Bilddagboken

Jag har nu skaffat mig en bilddagbok med så nu ska jag försöka föreviga allt i bilder också =) Med tanke på att jag har blivit lat och inte orkar skriva så mycket här ;D
http://bellmiro.bilddagboken.se/


Veckan som varit

Veckan som varit har varit händelserik och rolig men hård! Har fortfarande inte sovit ut sen Strömstad och har typ sovit max 5 timmar/natt den här veckan.
I måndags var jag hos jojsie och trivdes med Frida, Jojsie och Stina. Sedan åkte jag vidare och hämtade upp Sofia och det slutade med Mcd och sedan tv hemma hos Abou.
Tisdags Så Blev det film med Frida, Gabi & Kim vi såg på Are you scared?  En blandning mellan Big Brother och Saw. Den var sådär eller nej nu ljög jag den var inte alls bra! Och inte ens lite rädd blev man. Jag och frida ska aldrig mer välja film!
Onsdags Blev det utgång med förfest hos Åberg med Heden & Robin senare kom Sara kvick med full bil full med chicks ;) sen kom också Malin och Maria förbi och även bullen Det var trevligt! Dock var statt inte så kul men jag och Heden gick in på bakfickan och där inne blev vi lite fundersamma när det var framdukat snittar och välkomst drink. Då visade det sig att det var VIP för sponsorerna på Karlskogafesten. Så väl där inne fick vi inte komma ut så vi trivdes där inne till runt 1 är vi fick komma ut igen till resten av statt. Sen bar det av hemmot så fort jag kunde men ändå han klockan bli lite över 4 innan jag somnade och jag som skulle upp 7 igen :/
Torsdags Alltså igår så hade jag sällskap av Frida i stallet och sedan hem. För att få samtal utav sofia att hon ville bli hämtad från hennes älskade jobb Transcom ;D Så det gjorde jag och sedan åkte vi hem till Linda med Sofia & Sofia och såg på filmen Rosa den var iaf veckans bästa film men kan inte påstå att den var en höjdare men gullig var den ju. Freddy Åsblom tänk er han om ett par år alltså mm han kommer bli en riktig heartbreaker! Freddy spelar förövrigt Rosas pojkvän Ville i filmen.
Helgen Som kommer bjuder iaf på FCZ matchen imorgon med Frida =9 Blir förövrigt min första vita helg på mycket länge! Fast vet inte om det gills eftersom att jag ska festa på onsdag och var ute i onsdags? Men känns som om Martin på statt på lördag kan kvitta.

Spice girls
Förresten så har ju Spice Girls bestämt sig för en Reunion. Vet inte riktigt om jag tycker det är en sådan bra idé. Ja menar dom var mina barndomsidoler och jag vet inte hur många gånger man mimade och dansade till dom på lågstadiet. Och jag vet inte hur många sånna där bilder som man satt i album och böt med varandra man hade. Det var sådan hysteri med dom. Så för det första så kommer det bli väldigt svårt för dom att bli lika stora som dom en gång var. Och för det andra så inriktade ju dom in sig på oss som då gick på lågstadiet, och vi har ju faktiskt växt ca 9 år och jag vet inte om jag tycker deras "gammla" låtar är några vidare värst hiter medan jag älskade dom när jag var ca 9 år. Och dom som är 9 år idag kommer ju inte ihåg Spice Girls, Ja menar var dom ens födda då?
Hörde deras nya namn idag med på radion. Sporty Spice - Not so sporty Spice Scary Spice - Scarier Spice Posh Spice - Boobe Spice  komme rinte ihåg vad dom andras smeknamn skulle vara men okej om dom nu fortfarande inriktar sig på 9 åring är det då så bra o ha dom här smeknamnen? Men visst var dom bra det kan jag inte sticka under stol med eftersom dom var en utav mina största idoler men jag vill poängtera VAR.  Jaja bara tiden kan utvisa om det blir flipp eller flopp.


Her heartbeat's back stronger than ever
She's made up her mind
(She's gonna make it)
She loves you still
(Let so be it)
Won't forget you

Köpa hund?

Köpa hund?
Jag är så himmla sugen på att skaffa en hund men har ingen aning om vilken ras det ska vara. Är det någon som har något bra förslag på någon bra hundras?

120 på 70 väg jo jag tackar!

Turen är verkligen på min sida!
142159-19image20

Nu har jag precis vart ute på massa ärenden åt Aerodyn och när jag skulle köra tillbaka råkade hastighetsmätaren skjuta i höjden och den var uppe i 120 när jag såg på den och vips stog polisen där med sin laser och vinkade in mig i korsningen som jag för övrigt redan skulle in på. Nervös och skakandes som ett asplöv körde jag in där för att upptäcka att ingen polis var i sikte och att han som hade vinkat in mej pratade med en annan bil. Så då fick jag helt plötsligt en snilleblixt och körde där ifrån! Tur jag hade peppar peppar och allt vad det heter för körkortet hade rykt på ett ögonblick! 120 på 70 väg tror jag inte är så uppskattat! Men nervös kommer jag vara enlång tid framöver och det dröjer nog ett tag innan jag kör för fort igen!


Turen kanske är på min sida i alla fall?

skaterboys

haha jag gjorde precis ett test om vilka killar man föll för. Jag föll för skaterboys ;D

Skater Boys
Well you like to chill and have fun. Hangout and listen to music with them watch them skate never ask to much becuase they know what you want and how you want it. they dont listen very well be carefull but they will never brake your heart. They dedicate songs to you. They think whats best for the both of you and they will listen to what you have to say. All the preppy girls will probally want a piece of them. They have shaggy cute hair, cute smiles, and funny laughs. They will let everyone know they have a girlfriend they will show you off to everyone and say "this is my girlfriend shes so beautiful". they will call you all the time they will always call you no matter what. These guys will fall in love with you.

Testa vilka killar du faller för
http://www.testriffic.com/test/Aimzilla/9606/What-kind-of-guys-are-you-into-

Aerodyn

Aerodyn

Nu sitter jag på jobbet och gör sånna här stora vindkraftverk. Eller nej förresten nu ljög jag. Dom gör sånna på Aerodyn som jag är på men jag sitter bara på kontoret och gör massa ekonomi saker ;D visst är jag duktig! Ekonmin som man får göra i skolan är så tråkigt och man förstår typ inget av vad Anna och henrietta säger men här när dom förklarar så förstår man direkt och det är hur kul som helst! Eller nej nu ljög jag igen, men kul är det iaf! Jag har hittat ett bra sommarjobb! tack pappa ;D
Till helgen bär det av upp till Falun med Madde, Andrea och Therre. Det blir Sm i hoppning och sedan fest på kvällen.
På midsommar blir det förhoppningsvis att åka till Strömstad. Hoppas! Jag gillar den här sommaren redan!

Ge mig helg!


Tillbaka!

Jag vill tillbaka nu! Vill inte varakvar här! Men iof vill jag tillbaka med alla som var där nere när vi var där för det kommer ju inte bli samma sak om man skulle åka ner nu.
Men vet iaf att jag kommer åka tillbaka i sommar om jag får med mej någon.

Saknar emil i lönneberga ;D Måste ses snart!

Det enda som går runt i huvudet är Ayia Napa och alla underbara människor där. Saknar er!

Hä på dä ;D

Då var man hemma från den bästa veckan i ens liv! Vill redan tilbaka och saknar redan alla underbara människor som man träffade!
Jag vill tillbaka nu! Jag vill inte vara i tråkiga karlskoga med samma människor dag ut och dag in.

Jag tror jag har gått och blivit lite små kär i Emil I Lönneberga! ;D


Här kommer några höjdpunkter som ni får nöjja er med så länge:

Håååååkon STackars Håkon var en kille från Norge som fick skulden för allt som gick fel. Håkon var ett av de mest använda orden den resan.
Patte Patte måste vara det tjatigaste ordet under hela resan av en viss Linda!
Emil i Lönneberga Jag fastnade totalt! Nya favoriten
Men det är ju synd att.. Hur kändes det.. Ord som användes i varje mening
Sofia & Camilla 2 Tierps tjejjer som gjorde semestern till vad den var!

Det är det mest minnesvärda och dom som gjorde så att resan blev guld!
Mer info kommer jag lovar!

Saknar!

RSS 2.0