jag Anna Maria, Sabina, Lisa & Johanna. Det var riktigt trevligt och gott. Satt och pratade gamla tider och sådär. Och såklart blir det ju pojkprat med ;) Sedan bar det av för att t aen efterrät på melkers =) Sen hem för att mysa framför tvn med nyaste Oc! =)
Lördagen gjorde jagmassa busiga saker! ;) sedan gick jag genom snön till Frida och där avr det fullt galej eftersom att fridas mamma fyllde 50! Det var riktigt kul, jag blev friad till och sagd till att jag var den finaste han någonnsinn sett osv, det är ju alltid kul att höra =)
I söndags Åkte jag Sabina Jim Jimmy och Cong Pulka upp på Nobell. Kul var det men ack så kallt blött och jobbigt det var :P

Pulkaåkning

Resten av evckan har inget spec hänt, jag har dock vart riktigt busig och hft riktigt bra hål i skolan ;)
På fredag är det spelkväll här det ska bli kul! Och på söndag ska jag tävla med både Jullan och Rebus :P

17 dagar kvar och jag spricker av längtan!
Men jag spricker ännu mer av saknaden efter dej.. ♥  En bästaste födelsedagspersent kanske?

Test

Nu är det så att jag älskar att göra tester av olika slag jag gör oftast alla tester som kommer i min väg, därför var jag ju bara tvungen att även göra det här testet som skulle visa vilken personlighet som skulle passa bäst hos min pojkvän. Och jag blev positivt överaskad av det här etstet för det stämmer mycket bra faktiskt! Så om du tycker att du passar in på den här beskrivningen så är dt bar aatt du hör av dej ;)
Det är mycket kärlek idag med, för idag på kommunikationen så skulle vi göra en affich av ngt slag och göra reklam för ngt och jag och sabina slog  våra kloka huvuden ihop och gjorde en affich om Livspartner.com den blev fin! Jag had enog blivit medlem där om jag hade vart ensam och olycklig och om den hade funnits på riktigt. Men nu är det ju tyvärr så att den inet finns på riktigt och jag har ju faktiskt lovat att inte bli kär i år. SÅ det går inte sarah ;)

CHARMÖREN
Din kille har intuition och är socialt kompetent. Han vet hur han ska uppföra sig i de flesta situationer. Framför allt vet han hur han kan få dig att känna dig speciell. Han är kanke inte helt pålitlig eller punktlig, men det kompenserar han med sin humor. Han är väldigt romantisk men inte särskilt ambitiös, vilket både har positiva och negativa sidor. Vänskap är viktigt för honom och han tillbringar mycket tid med sina vänner. Han älskar sport.

Här kan du träffa honom:
Fester, caféer, affärer (prova på sportavdelningen), gymmet, genom vänner till vänner.



23 dagar kvar till min och Sabinas 18 års fest!

Kärlek

142159-6

Det var KÄRLEK!
Snygga var vi iaf ;)

Halleluhja

Länge sen

Gud vilken söt bild jag hittade i mina gömmor =)  Den är från våran "tjejkväll" När även elvis och mattias kom på besök, jag och sofia sjö körde bil och lite sådär ;) Och alla blev fööör fulla så slutade med att alla låg över varsin hink/toalett  ;)  Men kul hade vi!

Jag mitt smarto trodde ju att jag hade Naturkunskapen hemma idag, eftersom att jag var tvungen att plugga till den otroligt jobbiga skriva allt man kan uppsattsen på tors! Men icke sa nicke nu när jag skulle sätta mej o plugga så upptäckte jag at den var kvar i skolan! Smart! Nu har jag lärt mej att alltid dubbelkolla allting! Men då kansk jag fpår chansen att somna tidigt ikväll! :D ska snart in i duchen och tvätta ur inpackningen igen. Sedan ska jag försöka sova till scrubs igen =) tror dock inet att jag kommer kunna somna men iaf. För imorgon måste jag plugga hela natten dagen opch varenda sekund! förutom när jag ska till stallet dådå ;)
Dessutom blir jag så sur, för jag har inte tid till något längre! Skolan tar kål på en! Och när jag kommer hem är det bara att sätta sej och äta sedan åka upp till stallet och rida två hästar som tar mellan 3-4 timmar. sedan är det kväll och man måste äta igen och sen är det sov dags om man inet som jag skjuter på sovtimmarna och tvingar mej att vara uppe längre än vad jag egentligen klarar av! När ska jag hinna plugga? Hur hann jag med allt förut? Jag hann tom att ha pojkvän! och vi träffades ju jätte ofta, jag hade iof bara en häst då men ändå. Måste dagarna var så korta, eller rättare sagt måste man ha så mycket läxor och gå i skolan så länge?! Och sen när man börjar jobba så jobbar man från 8-5 typ sen ska jag hinna till Stallet 4 timmar då är klockan 9 hur ska det gå? Jag får helt enkelt se till att sova mindre tror jag :S Hur nu det ska gå :/ eller kanske sitta mindre här. det vore en smart ide ;) 

Och gud som jag längtar till den 10 Feb nu! Min och Sabinas fest! Fyyy så kul det kommer bli!  mOch du är bjuden ;) bara du har med dej en present till mej och sabina ;)

Lyssnar nu på Oc låten Hallelujha och den får mej och rysa varje gång jag hör den! Tänk så mycket en låt kan påverka än. Så mycket känslor den väcker! Den väcker både bra och dåliga känslor. eftersom att när jag började se på Oc var smmaren då elvis var i Kroatien i 1 månad ca Så låtin väcker upp alla känslor jag hade då, hur kär jag var, hur mycket jag saknade honom, hur skön sommaren var, och hur mycket jag grät alla gånger till den här låten, hur mycket jag grät när elvis skulle åka. Jag älskade honom som man bara kan älska någon en gång i livet. Läste en annans blogg förut och hon försökte lista urt vart gränsen gick mellan besatthet och kärlek, den är verkligen hårfin. Och jag vet inet om jag överskred den gränsen tom ibland.  Men kär det var jag! Jag hoppas verkligen att jag kan tycka om någon så mycket igen och att det då är besvarat! För det gjorde så ont när det tog slut så jag visste inte vart jag skulle ta vägen!

Men nu är jag inet kär längre och det är både bra och dåligt. Det är tråkigt men också väldigt skönt! Får se vart mitt liv tar vägen just nu består det av Vännerna, hästarna och festerna och tyvärr även av skolan :/

Men nu är det dags att ta ut inpackningen igen ;)
Och sen intar jag scrubs!

Mums!

Mums!

Jag tycker det är så gott med kräftor! Och jag längtar så till årets kräftskiva! Fast först är det min 18 årsdag som gäller sedan alla andras hela våren =) och sedan sunne och utomlands och alla små resor sen kommer kräftskivorna igång och jag får mina efterlängtade aptitretare ;D

Måndag morgon

Måndag morgnar kommer nog aldrig att var amin starka sida. Skulel komma upp till halv 7 imorse men icke sa nicke låg o snusade till klockan 08.53 då var jag tvungen att gå upp eftersom jag skulle cykla med amanda klockan 09.15 ;) Ush så trött jag var! Hela förmiddagen var jag övertrött! Sen blev jag iriiterad på allt som gick i ett par skor sen gick det över som tur var! Men imorgon ska jag och amanda avancera till att ta bussen halv 8 det innebär att jag måset gå upp senast halv 7 :/ Ush! Men nu bestämdes det att vi avancerar små steg i taget , det blir bussen vid 8 ist ;) då kan ja sova en halv tiomme längre! Gud så skönt!

Såg på idrottsgalan nyss, grät lite som alltid över att dom vinner sånna fina priser, speciellt när Susanna Kallur vann Jerringpriset, då sprutade tårarna! Tänk om man ngn gång kommer få stå där, eller iaf att man får vinna ett sådant pris eller bli så lycklig så att man inet kan hålla tillbaka tårarna! vilken dröm det är!
Och jag lovar att tårarna kommer spruta och jag kommer att vara en såndär som blir så glad över det att hon bara jublar av glädje!

Ush vad våran klass är skoltrött nu alltså! alla skriver av facit, hoppar över lektioner, tar sovmorgnar osv osv :/  Men jag tycker om våran klass ändå! Det är dom som gör att man överhuvud taget tar sej upp någon gång till skolan. Och imorgon ska jag ta med mej kamran så att vi får lite kort och kommer ihåg hur otroligt vackra vi var ibland i våran skolgång ;) när halv klassen ligger och sover på bänken eller ngt liknande ;) Jag älskar er E2! ;D

En sak till jag avgudar är mina serier, jag blir helt fast när jag börjar se på en ny, just nu ä'r det scrubs säsong 1 som ses på =) Sen är las vegas fortsättning påväg ner med. Och Oc avsnitt 9 och 10 =) om jag fattar hur man sätter ihop filerna vill säga :/ någon som vet?

Nej om jag ska orka upp imorgon måste jag nog lägga mej nu eftersom jag nog inet kommer somna så snabbt till scrubs ;) synd att avsnitten bara är en halvtimme bara!

Sängeeeeeeennn

Bättre förr


Här sitter jag då med inpackning i håret en söndagkväll. Det börjar bli lite av en traddition. Och så sitter jago funderar på att dte var bättre förr. När inet datorerna fanns. För jag satt då här i torsdags tror jag att det var och skulle skriva en summering av 2006 och så duktig jag var sen, skrev flera meter kändes det som. Och när jag hae gjort det så försvann allt för att min dator var cp men duktig som jag var hade jag kopierat texten så att det inte skulle hända men nej då fanns det inet kvar! Och senare på kvällen när min ilska gått över lite. så började datorn helt plötsligt skriva massa ppppp utan att P knappen var intryckt eller ngt och inet nog med att den skrev uitan den skrev till mass apå msn och överalltt! ush för datorer ibland alltså! Bättre förr var också jag. Som ni ser på bilöden där uppe var jag lite mindre seriös förr. Det kan ju iof vara på både gott och ont men jag hade roligare förr! Som sommaren 2004! Som jag o johanna satt o prata om för ett tag sen. när vi körde rutn på min moped över hela kga ungefär. Sen var det bättre också att jag var kär förr. Jag är inte kär nu och det är så tråkigt! Det var det jag önskade förut men ibland få man vara försiktig med vad man önskar sej.Kärlek orsakar mycket smärta! Men även väldigt mycket lycka! Om jag tänker efte så var tiden då jag var kär den bäst ai mitt liv men ändå den värsta. Hur kan det vara så?  Det är samma som med glass, det är jätte jätte gott men ändå så förädiskt mot figuren ;) dock inte för Sabina som kan smälla i sej mer än vad en vuxen sumo brottare kan!  Men syns det? Nej, det är lite fuskit tycker jag! :P Som sagt var det bättre förr eller? i Vilket fall så kommer aldrig förr komma tillbaka för förr har redan hänt och det är bara minnena som lever kvar.

En liten summering av helgen.
Fredags red jag för Anette med båda hästarna och det gck faktiskt jätte bra! Sen åkte jag hem och gick och fikade på melkers med Anna maria =) Sen bar det av till parmhed med Niklas, vi var 7 st i bilen och då tyckte han atthan skulle vara lite elak mot oss och sladda lite i den halkiga sasken som var på vägen. Men då klarad ehan inet dte riktigt så vi bar såg lyckstolpen komma närmre o närmre. Sen sa det bonk och bilen stannade tvärt och genom luften ca 30 m flög lampan som sitter högst upp på stolpen iväg !
Det var synd! Och jag som säger att det aldrig hänmder ngt i karlskoga. Jag ska nog vara tyst.I lördags sov jag långt och länge =) sedan åkte jag till stallet och sedan hem till Floren, hade avskedsfest för att han åker in i lumpen till veckan. Tråkigt ja! Men kul var det däriaf! Sen i morse fick jag gå upp tidigt för då skulel jullan tävlas =) >Gick ritkigtbar och hon var så duktig! :p Ägaren var där och sa att jag kommer få fortsätta hoppa och tävla henne även efter vi har lämnat tillbaka henne. Allt går min väg just nu och ärligt talat så tycker jag at jag är värd det! efter allt jobbigt som var förra året!

Sabina och jag har även bestämt att vi ska hyra lokal till min födelsedags fest och sabinas hmm försenad födeklsedags fest? ;) nej men officiellt är det min och sabina fest nu ;) 10 Feb. Gud så jag längtar! Så bring a present och var där ;)

Nu är det dags att tvätta ur inpackningen!

Godnatt

Helgen - Statt

Haha gissa vem som var på statt i helgen jo Sarah ;) Kände att jag var tvungen at offra mej lite för sabinas skull så hon slapp att shaka rumpa där inne ensam! Och det var ju Nicola Sarcevic och det säger man inte nej till i onödan! Så i Lödags befann sej altså sarah på vuxen statt för första gånegn i sitt liv. Och trevligt var det! Bäörjade med för fest hemma hos mej och egentligen skulle det ju inte bli fest vi skulle ju bara fira sabina som blev 18 i lördags! Men det blev tillslut fest och sabina ville ha med mej på statt! Så det kom lite folk hit, väldigt blandat med folk! Och tyvärr blev det ingen riktig Sarah fest :/ men trevligt iaF! körde ölspelet med massa och om inte kairis blev full så vet jag inte för han gjorde fel hela tiden och fick ta straffklunkar hela tin! Sen innan jag skulle få med mej sabina till statt som helt plötsligt inte var så sugen på det  så var hon så full så jag föreslog en liten promenad så hon skulle överleva kvällen men nej då kom sabina på den geniala iden att cykla på tränings cykeln haha så där satt hon några ramlande steg senare och hade sån balans! la sej o sov på cykeln ett antal ggr. Tillslut bar det iaf av till statt med anders o kvarna mfl. Och med min tur 2007 så tog dom inet ens leg på mej jag som hade laddat upp med sabinas leg och hennes person nummer o grejer ;P Där inne var det väldans trevligt! :D var inte så dragen när vi kom dit men efter många drinkar av många olika personer så var jag desto mer rund under fötterna när vi kom ut därifrån :P Sen blev det pizza och gång hem med sällskap =) Mådde desto sämre dagen efter, även om jag var uppe till 7 :S

Jag illar det här året med! allt bara flyter på just nu! Hästarna går hur bra som helst och jag trivs så bra med allt! Och fick just reda på att dte blir att fara till Thailandpå Sportlovet i 10 dagar =) Och frida kanske ska med också. Oj så jag längtar! Sen i sommart blir det ju utomlands igen och sunne och en massa roadtrips :D Och massa kul! Ochsist men absolut int eminst är det bara 33 dagar kvar till jagblir 18 och då blir det fest som heter duga! Det har nämnts förr men är värt att nämnas igen! Det är statt i karlskoga som gäller den 10 Februari! Och the Vip's är bjudna till mej på förfest ;) Så om du vet med dej att du är Vip hos mej så boka upp det med ;)

Det enda dåliga just nu är att skolan börjar imorgon igen :/ Och at jag saknar dej och allt bra och kul vi gjorde! Börjar 8 imorn också :S Kommer aldrig att orka upp :/

Men jag trivs! ;D


Nyårs afton

Har bestämt mej för att det inet blir ngn summering av 2006 på ett bra tag. Är för känslosam för att ta itu med allt som hänt under året fortfarande. Måste läka mina sår lite till först! Men jag lovar det kommer förr eller senare!

Nyårsafton blev som sagt relativt lyckad iaf. har dock tappat bort en tröjja för 600 men det får man väll leva med eller ngt :S Första gången den användes men men :S
Började med korvgrillning här hemma med familjer och åter familjer därav en amanda :D Det blev korv, jäger och bedömning av killar ;) Sen in och göra sej iordning för att gå till amanda på middag! mums så gott det var! :D Sen bar det av hit igen och alla vi plus mamma o deras vänner satt och sjöng med Kjell ojj så vackert det måste ha vart! Sen när vi fick skjutts av Annika till Critte så slängde jag en blick p åklockan och vad var hon inte jo fem i halv 10! Jag missade Grevinnan och Betjänten! Min höjdpunkt på nyårsafton! Tur att jag hade spelat in det! Hos critte var det trevligt. jag och Anna maria försökte dock få med alla på en liten lek, gick väll sådär. ;D Sen bar det av till torget och fira tolv slaget med pussar och kramar om vartannat. Till Annamaria och jag blev trötta på att säga Gott nytt år och det blev glad påsk ;D Blev dock rasande när någon ung jävel kastade en smällare på mitt ben! Trodde jag hade fått en kula genom benet så ont gjorde det! Var överlycklig när jag såg att det inte var ett hål genom mitt ben och fortsatte sedan upp till valentino! Där fanns en Sovandes full Sabina! Jag råkade slänga ögat på ett par ben som avbr klädda i vita taights som jag förövrigt inte vet hur det stavas? Och fötterna var klädda i spring jogging skor STORA! Det var så fult så vi var tvugna att göra liten sån hejja ramsa om hennes outfit ;D Sedan vet jag inte hur jag och johanna lyckades men med henne sittande i mitt knä så ramlade vi av den kära pizza stolen. Sen hade jag en skrattande Johanna över mej och hon ahde en skrattande Sarah under sej så det var riktigt svårt att komma upp där ifrån :S:P

sen bar det av hemåt med amanda =) 
Det var min  nyårs afton och ääven om det inte blev ngn speciell kyss på 12 slaget så var det så mycket vänner och folk som gjorde så att jag slapp det och fick många pussar och kramar istället. Så jag slapp bli ledsen och jag behövde inet inta min plan b :D Det var tur för då hade jag mått dåligt dagen efetr!

På LÖRDAG fyller sabina 18 år! Gud vad jag är avis! med tanke på att det är 37 dagar kvar för mej..

Jag vill ha nästa helg nu för då bär det av ifrån den här staden =)

Nej nu får jag snart sällskap utav Mårten mfl! så måste städa liet grann för jag + mitt rum ser uat att ha vart med i ett atom krig.



2007!

Gott nytt år allihopa :D

Har fått på backning från folk som jag knappt kännner att jag ska uppdatera min blogg ;D så jag får väll göra det då hade tänkt att göra det igår men då upptäckte jag att mitt kära internet var ur fuktion :S USH! så ni får gått vänt atill jag har fått det tillbaka. Då lovar jag att det blir summering av 2006 - The hell year. och en summering av nyårs afton ;D Som förövrigt blev relativt lyckad =) Den bästa hittils tror jag.

Jag har också kommit på att det är rätt skönt att ta en paus från pojkväns livet ibland. Just nu är det rätt skönt att vara singel och slippa vara orolig för vad den andre gör osv.  För ärligt talat blir problemen mycket mindre uatn killar! Men visst finns det väll säkert mysiga killar också =)
Och jag har hållt mitt nyårs löfte hittils fan avd bar jag är ;D 2 dagar grattis sarah :P

Och nu är alla Oc och one tree hill avsnitt avklarade bara att vänta tills dom nästa avsnitten släpps. Kollade på 10 avsnitt av One tree hill igår/inatt ush vilket liv jag har :S:P men det är ju så bra! Och scrubs ligger härnäst att kolla på.

Nu är det bara 39 dagar kvar =) och på söndag är det sabinas tur, sedan 3 feb anna marias sen 4 sandras och sedan är det min tur ;D

Leva livet kom så ska vi Leva livet

RSS 2.0