Burr

Burr burr vad kallt det är ute idag! Vintern är påväg med stormsteg, större steg än vad jag väntat mig iaf.
Jag och Charlie skrittade ut på pollarna och det gick jätte bra (Åke taktade inte och var jobbig en enda gång) ända tills P.H kom och skulle köra bredvid oss med sin diesel bil. Och åke är ju inte 100% trafiksäker så då skulle han såklart bli rädd och hoppa över ett dike och så blev han rädd för diket osv, Så mitt knä ballade ur IGEN. Tack! Men jag fick en guldstjärna av anita för att jag inte orkade hettsa upp mig och bli arg. Det är liksom ingen idé.

Nu väntar en efterlängtad dusch och sen snabbt göra sig iordning för en mysig dag i Öret.

Sarah

091113

Godmorgon!

Fick pallra mig uppi tid i morse för att jag ska upp till stallet och rida med Charlotte nu.
Tror vi ska rida ut nu när det är ljust o så.
Sen ringde M nyss och frågade om vi skulle åka till örebro i em. Så det blir i em. Sen blir det ju idolmys och sånt ikväll. Är hungrig så tänker på mat men ve inte vad man ska laga för mat ikväll?

Vad ska ni äta för fredagsmysmat ikväll? =)
Ge mig lite ideér.

Ha en bra dag!
Puss

091112

Gokvällning på er.
Snabbt inlägg för ska precis åka till M i Dfs nu.

Har vart och ridit Åke kårke i ridhuset och det gick sådär, han är så sjukt pigg nu efter vilan så han kryper snart ur skinnet men det är lite roltigt också :)
Skulle rida Yoshi imorgon men dte blir nog inget då den odågan ;) tappat en sko igen :( Tråkigt vi som skulle skutta lite. Men hoppas han får på skon snart så att vi kan köra på igen =)

Ikväll blir mys, lyxifälli och kaaankse mammas pojkar om ja fjäskar riktigt ;)

Pussss

Poker

Hejsan alla vänner
Sitter hemma hos mamma nu och har precis spelat lite poker, vann 24 dollar på 40 min. det är inte så illa va eller hur ;) inga miljoner men så länge jag går plus är jag glad. Och ärligt om så lite kajn få mig på bra humör så är jag tacksam :)
 Har fått lite kommentarer om vilken sajt det är jag spelar på och just nu är det faktiskt Expekt och det är där jag har spelat längst.

Men har hittat en sida där man kan få hjälp om hur man ska spela, plus att om ni gör den quizen och läser igenom allt så får man 50 dollar att spela för hos dom. Jag har själv läst igenom tipsen och vi kan ju säga såhär att jag klarade inte quizen på första försöket för jag håller inte riktigt med tipsen till 100%. Spelar lite mer aggresivt än vad man ska tydligen. Men gör ett försök vettja! Det är jätte kul att spela! Dock spela med ansvar!

Här är länken till sidan iallafall
Lycka till!


Nattens sms

Du vet inte vem jag är... än... kollade upp ditt nr på eniro. Stalker? Kanske.. Men vafan, be till gud att jag är snygg och kom hit så ligger vi lite. Jag har inga trosor.

Fastnade för detta sms mest när jag satt och läste igenom sidan.
Ritkigt underhållande sida där man får skicka in sms som man fått eller skickat som man tycker är underhållande. Och jag lovar det är dom!

nattensmess.se

Ryttargala


Igår var det Karlskogaryttarteams årliga (förhoppningsvis) Ryttargala, som ägde rum på Jack i Karlskoga.
Det var jätte kul och tack alla som var med och gjorde kvällen jätte trevlig! Och ett speciellt tack till Mamma som fixade och ordnade med allt denna kväll!

Och såklart fick alla varsitt pris i olika kategorier under kvällen och så fick ju även jag.
Jag fick då pris för:
Först och främs årets dotter
Sen för årets hoppryttare
Och sist men inte minst årets Kemikaze
;D

Sen hade ju Kulon även ett föredrag och det var faktiskt riktigt lärorikt hur man ska tänka i och ur och hej och hå. Så nu kommer tävlingarna gå galant. Däremot när han sa ja ni alla har väl någon gång känt att ni är inne i ett flow, då det bara händer bra saker hela tiden?! Just då vet jag inte om jag kunde hålla med till 100% faktiskt.
Sen åt vi gott och drack gott hela kvällen och sen efteråt så drog jag, Charllie, Anso, Anki och Emma vidare till Red Brick en stund innan M kom och hämtade oss.

Så tack för en superkväll Karlskoga Ryttarteam!


Helgen

Dålig upppdatering jag vet. Så för att kompensera upp det så kommer det lite bilder från helgen iaf.

Fredagen var hur mysig som helst, Magnus hade gjort iordning varm choklad till mig när jag kom hem från att ha ridit Yoshi oc sen lagade han mat och tände ljus och hade sig hela kvälen. Så det var riktigt fredagsmys med Idol. Så den får 5/5 i betyg ;D
På lördagen så red jag för Cia på Yoshi och det gick rätt s bra faktiskt, han är lite vrång men så fort han ger sig så blir han superfin! Sen på kvällen så umgigcks jag med Charlotte en stund sen  åkte jag till M och lagade mat åt herrarna som satt och spelade fifa. Och efter maten la jag och Baileys oss och såg på livvakterna när dom fortsatte spela fifa.
På söndagen så ägnade vi oss åt att bada vovvarna, vi hade även hand om Mowgli så det var fullt ös från morgonen redan. Så här är lite bilder från när vi badade dom. Dck kan ju tilläggas att på måndagen så gick baileys mot en nymålad vägg i stallet så hopn vart vit i pälsen. Tack för den badningen ;D





Så sammanfattningsvis så ha den här helgen vart den bästa på mycket länge! =)

091106

Godmorgon ;D

Har precis sett färdigt på säsong 1 av Californication och för ni som udnrade så ja jag tjöt en skvätt! Älskar lyckliga slut!

Fast mitt lyckliga slut får jag nog vänta på ett tag för intervjun igår gick riktigt bra fast det gick nog så mycket bättre för dom andra, så får nog känna mig besegrad där tror jag tyvärr. Synd för hade nog älskat det jobbet.

Snart kommer nog M hem från jobbet, men då ska jag åkla till stallet och ride Åke, jag, mamma och Charlie ska skritta ut en sväng i det roliga vädret. Sen ska jag till Sörgården för att rida Yoshi en sväng och sen ikväll blir det Fredagsmys med Idol, Johan Falck, spagetti och köttfärsås och Magnus såklart :)

Blir nog en riktigt bra dag trots allt!

Sarah


091105

Hejsan hoppsan i snöyran!

Jäklar i havet vad nervös jag är, undra varför? Det är nog för att jag så gärna vill ha det här jobbet, plus att jag drömde inatt att det var en från uniflex som skulle intervjuva mig. Och det vet vi ju hur det skulle ha gått.

Har ägnat morgonen åt att göra mig iordning och greja lite. Så nu är jag snygg! (försöker intala mig det så att jag har självförtroende till intervjun) Nej men trivs jätte bra i en tröja som kom i Haléns paketet igår så den fick det bli idag. En mysig vit tröja, passar bra nu när snön faller utanför fönstret.

Förövrigt skrattar jag lika mycket varje gång jag får sådana komentarer. Blir så förvånad över vilka som läser min blogg. Snacka om att vara nyfikna! Jag behöver iaf inte dra in magen varje gång jag ska vara med på kort haha!

Nej nu får ni hålla tummarna så hörs vi senare

Ha det bra!

Sarah

OMG


Haha jag har ju förut visat er AmandaVarDets video, och här kommer en till som man bara kan skratta åt dock inte med Amanda.
Klicka här om ni vill läsa mer

Vart är världen påväg?

Road


Ibland är jag så påhittig...
Där texten är har det alltså funnits en annan person förut.. (Förklaring för er som är ngt mindre begåvade. Och ja, jag vet att ni finns där ute..)

Annars är det 2 hjärtan som syns på bilden. I adore u! :)

091104

Hej alla vänner =)

Det blev ingen ananaspaj häromdagen för när jag kom hem till hem så var det fullt hus här, dom som gjorde huset fullt var Camilla, Andreas och Lisbeth som hade med sig både smörgåstårta och kladdkaka. Så det var ju onödigt att jag skulle ställa mig att göra ananaspaj då.  :)

Igårkväll åkte jag och M hem till Camilla och Andreas för det var visste Champions league på tv och det skulle såklart M och A se på så jag och C roade oss åt datorn och lite andra avenyn, såg dock nästan ignför att vi tjatade så mycket. Men tack för en supertrevlig kväll! Som Magnus sa så är det inte bara en Åberg som kan få mig att dra på smilbanden. ;D

Idag så böe jag med att rida Yoshi kl 9 i sörgården och han har börjat med att vara så spänd i början och bara gå med huvudet rakt upp. Känns nästan lite som Rebus gjorde i början när jag precis köpt han. Och då får man bara trava på framåt det lilla som går och inte ställa några krav alls så ger han sig tillslut men nar lite på varför han har börjat göra så.  Men sne på slutet efter lita galoppfattningar så blev han superfin och det känns som om han aldrig saka dra upp huvudet igen.

Sen åkte jag vidare till stallet för att flytta lite saker upp till det nya stallet, och fikade lite med mamma och Rydén med. Sen bar det av hem till M och här hart jag nu varit sen dess. Har faktiskt inte bara latat mig för jag har diskat och pac s träningsväska med. Han had ju glömt bort att han skulle ha lära med sig idag så då kunde han ju inte åka hem på jouren och fixa det. För sen direkt efetr jobbet så ska han på träning. Och då ska jag med träna för Charlie kom med den superidet jag ska hoppa lite på Åke ikväll i gammla ridhuset. Ska bli så sjukt kul att få skutta lite igen då det var så länge sedan!

Ha en bra kväll! För nu ska jag se vidare på Californication.

Sarah


091102


Kanske det vänder nu? Äntligen händer något bra!
Loggade in på min mail idag och såg ett mail från 3 där det stog att dom vill ha mig in till Örebro på torsdag för en intervju. Nej men jag blev ju aldrig någe glad! Det är ju precis det jobbet jag vill ha! Bara att hålla tummarna nu då.

Red Yoshi igår (äntligen) var ett tag sen nu pga tappskor o lite annat så det var kul att få rida han igen. Och det gick ritkigt bra, han var lite spänd i början men sen slappnade han av och vi var på god väg igen. Så nu ska jag dit imorgon och rida honom igen på Ankis bana så får hoppas att jag sitter kvar den här gången.

Sen idag så hade jag möte med jobbcoachen imorse och det gick bra, man blir faktiskt taggad på att söka massa jobb när man pratat med henne så kan verkligen rekomendera Jobbgiganten om man ska välja coach på arbetsförmedlingen! Sen åkte jag hem till M en stund till och somnade i 3?! timmar. Jag måste vara helt slut efter helgens bravader. Sen har jag och M städat i hans lgnh och sen åkte jag till stallet och red Åke med Charlie och det gick faktiskt bra, han hoppade ju lite som vanligt i bröjan men tillslut ger han sig ju och då är han superfin!

Ikväll så ska jag baka ananaspaj  hemma hos M tror jag och så blir det säkert mys framför tvn :)

Så nu kan du hålla koll på mig Jennifer ;)

Sarah

RSS 2.0