Anställd!


Gööttt!
Fick reda på att jobbet som jag ville ha är mitt och jag åker på utbildning 11- 13 Juni i Borås :) Synd bara att Jojsie o dom är på Hultan då så man inte kan hälsa på där samtidigt. Men riktigt glad är jag iaf för att jag fick jobbet :)

En sak som är mindre bra är att jag har gått och blivit sjuk såhär sista veckan innan napa och studenten :/ Hoppas bara jag är frisk till Napa.

Nej nu ska jag sätta mig och hålla Magnus sällskap när han spelar GTA ;P

Natti Sarah

Student!

Åh snart är det! Inte alls långt kvar nu och häromdagen fick jag min studentmössa och okej jag ser helt konstig ut i den men vad göer det? Jag kommer vara glad och onykter och hur snygg är man inte då?! Även om man egentligen ser sletnare ut än kapten sjöbuse himself :P
Nu sitter jag förresten och budar på en studentklänning som jag hoppas att jag kommer hala in. Den blir lite dyr men jag har ingen än och den är ritkigt fikn tycker jag! Min balklänning hart vi äntligen fått ordning på med :) Hoppas den blir bra! :)

Mycket bra just nu! En tillbra sak är att Åke flyttade hem till oss i Torsdags och han verkar trivas utmärkt :) Han och Rebus blev riktigt bra vänner direkt. Kan man vara lyckligare nu tror ni? Ja det kan man faktiskt för jag är lite nervös för måndag med för jag var ju på arb intervjuv i Onsdags på ett jobb som jag verkligen vill ha och det får jag reda på om jag får eller inte på Måndag.  Hoppas! :D

Snart ska jag även sätta mig i bilen och åka till Magnus och tillbringa kvällen med honom :)
Kan inet bli bättre!

Sarah

Skönt!

Skönt att det gick bra på besiktningen med Åke :) Så nu är det enda som är kvar är att betala och köra hem honom :)
Idag har vi då vart i K-stad och sen har jag bara ridit Rebus och tagit mig en liten sovlur på sisådär 2 timmar eftersom att jag och Magnus bara sovit 2,5 timmar inatt. Mindre kul. Sen var mamma, jag och casper på Paris och åt och nu sitter jag här hos magnus och väntar på att han ska komma hem från träningen. Blir nog tidig säng ikväll men en sak som ska hinnas med är Sanningens Ögonblick från igår, finns inget roligare och skämmigare program!

Imorgon ska jag sätta mig och ringa runt till alla Vero Moda butiker och se om någon av dom har min klänning kvar, Hoppas! Sen ska jag sola så att jag kanske kan få lite färg till vi åker till napa om endast två veckor idag!  Kommer bli så jävla kul! Ser så mycket fram emot det nu.

På Torsdag blir jag förmodligen med häst med :)

Sarah

En julbok på bilen och en kåtbock på rummet..

Idag är det söndag och jag är sjuuuk nervös inför imorgon! Snä'lla gud låt det gå bra!

Gårdagen var så mysig! Jag och magnus åkte in till Karlstad och Bergvik och shoppade lite, dock var det jag som ville dit och kom hem näst intill tomhänt medan magnus handlade upp hela bergvik. Men det var kul det med :) Sen åkte vi in till stan och åt kina mat och sedan satt vi oss efter någon kanal på gräset i solen och bara hade det mysigt och såg på folk :) Sen ålkte vi hem och såg på tv hela natten :) Riktigt myyys! Och Jag är så kär och Älskar dig :)

Imorgon ska vi ju då som sagt Vetrinärbesikta Åke och hoppas dte går bra! Hoppas alla håller tummarna imorgon halv 9!

Sen så har jag sökt ett job idag som jag verkligen verkligen vill ha! Hoppas på det med!

Idag känns helt enkelt allt rätt så bra. Hoppas det fortsätter så! Mycket att hoppas på nu men så kan dte vara ibland :)

Sarah

Åkes dag..

Hipp Hipp Hurra för Åke som blir 12 år idag!

Idag har jag och mamma vart hos sömmerskan och tagit mått så hon ska fixa studentklänningen och bal klänningen :) Inte lika mycket ångest längre när det är fixat. Men på lördag åker jag och magnus till K-stad för att strosa lite på stan och kika på studentklänning.

Imorgon ska jag rida o sådär o sen ska jag nog se på magnus match i granbergsdal, om jag får med mig någon vill säga. Inge kul att sitta där själv :/

Sarah

En av de bättre dagarna..

idag är en sån dag då faktiskt allt är lite bättre. Jag fick vakna upp bredvid magnus som jag iof har gjort nu nästan varje nattt i drygt 1,5 månads tid men det finns faktiskt inget bättre än att göra det och sedan få en puss och få hör att man är så omtyckt innan han beger sig av till jobbet. Sen så är det fint väder! Och jag ska rida Åke och Rebus senare i em och sen ikväll ska vi spela fotboll några tjejer och killar ifrån klassen. Och den här dagen kan nog inte bli så mkt bättre.

Är ju dålig på att uppdatera här men det beror på att vissa dagar har jag bara inte orken till att skriva ner allt här. Vissa dagar är jag helt enkelt bara för långt nere i träsket.
Men hänt sen siste är iaf att vi har bestämt oss för att köpa Åke som han så vackert kallas han heter egentligen Coral Empire och är en 12 årig valack efter Cortez Imperator. Så på måndag  nästa vecka ska han vetrinär besiktas. Men med min otur vågar jag inte hoppas på ngt än.

Allt för nu..

Sarah

RSS 2.0