Those were the days my friend

We thougt they never end

Banning har jag fått från Kristin att min blogg inte uppdateras tillräckligt ofta så får väll göra det nu då.
Mycket som går runt i huvudet just nu.
Julafton blev bättre än vad jag trodde och jag fick många bra klappar, de bäst avar nog pengar och min tv/dator =)

Men nu är det dags att ta nya tag inför det nya året som snart är här. Mitt nyårs löfte står jag fast vid! Inte bli kär! Det värsta är att jag är det nu och jag vet inte hur jag ska få slut på det. Jag har hmm 4 dagar på mej att få bort den känslan som kan vara så underbar men också så hemsk! Tack jag vet! Jag kommer nog inte lyckas med att få bort den men jag kanske lyckas med att inte bli kär ngt mer, att inte väcka den just nu så hemska känslan igen.Det får det bli. Hoppas bara att 2007 blir ett mycket bättre år en 2006 fär om det ska fortsätta såhär så vet jag inte vad jag ska ta mej till.
Kan inte någon bara komma och ta mej med storm!? Nej fan nu tänkte jag på kärlek igen. Undra hur mitt löfte kommert gå :S Inte så br antar jag. Med tanke på att jag int etrivs utan dej vid min sida. Hatar att vara singel! vissa njuter av det men jag bara lider.
Men eftersom jag inspireras så mycket av mina serier nu så får jag väll nämna det att på Ocs nyårs avsnitt tror det var i tvåan, när de firade hemma hos oliver så sa haley att så man firar sin nyårs afton, så blir också resten av året. Och med tanke på vad som hände förra nyårs afton så är jag inte förvånad att året blivit som det blivit! Jag hoppas också att aldrig någon gör så mot mej igen! Jag trodde dock att det här nyåret skulle bli lugnt och skönt och sitta och mysa med elvis, men gud så fel jag hade. Det kommer att firas i karlskoga med närmaste! Jag hoppas verkligen att nyåret blir bra så att 2007 börjar på ett toppen sätt! Och så att jag kan lämna 2006 bakom mej.

Imorgon blir det först körlektion vid 1 sen fika med kristin johanna camilla bla sen får vi se vad dagen har att bjuda på.  Fredag blir det till att spela spel iaf! Det ska bli kul! Jag som bara älskar att spela spel egentligen!  sen på söndag är det ju nyårs afton och jag har bestämt mej för att ha toppen kul och inte låta min deprimerade sida ta överhanden någon gång på dygnet 31/12 2006 - 1/1 2007!

Jag vill ha 2005 nu! det året var det bästa i mitt liv och hur firade jag nyår 2004 jo jag träffade elvis för första gången och vem förgylde mina dagar  2005 jo elvis =)

Nej dags att göra mej iordning för att ta mej till frida, martin o martin =)

If he should ever come our way
Dry the tears and look somewhere above him
Might be easier to say than to do
But just pretend that you no longer love him


Pretend jo just det det får man försöka sej till att göra! Jag är bra på sånt! Eller nej föresten jag är dålig på att dölja och låtsats saker! SYND!

Everybody's laughing
The world is celebrating
And everyone's so happy
Except for me tonight
Because I miss you
Most at Christmas time
And I can't get you
Get you off my mind
I gaze out the window
This cold winters night
At all of the twinkling lights
Alone in the darkness
Remembering when you were mine





 



It can only get better

Jag är så himla trött på det här nu! Jag orkar inge mer! Dagen igår var väldigt trevlig på sina sätt men väldigt hemsk på vissa sätt! Hur kan folk vara så elaka?!

Stressig dag igår, dock väldigt rogivande eftersom jag slipper tänka på allt när jag har fullt upp. Städade hos Anders sedan stan med frida, hittade dock inget at ha på mej men det löste sig ändå hittade ngt i min ack så lilla garderob. sedan stallet och sedan hem och göra mej iordning, det var efter  det allt började. Träffade underbarast utanför konsum. Högg till i hjärtat på mej. Lika kär som för 1 år sen. Ush så hemskt det var, ville bara stå och kramas som vi gjorde för länge sen.. Jag kommer aldrig glömma dej! Sen var det trevligt hos johanna dock med otrevliga delar. sen statt och efter de prata med sturaro och dick och Tehrese Tack! Sen åkte jag till Örebro med Mrtin sedan hem och sov.

Jag orkar inte vara stark mer! Julafton imorgon och jag vill inte ha den! Jag vill inte! Int een enda julklapp inköpt, inga pengar ochjag tycker så synd om mej själv o är så patetisk så jag inte orkar ta mej ner till stan. vet vad jag ska köpa men som sagt är för patetisk för att göra det. Vill bar aligga här i soffan med Tv/Datorn och kolla på det som räddar mej genom det här, Mina serier, Oc och One tree hill! Fast dom Börjar ta slut dom med. Får väll ta mej an en ny serie, Förslag ngn?

Btw jag är så patetisk jag vet!
Sarah henrysson skaffa dej ett liv värt att leva!

Rewerse

Guess mine is not the first heart broken
My eyes are not the first to cry
I'm not the first to know
There's just no getting over you
You know, I'm just a fool who's willing
To sit around and wait for you
But baby can't you see
There's nothing else for me to do
I'm hopelessly devoted to you

Statt ikväll och jag ll bar aspola tillbaka tiden två år! Då skulle jag snart bli nykär och lycklig!

Hoppas jag får det jag vill till min födelsedag!

Statt here we come ;D

Jul stämning?

Kan jag inte påstå att jag har..
Snö? nej det finns det ju ingen. Har jag någon jag kan mysa med i vintermörkret? Nej det finns det inte heller. Det är nästan det som är det värsta! Jag har inte vart singel på 2 år och tvingas nu att vara det.. Fast kanske lär jag mej något nyttigt av det med. Nästa person som kommer i mina kärleks vägar kanske jag älskar lika mycket som jag en gång för inte så länge sen gjorde. Trodde jag hade en potencial sådan men ack så man kan mista sej på det. Tur att jag har mina underbara vänner som sätter guldkanter på min tillvaro!
Helgen har vart upp och ner. Tårar bakom ögon locken har vart nära att tränga fram några gånger för att sedan skjutas undan av bra/roliga saker. 
Fredags tränade jag för niklas med Julia, Gick jätte bra! Hon är bra duktig. När jag kom hem slocknade jag framför One Tree Hill väldigt snabbt!
Lördags stallet tidigt, :S Sedan hem och sedan stallet igen, Visste inte vad kvällen hade att erbjuda så ringde jojsie som sa att jag skulle med till Öberg, kom dit halv 11 med Motin och kvällen blev lyckad! Inet så mycket folk men väldigt trevligt! Ända till en psykopat :S följde efter oss hem. Tyckte synd om han ända tills han sa att jag kunde hålla käften när jag bara försökte vara snäll. Då kom det berömda Sarah humöret fram, som inte ens jag skulle våga bråka med. Så jag har ett råd till dej bråka inte med mej, det är du som förlorar på det!
En sak till som är så tråkigt är att stämningen bland oss tjejer är inte bra just nu. Inegn är ritkigt glad och alla är trötta på allt. Håller med Camilla om att jag inte skulle kunna nämna någon som trivs med sin tillvaro just nu. Hänt så mycket under det här året som föörändrat så mycket! 2006 är ett år som jag hoppas kommer ligga långt ner på listan över dåliga år. För jag vill inet ha ett så jobbigt år som det här någonsin igen! Hoppas 2007 blir ett år att minnas med glädje! Och det har ju goda förutsättningar för det emd tanke på att jag fyller 18 och det blir sunne med Björn Rosenström! Och Magaluf! Och en sommar med körkort! Längtar redan till 2007 ! Frågan är vad nyårslöftet ska bli för 2007 med tanke på att mitt förra var att få det bra med elvis, och det vet ju alla hur det slutade så funderar jag på och strunta i nyårs löfte. Men jag tror nog att det får bli att aldrig bli kär igen. Det var väldigt bra så länge det varade men när det slutade var det det värsta som ngn människa kan gå igenom!  Så så får det bli mitt nyårs löfte är bestämt! Om jag lyckas hålla det är ju en annan sak ;D
Saknar mysiga grythyttedagar/nätter med en mysig Ivan! När dom dagarna sker kan ni fråga mej om jag är glad och då kommer jag svara att jag trivs!

Nu hoppas jag att Sandra och Kristin är nöjda med det här inlägget. Det är fylligt och bra! ;D¨
Fredag nalkas fest! sedan är det jul afton och idag är det bara 54 dagar kvar tills jag blir 18! 

I don't want a lot for Christmas
There is just one thing I need
I don't care about the presents Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
I just want to keep on waiting Underneath the mistletoe
I won't make a list and send it
To the North Pole for Saint Nick
I won't even stay up late
To hear those magic reindeer click'Cuz I just want you here tonight Holding on to me
so tight.
Make my wish come true
Oh, Baby all I want for Christmas is you,

Ännu en utsökt helg

Ännu en helg har dragit förbi i il fart!

I fredags såg jag, frida och johanna på Idol med familjen bla. Marcus vann! Helt rätt enligt min mening. Sen åkte dom hem och martin martin och martin gjrode mej sällskap till 5 på morgonen. Statoil besök och spök besök och jag vet inte allt. Rädda var vi iaf ;D
I lördags var jag och frida på lucia doppet och sedan till martin där det var lite fest.. Åkte dock hem tidigt eftersom jag skulle med bussen till grythyttan klockan 9.
På söndan gick jag som sagt upp tidigt (enligt mej) och åkte med bussen till grythyttan och Ivan. När han öppnade dörren trodde jag att han som vart på hård vinterfest kvällen innan hade slagits och hade blod i hela ansiktet, men fick då veta att dte var nagelack som dom hade målat över hela sig =) 
Den dagen bestog bara av massa mys och riktigt god mat! Den maten och den mannen är mums! Det var riktigt svårt att lämna han i den varma sängen i morse och åke tillbaka till karlskoga och skolan. Med tanke på att jag bara sovit 4 timmar inatt så vågade jag inet gå hem och lägga mej när bussen kom in i karlskoga kl 7 för då visste jag att dte skulle bli som förra gången. Att jag lägger mej och sover och sen inte orkar upp. Så här får jag lov att sitta till klockan halv 10 :/

68 dagar kvar tills det blir  att köra massa bil o dricka öl ;D som sandra en riktig ragger uttrycker sig ;D

Trodde heller inte att min blogg skulle vara så välbesökt. haha fick en chock när jag kollade hur många som läst den! Men folk snokar mer än avd man tror ;D

Jag saknar dig!

RSS 2.0