10-03-31

Hejsan svejsan på dejsan ;D

Den här dagen kunde inte ha startat värre tror jag, för imorse vid halv sex vaknade av att jag själv skrek rakt ut HJÄLP! Och väckte på så sätt även frugan. Jag drömde den äckligaste mardrömmen jag någonsinn drömt inatt. Den var så verklig och allt utspelade sig på Frugans gård där vi sov osv. Massa spöken handlade det om med. Ush fy vad rädd jag var när jag vaknade!
Men sen har resten av dagen vart mysig, jag och Frugan har fixat och grejat i stallet, solat och lagat mat. Och nu blir det vila en stund och se på 90210 innan jag ska fixa till mig och fixa lite här hemma inför kvällen. Som kommer bestå av pizza och tvmys med Favvon. Och med den början på dagen så är jag värd världens mysigaste kväll.

Nej nu är det färdigt laddat.
Natti Natti för en stund
Sarah

10-03-25


Och nu till inlägget jag egentligen skulle skriva.
Jag har precis hoppat ut den dära som man blir så blöt i ja ni vet den som även är kallad duschen för jag och Frugan ska ta hennes kyckling bil och fara till grannstaden Örebro för lite shopping. Det som jag vet ska inhandlas är bh, bikini, silkesdroppar från Keraste. Dte var det som var bestämt ja sen antar jag att jag kommer komma hem med några fler kassar. SÅ blir det jämt när man inte ska ha ngt och när man väl måste ha något så får man inte med sig något hem. Ja ni fattar vad jag menar va?
Oj idag är det ingen skrivkramp som har drabbat fröken fräken bakom datorn iaf det är en sak som är säkrare än döden.
Men ja resten av dagen då¨, jo den kommer bestå av ridning och sveriges värsta bilförare. Så det var mitt liv det, så händelserikt så att man håller på att kolavippa på stället.

Förövrigt gick det sketa bra på träningen i Tisdags förutom att Åke blev lite sur en stund på backen för han vägrade ställa igenom. Men hoppningen gick kanoners!

Nej dags att sminka sig lite innan frugan får panik på mig för att jag är så seg.
Ha en bra dag!
Sarah


Bitterfittan

Hej på er
Har ju vart dåligt med bloggandet dom senaste dagarna och det beror på att det hänt lite tråkiga saker i mitt liv igen. Den som är förvånad får gärna räcka upp handen. Jag gör det inte kan jag säga. Inte för att låta sådär jobbigt bitter och nere som jag kan göra men ärligt, så fort jag säger att fan vad jag är glad och lycklig så händer det ALLTID och då menar jag ALLTID något dåligt som gör att mit välmående får sig en törn igen. Jag gillar det inte! Men om det är något jag kommer att vara bra på när jag blir gammal så kommer det vara att ta motgångar på ett bra sätt. Jag känner redan nu ju att jag blir mer likgiltig än ledsen för att det är så mycket motgångar hela tiden i mitt liv. Men vem vet det kanske kommer en dag där allt kommer vända även för mig? Jag tvivlar på det men ni vet hoppet är ju det sista som överger människan. Och tills dess får jag vara den som kämpar med huvudet precis över vattenytan. För simma det ska jag! Har lärt mig att inget någonsin är så såvrt att ta sig ur eller är värt att sluta simma för! Finns en mening som är så sann som den är skriven eller sagd det vet jag inte men skit samma. Och det är att den som fått dig att fälla tårar är oftast inte värd dom. Och det har jag lärt mig nu. Jag visste det inte för några månader sedan men något har jag lärt mig efter alla samtal jag haft. Titta även polletten kann trilla ner hos mig ibland.
Nej oj nu blev den här texten mycket längre än vad jag hade väntat mig så får nog bli ett eget inlägg av det här.

Hoppas att ni som jag håller tummarna för att även jag ska få vara lycklig en dag :) Och hoppas även då att ni unnar mig det och inte blir avundsjuka. För då mina vänner kan jag dra historien om mitt liv och då tvivlar jag på att ni kommer vara avundsjuka sen.

Hej o tack för att ni tog er tid. Mvh Bitterfittan ;D



10-03-23

Godagens folk och fä


Bjuder på en bild på min älskade fruga då hon alltid finns där för mig och alltid kan få en att dra på mungiporna även om man kanske är så långt nere att man är i underjorden. Hon är helt enkelt världens bästa fruga! <3

Hon behövs idag, för idag är en lite jobbig dag då ångesten är och hälsar på till och från. Dock har ångesten en förklaring idag men hade jag inte haft så dåligt själförtroende hade den aldrig kommit och hälsat på. Dumma mig och dumma ångest! Men jag hoppas det blir bättre efter den här dagen, att vi kan få bli lämnade ifred att vi kan få ha kul bara vi två och umgås och njuta av varandra. (nej det är inte frugan som jag skriver om utan någon helt annan)

Men nog om det ni kommer anatgligen få höra mer om detta ikväll. För snart ska jag klä på mig didär ridbyxera ochåka till stallet och lasta Åke för hoppträning för Niklas i Örebro. Åke kändes ju super igår när jag red så hoppas och tror att det kommer gå bra även ikväll. Sen efter det blir det förhoppningsvis att krypa ner hos favvon och slumra in. Men hinner antagligen stanna förbi här en sväng.

Ha en bra kväll!
Sarah


10-03-22

Hejsan hoppsan toppsan

Sitter nu hemma hos frugan och ser på Brooke Knows Best och ska snart hoppa in i duschen innan vi ska på stallmöte med gamla stallet.
Dagen idag har jag inte gjort mycket mer än att umgåtts med frugan och vart hos doktorn. Just det, jag hade redan glömt bort att jag vart hos Magdoulna (doktorn) och blev sjukskriven ytterliggare 3 månader och gjorde ett EKG idag med. Har dock ingen aning om varför men det är väl bra så jag vet om mitt hjärta tickar och går fortfarande kanske. Fast det hade jag kunnat informera henne om att det gör det. Men nu är vi iaf helt säkra på det. Man lär sig något nytt varje dag ju.
Men nog om det, ikväll ska jag ännu en gång träffa min Favorit och jag har längtat heeela lååånga dagen efter det så det ska bli exta mysigt och få massa pussar. Ja jag vet att ni blir avis så ni behöver inte ens försöka sno han för det kan ni inte ;D

Pssst kan komma ett gästinlägg här snart om ni har tur ;D

Ha det bra!

Sarah


10-03-20

Hej och goddag mina kära läsare

Dåligt av mig att inte hålla det jag lovade jag veeet! Men gårdagen bestod iaf av middad hemma hos Pappsen, där emot blev jag lite små rädd när jag kom dit och insåg att det skulle förtäras de där gröna sakerna som kan skymtas på bilden nertill

Jag och dom dära sockerätrtorna är inte jätte sams sen sälen resan då dom av någon underlig anledning kom upp rätt så snabbt igen. Dock gick det superduper den här gången och även Portersteken till var helt underbart god! Sen hittade jag en nu favorit och det var Baileys (jag vet att min hund heter så) men nu menar jag den alkoholhaltiga drycken. Vi var ett igår den och jag. Sen somnade jag i min andra Favorits famn och sussade sött tills imorse kl halv 11 då det var dags för han att köra lite bil. Så då var det bara för mig och traska hemmåt och byta liggplats till min soffa, och sen dess har det bara blivit ett stall besök, annars har jag legat på röva och gluttat på Glamourama. Mm jag gillart!

Nu väntar stora feta släkta på mammas sida och det ska förtäras räkor, kräftor, sprit och massa annat gött. Bra början på en kväll i dimman.

Se you at Statt my friends! <3 Hjärta på det.

Hjärta på att jag tycker om dig!
Särah


10-03-18


Får väl börja med att be om förlåtelse för min absolut världssämsta uppdatering under dagen, ja den har vart obefintlig jag vet men jag har faktiskt haft fullt upp hela dagen. Eller ja nästan iaf, började dagen med att vakna upp hos favvon, sen blev det luncha med frugan på donken och sen fick Transcom ett så fin fint besök av lilla mig så dom hade rullat ut röda mattan tom. Nej jag skämtade bara det hade dom inte men dom hade kunnat, så fint besök var det. Och sen har det vart en kväll som har gått i frugans tecken. Med två favorit program som Sveriges värsta bilförare och Lyxfällan. Me love torsdagar! Och nu avslutas kvällen med filmmys med favvon tror jag. Skräckis är jag sugen på men får se vad herrn vill se.
Dåligt inlägg jag vet men jag lovar er att jag ska bättra mig till imorgon.
Ha en mysig Torsdagsnatt gott folk.
Natti Natti
Sarah


Kvällsmys med favvon


Såhär ser jag ut när jag ska ta mina små ben och traska till Favvon. Det är inte så långt han bor bara på andra sidan en skola så då kan man traska i skinnjackan. Om dte hade vart längre hade det nog blivit lite småkyligt.
Ridningen gick superduperbra förutom att det rasade lite snö från taket så dom blev lite spända.
Det här är det sista ni hör från mig ikväll så Natti Natti
Sarah


10-03-17


Ush vad jag har sovit dåligt inatt! Jag har drömt 976 st mardrömmar och så verkliga var dom så jag hade hjärtklappning varje gång jag vaknade. Ush! Det måste bero på att jag sov själv inatt och inte hade någon favvo att krama på. För det kan absolut inte bero på att jag glömt o tagit min meducin 2 dagar i rad. nej absolut inte! Det är iaf mer romantiskt att hålla sig till den första förklaringen och romantisk är jag ju så så får det bli!.
Och såhär kommer då min dag i största allmänhet se ut, dock har det redan tillkommit en lunch med frugan och lite plockning här hemma då det tydligen skulle komma en sotargubbe hit imorgon. Varför man måste städa när han kommer det vet jag inte så snälla strunta i att fråga mig det. Blir bäst så.

Hoppas ni får en bra dag kära läsare både nya som gamla =)
Sarah


It´s called


Tacos Ja det är faktist tacos tro det eller ej, eller som de flesta skulle säga så är det Tacos med Ketchup i. För det har jag och det är gott så dä så!
 Men nu var det inte det jag skulle skriva utan det var Tacos kl 02:35 på natten kan bara betydas en enda sak. Den sjukskrivna jäkeln har vänt på dygnet!


XoXo Gossip Girl


Meeeeeeeen Troligt!
Att jag skulle lägga mig och se Twilight när jag såg att ett nytt avsnitt av Gossip Girl hade kommit ut. Nae inte direkt va!?
Nu vet ni vad jag ägnar de närmsta 45 min åt medan de flesta av er ligger och snusar sött i sängarna.


Tjejjkväll


Ikväll kör jag en riktig tjejjkväll med min vovve. Vi har hittills sett på scrubs och druckit cola och snart ska jag slå på Twilight New Moon. Det kan bli något det! Älskade ju 1:an som de flesta andra tjejjer. Dock gillar jag ju alla serier som har vampyrer med så antar att det har med det att göra och ingenting annat.

Jag är en lycklig individ
och du är min favorit!


Video - Party at Jons


Bildbomb - Party at Jons

Jon stog för Lördagsförfesten och ja den blev lyckad!
Ni får ursäkta dålig bildkvalité men Sarah upptcäkte senare att hon hade bildstabilisator på telefonen. ;D

The värd

Pia & Linda hade lånat(läs snott) snygga skor

Sandra och The värd

Tha gäng ;D

Linda & Pia

Stjärnan (och) Alex

Spridda skurar

2 pojkar som fick bli mitt sittsällskap kvällen till ära

The kväll blev bra! Tackar Viasat Jon för detta plus alla som var där såklart!
Det shottades absolut kurant (blä!) det dracks upp en hel vodka jordgubb det vankades ett intressant toabesök plus en massa annat som minnet har valt att radera av antagligen någon bra anledning.  Dock slutade kvällen bäst med att få somna i Favvons famn efter en massa mys!

10-03-16


Hello u bitches!
Förlåt för absolut sämst uppdatering men jag har inte haft någon lust alls att blogga och det slutar oftast med att jag inte gör det då. Och så får det vara. Jag är sjukskriven för bövulen! Då kommer man undan med det mesta. Även med dålig uppdatering, det måste ni lära er kära läsare.
Det som hänt är inte mycket mer än att jag gillar 14 mars något så otroligt mycket! Tänker inte säga varför haha ni får vara nyfikna! Sen vankades det såklart fest i lördags och jag var superdupertaggad och körde på fullast vinner tror jag. Jag hade iaf otroligt kul och bilder finnes! Just det, jag och Frugan var i Öret i fredags och shoppade loss som aldrig förr, har nog aldrig shoppat så mycket i hela mitt liv på en o samma dag tror jag, om ni har tur så kommer det bilder på det med, är ju baj bloggsugen idag så det kan mycket väl bli så att det blir ett antal uppdateringar idag.
Men så till dagens happenings, vaknade upp bredvid favvon och efter en stund traskade jag hem till min lilla stuga och satte mig här, resten av dagen kommer att bestå av en lång uteskritt på Kråkon och sen Dating in the dark kl 20.00 Ikväll. Sen inget mer planerat än så länge.

Hoppas ni får en fin bloggdag!
Sarah


Cute cuter cuteast


Hur söt får man vara egentligen?
Jag blir kär!


I'm so happy happy!


Amen helt ärligt!
Solen skiner, jag har hoppat kråkon, jag ska köpa ny telefon, jag har fått massa pengar från försäkringskassan, jag vaknade upp bredvid favvon, jag har världens bästa familj, jag har världens bästa fruga, det är helg! Jag mår bra idag!

Idag kan nog inget få mig att tappa mitt leende iaf! Hoppas dagen fortsätter i samma takt som den börjat. Då kan kvällen inte bli annat än perfekt!

Nu väntar Öret för inköp av ny telefon och sedan ikväll blir det nog lite drickande med lite folk här i min röda lilla stuga.

Jag är glad!
Och jag tycker om dig!


10-03-09

Hejsan hoppsan!
Sitter och kollar på dom dära flickorna och pojkarna som dejtar i mörkret. Tur att jag inte gjorde som jag tänkte att söka dit, då hade jag ju aldrig kunnat träffa min favvo och sen tänk om man hade blivit intresserad av ngn som visade sig var bajful? Det hade ju aldrig gått. Nej nu låter jag jätte ytlig men alla måste ju erkänna att utsidan också har betydelse. Även om det är insidan som spelar störst roll. Så nej jag är inte jätte ytlig ;)
Nej nog om sånt där tjaffs, jag fixar mitt dejtande rätt bra utan tvs hjälp måste jag säga..
Dagen idag har vart riktigt mysig, favvon och jag har intagit soffläge mest hela dagen (vi tom somnade i soffan igårkväll) Eller nja det var så att jag somnade i soffan och han ville inte väcka mig så han la sig också och somnade i soffan. Sen blev det ett brejk för att åka till stallet och rida Kråke, var inte superduper seriös idag för han kändes fortfarande lite seg i kroppen sen helgens träning så ville inte kräva för mycket av honom. Och nu endast med 5 timmar ifrån varandra så ska jag ta en prominix till andra sidan skolan och mysa med favvon igen. Nu tänker dom som är singlar och läser att fyfan vilken jobbig människa som är sådär fjantigt uppe bland molnen och hoppar. Yes jag vet så tänkte jag med nyss ;D Men jag har flygfän i magen det har inte ni haha ;)

Nej dags att sätta på sig fäjset och lite anständiga kläder, eller nej jag ångrade mig det blir definitivt myskläder idag!
Imorgon väntar psykologen, ridning kl 9 på morgonen gulp vilken chock det kommer bli för min hjärna! O så lite solning o sen hoppas jag på färgning av mitt hår på kvällen.

Sov gott kära läsare!
arahS


Öronorgasm

Medan jag roar mig med att mysa så tycker jag att ni kan roa er med att få lite tips på bra låtar.
Dom här två låtarna går om och om igen på min spotify.
Enjoy!



Lite olika stil på låtar men dom är sjukt bra!

All makt åt tengill

HÅLL MIG HÅRT ELLER SLÄPP MIG HELT!
Oj nu är jag sådär blöt i håret igen. Att man alltid ska bli det när man duschar? Det är så jäkla jobbigt!
Som sagt har precis duschat och ska snart klä på mig lite anständiga kläder för snart kommer favvon hit och ska se på tv med mig heeela kvällen lång. Jag gillart! Dock blir det en paus i mysandet en stund när frugan skulle ringa, hon hade fått lite tjack på linjen så att säga så vi kan behöva spy galla över ngn i telefonen en stund. ;)

Nej ha en superbra kväll!
Sarah


10-03-08


Jag och frida shakar rumpa för läääänge sen ;D
Godmorgon :)
Har precis ätit nudlar & Beasås mumma! Och favvon gick också precis, dock hann han smita innan jag fick lov att bjuda på gorumet rätten. His loss! ;D Igår blev det tv en stund när han hade kommit men jag blev dödstrött helt plötsligt så det blev sängen rätt så fort med Den ofrivillige golfarn på datorn. Dock var jag nog inte världens roligaste sällskap då jag inte var på alls bra humör igår, vet inte varför men det är det ändring på idag! För vaknade bredvid favvon med solen i ögonen och fågelkvitter i öronen. Och nej då kan man inte vara sur på heeela dagen!
Idag blir det soffläge en stund innan jag ska ta med moder jord till solarieöarna och efter det blir det stallet och en skrittur på Åke i solen blir. Ikväll är det ju äntligen Hollywood fruar som ni inte får missa på 3:an kl 21:00. Sen efter det är det ju Boston Tea party.

Hoppas ni får en fin dag i solen mina vänner!
Sarah 

Favorit i repris

Favvon är på väg hit och det blir bra! ;D

Natti Natti

10-03-07

Godkväll mina kära och mindre kära läsare - ja jag vet att ni finns
Sitter i min soffa och häckar och har så också gjort dom senaste timmarna nej nu ljög jag för jag har också legat en stund då jag sov i ngn timma.
Träningen gick jätte bra och jag är superduper nöjd. Dock vet jag inte vad jag ska tycka om Lindelöw som tränare men blev nog tyvärr första och sista gången jag tränade för honom då jag tycker att jag får lika bra och samma tips från tex Niklas.
 
Hittade typ världens bästa grupp på Fejjan nyss, den stämmer lika mkt som att jag inte skulle tycka om att mysa.
I text you when I miss you, and if I don't, I'm waiting for you to miss me.


Så i väntan på det så åker jag till frugan och leker med henne efter att jag fyllt magen med lite pasta carbonara med Tha famillia.

Sarah

10-03-06

Godkvällning
Oj vad ni måste vara chockade över att jag låter nykter? Nu sitter ni säkert och funderar på om det verkligen är jag som klickar på tangenterna. och Ja det är det faktiskt, för Sarah sitter ensam hemma nykter på en Lördag. MEN det finns en bra anledning och det är för att jag har tränat för Lennart Lindelöw inne på Eklunda ikväll och ska in dit imorgon bitti för vidare träning. Jepp jag kan också vara seriös tjej.
Det gick relativt bra ikväll, det var lite tråkiga övningar och då blir jag lätt okoncentrerad och nochalant så jag är ändå nöjd med resultatet. Fick en del bra tipps på hur Åke ska bli mindre stark och sådär och dom hjälper ju så ngt måste ju ha trillat ner ;D Hoppade mycket gymnastikhoppning och så idag, antar att det blir lite roligare imorgon då vi säkert kommer hoppa lite högre och lite mer bana.

Förövrigt, vet ni vem mensmonstret är? Haha det vet jag! Liiiite små pinsamt haha!
Och förövrigt igen, jag har flygfän i magen!

Har en viktig sak att lära er mina kära läsare och det är att
ALLT ÄR TILLÅTET I KRIG OCH KÄRLEK
Om ni kommer ihåg det så kommer ni komma långt...

Nej nu ska jag ägna mig åt min Chirre och Dirre, cola och lite DH som jag ligger efter med sen är det nanna kudden som gäller.

Natti Natti
Sarah

Fredagsmys!

Igår stog det fredagsmys deluxe på schemat! För det var det mysigaste fredagsmyset jag haft på mycket mycket länge. Det väntades kyckling, klyftpotäter och grönpepparsås till mat och Lets Dance och Titta vi flyger att lägga ögonen på och det bästa av allt var att jag hade detta fredagsmys med ingen mindre än favvon =) Och kan ni gissa om jag trivdes! Till efterätt blev det bananasplit och hallongrottor ;D Dock läggdagsen som ägde rum kl 6 imrose var mindre uppskattat när man skulle hoppa upp ur sängen vid 12 men ey det var det sååå värt!

Vi har ett litet race med han som har gjort Titta vi flyger och Hot shot filmerna bla. Måste jag förövrigt tillägga att jag fick kramp i käken av alla skrattatacker?


Avundsjuka?

Någon som känner igen numret 0720087021?
Hojta till och det bästa är att här kan man vara anonym ;)


10-03-05


Åh igår fick jag flashbacks som hette duga! Jag och Favvon satt och kollade på Hot Shots, dom filmerna såg vi varma i högstadiet hela tiden och vi skrattade som aldrig förr och sa vissa roliga repliker ett antal för många ggr på Karlbergsskolan. Och kan ju inte säga att jag skrattade mindre igår. ÄLSKAR verkligen han som står i vitt på bilden, brändare människa får man leta efter haha. Har ni inte sett Hot shots 1 och 2 så är det hög tid att se dom nu! Lovar att man kommer ha kramp i magen efteråt.
Nu har precis favvon gått hem och jag sitter här med vovve 1 och 2 och väntar på att frugan ska komma och hämta mig och åka med mig till Solarieöarna sen är det ridning som står på schemat och sedan ikväll ska jag och favvon laga mat och ha Fredagsmys Och ja ni behöver inte oroa er det är nog mer han som kommer stå för matlagandet så att vi inte blir förgiftade eller något annat hemskt ;D

Ha en superbra dag i det fina vädret!
Sarah

Leende guldbruna ögon


Har nu myst ner mig i soffan hemma med min vovve, täcke och lappisen i knät. Sitter och väntar på att favvon kommer hit och pussar på mig. Och medan jag väntar så kan jag lika gärna blogga lite och uppdatera mig på andras bloggar o sånt som jag knappt har tid med längre. Ni vet det är så jobbigt att vara sjukskriven. Man har så mycket att göra om dagarna. Fast så är det faktiskt för har inte sett på mina kära serier på år och dar känns det som och blogginläggen har lyst med sin frånvaro osv. Kanske inte sådana världsproblem men det är ändå saker som jag tycker om som jag har fått sätta åt sidan för andra bättre och mysigare saker, som att ligga i sängen och bara kramas i flera timmar o sånt där som är sådanna viktiga saker ;)

Men jag kan inte säga att jag vantrivs direkt. Har aldrig träffat någon förutom Charlie som har samma humor som jag och som tänker likadant. Det är sällsynt och det ska jag ta vara på. Om jag inte misstar mig helt fel så har jag nog gått och skaffat mig om inte mer så iaf en riktigt rolig och bra vän, som jag trivs och har riktigt roligt med.

Sarah

10-03-04

Godkväll gott folk =)
Sitter just nu hemma hos frugan och ser på mitt favvoprogram som ni får förklaring på i inlägget under.
Det här har vart en riktigt händelserik dag faktiskt. Dock började den så bra som den bara kunde göra för jag vaknade upp hos Favorit, sen blev det hem och äta lunch med Charlie och mamma, sen bar det av till stallet för ridning och Åke var superbra! Sen har vi ägnat kvällen åt bröloppsprat och bakning och kört fast littte i snön. men då var jag så stark så att jag kunde butta upp oss :D Rambo kallar dom mig ;)

Efter svbf så ska jag hemåt och sen få en visit av Favorit igen, det gillas starkt!

Hoppas ni får en superkväll!

Sarah


Sveriges värsta bilförare

ÄNTLIGEN!
Mitt absoluta favoritprogram av alla är tillbaka!

Blev ju helt kär i Gurkan förra året då han vann och hade dom mest klockrena kommentarerna ever! Och nu äntligen är programmet som förgyller mina torsdagar tillbaka.

Efter bara 10 min kan man inte annat än älska tjejjerna från värmland och gubben från Lima.
Tack för att ni gjort min dag/vecka och antagligen år med!


10-03-03

Godmorgon =)
Idag är jag faktikst uppe relativt tidigt, tycker iaf jag. Och enda anledningen till det är att jag, Charlie och Mamma snart ska åka till Örebro och shoppa lite.
Igårkväll blev det filmmys till Rec och Rec 2, ettan var mycket bättre då 2an spårade ur lite och man blev mer rädd i ettan. Men hade man världens bästa sällskap så spelade ju filmerna ingen roll. 

Nej nu måste jag sätta på mig fejjan och kläderna för snart går bilen mot öret.

Saknar redan att pussa på sällskapet fast han gick för 10 min sen. Det mina vänner är jobbigt! ;D

Sarah

My favourite game



Och för er andras vetskap så trivs jag utmärkt med tillvaron just nu! Har världens bästa sovsällskap och världens bästa vän och Fruga.


RSS 2.0