goooood morning

Första dagen på semestern och det är sol wiheeuuu!  :)

Blev ingen tripp tll kr-hamn igår utan det ble istället en längre tripp upp till Mora för att hällsa på massa eurasier hundar. Det var jag, M, Ms syster camilla och Ms mamma lisbeth som var iväg och såg på massa fina vovvar. Nu höll jag på att glömma för Baileys var ju såklart med också! :) Så vi såg Bs mormor och gammel mormor. Dm var lite lika i ansiktet faktiskt. Så det var kul att se. 

Nu snart ska jag sticka iväg in till kga en snabbis och sen ska jag tillbaka hit och tror jag ska ta tag i att städa lite i ms lgnh för hur det ser ut här inne just nu alltså! Ska ta bilder sen så ni får se före och efter.

Nej nu ska jag ut i solen och sedan till kga.

Ha en toppendag!

Och grattis i efterskott susanne! Du ser inte en dag äldre ut än 20 ;D


Sarah

I'm not dead

Nej jag är inte död och jag hgar heller inteslutat blogga och jag har heller inte försvunnit under jorden.
Jag har bara inte hunnit/orkat blogga på ett tag.

Tävlingen i tors gick braoch jag är nöjd. Kom 5:a i 115 och i 120 så fick vi 16 fel men det kändes bra och anledningen till att vi fick så mycket fel var att han var trött och inte orkade lyfta riktigt på benen men annars kändes han super så jag är nöjd med dagen. Förståeligt att han var trött med en värme på närmare 30 grader. Jag var inte heller på topp kan jag lova!

Idag har jag suttit och jobbat hela dagen. (ingen behöver oroa sig jag har rast nu) och sen ska jag hem till m och bada förhoppningsvis och sedan ut och äta i kr-hamn tror jag att vi ska. Kan bli riktigt mys!

/Sarah

Midsommar

Idag är det midsommar och jag vaknade upp till blå himmel och blå sjö. Ja nästan iaf. För sov ute i pappas stuga inatt. Jag och B åkte ut dit efter stallet igår för pappa skulle ha hand om B idag medan jag jobbade. Var egentligen meningen att jag skulle lämna b där och sedan åka till mamma och sova men orkad einte åka hem så somnade i soffan till Big Brother reprisen på tv400 från när Marie Picassso var med.



Var precis nere och skulle köpa en pizza bit i automaten med nej då var den trasig och snodde min 20 lapp. Nej men kuuul! Fast som tur var så kom personalen till Hugo (cafét) och hjälpte mig fast dom inte ens jobbar idag. Snällt!


Efter jobbet kl kvart över 2 så bär det av till stallet och sedan hem och göra sig iordning och hämta upp M i Dfs och sen åka ut till pappas stuga igen och fira lite midsommar.

Hoppas det löser sig idag... Hatar att det är såhär. Allt är skit.,

Positiva klubben!


Sarah

Vattnet förgiftat

Nej nu ni hör och häpna!
Här i karlskoga hamnar vi tydligen på IVA om vi dricker vattnet idag!

Så BEWARE of the water idag kära karlskoga bor!


Sarah

Smartooo

Upptäckte när jag satt och åt min lunch att jag faktiskt hade mobilen i väskan. Smartooo sarah! SÅ nu ligger bilderna uppe för allmän beskådning. Tacka gud att jag stog mer bakom kameran än framför!

Slutar om 1 timme! Äntligen! Och då bär det av till dfs med Bulan i släp i bilen och sova en lite sväng (förhoppningsvis inte) men antar att dte kommer att bli så för är förjävla trött och sen stallet.


Sarah

Bildbomb Magaluf















Jöbb jöbb jöbb

Skulle precis lägga in bilderna och filmerna från Magaluf men upptäckte då att jag glömt mobilen i bilen.. Vad fasiken gör den där?! Ajja får gå ut på lunchen och hämta den. Så bilder kommer upp efter lunch idag jag looooovar ;D Om det mot förmodan inte skulle börja ringa på det här stället vill säga.

Började ju kl kvart i 7 i morse och jag försov mig faktiskt inte! :) Fick med mig M in i duschen i morse med så det var myyys!

Och tror ni det var gott med färskpotatis o sill igår då?! Ahni skojja inte! Jag blev så mätt så jag nästan sprack kan jag säga. Och idag blir det hemmagjorda köttbullar, brunsås och potatis. Hallå är inte m underbarast så säg?!

Sarah

Svartsjuka

Okej jag är svartsjuk men ärligt?! Någon måtta på det hela får det faktiskt vara!



Stackars Therese Johansson Rojo har fallit offer för Tim Vrågård och Tove Lind och deras svartsjuka eller rättaresagt Toves svartsjuka för att Therese flörtat med hennes pojkvän. Ärligt går man och hettsar sin pojkvän så att han ska mörda Therese då för att han ska visa sin kärlek? Halllåååå Dumpa han istället! Om han vore så kär i dig skulle han nóg inte hållt på med henne.


Nej jag blir bara så trött...

Sarah

Flödar

Nu ni kände jag att jag var sugen på att blogga igen! :)

Vet inte om det beror på det fina vädret, att jag har gått och blivit röd hårig (på Ms initiativ) eller om det är för att jag känt miog duktig idag och igår? Och ngt bra svar kommer jag nog inte att få på min egna fråga heller så skit samma bloggsugen var jag.

Magaluf var bra men längtade hem endel till M. Ska inte åka utomlands ngt mer utan honom tror jag. Helgen var mindre bra men allt löser sig i slutändan. Grattis i Efterskott Camilla! Och ni som har något emot att jag och Magnus är tillsammans får väll ha det jag bryr mig faktiskt inte och inte M heller.Huvudsaken är väl att vi älskar varandra eller har jag fel?

Idag råkade jag försova mig några timmar till jobbet. Haha somnade med handduken omkring mig efter jag hade duschat i morse. Men jag ahr sagt det förr och kommer säga det igen: Jag är inte gjord för att börja kl kvart i 7 på morgonen! Men imorgon ska jag komma upp! Sen bar det av till stallet och nu sitter jag och väntar på att M ska komma hem från jobbet så vi kan äta färskpotatis och sill :) Muuuuums! Fast jag med mina konstiga matvanor (som alla andra säger men inte jag tycker) Mosar potatisen och har på grädde och salt. Provat! Det är så sjukt gott så ingen kan förstå! Vet att det låter hemskt men jag lovar det är supergott!

Nej nu ska jag fördriva tiden med att damsuga och se på Privileged en ny serie såklart! Handlar om en tjej som ska hjälpa 2 tonårs tjejjer att komma in på college men det enda dom är intreserade av är att festa osv. Dom som gjort den här serien har gjort Gossip Grl och Gilmore Girls med. Hittils är den bra och den är superlätt att komma in i! 


Sarah

Hemma

Jag vill bara kasta in ett inlägg och säga att jag är hemma. Men är så trött och vill bara umgår med min älskling nu när jag är hemma så dröjer nog några dagar innan jag börjar skriva igen.

Men jag lovar snart är jag tillbaka!

Sarah


Magaluf!

Hejdå nu åker jag till Spanien och Magaluf!
Ha det bra alla här hemma!

Kommer sakna M, B och Åke mest såklart ;D



Och Charlotte Grattis i förskott!

Malin Zetterblad

Nu kom jag på vad det var jag skulle skriva om häromdagen.


Förra sommaren, inte långt ifrån 1 år sedan så omkom en bekant til mig. En bästa vän till en vän till mig och en mycket omtyckt människa i en bilolycka för att det var en person som körde mot rött och kom mycket fortare än vad han borde. Hon omkom och 2 människor skadades. Han har alltså haft ihjäl en annan människas liv (även om det inte var med flit) han har även skadat 2 andra människor, kört mot rött och kört aldelles för fort. Han har gjort att så många människor fått lida och han har avslutat en 19 årig tjejs liv. Som precis tagit studenten.

Och okej han är själv bara 19 år och han gjorde det ju som sagt inte med flit och han har säkert (om han är normal)
världens sämsta samvete just nu och kommer säkert ha hela livet. Men ändå!?
 
Straffet han fick är 95 timmars samhällstjänst, vilkorlig dom och 400.000 ngt sånt i skadestånd.

Ärligt!

Världen är inte rättvis iaf!

Här kan ni gå in och läsa om Malin och om vad hennes nära och kära skriver om henne.


Vila i frid Malin.


Dagen före dagen

Imorgon åker vi och idag är det mycket som ska fixas. Ska till apoteket och fixa solskyddsfaktor mm. Och det ska tvättas och det ska börja packas. Även ska det sägas hejdå till M. :( Kommer sakna!

Så min dag kommer att ha fullt upp så snart ska jag försöka gå hem tidigare från jobbet så att jag kan hinna med allt.

Lovar att jag kommer att ta massa bilder i Magaluf som kommer attläggas ut här och på facebook. 

Sarah 

Helgen

Helgen är slut och jag är back at work. Dock bara för 1 dag eftersom vi åker til MAGALUF imorgon!


Helgen har bestått av:
Brända armar, bonn bränna, hundutställning, grillning, mys, poolbygge, bråk, sol, värme, solstolar, 2 årig tjej vid namn Madicken, Ms grannar, fylla, spyer, kullerbytta med häst, ont i hela kroppen, Fifa mm.

Händelserik helg med andra ord. Förstår ni nu att jag inte har hunnit blogga?!

Kan säga att jag som är sååååååå barnkär. Eller inte! Har lekt med madicken och tom fått berom från Anders för att jag lekte så bra. Är ni inte lite importerade nu?!

Dessutom kom min duktiga hund 3:a i helgen visst är hon snygg! Fick jätte bra kritik med. Är så stolt över min älskling.

Sarah

RSS 2.0