...

Förlåt du betyder allt för mig. Förlåt förlåt förlåt vet att du inte villl höra det ordet mer men jag är så ledsen. Du är mitt allt och kommer alltid betyda mest för mig.

Jag älskar dig då, nu och föralltid.

Fan nu gråter jag igen. Vill bara få klia på din fina rygg igen och få pussas på det sättet som bara du kan. Få göra saker med den man verkligen älskar och som vet precis hur man vill ha det få somna med någon som är så perfekt.

Förlåt för att jag förstört allt.

Kysser dig i drömmen och vaknar med dig när jag blundar.



Jag orkar inte igen. Du, Jag, vi Vi hör ihop.

Varför ska jag alltid förstöra allt? Det kan inte vara rätt?! Vad har jag gjort för att förtjäna mig själv?

Det var ju påväg att bli ngt bra.

mitt hjärta tillhör bara dig

Gurkan

Har även en ny idol! GURKAN Fan vilken skön människa alltså! Helt rätt att han (vann) förlorade eller vad man nu ska säga han blev iaf Sveriges värsta bilförare! Nog för att patrik var rolig med sina klubbor osv men gurkan tog alla pris! Idiot och skämtar du med mig eller?! Är några välkända ord från hans sida som nog inte juryn kommer glömma i första hand haha och att Patrik sa till ramona att hon skulel vara tyst i bilen för att det var han som satt o körde är ju helt rätt! Världens bästa program med världens skönastew vinnare Gurkan

Men han had einte varit den han vart utan sin codriver Alex som för det första inte ens har körkort! Haha Bäst är dom!

Mys Fredag #2

Ikväll blir det mys för hela slanten igen! :)
Bli tacomöjs vid parkskolan i dfs ;D Jag klagar inte alls!

Inatt sov jag även där i trakterna och det blev lite fifa 09 igår och sedan lyxfällan. Förstår inte hur man kan göra så att man får så himla mkt skulder?! Jag är för snål för sådant ;)

Nej dags att fortsätta jobba :/ men kan dock vara glad över att jag slipper jobba utomhus i det här vädret! Fy! Vart är våren?!


Jäkla bil som blev lagad men som nu är sönder igen :'(


Sarah

Våfflor

Igår var det våffeldagen och jag och mys gjorde våfflor och kollade på AA :) och sedan på en film som hette Bolt tror jag ;P handlade iaf om en liten hund (tecknad) ;P

Idag så ska jag bara till stallet o så sitta här på jobbet då. Och sen ikväll äre ju världesn bästa program! Sveriges värsta bilförare! :) Och sen äre ju lyxfällan med :)

Får se om det blir dfs eller kga inatt med.

Måste ju säga att det är så skönt nu när min bil är lagad :) Tack andreas!

Svar på kommentar:
Visst är hon duktig! :) Det är en Eurasier och jag jobbar på transcom med tele2 Tv :)


Sarah

Baileys - världens snyggaste

Har ju glömt att berätta att B och jag var på utställning i söndags och för det första höll jag på o kände mig så vilsen så jag såg nog ut som ett stort frågetecken! Folk kom med stora burar och tält o grejjer och jag kom med en Ica kasse och en filt :P Och sen när det kom en knallrosa bur med siden överdrag på höll jag på o kolavippa där i ridhuset.
Men tji fick dom för B kom 5:a av alla valparna :) Alltså Bis reserv
Då va matte rätt så stolt ja ;D Jag som hade blivit supernöjd bara hon fått hp liksom. :)


Sarah

i think i like you baby

Förra veckan får topp betyg det är en sak som är säkrare än att man säger amen i kyrkan!

Åkte till Dfs otroligt sent (enligt mig) igår och en snygg karl höll mig vaken ända in på småtimmarna. Men fyfasiken vad mysigt det var! Ärligt jag börjar bli trött på mig själv att allt är så jävla mysigt jämt så förstår om ni som läser blir trötta. Men snälla unna mig detta ;) Jag är värd det! :p
Men nu sitter jag iaf på jobbet och är tröttare än tröttast. Ska snart gå o äta lite frulle så att jag kanske kan kompa hem sedan vid lunch. Ska till apoteket o köpa ngt pigg grejs o ngt grejs till mamma och sedan hem o sooooova.

Dessutom får jag faktiskt be om ursäkt för att jag uppdaterar dåligt men jag har en förklaring och den är att jag faktiskt inte har ngt internet hemma! :( Sorgligt men sant. Men på fredag så är det förhoppningsvis igång igen. Tills dess får vi hoppas att jag kan skriva från jobbet eller ngt sånt :)

Det är så bra med mitt jobb man får så mkt gjort! :) Har precis beställt ett par jeans, en klänning och ett par tights från gina och nu ska jag sätta mig och kolla tävlingar.


Tror jag fick höra dom mest värmande orden någonsinn igår.
Att jag var helt genom snäll och att
jag inte hade ngt elakt i mig.

Urgulligt sagt! :)

Sarah

Mys Fredag!

Jag har blivt en riktig mysmänniska den här snaste veckan. Och undra om det kan bero på att en speciell person är så underbar så att man typ dör?!

Sitter iaf hos han nu och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Så ska vi se Let´s dance osv :) Blir även till att sova här inatt ÄNTLIGEN!
Fasen vad länge sedan det var!

Då blir mööjs hela natta lång ;D

Gårdagen var lite rolig med när jag och Gilla skulle hämta min bil. Det gickbra eller ne just det det var ju det det INTE gjorde! ;P Men med ite hjälp från 2 bilhändiga karlar gick det superbra! Och hoppas min bil blr lagad på mån :)


Fan vad nyfikna alla är jämt! :P


Sarah i en annan stad än kga ;)


Men ärligt eller?


Kan en va lyckligae månntro?

Tjejjer tjejjer glöm era drömmar dom kommer aldrig gå i uppfyllelse iaf ;)

Jag tog drömmen mitt framför ögona på er ;)

Sarah

Som hemma

Jag har äntligen hittat hem :)

Du är allt jag ber om. Snälla snälla det känns så bra.

Jag har fått ro. ÄNTLIGEN.
2 dagar fyllda med spänning och mys du jag och Baileys. Det är vi :)

Sarah

Saturday night

Lördag natt occh jag blir aldrig färdig! Ovanligt?! Nej skulle inte tro det va!
Ikväll blir det stattshotellet och en massa trevligheter. Hoppas jag på iaf.

Men imorgon kl 9 är det jobb och jag är sååå pepp eller kanske inte nej?! Skönhetssömn hette det knappast!

Men ärligt varfäör sitter jag här när det tar tillräckligt långt tid för mig att göra mig iorning ändå?! :P

Hoppas jobbet kommer ut ikväll då blire röj! Chefen fyller ju gamal farbror 40 år congratz! :P


Natti Natti för alla larviga tofflor där ute ;)

För mig har det roliga inte ens startat än ;D


Särah

Dubbelsäng Dubbelt så roligt?

Här ligger jag nu med datorn i knät i mammas stora dubbelsäng! Äre så det ska va? NEJ! Vart är karln som borde ligga bredvid mig? Alternativt på mig ;) Men inte ens det äre ngn som gör. Ush o fy vad omysigt. Men va äre nu dom säger jo den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge. Fan vad jag hatar ordspråk  Tur att jag har ngt stort och lurvigt som vill mysa med mig iaf. En stor o söt Baileys ligger just nu vid min sida o väntar liksom jag på att vi ska sätta på Scrubs och sova.

Distansavtal? nej men ush vad jobbigt! Bare mys mä mä så blir en nöjd sen ;D Fast attans va sögen man kan va ;D


Nu säger jag Natti Natti och tack för idag.
Jobba Jobba Jobba imorgon kl kvart i 8 iiiinte uppskattat! BEHÖVER MIN SKÖNHETSSÖMN!

Sarah med en gnutta distraktion

Sveriges värsta bilförare

Oh vilken mysig dag det var igår :) Jag trivdes och mådde bra!
Sarah Henrysson
Såg dock på en otroligt konstig film som jag inte förstog ett smack av. Rekomenderar inte den men den heter End game lr ngt sånt. Men däremot så kom stefan hem med massa roliga filmer så som Twilight och Australia dom kan bli att kolla på ngn dag :)

Nu sitter jag o ser på världesn bästa program! Sveriges värsta bilförare fyfan dom är så jävla roliga! Fats undrar varför inte Ellen är med i tävlingen istället för Cissi. Elllen skulle vinna helt klart! :)

om du lämnade mig nu

fan det var länge sedan jag grät. Det har gått bra, riktigt bra men nu efter flera veckor kommer saknade så sakta smygande. 
Vet att det inte fungerade mellan oss men så mycket som vi älskade varandra det är helt sjukt.  Jag saknar dig som vän och jag saknar hur kul vi kunde ha ihop, jag saknar dina armar om mig som sa att allt skulle bli bra. Jag saknar hur du ville visa alla hur mycket du älskade mig.

Jag saknar dig, men jag saknar inte oss.
Det är en väsentlig skillnad som inte går att lösa.

Jävligt blött blir det på tangent bordet nu med. Fan har inte gråtit något sen dagen du flyttade. Förstog att det var bäst för oss. Men nu flera veckor efter minns jag bara allt bra och hur mycket vi älskade varandra.


Här var alltså det första av antagligen många patetiska inlägg.
Jag vet att tiden läker alla sår och idag gråter jag ju inte över gamla pojkvänner så jag vet att en dag så lpmmer också det här gå över men fan vad jag älskar dig fortfarande.

Sarah

RSS 2.0