Its just a game my friend

Ja det är ju bara ett spel men i söndags fick jag inte vinna en enda liten krona och då slog såklart min tävlingsinstinkt in och jag blev skit sur! Så om jag inte vinner idag så behöver ni inte bli förvånade om det står i tidningen imorgon att någon fick bärsärk på bingon i dfs!
Och en sak till så tycker jag att rövarn är min idag för ja behöver en ny dator faktiskt!


Cancerhelgen!

I helgen har jag endast vart sjuk och sjuk och sjuk, dock måste ju hunden få bli rastad även om matte ligger svårt sjuk i cancer. Så jag och Andreas tog med oss de två vilddjuren ut på en lååååångsam promenad, eller ja jag gick långsamt men hundarna sprang och lekte som aldrig förr! Jäklar vad kul dom hade! Sen när vi kom in var jag död igen och ägnade mig åt det jag gjort typ hela helgen. Kollat på när Andreas spelar CS, bläää tänker ni säkert nu, vad tråkigt! Men tji fick ni för jag tycker faktiskt att det är riktigt kul att se på när han spelar! Och jag blir så jädrarens i havet nervös med så jag hoppar i stolen bakom typ haha. Synd bara att jag inte vågar spela själv, får sån jäkla panik av sådana där spel och går in i det som om det vore liv och död typ.

Men tur jag haft Andreas som tagit hand om mig i som varit död i helgen! Tack!


Bingo!

Vem är bingokungen nr 1 då tror ni!?
Eh Sarah Henrysson såklart!
Jag och gubben på den där lappen vi gillar varandra vi! Skrek som vanligt bingo lika högt som jag brukar så att ingen kan missa att det var jag som vann. Fan vad jag älskar att vinna!

Värdighet

Aaaahhhhmmm!

Ah är man sjuk så är man helt enkelt. Då får man faktiskt tycka lite synd om sig själv, för det är fan ingen annan som gör det! Så till och med det får man göra själv. Då har man ännu en sak till att tycka synd om sig själv för. Ibland är jag så smart så jag nästan svimmar alltså!

Har myskväll med mig själv idag, haha! Nu tänker ni säkert "jo, jo vi vet allt vad du ska göra med den där gurkan...." ah o det vet jag med! AHM! Doppa gurkan i dipp ska ja allt göra, på ranchen till och med haha! Alltså jag är både smart och jävligt rolig, jag måste ju va värsta kapet alltså. Inte konstigt att alla killar springer efter mig som hundar runt en löptik. Herregud vad jag svammlar alltså. Men men myskväll ikväll och jag är faktiskt inte själv utan har min vapendragare Baileys bredvid mig såklart. Vi ska ha riktig tjejkväll och se på Top model sverige och äta ovanvisande godsaker. Älskar btw att det fortfarande går att köpa julmust på affären. Undra vad jag ska göra när de tar slut?! Antagligen gå i ide till påsken då det kommer påskmust!

Och till er som undrar, så ja SJÄLVKLART är One piecen på!

Puss dååå!


Sjuk i huvet

Blä blä blä! Är sjuk! Inte huvet då men i näsan o halsen! Snorar som en annan snorunge ju.
Men nog om det, sitter på en pall och kollar när Linn rider Åke o mamma rider Bert. Tur man har såna som ställer upp o hjälper än när man är sjuk!
Ikväll ska jag bli firad hos pappi o resten av helgen blir det bara vila så jag kan vara frisk sen! Bestämmer mig från o med nu att jag aldrig mer ska vara sjuk! Så dä så. Nu vet ni det!
Herrå era friska nötkärnor!

 


Kärlek

Alla hjärtans dag och titta vad jag fick ;) hahaaaaa det fick inte niiii ;))

Plus att jag vann 400 på bingon! Töpp ju!
Nä men hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag för det hade jag!

<3

 


Kaaatching!


Visst är ja så jävla snygg! ELLER!? haha tycker ju att det är skitfult med One piece men jag dör så skön den är!

Klirr i kassan blev det iaf ikväll på bingon för jag fick faktiskt skrika bingo 3 ggr! Dä ni! Jag är så sjuuukt duktig måste jag säga. Det är liksom ingen tur alls i det spelet utan bara skicklighet dessutom.  Så här har ni tjejjen med skillen och med 900 kr i plånboka. Gött!

Nu ska här pluggas och sedan sovas! Somnade ju liksom inte förrän 7 imorse så behöver ta igen lite av sömnen tror jag.

Förresten är det så roligt att folk tror att jag var så seriös i mitt senaste inlägg haha. Folk som känner mig vet iaf att driva är det bästa jag vet och att min seriösa sida inte är så stor. Jag hade iaf kul när jag skrev det och det är ju huvudsaken enligt mig.

Nu kastar övertrötta sarah in handduken och lägger sig med filosofiboken och myser i brist på annat myssällskap.

Puss o hej ringmouuuren
(Fan vad jag vill prata gottländska! Ska nog ta en kurs i det tror jag ;D)


Mysteriet med Gotlänningar


Ah det där med Gotland då. Liten intressant diskussion jag hade förut idag. Att på gotland är det ju blåsigt och då blir man ju blåst?!
Inte så svårt att förstå men en annan sak jag iaktagit är ju att man aldrig träffar på gotlänningar ngn stans?  Ah jo okej kanske på Gotland då men jag har aldrig varit där så det vet inte jag. Men man träffar aldrig på en enda gotlänning någon annan stans i världen. Och då måste det ju bara vara så att de inte vet hur man tar sig ifrån den där ön?! Och om dom mot förmodan lyckas att komma på detta så är det ingen som förstår vad dom säger i resten av världen så dom får snabbare än kvickt vända hemåt dit dom kom ifrån.
En sista sak är ju det där med Keeeejjjnoooo som di där gottisarna säger. Det här mina vänner är helt sjukt. Dom påstår det här:


Jag har då aldrig vart med om att man vinner ofta?! Och inte heller riktigt stort! Tror gottisarna på det här själva eller? Herregud säger jag bara. Dom kan inte ha det lätt på den där ön alltså..

Det roliga är också att jag googlade på smarta gottlänningar och första bilden som kom upp var havet och den andra bilden var den här:

Jag ger upp..
Men nu förstår ni kanske vad jag menar?! ;)

DUDUDUDUDUDUDUDUDUDUDUDU

BATMAN!
kände jag lite spontant sådär..
Säg att ni fattade?! Ni fattade att det var dududududududu batman! Alltså att man nynnar typ det första. Äh ni fattar säkert! Och ifall ni inte gjorde det så är ni antagligen från gotland! Kan ta upp det i ett annat inlägg om varför gotlänningar inte är så smarta....

Sitter just nu i min wonderbara uppblåsbara.. eh nä i min UNDERBARA One piece, undra varför jag väntade med att köpa mig en sådan. Jag dör ju typ så skön är den! Men nog om den. Sitter ju o väntar på att det ska bli lite bingotime så att säga.. Funderar på om man ska smälla in rövaren idag eller om jag ska unna någon annan den. Den här gången tror jag faktiskt att jag tar den själv. Med tanke på att jag faktiskt fyller år på fredag så är jag värd det idag! Efter bingon stavas det plugg i sarahs huvud. Sen ska jag sova! För sova är något jag inte lyckats med att göra så bra eller mycket de senaste dagarna.

Wish me luck med the bingo!

Puss då!

Brainfreeze tack!

Förvirrad,ledsen,arg,besviken,glad,förbannad,trött,kär,hatar,intekär,älskar,älskarinte,uppgiven,saknar,längtan,ilska,tårar,fjärilar,förväntan,smärta,irriterad,lugn,hysterisk,hungrig,illamående,drömmande,rädd,hoppfull,lycklig,olycklig,tacksam,självisk,omtänksam,

Allt det under samma tusendelssekund! Jag är då iaf ingen kille för jag kan göra fler än en sak samtidigt!

Inte konstigt att jag är trött konstant!

Fuck i helvetet vad jag saknar dig!
Och ännu mer svärord, varför kan aldrig något vara enkelt?!

Vad jag än gör blir allt bara fel och jag får sopa ihop skiten tillslut som vanligt. När ska jag få belöningen utav allt mitt slit?! När ska all drama ta slut och när ska jag få njuta av livets goda med i då mina ögon världens bästa kille vid min sida?!
Blir galen av all hjärtverksamhet! Jag stämplar ut för idag. Godnatt!

 


Säälleeen sa ja!

Nu har ja vart här i några dagar och vädret är svinkallt men det är det ändå värt!
Festen första kvällen började väl vid typ 2 och fortsatte till typ halv 8 på morgonen så ja det är vrickade tider här vill jag lova. Eftersom de flesta slutar jobbet vid 1 så börjar festen efter det haha ;) o kul är det! Dock var både jag och Cassie rätt slitna i torsdags efter onsdagen så det blev lugnt med film i en annan stuga. Skräckfilm såklart! Men idag eller rättaresagt inatt är vi nog på det igen! Sitter just nu och väntar på att Cassie ska sluta jobba vid 2 så vi kan börja då ;)
Ah jag trivs! Kanske inte kommer hem alls vem vet ;)

Pusss dåååå


Hej Sälen!

Stack till Sälen o ska röja gärnet med bästcäz o diverse! Next up är välkomstfest i stugan för moi! Snacka om välkomnande dom fixat! ;D


RSS 2.0