mamma <3

Den hittills värsta dagen i mitt liv är påväg mot sitt slut.


Jag älskar dig så fruktansvärt mycket mamma! Har nog aldrig varit såhär rädd i hela mitt liv! Du är den bästa som finns och jag kan inte beskriva med ord hur mycket du betyder för mig! Och jag är också dålig på att visa det, men jag hoppas att du ändå förstår att du är bäst och hur mycket jag älskar dig!

 

Du är faktiskt världens bästa mamma och jag vet ingen som ställer upp så mycket som du gör! Jag älskar dig!


BVS!

Inte så kul att ligga och mysa med den här när man ska sova! Byta sovsällskap ngn!? Lovar man blir smart av att läsa den iaf. Plus att det är en jäkla massa smarta människor som gömmer sig i boken. Typ Aristoteles, Buddha och div andra sköna typer! BVS annars går den till högstbjudande! (alltså den som hittar på det bästa nya sovsällskapet)

Gud vad jag nattsvammlar jämt!
Godnatt!


Kärlek är till för dom som inget hjärta har

Det värsta som finns är att somna utan en varm famn att mysa i...

Long time no see

Ungefär såhär känner mig mig just nu. Har varit sjukt trött den senaste veckan och får absolut inget gjort! Eller jo jag har jobbat varje dag och jag har varit i stallet varje dag. Men sen har alla måsten bara skjutits upp. Dumma dumma mig! Håller tummarna för en piggare Sarah från och med imorgon.

På tal om imorgon så ska jag hålla i mitt första homeparty på Hus no4, ska bli kul! Dock är jag lite nervös faktiskt men ska nog gå bra.

Nu ska jag slänga mig på soffan och glo på Alcatraz till sömnen invaderar mig. Ja jag sover på soffan eftersom jag fortfarande inte glömt att det var en spindel i min älskade säng senast jag skulle sova i den. Grrrrr! Dumma den!

Godnatt då!


RSS 2.0