hejdå!

hejdå

Hejdå

GNU kanske det är sista gången jag bloggar innan jag åker. Så ni får ha det så bra här hemma och jag kommer sakna er!. Har sånn rsfeber så jag dör så jag har inte ens börjat packa än och ska på rättegång nu sedan till skolan en sväng sen packa och sedan åka kl 3. Bra sarah ;)

Gårdagen ble efter mycket om och men väldit mysig! Har kansk sovit 4 timmar inatt men det var det värt :) Det var ju det jag vile eftersom då kanske jag kan sova på flyget.

Gör ingen som jag inte skulle ha gjort här heemma nu ;)

Puss & Hej Sarah ;D

Bilddagboken

Bilddagboken är uppdaterad med bilder från helgen =)


Sarah

Arg!

Åh blir så himmla arg och besviken! Om man sagt att man ska ses kl 5 betyder väll inte det att man ska ses kl 9 eller? Bara för att du ska o träna på gym som är sååååå vitktigt? Alltså voree väll inte lika besviken om det vore så att jag inte skulle åka om mindre en ett dygn! Dessutom att du ska upp och jobba klockan 6 imorgon bitti! Hur mycket kommer vi ses tycker du? Det värsta är att du inte ens läser det här så jag kan skriva precis vad jag vill här utan att du får reda på det!

Jag är så sr och hatar det andra könet just nu så att om jag kunde och hade lov till så skulle jag förinta varenda man på denna jord så fort som möjligt. Allt beror dock inte på ovanstående men det är en del i det! Kan inte män tänka längre än vad kuken sträcker sig? Fattar ni inte att vi också har känslor? Kan bli ledsna? Har ett eget liv som vi inet kan planera varenda sekund efter erat!? De killarna som läser det här hoppas jag tänker på att vi  tjejer borde bli behandlade som prinsessor! Vi behandlar inte er illa (oftast) Vi skiter inte i er. Vi bryr oss! Skärpning Tack!

En Besviken, arg och ledsen Sarah

Hejdå Rebus

Reus
Jaha nu är halva listan avklarad, dock blev det ingen tårtbakning det få vänta tills vi har kommit hem igen.
Harprecis vart uppe och sagt hejdå till Rebban och Bella ;D Nu äre dags för lite mat sen städa rummet och sen duscha för då kommer Magnus! Blev ju heller inget smink och hudkräm på HM såklart utan det slutade med att jag la pengarna på ett linne ist! (Skräll) Dock inget vitt linne så  jag är lite stolt :) Linnen kan ju faktiskt behövas i 30 - 40 graders värme ;D
Häven bestämt att jag kommer ta med block och penna och blogga där nerifrån alltså kommer jag skriva i nutid  fast det redan har hänt när jag kommer hem ;) Förstog ni? Om inte så förstår ni när jag bloggar efter den 4/11 ;D

Sarah

Dan före dan

Jag är så hungrig så att jag håller på att dö, så trött så jag snart stupar och ångestattackerna avlöser varandra. JAg vill inte åka men jag vill ändå! helt förvirrad! Vill ha allt ordnat innan jag åker men det är helt hopplöst. Hinne rinte fixa allt innan imorgon, bara idag har jag 1000 saker att fixa som ska med på resan.


Ungdomsmottagningen (Hämta ut nya p-piller)
Apoteket (hämta ut dom)
HM (köpa smink och hudkräm)
Baka tårta med Linda för att vi rammlade av
Städa rummet
Ta in hästarna
Rida
Träffa Magnus
Packa
Hälsa på frida


Nej men jag har ingen fullspäckad dag jag inte? Det värsta är att vi har en redovisning på Internationella ekonomin sista timmen. Men det bästa är att vi kanske inte behöver göra det för halva våran grupp är borta. Så då struntar jag i den eftersom att jag har många viktigare saker att göra ;)

13 timmar på ett flyg är inte så lockande dock ska sol bad och bara slappa bli otroligt skönt! Behövs såhär i höstrusket.

Sarah


Natti Natti

Nu har jag kokat nudlar med biffsmak, Riktigt goda förresten! Så nu ska jag ta med mig nudlarna upp för att se på ett avsnitt av Oc innan jag somnar lätt av ögonlockens tyngd ;D
Spikat, Mysa med Magnus imogon ;D Dock ska han upp och jobba klockan 6 på onsdag så jag får ha uppesittar kväll själv :( För det ska jag ha! För en flygresa på 13 timmar är inget jag tänker vara pigg och klavaken på! Jag ska sova hela vägen! Lovar att tyvrr att  jag ommer somna fortare än fortast imorgon :/

Natti Natti

2 dagar kvar

Nu är det bara imorgon och halva onsdagen kvar tills vi åker. Kännsbättre nu ångesten har lagt sej lite men den finnsallt kvar där i bakhuvudet och gnager sig fast!
Igår blev det inte Finding Neverland utan det blev en fim som heter Get over It med Kirsten Dunst. Den var faktsitk bra. Sen behövde jag bara vända mej om til ysigast så kunde jag somna på ett kick. När vi vaknade av klockan i morse halv 8 bestämdes det snabbt att det lev en hemma dag idag. Jag mår ju som sagt inte riktit bra än och tror ingen vill ha en snorandes sarah i klassrummet. (Bortförklaringar, uhj vad jag älskar dom) ;D Nu sitter jag och väntar  på att digitalkamran ska bli fädig laddad så att jag kan lägga över bilder i bilddagboken från i Lördags. Iaf halva eftersom att  batteriet tog slut rätt fort. Sen efter det blir det snabbt läggdags för jag är så trött så trött. Imorgon blir det förhoppningsvis en mysig kvällmed Magnus innan jag åker. Är det inte hur betryggande som helst att få höra: Nu kommer jag ju sakna dej mycket när du är borta?! :)

Sarah

Kvällning

Får snart ont i öronen av allt snark ;) Magnus snarkar så jag dör! Njae inte så farligt kanske men ändå. Han är för söt för att väckas med. Så jag sitter här i mörkret och väntar på att jag ska bli trött men det går ju för ovanlighetens skull inge bra! Är för uppjagad tror jag. Har fått sett saker som jag inte borde ha sett. Jag orkar inte det igen! Det räckte med en?! Får se hur det blir nu när jag åker bort i 10 dagar. Antingen så kommer allt förstöras eller så kommer det bli bra.. Den som lever får se...

Förresten så tror jag starkt på att jag är hypokondriker! Om jag inte har ont någonstans så är jag sjuk o är jag inte sjuk så har jag ont ngn stans :/ För tillfället har jag fått en vagel i ögat som gör baj ont! Och dessutom rinner det ur min näsa så man skulle kunna fylla ett helt badkar! Någon som vill bada? ;D

Just nu delar Markoolio o jag samma åsikter: JAG ORKAR INTE MEEEEER!
Han orkar inte mer i armen och jag orkar inte med mer hjärta o smärta bekymmer! Vart har Prins Charming tagit vägen? Gått och gömt sej månntro? Kom fram isf!

Dags att slå på en film av ngt slag. Blir nog typ Finding Neverland.. Sett den förr men det är ju då man kan somna.

Natti Natti


Söndag

Blogg torkan är borta och jag mår mycket bättre :) Är dock fortfarande sjuk och att hjärtat inte mår ritkigt bra än är bara ett faktum att acceptera.
Kan bero på att jag har en ny serie att sätta tänderna i? Kanske jag vet inte. Jag har iaf fastnat totalt för Prison Break! är redan på avsnitt 15, det går inte att slita sig när man väl har börjat kolla. Och om jag hade haft några naglar så hade dom inte vart kvar vid det här laget. Så nervöst! Så nu ska jag sätta mig och se på fortsättningen.

Fick ett sms inatt som värmde! Det betydde mycket. Efter det kunde jag sova gott igen.

Sarah

Idol


Vad håller svenska folket på med egentligen? Hur kunde Mattias hänga löst när han gjorde kanske sitt livs bästa framträdande? Dock var det riktigt skönt att Gathania åkte ut! Tycker inte om henne för fem öre. Nu väntar jag bara på att Sam och Andreas ska åka ut. För dom har jag inte mycket till övers för. Tycker att Sam ser mest krampaktig ut och andreas tycker jag är tråkig att se på , visst han har bra sångröst men vill vi ha en ny Daniel Lindström? Det räckte gott och väl med en!
Nog med ris.
Måste slå ett stort slag för Daniel och Amanda dom har top klass varenda fredag och dom har aldrig gjort något dåligt framträdande. I början tyckte jag dock att daniel bar avar jobbig och störande men nu har min uppfattning förändrats totalt. Han är Kungen av Idol 2007 och Amanda är Drottningen så är det bara. Även om dom kanske inte äör mina favoriter så är det bara att inse att dom är bäst. Saknar dock Patrizia som bara den! Du guldkantade idol. Om Daniel och Amanda delade första platsen på prispallen så stog Patrizia och dinglade på kanten av den.

Sarah

Lite bättre

Mår lite bättre nu faktiskt och et började ju med att Magnus kom hit igår med hela första säsongen av Prison Break enda (nästan) serien som jaginte har sett. Han vet verkligen hur man muntrar upp mig :)
Sen så ringde det en gubbe till oss nyss som sa att han sett misstress så vi åkte dit och kollade och letade, hittade dock ingen men nu vet vi iaf

nu blev jag asur

n ere statt som g'ller..

Sarah UN SNigek

Ursäkta

Ursäkta bloggtorkan,, men livet är inte på topp.
Bla sjukdom, deprimerad, katt borta, häst avramling, ångest mm.

Lovar att blogga så snart jag är någorlunda på fötter igen..

Snart kommer Magnus hit och hoppas han kan göra mej på lite bättre humör.

Sarah

Efterlyses?


Världens sötaste katt efterlyses! Hon har varit borta sen igår kväll och har aldrig varit borta mer enkanske någon timme tidigare. Jag dörsnart av dåligt samvete för om det isar sig at hon aldrig mer kommer hem så är det mitt fel! Det var jag som släppte ut henne igår kväll :( Lilla Mistress kom hem! Det värsta är att et är verkligen bara en katt, men hon har ån personliget för att vara katt hon ska alltid vara med överallt och hon är världens goaste! Inte alls
som Mamzelle katten vi redan har haft ett tag. Snälla kom tillbaka :/

Hoping for the best but expecting the worst helt enkelt.

Andra Avenyn

Hela gänget
Är mitt nyaste förvärv i seriehysterin. Den går på 1an kl 20.00 söndagar, måndagar och Tisdagar Fast avsnitten visas även på Svt.se så där kan man också följa det.
Det handlar om en grupp människor både vuxna och ungdomar som på ett eller annat sätt har en koppling till varandra. Det utspelar sig i och omkring en gymnasie skola. Och dom tar upp alla vardagliga problem som du kan lyckas hamna i. Jag tyckr att serien har en riktigt bra handling och skådespelarna är det väll kanske ingen höjdar klass på men dom duger.
Värt att ge en chans i alla fall!

Halsont

Nu orkade jag int emed skolan me idag. Har så ont i halsen så att det känns precis som på reklamen, ni vet den där när han sitter och äter taggtrd istället för spagetti. Jäkla hals! Så nu tänkte jag ta mej lite fisk soppa faktiskt. Den är mums! Sedan tänkte jag slå  mig ner vid tvn och se på One tree hill och Andra Avenyn. Sen väntas klippningen med blandad nervositet och glädje. Fräscht hår tack!

Sarah

Dagen Tisdag

Idag så började det med att jag vaknade upp vid 7 av klockan och var jätte trött! Sen bar det av till skolan och nu sitter jag här och har FEK sen efter skolan ska jag klippa mej och sen stallet sen förhoppningsvis får jag sällskapa med Magnus ikväll.  Och sen är det ju desperate ikväll det får man ju inte glömma ;D

Vill bara att allt ska vara bra :/

Sarah 

Bloggtorka?

Bloggtorkan försvann lika snabbt som 3 sekundersmannen kommer ;D

Btw vart är Leveransrapporten på mitt troligt viktiga sms?!

Imorgon ska ja klippa mej! Hoppas det blir bra så  mina ångestattacker kanske försvinner?!

Nyårsafton någon?

Ordupphängarn

Jag är ju en såndär person som hänger upp sig på vissa ord/vissa meningar och sen inte släpper dom. Kan säga dom i nästan varenda mening i flera veckor. I Ayia Napa kom meningen Hur gick det tyckte vi?  Den har inte riktigt släppt en men den används i betydligt mindre mängder nu! Dock har det kommit iin två nya fraser i mitt ack så lilla ordföråd:
"Frågade just"
Så säg?!

Får se hur länge dom håller i si och hur etablerade dom blir ;D

Patetiskt!

2007-10-15 22:26:33 jonas Sarah ville du se mig runka i camen:P
2007-10-15 22:27:16 Sarah jonas jo jätte gärna :D
2007-10-15 22:27:32 jonas Sarah okok vänta 5 min då:P
2007-10-15 22:27:56 Sarah jonas ah
2007-10-15 22:28:00 Sarah jonas ska du få den att stå upp först?
2007-10-15 22:28:12 jonas Sarah e du kåt eller:P

Alltså jag tyckr sånt här är så patetiskt så det finns inte! Tur för han att jag var så nere i mina ångestattacker att jag inte orkade ens ta mej tid till att förklara för stackarn hur patetiskt det är att göra såhär! Speciellt när man är 17 år! Stackars lilla du väx upp!


Sur?

Näe inte alls va!

Jag vill inte träffa någon som bara vill ses 1 gång i veckan! ( kanske var att överdriva med tanke på att det är betydligt fler gånger men känns som det.) Jag blir osäker då! Riktigt osäker! Och jag vill inte vara det. Vil kunna lita på mig själv och känna att någon kan tycka om mig iaf. Men än så länge är jag inte ritigt där. Jag kanske är krävande men om det inte går att ändra på? Vill bara att någon ska känna som jag....

Dessutom funkar inte ljudet på min Tv/Dator så jag kan inte se mina älsklings tröstande serier!
Vad ska det bli av mig?

ÅNGEST ÅNGESTARE ÅNGESTAST!

Lite  bloggtorka nu men om jag överlever mina ångest attackr så lovar jag att det ska bli ändring!

Jag som aldrig gör någon lista

Hur svarar du i hemtelefonen?
- Hej det är Sarah

Hur svarar du i mobiltelefonen?
Typ Hallå

Ringer det mycket till dig?
Njaa kunde rina mer vissa dagar o mindre andra dagar

Ringer du mycket?
Ja det gör jag nog ;P

Vem ringde du senast?
Linda

Hur mycket pengar har du?
Aldelles för lite!

Senast kramat och när?
Elvis i lördags

Antal timmar sömn inatt?
8

Sov du ensam?
Jaaa :(

Vem sov du hos senast?
Familjen Åberg

Vem sov hos dig senast?
Familje Åbergs son Magnus ;D

Vem vet mest om dig?
Linda I think ;D

Vem vet du mest om?
Är nog samma där?

Vad ser du fram emot?
Malaysia!

Vad vill du ha just nu?
Myskväll!

Vem hånar du?
Haha jaduu

Vem längtar du mest efter?
Magnuuuussss

Vem vill du helst slippa?
En som jag stör mej ngt så ofantligt mkt på!

Vem stör du dig på?
Som sagt är det några men en speciell!

Vem vill du sova bredvid inatt?
Tjatigt svar men Magnus ;D

Vilken buss åker du oftast?
11:an ;D

Vilken årstid är det nu?
Höst :)

Anser du dig själv snygg?
Nej

Har du varit kär?
ja

Är du kär nu?
kanske de kanske ;p

Är du en bra partner?
haha nej! Eller vists är ju lojal och romantisk och så men kan nog bli väldigt på frestande...

Har någon varit otrogen mot dig?
Njae?

Har någon varit otrogen mot någon , med dig?
Japp

Har du varit otrogen?
Ah tyvärr

Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
Både och är kul på olika sätt så därför är det olika ;D

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
jaaa klart

Vad åt du senast?
Schweizernöt ;D

Är du polare med grannarna?
Mjaa endel av dom iaf ;D

Har du varit på ett party?
Typ lever för lördagar! ;D

Har du varit utomlands?
Ja minst 2 ggr/  år 

Var är dina syskon just nu?
I skolan hoppas jag ;D

Vilken tid gick du upp imorse?
07.45 stog klockan på

Vad gjorde du kl 2 inatt?
Vaknade typ kvart i 2 o kunde inte somna om fören 5 typ :S Så låg och vred och vände på mig tils jag gav upp och såg på tv ist

Vad är det första du gör på morgonen?
Hoppas på att klockan gick fel o att det är 5 timmar kvar att sova ;D

Vad ska du göra efter det här?
Stallet ;D


sova sova sova

jag är tröt trött trött!
Helgen har vart rätt så bra faktisk. Frdagen blev tillslut som jag önskade :D fick påhälsning av magnus precis efteratt idol börjat och vi såg då på Idol och Fredag helá veckan som det heter haha Snacka om att jag är en virrpanna! Sen så åkte vi till Högeberg och myste och såg på nya Beck :D den var förbaskenimej riktig bra! Dock är det ju sista Beck filmen som görs. Det är tråkigt :/ Lördagen vaknade jag såklart jätte tidigt och fikfördriva tiden med att se på film tills Magnus vaknade. Ellerjag fick väcka han tillslut för ajg hade så tråkigt;D Sen bar et av upp till stallet och sen var det bara att göra sig iordning för party! Blev i Häsängens matsal där Virre hade 20 års fest. Det var riktigt trevligt! Och sen bar et av till statt men fick inte komma in för attjag har vart för full dom anda gångerna :/ Hatar den där smala cp vakten! Så fick snällt gå in och sätta mig på Melkers ett tag med Krantz och Sigge, frågan är om vi 3 kommer kunna visa oss där igen? Oj deras humör och galenskaper smittar verkligen av sej! Sen efter mycket om och men kom jag dåin på statt och sen avslutades dagen med att jag fick skjuts av Elvan! ;D

Dags för skolan nuuu!

Sarah

Veckans

Veckans bästa
Allt mys som den här veckan har innehållit
Veckans värsta
Att Patrizia åkte ut ur idol!
Veckans dag
Fredag
Veckans låt
Patrizia - Runaway train
Veckan snällaste
Skjutsen av Evis igår
 Veckans syssla:
Mysa!
Veckans sällskap:
 Magnus ;D
Veckan händelse:
Patrizia åkte ut ur IDol
Veckans citat
?
Veckans Saknad
Värme
Veckans klädesplagg
Mina nya älskade skor!
Veckans film
Beck - I guds namn
Veckans serie
One Tree hill -  har laddat ner det på nytt och ser på :) 
Veckans tv-program
Idol!
Ser jag mest fram emot
Maaysia!
Längtar jag inte ett dugg efter
Nyårsafton - ÅNGEST!
Veckan mående
Som en prinsessa ända tills igår kväll
Veckans längsta
Lördag/söndag naatten
Veckans kortaste
Patriziastid i Idol
Veckans skratt
Någon gång igår när jag kom fram till vem Linda var ;D
Veckans betyg
 den här veckan har vart riktigt mysig ända fram till igår och hade relativt kul igår så det blir ett vg ;D


Aldrig mer!

Nu är det klart! Aldrig mer ens se åt en kille!m Det blir bara bekymmer och man blir bara ledsen!
Alltså om det hä ska bli bra så ska du fa få hitta pångt jävla bra! Och jag vet att du inte är en sån som gör sånt så antagligen ses vi inte mer?För ikväll har du gjort mig så himmla ledsen!

Men tack Elvis för skjutsen du är guld värd! Inser nu vilken idiot jag har varit.

Ha en bra kväll

sarah

Äntligen Fredag

Älskar tv programmen som är på Fredagar! Egentligen vill man bara laddaupp med chips, dipp och ett mysigt sällskap och lå på tvn kl 8 och se på Idol och Äntligen Fredag. Men med tanke på att jag bantar åtminstone försöker och att mitt ljud på tvn/datorn är trasigt och at et betyder at jag får kolla på övervåningen med mor och lillbror så sprack den visionen :/ Nog för att mamma och broder är mysigt sällskap så kanske det inte riktigt var det jag menade när jag nämnde mysigt sällskap.



Sarah


Virrpanna!

Ja nu när Ipoden är hittad ja vad tror ni då är borta? Jo min mobil! Hallåååå kan du int eålla reda på ngt alls eller? Det var som magnus sa igår, du har verkligen inte koll på något du bara fladdrar omkring. Men jag vet iaf vart min mobil är. Det är ju ett framsteg iaf.  Jag har nog supit bort alla hjärnceller. Fast iof så har jag aldrig vart bra på att komma ihåg saker eller att hålla reda på saker, vet inte hur många nycklar jag har tappat bort eller hur många gånger som mamma har sagt åt mig att göra något som jag sedan glömt bort lika fort och min enda kommentar till det hela är Oj då! haha för det är den ständiga kommentaren när jag har glömt bort ngt. Oj då! Men visst bara man är söt så får man faktiskt fela ;D

Sarah

Ipoden är hittad!

Så värst mycket Beck tittande blev det inte igår. För både jag och Magnus stupade i säng efter han efter ett mycket klokt beslut kastade iväg matteboken. Såg väll kanske 10 min på den så någon vidare uppfattnig av den har jag inte fått än. Men där emot så måste Ipoden ha läst mitt blogg inlägg för vad låg inte bredvid Magnus dfator när jag kom in dit, jo min kära Ipod! Tack gode gud!

Förövrigt så ska jag klippa mig på Tisdag det är mycket behövligt men ärrädd för att jag nästan kommer bli flintskallig! Eftersom att mitt hår är det sitnaste som sitter på et huvud just nu så kommer Simon vilja klippa av nästan allt. Och vad ska dölja mina otroligt breda axlar och vad ska dölja finnarna i mitt ansikte?! nej Hujeda mig vad deprimerad jag kommer att bli! Funderade på löshår ett tag men efter att ha läst Lindas löshårs special http://lindaslya.blogg.se/ så kom jag nog ändå fram till att det inte riktigt var min grej. Även om jag tycker det är jätte fint med långt hår så tror jag inte at jag sulle kunna sköta mitt hår så bra så det skullenog bli ännu mer slitet än vad det redan är! Så jag får nog vänta så gott tills mit h har fåttillbaka sin usprungliga kvalite och tjocklek innan jag börjar exprimentera igen. Kommer också att vara mörkhårig tills den kvalitén är tillbaka, hur gärna jag än vill vara blond så vill inte mitt hår det. Snälla kvalitén kom tillbaka snart!

Sarah

Toffla


Den stora frågan är om jag är vänster eler höger toffla? För en toffla är jag och kommer nog alttid att vara också..

Det bärav till dfs nu! Det ska mysas och ses nya Beck!

Sarah

Labyrint

Labyrint. FOTO: Linus Hallsenius/TV4

Har nyss kollat frädigt på nya serien på tv4, Labyrint. Den gav mig väll inte mina största serie orgasmer kanske men förhoppningsvis så kommer det blir bättre ju längre in på säsongen man kommer :) Jag som älskar serier borde ju tycka att även den här är bra!

Sarah

Ipoden hallå var är du?

Nu har jag tappat bort min Ipod igen! Hittade den igår efter några dagars letande, vill påpeka at den då låg i en påse med kläder i. Det gör den inte idag! Vart har du tagit vägen? Gillar du inte mej? Du bara springer och gömmer dej hela tiden? Du gör ju så att jag inte kan gå ut och ta promenader när du gör såhär! Kom fram genast!

Jag vill ha planer för nyår nu! Vill få min nyårs kyss av en viss person men det går väll inte som vanligt!? Förstår ibland inte vad killar har för problem? Men jag lever  väll i någon sorts fantasi värld där jag vill ha en pojkvän som vill träffas 24/7. Men det är kanske bara är jag i hela svrige? Både killar och tjejer som vill träffa dom jag tycker om så ofta som möjligt? Och så även göra alla roliga saker med dom, som tex vara tillsamns på nyår? Jag kanske bara lever i min fantasi värld? Någon som har ett bra svar? Känsn som om det kvittar snart! Lika bra att inte tycka om eller vara kär i någon eller ens ha lite känslor för någon! Man blir bara orolig hela tiden osv! Skulle som sagt ha tagit att inte tycka om eller få känslor för någon som nyårs löfte! Det får bli årets löfte!

Men nu kan jag ju inte ta tillbaka det och faktum är ju att jag tycker om dig och du är verkligen världens mysigaste! Men jag vill vara 14 år och inte förstå bättre än att alla killar är underbara varelser och att ingen kan göra än något ont! Och även om man kanske blir sårad ena dagen så är det glömt andra dagen och man har redan en ny på gång. Sweet 14...

Gårdagskvällen var hur mysig som helst!

Sarah

Storstan

Nu ska jag snart åka in till storstan Degerfors och sova hos mysigast! Jag slipper sova själv och det är hur underbart som helst!

Jag har tom varit duktig och städat mitt rum idag! Med tanke på att jag inte gjorde det igår.. Så nu är mamma glad ;D

Stefan fyller idag med. Grattis! Synd att du bara är typ 1000 mil bort :/

Hoppas ni fåren lika mysig kväll/natt som jag :)

Sarah

Godnatt!

Nu är jag sådär riktigt trött igen. Men nu så blir det sängen för natten. Tråkigt att sova själv måste jag medge!

Snälla komma o sova med mig?

Natti Nati

Bröstcancer

Vill bara länka till den här personens blogg http://colourfulmiracles.blogg.se/
Hon heter Liv och är född 1987 och fick bröstcancer för ca 1 år sedan. Det är hemskt att se så unga personer må så dåligt och att det inte finns någo att göra åt det. Som hon säger: Ta hand om varandra och säg till dom du älskar att du verkligen gör det! Lev livet idag vänta inte tills imorgon.

Vila i frid Liv








Sarah

Bilddagboken

Har nu lagt in massa gammla bilder från olika resor osv på bilddagboken.
www.Bellmiro.bilddagboken.se
Värt ett besök ;D

Swartling

Peter Swartling skrev förra veckan såhär:

Patrizia: "Runaway train", Soul Asylum  

Överraskande låtval som Patrizia har potential att göra något riktigt bra av. Det kan bli gåshud - men det kan också bli magplask.

För mig blev dte verkligen gåshud! Jag blev kär i hela framträdandet och väntar bara på att låten ska gå att ladda hem med Patrizia. Någon som har hittat den på youtube förresten? Jag kan inte hitta den.

Sarah


FEK prov

Fek provet gick fatiskt rätt så bra och jag hoppas på ett bra resultat. Men med tanke på at den ena lilla tiden jag ägnade åt pluggningen var mellan kvart över 7 i morse till kl 8. Men så är det när man är lat ;D
Reste av dagen har jag bara varit i stallet och innan det tog jag mig en litentupplur. Alltså jag bara sover och sover i natten mellan söndag o måndag sov jag liksom 13 timmar och inatt sov jag 9 timmar plus att jag har sovitpå eftermiddagen båda dagarna :/ Det är helt sjukt! Jag htar att vara trött! Någon som har något bra tips på hur man blir pigg igen?
Kvällen kommer bestå av städning av mitt otroligt rena och städade rum (hörde ni ironin?) sen så blir det att bänka sig framför tvn då det visas D.H ;D


Sarah

Gräddätande?


Lördagen var riktigt rolig! Började med förfest hos Jojsie och som vanligt spårade det ur när jagskaenvisas med attt dricka energi dryck :P Jag och jossan började ta dom mest knasiga korten! Posade på dom mest onormala och normala ställena du kan tänka dig ;) Hänvisar till AnnaMariaa.bilddagboken.se för vidare info ;)

Kvällen fortsatte till statt och sedan på slutet av kvällen somnade jag lugnt vid mysigast sida!

Söndagen spenderades först hos mysigast en stund sedan he till frida för att se idol. Sedan upp till stallet en sväng och edan tog jag bussen hem till Magnus igen. Efter  lite påhälsning av Nardo, robin och cissi slog vi på en film som vi snabt bestämde oss för at stänga av för att istället stänga ögonen och somna. Det var hur mysigt som helst! Så idag vaknade jag ju alltså upp i en varm famn och låg och myste och såg på film hela morgonen!

Och Linda jag svalde aldrig grädden! ;)  Så du har inte ett jota att ta igen! Jag och Linda bantar eller jag försöker banta och linda sympati bantar med mig :P

Helgen har vart riktig rolig/mysig/lyckad! Jag trivs!

Imorgon vänta FEK prov så det är dags att öppna böckrna och börja plugga nu. Wish me luck!

Sarah


Saknar

Siytter hos jojsie o festar gärnet nuuuu o det enda jag kan tänka på är hur jag saknar dej! vill bara att dte ska vara som det en gång var! Jag saknar dej som en fisk saknar sitt vatten och som en vante saknar sion hand osv! Du och jag är menade för varandra det är bara så!

fest hos jojsie nu sen blir det statt och förhoppningsvis något efter det?
Gårdagen var rolig men tyvärr mkt bråk utanför wickan! :/ tyckte riktigt synd om ngn kille/gubbe som grät stackarn :(

men huvudsyftet med det här inlägget är att jag saknar dig och du finns alltied i mina tankar! Du och jag mot världen baby!

sARAH


Feeest

Jag är taggad för fest! Ja det är jag!

Men helst av allt vill jag mysa!

Vad ska man tro?

vad ska man tro när man får se ett sånt sms? Ush jag mår verkligen inte bra efter det här. Vad har hänt? och vad ska man tro? Vill tro på dig men det är klart att det är svårt efter allt. Du får nog visa om dú är värd att tro på efter det här.
Har precis haft Turism med Gun nu och snart är det dags för företagsekonomi med Anna. Gör inte så mycket där än övar lite inför provet på Tisdag. Känns som om det kommer att gå bra faktiskt.

Sarah

Skitdag!

Den här dagen har det faktiskt inte funnits ett enda rätt p åkupongen på! Började med att jag glömde sminket o plattång o typ resten av halva min garderob som jag sulle ah på mig i skolan idag efter gympan. Så då blev jag butter och gick hem. Och Observera att jag GICK hem!  För nu får det vara nog! För igår när jag stog och betraktade mi egen spegel bild var jag nära at genast rusa till apoteket och köpa ett graviditets test! Så illa fet har jag blvit!  SÅ nu är det motonera som gäller för mig! Sen vet ju alla hur det brukar gå med det men man kan ju få lyckas någon gång ;D  Men nu åter tillbaka till min absoluta toppen dag! (kände ni ironin?) Sedan skulle jag ner och fika med Jojsie som förövrigt äntligen har kommit hem och ska fira en helg med oss vanliga tråkiga människor i Karlskoga! Men fanns någon Jojsie på stan? Nej och ingen elefon hade hon med sig när hon satt och snuffsade hos frisören och ville ringa mig. Men jag överevde för jg hittade faktiskt 2 eller egentligen 3 par skor som jag ville ha! Men ska försöka övertala mamma till 2 av dom iaf =) Sen så åkte mamma och jag med Reban till farbror doktorn eller egentligen Tant doktorn. Och jag är beordrad skritt i 2 veckor till och han fick 4 nya sprutor. Stackar Reban! Och nu sitter jag då här och vntar på att jag ska få sällskap. Men du kansketog fel på dag? Trodde attt det var imorgon vi skulle ses eller? Nej men bara undar för klockan är typ mycket?!
Är killar allmänt sega och aldrig kan komma  tid eller är det bara jag som lyckas träffa sådanna pöjkar?
Men det är kanske tur att han är så seg för då hinner jag ju faktisktägna lite tid åt att städa mitt rum. Som för övrigt har vart riktigt välstädat (för att vara mig) dom senaste veckorna. Mammsi är stolt, glad och nöjd ;D

Men typ kom nu då?!

Sarah

Michelle Branch - Everywhere

Ahmen herre gud jag är kär! Den är ju helt underbart bra! Om ni inte redan har den så ladda ner den direkt!

Kvällen har bestått av Bonde söker fru, Top Model och Fråga Olle ;D skulle se på ett program som frida rekomenderade som hette Myggan med men det var ju ingen höjdare så gav upp det och slog på msn och Everywhere istället. Trivs då!

Mina helg planer är spikade iaf:
Fredag stallfest och sedan wickan och Fronda.
Lördag Har ju äntligen Jojsie kommit hem så då ska jag o hon göra stan osäker igen! ;D Så då blir det statt, fest som vanligt men kul är det och när man inte har någon som vill träffa en och mysa med en så får det bli så.. Schizofreni hette det så?! Det är kul att du frågar om jag måste festa, och jag svarar att det inte finns något att göra annars och du svarar att Jo du kan mysa med mig!  Men sen då? Vart är du nu till exempel?!

Imorgon ska reban in till farbror doktorn igen och jag missar Internationella ekonomi provet :/ Inte bra!

Sarah

100 !

Påmpa o ståt det här är det 100:e inlägget som jag skrivr i denna blogg ;D Och jag har bestämt mig at det ka firas med lite ny design bara. För med tanke på att det är ett nytt år om bara några månader och att jag alltid gören sammanfattning av året som gått då så fick det vänta med en sammanfattning av inläggena tills dess =) Hoppas det går bra ändå. ;D

Vad tycks om designen?

Sarah

Måndag

 Man kan ju bara skratta åt mitt senaste inlägg! En otroligt nykter Sarah tyckte det var på sin plats att blogga kl halv 4 på morgonen.. Jaja jag låter det ligga kvar ute så kan alla få sig ett lika gott skratt som jag fick.
Helgen har vart väldigt bra =) Och jag hade riktigt kul i lördags förutom att en ful kille skulle hålla på o tjaffsa med mig på statt och tillslut brottade ner mig, kan nha berott på att jag skule ha sönder hans glasögon men han förtjänade det kan jag lova!
Dagen idag kommer bar aatt bestå av stallet och att plugga, dock får jag sällskap ikväll under pluggningen! Det kan bli möjs ;D

Nu ska jag slummra till lite in i drömmarnas värld så attjag kan vara pigg och plugfga sen ;)

Sarah

RSS 2.0