Helgen

Fredagen blev det fest tillslut och det var trevligt så länge det varade. Jag och frida såg på idol och så hemma först sen bar det av hem till Björn där blev det singstar som jag slog Asken bla på ;D Stolt är jag! Kvällen slutade med att jag fick skjuts av tony med sofia annika och anna Tack ni är guld!

Lördagen var bakis dag, skulle träna halv 12 så jag gick ut en sväng och försökte piggna till. Sen när jag kom hem kom frida och vi kollade på Projekt runway och åt chips och dip.! Senare åkte vi till Johanna och nathalie och spelade Rapakalja!
Fridas förklaring på Sleflåda:
Lennart som har bytt namn till Slejf som haren låda där han samlar sina en kronor i.
Fridas förklaring till Plumphuggare:
En gubbe som  hugger av bajskorvarna när det säger plump i toan ;D

Sen på natten fick man sällskap av Ivan ;D Mysigt! Tycker om dej!

Söndagen blev lugn med en tripp till Statoil.

Idag blir bara stallet och Kolla resa på resebyrån =)

Fredagen den 13

Gårdagen måste ha varit min fredagen den 13! Allt gick åt skogen.  Bråkade med mamma med Bo och med Underbarast! Är så nervös nu för vad som ska ske imorgon så jag är hyper aktiv! Vill verkligen inte att det ska sluta här. När jag får smset kommer jag nog inte våga att läsa det :S

Ikväll hoppas jag att det blir fest! Först hos johanna och sedan i bråten =) Imorgon ska jag upp relativt tidigt för att träna o sen hoppas jag på att dte blir att träffa Ivan.

Måste beklaga mej lite över att jag måste bo i den absolut tråkigaste staden som finns! Och när det väl händer ngt ja då blir det inget tillslut ändå! Vad är det för stil! Jag hatar den här staden! Jag vill vara 18! Och leva livet inte ha massa problem! Jag vill bara ha kul och leva livet! Men det kommer väll små glimtar av det också ibland antar jag..
Som förra helgen. Då levde jag livet fullt ut! Mådde riktigt bra och hade det helt underbart! Hoppas bara det inte är slut på det nu.

Dessutom känner jag att jag är så sur nu så jag kokar! Vet inte riktigt varför men kanske all nervositet som sätter in.

Det kommer att bli en tråkig kväll känns det som!

Saknar dej!

Premiär

Ja då har även jag tagit efter alla andra och skaffat mig en egen blogg. 

Så jag ska väll hälsa er välkomna!  ;D
Och till alla ekonomer: Ni är välkomna och ni behöver inte hälsa på alla när ni kommer.
Synd bara att det är bara E2 som fattar ;D Som sagt det måste finnas ett samband mellan trögfattade och högt utbildade ekonomer.

E2 gör min dag!

Det enda som finns i mitt huvud nu är att jag snart fyller 18 närmare bestämt den 10 februari ;D Och innan det fyller amanda och camilla 17 och det blir galej! Sen är det jul afton sedan nyår och sen fyller sabina 18 och sedan sandra =) På sportlovet bär det nog av till sälen och i sommar blir det resa av ngt slag med tjejerna och såklart Sunne! Och säkert massa andra road trips eftersom att många utav oss kommer att ha körkort! Och så blir det ju massa 18 års fester när alla fyller.  Nästa år är efterlängtat!

Glöm inte att gå på statt den 10 februari 2007 ;D

RSS 2.0