090928

hejsan =)

Sitter hos Charlotte och väntar på att hon ska komma in från stallet.
Oj vilken skrikramp jag hade idag :/ Ingenting att skriva om men får väll försöka så gott det går.

I helgen blev de utgång och öppning på wickan. Det var roligt och det var framförallt kul att träffa Sabina, Sandra och Frida och massa andra från den gamla klassen.

Idag ska jag tillbringa lite tid här sen ska jag ta hand om Åke en sväng och sen ska jag till Dfs och då blir det nog idol och mat o lite sånt. Sen imorgon SKA och med stor betoning på SKA jag göra färdigt mitt cv! Sen bjuder jag förhoppningsvis på bilder från helgen och filmer o lite sånt. Och sen ska vi köra massa skräp från boxen hos Lubeck med så morgondagen blir nog full med saker att göra.

Mamma hade en rolig överraskning idag med så hoppas verkligen det blir så. Skulle vara superkul! :) Så håll tummarna!


090925

Så nu är jag hemma hos Mamma efter att ha vart på ett möte som tydligen var helt meningslöst att gå på då jag redan fått den informationen en gång tidigare! Åh då blir man lite smått förbannad nu när jag sitter och är sjukt trött och hade kunnat gjort massa andra nyttiga saker på den timmen som det tagit. Men men..

Nu ska jag bara byta om och så ska jag upp och fixa med nya boxen uppe hos Lubeck så att det kan börjas mura till helgen. Ska bli så kul att leva upp gamla barndomsminnen igen när jag stog där uppe med Charlotte och våra ponnyer. Kanske blir ponny barn av oss igen ju. =)
Sen i em blir det Örebro med Charlotte, hon ska köpa skor och jag ska väll nog bara aktiveras tror jag. Fast som sgat så är det fanimej stressigt att inte ha något att göra för då tar man sig saker att göra och får för mycket istället.

Hockeyn igår var förövriogt superbra och jag började tjuta lite grann som vanligt. Jag har blivit så känslig nu för tiden och gråter så fort en annan m´änniska blir lite glad. Jajja glädjas åt andras glädje är väl aldrig fel med tanke på att ibland så glädjs man åt folks missöden med. Dumt sarah jag vet men kan inte hjälpat! :P

Ha det bra gott folk!


Bilder från senaste tiden


Jag och M har bakat hallongrottor

Hundkalas =)

Jag och B på Utställning i Askersund

Vi har även vart o grillat vid ölen.

Grillmästarn har lyckats med maten varje gång! =)

Snygg, syggare, syggast!

Utsikten var inte så pjåkig den heller.

090924

Nej nu vare nog dags att blogga igen...

Idag har jag en viss Libeth på besök här hos M då hon ska tvätta o grejja. Alltid trevligt =)
Sen har jag hunnit med att vara i stallet hos Åke och mockat och sådär och nu ska jag sätta mig och fylla i massa papper till IF osv. Ska även fixa med mitt cv tills imorgon. Mycket att göra ändå ska jag säga er, får knappt en lugn stund. Fast ska unna mig ett avsnitt av 90210 innan M kommer hem. För sen ikväll ska vi roa oss med hockey i K-Stad som pappa bjudit med oss på.

Nej hatar att skriva med Ms tangentbord det bara krånglar.


090918

Tjena i solen =)
Idag börjar en ny dag i mitt liv, en liv fullt av möjligheter och ovisshet. En nystart helt enkelt.
Hoppas på ett bra resultat i det hela.

Men men idag är det fint väder och jag har precis duschat och ska åka ner till skatteverket bla eftersom jag fortfarande inte fått mina skattepengar. Skulle vara mysigt att ha dom nu faktiskt.

Hänt sen sist är väl att jag och M vart i örebro på rättegång för Ms missahandel utav 2 st i vintras ngn gång. Så nu väntra vi bara på domen som kommer någon gång näst nästa vecka men det kändes ritkigt bra iaf så hoppas på det bästa. Alltså Magnus blev misshandlad utav 2 st det var inte M som misshandlade så det inte blir några missförstånd här nu. =)
Sen har det vart en lugn o fin vecka med mycket mys eftersom jag är sjuk o sådär.

Men imorgon händer det roliga saker för då ska vi ha valp träff här hemma! Ska bli så rolgit att se hur dom andra i kullen ser ut och hur dom är osv! Sen att våran uppfödare är så trevlig och bra som hon är gör ju inte saken värre. Ska bli riktigt kul och massa bilder och filmer kommer!

Kråkon är fortfarande inte 100% fräsh så det blir ingen ridning just nu heller så om någon vill han hjälp med att rida sin häst eller så så är det bara att hojta till. Dock rider jag inte i skogen på hösten haha. Någon som kan gissa varför? :P Nej det går inte att undgå min fobi för dom där äckliga små djuren som vill kalla sig älgflugor.

Hoppas ni får en super bra helg!


090914

Tjena hallå hej!

Förlåt för den kassa uppdateringen men om ni visste hur jag mådde så lovar jag att ni inte skulle klandra mig! Just nu har jag så ont i huvudet så att jag dör! Speciellt när jag hostar. I promise svininfluensan är min diagnos!

 

Nehep vad gör jag nu då jo jag väntar på att True Blood ska laddas ner. Mitt nya offer i serie världen. Men fy fasiken vad bra det är!

 

Nu kom M ha det bra pusssss


Idol

Hoooos hooossst
sitter hos charlotte och hon fick precis massa spott i ansiktet då jag råkade hosta ner henne och smitta ner henne med min svininfluensa eller är det kvarka jag har?

Nej men sitter här iaf o ska snart se på Idol! Weeey! Sen blir det sova i dfs inatt för M ska laga mat åt mig och vara allmänt snäll nu när jag är så sjuk och ja det är fortfarande jätte synd om mig! Sen ska jag lägga mig och sova och bli frisk tills imorgon hade jag tänkt! Och det är med basta!

Ses o hörs på idol



Stallet


Nu har M åkt tillbaka till jobbet och jag ska försöka pallra mig upp till stallet. För hur sjuk man än är så måste hästen tas om hand om =) Förövrigt ser det inte mysigt ut på bilden ovan? Jag, Charlie och Jennifer skrittar i solen på sötaste hästarna! Dock syns inte jag eftersom jag tar kortet.

Jag och M satt och roade oss med något ovanligt som att sitta och gissa vad för logga olika kanler hade eller inte riktigt  logga men vad de hade för bild som förklaring om vad de handlade om. Jag vann s¨åklart eftersom att jag är BÄST! ;D Inte alls för att jag hade försprång eftersom att jag jobbar med Tv. Nej nej!

Kul med massa nya besökare med! Ökar för varje dag. Undra vad som är sååå intressant :P
Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och gå och sätta på mig en bh och åka till stallet.



Install

Håller precis på att installera Sims 3 på denna dator. Köpte ju spelet för ett tag sen och tyvärr tyckte jag ju inte att det var sådär superkul som jag trodde att jag skulle tycka så har knappt spelat det men nu när jag är sjuk och har så tråkigt så ska jag ge det en till chans. Fast skulle helst vilja att det kommer så att man kan ha husdjur och uppfödning o grejjer. Hoppas! =) Snart kommer M hit och hälsar på med.  I love him!



My man


Jag hittade min man häromdagen när jag var ute o körde bil. Dock är han otrogen med Cahrlotte ibland men han får det bara han är där för mig! Jag gillar bäst hans hål i byxorna så att man ser pungen hänga ut men jag tror Charlotte gillar hans gångstil mest.

Jag: Men vad gör han?!
David (Charlottes ex): Jag tror han försöker ta tag i sitt liv. (Gravalvarligt sagt) Hmm ja kanske vem vet?!

toppen är botten

Ärligt så fort det börjar gå bra i mitt liv och jag börjar känna att jag är glad så kommer det något som gör att hela min värld raserar! Jag fattar verkligen inte vad jag gjort för att förtjäna att aldrig få vara glad! Nu när det går super med M och vi inte bråkar eller något ja då ska det andra skita si¨g! Och då menar jag tyvärr inte att jag har en nagel som sitter i kläm eller något sådant utan nu menar jag verkligen att allt har raserat!

Fast kan iaf glädjas åt att jag har så många som älskar mig och så många att älska =) Och det kanske är det som verkligen betyder något här i livet? Allt annat kanske löser sig ändå..

Ja menar vem vill va en misslyckad fet tjej som får kramp när man har sex första och enda gången? Eller en som kanske går hela sitt liv utan att finna den rätta och att man på toppen av karriären står och skriker ut massa saker åt folk..

Tack för att ni finns med för det fick mig att inse att mitt liv kanske inte är så hemskt after all.


Depp Pepp?

Sarah med Baileys i knät =)

Härmapa

Oh yes I am men fick mig ett riktigt gott skratt på köpet!
Jag gjorde som alla andra bloggare och skickade vem är Sarah henrysson i karlskoga till 118800 och här är svaret:

Sarah Henrysson är en brud som gör allt för att bli populär. Hennes stora förebilder i livet är Nathca Peyre (tycker om inte är ett dugg vacker eller ett dugg smart) och Victoria Silvstedt (hon är iaf cool) Hennes intellekt är detsamma som dessa två ufon. Hon hänger med killar som har mycket pengar (i know my M is rich ;D ) och byter sin själ mot champagne. Hon ses alltid i stora solglasögon och gigantiska handväskor oavsett väderlek.(Oh yes thats true)

Haha förstår ni att jag skrattade! Jag har sagt det förr och jag säger det igen! 118800 har ingen aning om vad dom sysslar med! Frågade ju en gång vad brookes pojkvän i one tree hill hette och fick tillbaka som svar: Att det var stephen colleti... Öm okej inte så rätt va ;)

Men som sat det var rätt underhållande när man ligger här och är sjuk.

Sarah 

090910

Hejsan hoppsan!

Usch det där lät aldelles för hurtig för att komma från mig i detta skede! Ni vet att jag skrev för ett tag sen att jag hade svininfluensan?! Mm jag kan säga er att det är ingenting mot vad jag har nu! Ush jag är så sjuk (ja det är synd om mig!) så jag nästan håller på att dö! Tänkte traska iväg till jobbet idag men inte en chans att jag ens kommer upp ur sängen/soffan.
Och vet ni till råga på allt så har Åke kråke vart ofräsh alltså inte halt utan bara lite ojämn sen i fredags. Vet inte vad det kan vara men eftersom vi ändå inte kan åka någonstans pga kvarkan som ridskolan dras med så får han vila och det har ju blivit mycket mycket bättre sne i Fredags så han kommer nog li frisk lagom till jag är frisk får jag hoppas!

Min mammy fyllde år igår med så henne firade vi med tårta och presenter! Grattis ännu en gång! =)

Förvrigt vill ni nog inte höra min dag för den kommer nog bestå av ett giftemål med min kära soffa alternatovt att jag är otrogen med sängen.

Bli frisk!

Sarah

Är du stolt över brordin?


Kissie är du stolt över din bror?
Förresten vart är Kissies audition? Nej just det du kom inte ens in till juryn!

Sarah

Pepp

Har inte vart så sugen på att blogga tidigare idag, vet inte varför men bara känts så jäklarna meningslöst att blogga. Men direkt när jag fick en kommentar från Anonym att jag har läsare så sluta inte blogga. Så blev jag pepp på att blogga igen.

Kan väll köra en kort resumé av helgen som har bestått av familje mys hos pappa i fredags och riktigt god mat! Tack! Sen i lördags så var det en aldelles för full sarah som var på Björn Rosenström och had epanik för hon trodde att hon söpit (karlskoga mål) bort sin mobil (fick precis reda på att dne var i ms bil) Hur hamnade den där?! Jag började även tjuta till Björn och hans pojkarna som busar WTF!? Plus att jag sjöng beautiful girls med sean kingston för hon som jobbad ei luckan på max. Nej men du va nykter i lördags sarah eller? Dock hade jag superduper kul! Och dte är väl huvudsaken eller?

Sen idag har jag inte grejjat med så mycket har bara vart i stallet och nu jobbat sen 1 och sen efter jobbet bär det av till M för att bli bjuden på mat och få återse min kära mobil!

Förövrigt hur klarar man sig med ett saldo på 513 kr till den 25?!

I'm pooooorr!
och jag vill ha en laptop NU!
Den ekvationen går inte riktigt ihop. Buhuu!

Sarah


090904

Hej hopp alla glada!

Sitter på jobbet och ska strax kila hemåt för har massa jag behöver göra idag. Som att handla, köpa förköp, rida och sen göra mig iordning för ska vara hos pappa kl 19.00 ikväll för att äta middag och sådär.

Belv inte K-stad hela natten av massa olika anledningar så åkte hem igår vid 9 typ. Men det var mysigt så länge det varade och Anna är mästerkock!

Nu ringde charlotte rökpaus innan jag kör hemåt.


Pusss!

K-stad

Hej alla! =)
Nu sitter jag i Annas skitsnygga lgnh i K-stad. Vi har varto köpt mat och nu står Anna och lagar den. Ni vet ju hur bra mina kunskaper i mat är så därför står inte jag vid spisen och hjälper till.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt och softa här hemma och sen imorgon bitti åker vi hem till kga igen och jobbar på :P

Sarah

090903

Igår var nästintill en bloggfri dag för det hans inte med så mycket annat igår då dagen var fullspäckad.
Åkte in till K-stad på morgonen och var inne på Hööks och lite så.
Köpte ett par långa chaps
Ett par ridbyxor
En borste till Baileys
En brun lädergrimma
Och ett par strumpor



Sne på kvällen var vi och hämtade min älskade säng ÄNTLIGEN! Sängen var superskön och med Ms påslakanset blev det supersnyggt! =)
 Senare sen var det avsutning på AG kursen och hör och häpna men min bästa vovve vann Agility klassen! Hon var superduktig fast mormor var med och störde lite med sin närvaro. Så nu blir dte att öva på egen hand i fortsättningen och förhoppningsvis så småning om även några tävlingar.

Igår red Jennifer Åke Tack så mycket J, hoppas det gick bra!
Och iidag blri dte ingen ridniing heller för jag ska till min kära arbetskamrat Anna och mysa ikväll, och se på hennes lgnh o sådär. Kan bli riktigt mys!


funny feeling

Vet ni vad det roliga är?!
Jo att jag bara mår bättre när det skrivs sådanna saker. Det är lite sjukt faktiskt då det absolut inte var syftet med att NI skrev så. Men när jag sitter här och känner efter hur det känns egentligen så kommer jag på mig själv av att sitta och le och känna mig nästan odödlig. Jag blir helt enkelt glad! En konstig känsla som är svår att beskriva men det närmsta är nog glad.


Tack =)


090901

Hellojsan på er =)

Ovant det var att helt plöstligt sriva 09. Jaja nu är vi inne i september och ännu en dag närmare vintern buhuu.
MEN glöm inte min mobil är frisk! :)

När jag skulle åka hem från jobbet igår så startade inte min kära pärla bilen såklart! Men då var charlie där som en räddande ängel och jag fick låna hennes bil tills M kunde hjälpa mig på kvällen och dra igång min bil så nu fungerar den utmärkt igen! =) Sen skulle vi se färdigt på Män som hatar kvinnor men gissa vad som hände?!
Så jag gick iaf upp med älskling imorse och såg färdigt på den och hade det mysigt för mig själv på morgonen. Ritkigt skönt var det att ha tid på sig på morgonen för en gångs skull. Och faktiskt så är jag inte tröttare idag än vad jag var igår. Så kanske dags för en ny rutin Sarah.

Vad dagen har att erbjuda vet jag inte faktiskt förutom att jag ska rida och att Magnus kommer ikväll.


Min mobil är frisk!

Gissa om jag blev glad när jag fick ett mail där det stog att min mobil hade kommit!
Så nu blir det mycket roligare uppdateringar med kort och filmer osv och framförallt så går jag att nås under dagarna igen!

Fasiken vad skönt! Är så glad nu så inget kan förstöra min dag!

 

RSS 2.0