Berg och Dalbana

Mitt känsloliv är som Balder på Liseberg! Ena stunden går det jätte bra och jag känner verkligimage27en hur jag klarar mej rätt bra. Nästa stund så kan jag hitta mej själv ligga o gråta över min saknad. När jag ser dig så känner jag verkligen hur det hugger till i magen på mig och jag blir helt konstig hur långt tid som helst efteråt. Du kommer föralltid att finnas i mitt hjärta.



Saknad....





Nog om känsloliv sånt kan vara tråkigt i längden. I helgen fyllde frida år och det blev att fira hennes 18 åriga liv ;D det var hur trevligt som helst innan tjatiga utlänningar som inte fattar när man inte vill kom in i bilden. Det ä'r verkligen svårt för endel folk att förstå vad man vill och int evill?! Jag hatar verkligen att vara elak mot sådana som kommer fram och ger en komplimanger osv men i helgen lyckades verkligen dom 2 personerna göra mej så arg och iriiterad för att dom inte kunde ta ett nej att jag blev tvungen att butta och skrika åt den ena att han var så jävla jobbig och att jag inte ville se honom någonsin igen, och ändå står han kvar och frågar varför jag är otrevlig när han vill bjuda mej på matm i sin lägenhet?! Vad är det man inte förstår då? Nej nog om det med.
Helgen var som sagt trevlig, ja hela den här veckan har vart trevlig faktiskt. Inte så mycket i skolan än så länge och en så kom ju Hedöööön hem igår med så fick åka till han på en snabbvisit igår. Alltid lika trevligt!
Dagen idag har bestått av skola i ca 2 timmar för att prata betyg och sedan bara sitta o vänta, sedan missade jag bussen hem så jag fick gå, Vill bar asäga att jag har gått och blivit hurtig ;D Sen när jag kom hem vilade jag lite, sedan stallet och sedan Top Model för att snart sätta mig och se på Ghost Whisperer ;D Imorgon blir det heller ingen skola för vi ska bara leka lekar och grilla korv, visst det kan ju vara lite roligt men inte i den här kylan! :/ och grilla korv kan jag göra hemma lika gärna ;D Utgång imorgon med, Byz på wickan.

Bring back those wonderful days

SEJ mej, varför blev det såhär?

Ja snälla bara SEJ mej? Varför?!
varför blev det såhär. Dte skulle inte bli så. Det finns få saker jag ångrar i mitt liv, kanske är det bara dom här sakerna jag ångrar? I vilket fall som helst så är det inte såhär jag vill att det ska vara. Ni 3 har betytt så fruktansvärt mycket för mig och nu finns det inget kvar. Det var inte meningen att det skulle sluta såhär. Det är jag säker på. Det går inte ens en dag utan att jag saknar och tänker på er. Vissa dagar går det förståss bättre och vissa dagar går det sämmre men ändå finns ni där i mina tankar och ni kommer troligtvis vara kvar där väldigt länge till, kanske hela livet? Kanske kommer jag aldrig mer känna så som jag gjorde för er igen? Kanske kommer jag det? Svårt att tro men man vet aldrig. En sak som jag ändå vet är att ni fortfarande betyder så mycket för mig även om det kanske inte märks. Ni 3 var dom enda som visste mina innersta hemligheter, ni visste allt om mig. Jag kunde ringa er mitt i natten och beklaga mig över dom mest sjuka sakerna och ändå blev det inga sura miner. Vi har bråkat förr! Vissa av er fler ggr andra bara några få ggr, men alltid har vi löst det. För riktig vänskap försvinner aldrig? 
Hoppas bara att det ordspråket stämmer och att våran vänskap och kärlek bara har tagit en paus.


Jag saknar er så att det gör ont! heartbreak

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
You're still with me in my dreams


I can feel the tears
On my face burn like fire
I'm still in love
With everything I hate
Everything you do
Everything I fear
Everything on you
I can feel my life ending
I can't believe I still need you
I can't believe I still want you
I can't believe life means
Nothing without you
Baby, I'm still in love with youI can feel the tears
On my face burn like fire
I'm still in love
With everything I hate
Everything you do
Everything I fear
Everything on you
I can feel my life ending
I can't believe I still need you
I can't believe I still want you
I can't believe life means
Nothing without you
Baby, I'm still in love with you

8 Feb

Har två saker att säga det första är att jag klassade ut Martin Heden Hedengren på datorer idag! Mkt väl värt att nämnas!
Och för det andra Ge mej 8 Feb! bara 176 dagar kvar ;D

Hurtig

Ja igår var jag kors i taket ute och gick i hela 2 timmar! Jag och min kära Ipod var runt halva Karlskoga. Skönt var det ända tills mina skavsår började kännas och när jag trampade ihjäl en sån där stor snigel så var det droppen tyckte jag och jag började gå hemot igen.
Händer inte så mycket nu dom här sista dagarna på sommarlovet, men det är skönt tycker jag  för jag kan behöva vila upp mej innan skolan börjar. Ska ju faktiskt försöka slita som ett djur det här sista året nu. Har kikat lite på schemat med och det är förvånansvärt bra! Men det kommer säkert bli 1 miljard ändringar på det så i slutändan kommer vi väll ha tusen hål som vanligt!
Imorgon blir det nog shoppning i örebro och på torsdag träning i laxå. Helgen får vi se vad det bjuds på.

Hej!                                       

Veckans

Veckans bästa
Fick sätta mej upp på hästryggen igen i Lördags efter drygt 1 månads uppehåll pga tån.
Veckans värsta
Indraget körkort :/ Inte alls kul!
Veckans dag
Måndagen
Veckans låt
Sean Kingston ? Beautiful Girls Är helt kär i den!
Veckan snällaste
 Elvis som släppte in en helt förstörd mej klockan halv 6 på morgonen i sitt hus och lät mig vara kvar där hur länge jag ville även om han var på jobbet.
Veckans syssla:
Umgås!
Veckans sällskap:
 Det jag hade i måndags ;D
Veckan händelse:
Indraget körkort :/
Veckans citat
?Är inte jag någe Kung då?! Jag har inte ens märkt att jag har ett sår i huvudet? Bra Magnus ;D
Veckans Saknad
Körkort
Veckans klädesplagg
Jeans shorts. Jag bara älskar dom!
Veckans film
Stay Alive skräckfiilm som man verkligen blev rädd för! Jag var på helspänn hela tiden och flög verkligen upp fler ggr än jag låg kvar i sängen under filmens gång.
Veckans serie
OC ? Oc boxen är min bästa vän!
Veckans tv-program
Ghost Whisperer Såg på det klockan 2 på natten helt själv. Det var inte roligt!
Ser jag mest fram emot
Kanske långt kvar men Studenten såklart!
Längtar jag inte ett dugg efter
Att skolan ska börja
Veckan mående
Väldigt upp och ner Humörsvängningar?! Javisst ;D
Veckans längsta
Minuterna med Polisen
Veckans kortaste
Mitt körkort ;D Lite komik stödjer alltid i svåra tider
Veckans skratt
Igår på Statoil när hon med ögonen kom fram till bilen ;D
Veckans betyg
 Lov är ju bra men med tanke på att skolan slutar snart och att mitt älskade körkort är tillfälligt indraget så blir det tyvärr ett IG -


Tjeeee

Det var inte igår! Har blivit dåligt med uppdatering nu på ett tag. Men är sommaren till för att sitta inne vid datorn? Nej ush nej. Frågan är bara varför jag lyckas sitta här den kanske finaste dagen på hela sommaren?
Hänt sen sist i korta´drag är följande:
Min vardag ser ut på det här sättet. Somnar ca 6-8 på morgonen sover till ca 3 på eftermiddagen sen upp äta osv sen göra sej iordning för kvällens aktiviter som mest har ägt rum i DFS som sagt det är i DFS det händer ;D När jag inte har vistats i DFS har jag antingen vart på Statt som förövrigt har vart helt guld! speciellt på onsdagarna. Har haft så otroligt roligt där. Eller så har jag varit i GBG och Liseberg eller möjlitgvis i svartå ;D
Värt att nämna är också att min tå varit bruten böjd och urled är nästan helt i sin normala storlek så på Fredag ska jag äntligen få sitta upp på Rebban igen! ;D Jag har saknat det. Min tillvaro just nu kan beskrivas med ett ord: Trivs! Vill inte att skolan ska börja om 2 veckor vill inte! Det enda bra med att skolan börjar är att Frida äntligen blir 18 den 24! Typ hej Sarah Henrysson Alkolist?! Nej det ska bli helt otroligt kul att tösa äntligen får följa med ut!

Idag har jag hunnit med att träffa frida och tagit in hästarna och legat ute och solat lite. Snart ska jag göra mej iordning och åka in till örebro med Frida efter hennes jobb. Imorgon är det avslutning på onsdagsklubben och jag är given ;D

Btw Har du leg? ;D


RSS 2.0