Säääälen!


Tjenamors nu drar jag till sälen ;D

Gott nytt år på er!

another year, another love but still the same old broken heart

Fan, fan, fan jävla skit vad jag tycker om dej!
Varför ska det bli såhär?
Jag som skulle till sälen och a mitt livs tid imorgon funderar på att stanna hemma. Jag kommer ändå bara tänka på allt och förstöra för dom andra.

Jag bröt för fasiken mitt nyårslöfte för dig!

Det finns bara du...


Tomten kommer!

Nu stter jag bara och väntar på att tomten ska anlända så att vi får börja öppna klapparna. Han borde rammla in om ca 10 min :)

Vart är min karl? Han är borta! Ge meeeeej massa mys ikväll!
JUlklappar!

Eftersom att jag var uppe halv 7 i morse och somnade inte fören 3 så är jag så sjukt trött så jag hänger inte ihop! Sovdags njae! Tomten kommer ju nu!

Sarah

God Jul! :D

image64
God jul alla :)

Hoppas alla får en superbra Julafton!

Kramar Sarah

Dan före dopparedanmys

Nu drar jag iväg på "danföre" mys :) inatt ska jag slå in paket ;D

Sarah

Nardo 20 år

Bättre sent än aldrig som sagt och eftersom jag inte hade någon kamera med mig i Fredags får det bli redogörelse här:
Började med att Lindha kom till mig och vi gjorde oss iordning och började läppja lite smått på den alkoholhalltiga drycken. Sen vid kvart över 10 kom Sofia ängelchauffören och hämtade oss och skjutsade oss till bussen som skulle ta oss till dfs. När vi väl kom dit så hade jag fixat en heden som skulle komma o möta oss vid bruksgården (trodde jag ja!) Heden var förövrigt så nykter (läs med ironi) så att han sa utan överdrigt att han var påväg 10 ggr på 10 min. Sista gången vi pratades vid på tele sa han: "jag reser mig upp nu" då gav jag upp och Lindha hade då som tur var hittat hennes nya "man" som kunde visa oss vägen. (mannen var förövrigt 15 år och riktigt söt! Väl framme såg vi att polisen var med och festade. njaa kanske inte men vad dom gjorde där vet ingen? Sen fortsatte kvällen med riktigt roliga incidenter av olika slag. Innan festen hade lindha lovat att hon skulle försöka hålla mig borta från 2 pers där som jag INTE skulle prata med av vissa anledningar, synd bara att Lindha inte visste hur dom såg ut för rätt som det var när jag stog och pratade med en av dom kommer lindha och frågar vem jag pratar med och wooops sa jag och fortsatte prata. Men kvällen var mer än trivsam och jag hade tom en egen vakt av min jacvka och väska, Stena trivdes så bra med dom så att han funderar på att köpa en egen sån jacka. Härligt!
Jag blev som vanligt lite för full och det blev även Magnus (som bara drack glögg enligt han själv) så när vi skulle ta oss till Sam's vid kl 2 så råkade det visst ta ca 2 timmar för oss att ta oss dit. Inget vet vad vi gjorde mer än att "skoj" bråka, cykla på leksakstraktor, supa bort mobilen på cykelbanan, vara nära på att slänga sprien i ån, hänga över staket?, kissa, springa in på någons gård och bli livrädd,  magnus gjorde en sång till mig med melodin Sarah kom ut ikväll och Jennifer undrade vem som kom och skrek (jag var dock rörd), träffa mystiskt grebbestad man vid namn Rolle med en Poncho som undrade vägen till Indien? och säkert många mer saker som jag var för nykter för att minnas dagen efter.. Väl vid sam's var kanske resten av hela dfs där och det var ju trivsamt! Sen bar det av i Taxi hem och ännu en gång fick taxin redogörelse för hur magnus familj såg ut: Frugan, Benjamin och Flora (hans 2 barn). Taxi chauffören skulle ännu en gång akta så att han inte körde på dom kl 5 på morgonen. Vill redogöra för er som inte vet att magnus har ingen fru och heller inga barn, absolut inte vid namn Benjamin och Flora. Natten slutade i underbarast armar.
Kan inte ha vart en mer lyckad kväll! Tack alla och speciellt Nardo!
Känns skönt att saker och ting har rett upp sig med diverse människa med ;D
Fast känns där emot inte som jag kan lita på en viss annan människa som sa att du aaaaldrig skulle kunna göra något sånt och att jag kunde lita på dig till 100% yeye!

Sarah

Ljus mys

Sådär, mitt rum har nog aldrig vart såhär rent någonsinn tror jag eller nej jag tror inte jag vet. Har precis tänt en massa ljus också. Nu känns det som jul och jag trivs. Bara en snygg karl vore här med, men den snygga jag tänker på är på cup i norrköping :/ Mindre kul men sånt är livet ibland. Fårha mys ngn annan dag ist.

Ikväll så ska jag och lindha ¨på dan före dopparedan mys hos niklas :) fick en trevlig inbjudan förut. tack pojkar!

Sarah

Dagens horoskop dan före dopparedan

Vattumannen 20. januari - 18. februari
Låt bli att gå in i något, såvida du inte verkligen känner för det. Halvhjärtade projekt leder ofta till halvdåliga resultat.

Men jag vill ju in i det! Jag vill så fucking jävla in i det som man bara kan bli! Kooooom o ta mäh!

Äntligen hemma

sådär då var man hemkommen från örebro. Vad kul det är att köpa julklappar egentligen. Nästa år har jag och lindha lovat oss själva att vi ska vara ute i god tid ;P Undrrrra om?
Nu ska jag städa rummet lite och sen åka till stallet.

Sarah

Örebro

Jag avundas dom som har sina julklappar färdiga i tid, jag är inte en av dom så nu bär det av mot Örebro med endast några kronor i plånboken.. Yeah lycka till! Får väll försöka vara lite finurlig, men jag är tröttast i stan så det lär bli svårt.

Efter örebo ska jag städa mitt rum men det är ett evigt tjat innan Jag fattar inte, om deadlinen är 6 varför börja tjata om att det ska vara städat nu? Var precis så förra gången jag skulle städa med! Vad är det som är svårt att förstå? Sluta tjata så blir allt bättre!

Sarah

Min Man elle?


Inte ens Måns kan ta tankarna ifrån dig..
Vad har hänt? Jag viiil inte falla dit igen! Det var nog jobbigt första gången!
Tänk på nyårslöftet, Tänk på nyårslöftet, Tänk på nyårslöftet, Tänk på nyårslöftet, Tänk på nyårslöftet, Tänk på nyårslöftet, Tänk på nyårslöftet, Tänk på nyårslöftet, Tänk på nyårslöftet, Tänk på nyårslöftet,

Jagvetjagärfjantig

Trean och femman brukar ofta attraheras av varandra på ett tidigt stadium. Att båda är lagda åt det romantiska hållet brukar bädda för en mycket kraftig och varaktig passion. Förhållandet som uppstår har därmed fått en bra start och fortsättningen brukar inte sällan sluta i äktenskap. Många gånger upptäcks ett gemensamt intresse som musik, kultur eller historia som för parterna ännu närmare varandra. Det enda som kan vara negativt är att trean ibland har ett förhållande bakom sig där känslorna inte riktigt har försvunnit. Om trean får bearbeta detta så försvinner snart problemen.

Samstämmighet: 80%

Yeye tuuuur att vissa saker inte stämmer (läs med ironi)
Tuuuur att ni tar det här med en zlatan ;) (klackspark assååå)

BlondinSarah

Jag erkänner det, jag har gjort en Lindha! Varför är jag så bra? Dock var min "göra en Lindha" inte lika pinsam men det var väll inte det bästa jag lyckats med

Sarah.

Best Chrismukkah ever...

Sitter och ser på Oc säsong 3 just nu. Var precis det avsnittet där Ryan har sin Bar mitzva och alla står och dansar tillsammans till That's what friends are for. Och avsnittet  slutar med att Kirsten säger best Chrismukkah ever...
Jag sitter ju här och hoppas på att min julafton 07 ska bli precis lika bra som deras, men såhär dan före dan före dopparedan känns det inte som om det kommer bli det. Imorse var jag världens lyckligaste och nu är jag mycket mindre lycklig. Allt har blivit fel idag och allt känns blaj!
Min önske jul:
Börja med att åka upp till stallet klockan 7 på morgonen och äta frukost och önska hästarna en god jul. Sen åka hem, sova någon timme sen göra sig iordning för att vara snygg när släkten kommer kl 1. Då ska vi äta och sådär och självklart kl 3 se på Kalle Anka sen öppna julklappar och eftersom det härär min önske jul så kommer jag att få världens bästa julklappar eller nej alla kommer få precis vad dom vill ha och sen kommer vi sitta framför öppna spisen i "fin rummet" och bara njuta av att vi får vara med varandra en jul till. Sen lite senare så åker jag till Dfs där pappa ska fira jul. Där har dom redan öppnat alla julklapparna så jag kommer lagom till fikat. Så sitter vi och pratar tills vi barnen börjar bli trötta och då eftersom att Magnus har ringt och sagt att han saknar mig och vill träffa mig så tar jag en Jul promenad ut till Högberg, och bara ser in i vaenda fönster där familjer sitter och myser med varandra i värmen. Sen när jag väl är ute i högberg så finns det bara en sak kvar som kan göra min julafton komplett, en hel massa mys med underbarast!

Självklart är det här bara önske tänkande men visst skulle det kunna ske på riktigt för så orealistiskt är det ju inte. Ni får också ta min "önskejul" med en klackspark och läsa med lite ironi. Men visst hade det vart underbart. Och önska kan man ju alltid...

All I wan't for christmas is you...

Sarah


Tin tan

Det kan omjligt finnas något som är mysigare än att sova bredvid någon man tycker om! Det gjorde jag inatt och jag njöt i fulla drag! Blev lite tvspel (såklart) även jag fick spela och jag vill bara säga att jag är så jävla bäst på tv spel! Spec Fifa! (Läs aaaaaldrig med ironi) ;D Jag fick tom  en egen gubbe i New Castle (magnus favvolag) som hette Sarah Henrysson dä ni! Inte många av er där ute som har spelat en match i New Castle. Sen blev det lite film och lite sömn. Och imorse när jag vaknade var det först jag såg en mysig magnus! Kan det bli bättre?! Nejt veeeek asså!
Men så hände en litteee pinsam sak sen. Magnus gick upp och duchde osv så skule jag gå upp och klä på mej. Men vet ni vem som kommer in där när det enda som skyler min ooootroligt vackra (läs med ironi) kropp är B och minimal trosor. Jo Magnus pappa! Han: Jaha här står du. haha ja här stog jag i hela min nakenhet (nästan) Oh fy vad pinsamt! Men men får hoppas på att karln har sett en halvnaken tjej förut ;D

På morgonen/Fm har jag och Lindha hunnit med att sola och att luncha på paris. Det var gott även om mangorajan tog sin lilla tid att få. Sen betalade jag lite räkningar på posten och aktiverade mitt 3e bankomat kort på mindre än ett halv år. Tuuur att jag aldrig glömmer bort koden! Men den här gången är den lätt! Tack banken!

Nu är jag så trött så jag hade haft munnen full med flugor av mina gäspningar om det hade vart varmt och det hade funnits flugor ute så nu ska jag sätta på ett avsitt av Oc och vila lite innan stallet.

Sarah

Dages horoskop 21 Dec

Vattumannen 20. januari - 18. februari
Mål: Det finns ingen anledning till att sätta dina egna standarder på en för låg nivå. Var realistisk, men också ambitiös.

hmm okej? Vadå för mål? Mål me vadå? Dom här hooskopen börjar spåra ur..

Degerfors

Ja då blir det en tripp till Dfs i alla fall. Är inte ett dugg sugen längre efter allt. Men kanske blir bra. Antar att det blir lite tv spel och säkert film och kanske mys. Om humöret tillåter. Är ju inte alls på humör att åka längre, det är därför jag väntade så länge. Jag var ju bara tvungen att se på Spice Girls nu. För jag spelade ju säkert inte in det heller.

Imorgon blir det upp tidigt för att ta bussen in till kga kl 10 för då ska jag sola med Lindha och sedan Luncha på stan. Morgondagen kan bli härlig!

Men nu säger jag Natti Natti och sov gott!

Sarah

Spice Girls


Såg precis på Spice Girls official reunion. Tycker faktiskt det är härligt att dom startar om på nytt :) Skulle inte sitta helt fel med en biljett till någon av deras konserter, bara föratt få återuppleva gamla minnen och få vara liten 8 årigt fan igen! ;D Undra om jag har kvar mina spice girls bilder någonstans. Får kolla efter dom :)
Och så fort jag ser Spice Girls tänker jag på våra eviga mim framträdanden på strå på roliga timmen eller vad det hette då.  Varje fredag samma sak! Undra om vi blev tjatiga haha! Tror det var jag (Mel C), Jessica Allansson (Gari),, Jenny Lövgren (Emma), Sandra Karlsson (Victoria) och Camilla ? (Mel B). Det var tider det.

Sarah

Nedstämd

Fan vad nedstämd jag blev nu efter det där samtalet. När ska jag hitta någon som tycker om mig lika mycket som jag tycker om honom?

Åhhhhhhh!

Sarah

Hemma

Sådär nu var jag precis hemma från stallet.
Har både bra och dåliga nyheter:
Det blir fest imorgon!20 års fest och allt! weeeey Skönt med planering
Antenn gubben har vart här men han kliade sig bari huvudet och undrade vad som var felet.
Vet inte om det blir ngt Dfs ikväll för någon är ju cp! Åh jag blir så tröt på allt vad killar heter! Jag er upp snart! Skiter i dej. Men fan att jag ska tycka om dig så! Men om du han intee ringer o säger att jag ska komma in sen så kan jag lova att jag ska försöka vara lika iskall tillbaka! Ska inte ens kolla åt människan imorgon på festen! Åhhhhh att det ska beehöva vara så svårt!

Sarah


E3

E3
Bilderna från lussevakan finns nu på min bilddagbok den 13/12

Panikångest

Varför får jag jämt panikångest när min helg/dag inte är planerad in i minsta detalj? Jag är ingen kontroll människa heller ingen pedant som måste ha allt i sin ordning. Varför måste jag då ha planerat allt i mitt liv?
Har panik för att dagen idag vet jag inte vad jag ska göra på. Vet att jag ska till stallet och att jag ska äta middag med familjen ikväll men mer vet jag inte. Det blir troligen dfs men så fort jag inte vet säkert så känner jag en oro inom mig :/ Jag hatart!
Och i helgen så vet jag inte vad det blir. Kanske fest på fredag men jag vet inte säkert om det blir så än och då har jag en oro i mig över det med! Gud jag vill bara ha allt planerat! Kan jag inte bara få klartecken på att det blir fest och att jag ska till Dfs ikväll så kan jag bli lugn sen. Varför är det såhär? Varför måste jag allti ha allt planerat? Jag vet inte hur många gånger jag och mina pojkvänner har bråkat bara för att jag vill veta om man ska ses dagen därpå men dom säger att man ska höras och bestämma då. Men eftersom att jag inte kan ha tråkigt så måste jag hitta på något annat om det inte blir så att man kan ses då. Men ååååh jag blir galen!
Har ni något bra förslag på någon bra lösning till mig?

Sarah

Djuren från havet

Gud den här dagen kommer vara toppen, iaf i matväg! Först nu så satt jag precis och åt Lutfisk, potatis och vitsås! yummmyyiii! Sen ikväll så blir det ju hummer :) Kan inte bli bättre i matväg!
Fick precis brev från rektorn om min frånvaro. Får inte bli några förseningar eller fösovningar nästa år! Nyårslöfte!

Jag vill mysa! Vill till Dfs ikväll! Jag skriker efter mannen snart!

Hållr på att läga in de slutliga bilderna från E3s lussevaka. Ni kan snart beskåda dom ;)

Sarah

Dagens horoskop 20 Dec

Vattumannen 20. januari - 18. februari
Om det är svårt att få ihop familjeekvationen, så försök att göra majoriteten glada genom att visa viljan till att vara flexibel.

Jasså okej. Och jag som redan är såååå flexibel då? Vi ska ju faktiskt äta middag ikcäll o grejer. Jag ick ju upp i ottan tom och firade casper. Vad begär dom av mej? ;P

Sarah

Tvungen

Jag var bara absolut tvungen att ännu en gång sga hur mycket jag tycker om min nya design! :) Allt blev genast mycket roligare och det tack vare Sabine som fixade altt! Tack så mycket!

Sarah

Grattis Casper!

Jaha då var man uppe tom tidigare än tuppen för att fira casper. Min skönsång var nog fin såhär på morgonkvisten!
Han fick bla en fyrhjuling som jag snart ska gå ut  se p ånär han kör omkring med sedan ska jag lägga mig i sängen igen och se p åoc och sova.

Go morgon på er alla ;D

Sarah

Tävling nr2

Bara för att jag är världens tävlingsmänniska och älskar att tävla så får dt bli en tävling till idag.

Det är Matildas tävling och hon firar att hennes blogg har fyllt 1 år! Grattis! :)
Man kan vinna både ett halsband och ett armaband. Så passa på att anmäl er ni med!
Lycka till!

Sarah

Natti Natti

Nej nu ska jag nog fösöka ruinda upp den här dagen med. Ska ju upp om 6,5 timmar och fira min kare bror. Kommer nog bli riktigt skönt att hoppa i sängen igen sen efter det! Men nu tänker jag lägga mig under mitt sköna duntäcke och se på OC.

Natti Natti

Sarah

Schizo

Varför ska alla killar jämt vara så schizo? Som MR M tex. I början av veckan sågs vi både söndag måndag och det var han som typ skrek efter att vi skulle ses och han sa att han hade saknat mej under helgen i sthlm och allt. Men nu så har vi då inte setts sen i måndags och okej det är inte så mnga dagar men det är bara jag som har ringt och så frågade jag om vi kunde ses imorgon och det kunde han inte svara på utan han skulle ringa imorgon. Okej får se om han ringer dådå? För i helgen kommer vi ju antagligen inte hinna ses. Iof skulle vi kunna sova tsm men har han frågat näe?! Men han kanske gör det då? Vem vet... Jajja får väll bara acceptera att killar är och kommer alltid att vara schizo. Men hur ska man tolka allt? När personen i fråga är så sjukt underbar ena stunden och säger att han tycker om en så himmla mycket och är så kärleksfull så att man bara ryser i hela kroppen och sen nästa stund så är han kall som en isbit (Nästan) ?
Åhhhhhh jag blir galen på killar!

Jag tycker om dig...

Sarah

Kul!

Gud vad mycket roligare det blir att blogga när fler läser :) Nu ligger besökarna på 91 och bara för någon vecka sen var et typ 25 st som läste bloggen. Vad har hänt? Hur kommer det sig att så många har hittat hit helt plötsligt?
Vore kul om ni kunde skriva en rad om hur ni hittade hit och så :)

En sak som vore ännu roligare var om ni kunde kommentera lite ;) Jag lovar jag bits inte och jag lovar även att jag svarar tillbaka :)

Sarah

Jag har inget liv X2

nämn 5 saker jag aldrig gjort, har gjort och jag ska göra,
och utmana sen 5 nya personer

jag blev utmanad av: Sniiigeel

Jag har aldrig:
Blivit tagen för fortkörning ;D
Läst i flera dagar till ett prov
Skenat med min häst på asfallt
Haft sex med en tjej
hållt mig för skratt när jag umgåtts med Lindha


Jag har:
Vart kär och galen!
Festat gärnet!
Tröttnat på att festa
Saknat en person
världens bästa kompis!


Jag ska:

Ta studenten!
Åka till Napa
Ta tag i mitt liv?
Fira nyår i sälen
Vänta på att Magnus ska ringa ;D


Jag har inget liv

Jag blev utmanad av : Sniiigeel

1. Vilken BH har du på dig just nu?
Viit älskar vitt!

2. Vilka trosor har du på dig just nu?
Viiiita med. jag matchar för en gångs skull

3. Är du nöjd med dina bröst?
Mjaae ibland är dom för stora för kan inte ha vilka linnen och klänningar jag vill utan att det ser dumt ut.

4. Uppsatt eller utsläppt hår?
utsläpp

5. Hur skulle du beskriva killen/tjejen som du just nu tycker om?
Mysig! Eller hur Lindha ;D rolig, snäll, ser bra ut mm

6. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet?
Ögonen
7. Har du haft sex någon gång?
Tror de

8. Vad är din åsikt om homosexuella killar?
`Har inget emot dom. Eller jo om den jag skulle vara tsm med skulle vara det skulle det inte va så kul ;D

9. Vart vill du helst bli kysst?
Munnen! Jag älskar att pussas!

10. Och om inte där?
Överallt! Älskart!

11. Har du några snygga killkompisar?
Om jag har!

12. Har du kysst någon av samma kön?
Yes box

13. Vad är ett + på motsatta könet?
Bandana, vita kallifjonger, mjukisbyxor och vit T-shirt
;D
14. Vad är bra sex?
Det som håller längre än 3 sek.  ;D

15. Har du sex med strumporna på?
Nej! Det är det mest osexigaste som finns!

16. Vad är avtändande under sexakten?
Strumpor och om killen är självisk

17. Vad är det pinsammaste du har gjort under sexakten?
Hmm typ skrattat när det hänt lite saker haha


18. Vad är det pinsammaste den andra parten har gjort?
hmmm vet inte?

19. Är du en hejare på att kyssas?
Hoppas på det eftersom det är min passion ;D

20. Skäms du över att ha gjort denna listan?
Nej varför skulle jag?

Jag utmanar : Alla som vill :)
Yeeeeeeeeeeyyy


BlondinLindha

Nu är det såhär att jag nog har världens blondaste vän just nu. Både till hårfärgen och innuti det lilla bokstavligen talat lilla huvudet också!
Historien börja såhär:
Vi funderar på att gå på en fest på Fredag, eller jag funderar och försöker få med mig Lindha dit. (Nu lär jag aldrgi få med henne dit men ändå) Men hon känner ingen där (säger hon) så hon ville inte dit. Men hon skickade då sms till en viss kille som vi antog skulle vara där. Vi kan förresten kalla honom för Dia. Hon skickade då iaf ett sms till Dia och frågade om han skulle dit, hon får sedan ett svar om att han ska det. Lindha ringer mig och berättar följande:
-Sarah! Jag har gjort bort mig för all framtid!
- Vadå då?
-Jo jag skickade ett sms till dig där det stog: Vi måste till festen på Fredag för Dia ska dit!
Men jag kom på mig själv när jag fick levransrapporten att jag hade skickadt det till ngn annan och såklart då till Dia!

Hur bra får man va är frågan? Hahaha jag kan bara skratta! Det är bara Lindha som kan lyckas med något sådant! You go girl!

Har någon utav er varit med om något liknande? Isf skriv gärna så att lindha får lite sympati ;D
För det får hon inte av mej iaf! Har nog aldrig skrattat mer! Men ja tycker om henne ändå och det vet hon :)

Sarah

Bonden tar en fru

Har nu sett hur det hade gått för alla bönderna och det gick väll som jag förutspådde ungefär.

Min man Karl petter har fortfarande inte hittat kärleken och det tror jag det när han inte har hittat mej?!
Anders och Isabel är dom sötaste man kan täna sig! All lycka åt dom!
Sussane och Per Inge kommer nog fortsätta trivas ihop.
Och slutligen då Fredrik som gjorde helt fel i att välja sofia som jag sa så skulle hon dumpa honom. Tror det var mer som en tävling för henne. Han skulle ha valt Lena dom hade levt lyckliga i alla sina dagar... Även om det kanske hade vart en saga som handlade om häxan och hennes troll men ändå en saga.. Nej ush nu var jag elak! Troll och häxor är också söta :)

Förresten så är det någon som vet vad det är för ras på Susannes ena hund, den som var valp i sommras men som nu var vuxen. Den ljusaste av dom, nästan gräddvit var den. Sån ska jag ha!

Sarah

Rekord

Vill börja med att säga att det är besöksrekord igen! 79 st! ;D yeeeeyy som BlondinBella skulle ha sagt..

Är hemma från stallet nu precis, skulle ju sola med men det var visst stängt upptäcvte vi när solareirna inte började lysa när vi hade stoppat i pengarna. Härligt Lindha och Sarah! Vare lyckodag idag eller?

Förresten om hästen är sjuk brukar man fortsätta festa då? Njae vet inte det jag men men :/ Kanske bara vi som är övekänsliga?

Nu ska jag sätta mig och se på KP på BSF och samtidigt äta min matlåda bestående av köttbullar och mos, för den intresserade. Blir heller inget Dfs för mig ikväll :( Ska jag gråta nu eller sen?  Hoppas på imorgon efter Caspers födelsedags middag som består av min favvrätt! Ugnsgrattinerad hummer ;D MUMS!

Sarah

Stallet

Nu har mamma och stefan kommit hem och casper hade då gjort fika så nu har vi även jag hör och häpna druckit kaffe och ätit lite fikabröd, dock inte jag för jag bantar ;D
Nu bär det snart av till stallet och jag hoppas att jag blir lite piggare av den där kopp kaffen så att jag orkar med kvällen. Men det är ju faktiskt lov så :)

Imorgon fyller Casper min bror 12 år så det blir att gå upp kl 7 imorgon och gratta honom. Blir alltså inget Dfs för mig ikväll, men jag får väll hoppas på att jag får en snygg karl på besök hit istället. Jag vill mysa! Då får man även mer motivation till at städa och göra fint så då kanske man kan få ett rent och snyggt rum också. Vill ju tända ljus och ha det mysigt. Dessutom så tycker jag att man ser mycket bättre ut i ljuset från ljus för man ser inte alla skavanker och så. Så vad kan vara bättre än att mysa till ljus med någon man tycker om? Mina skavanker syns inte och karln blir om möjligt ännu snyggare ;)

Tack och hej stallet för mej ;D

Sarah

Jullov

Nu har jag officiellt sett jullov! Gööööööttttt!
Eftersom att jag är så sjukt trött fastän att jag sov 12 timmar inatt så tänker jag ägna det här lovet till att vila upp mig? Myyyyyyyysa ordet som lindha älskar ;) och motionera. Ska få bort dom där extra kilona nu! Är så trött på dom.
Jag tror och hoppas på att det här lovet kommer bli toppen!

Liten planering:
21/12 Örebro För shoppning av julklappar med Lindha
22/12 Utgång på statt
24/12 Julafton! Firas hos mamma och om tid finnes i Dfs hos Helens (Pappas förredetta) föräldrar och förhoppningsvis avslut hos Magnus.
25/12 Juldagen! Lutfisk och vitsås lunch hos mormor MUMS! Sen middag hos pappa med nya lossas mamma + gammla syskoen och de nya syskonen. Sen på kvällen såklart utgång på statt!
Mellandagarna Sthlm och massa shoppning!
30/12 Sälen! För att fira nyår
3/1 Hemfärd Kanske sova i flera dagar efter en hår vecka med fest och skidor.

Som sagt dom andra dagarna på lovet är min huvudattraktion att mysa sönder!

Jag klagar inte på lovet!

Sarah

Duschen

Okej medger att säsong 3 inte är alls lika bra som säsong 1 och 2 men jag klagar ändå inte!
Nu ska jag hoppa in i duschen, fråga mig inte varför för det vet jag inte själv. Sedan blir det nog liiite liite mer städning och sedan stallet vid 6 när mamma och dom kommer hem.

Fan vet inte om det blir ngt Dfs ikväll och i helgen kommer vi nog inte hinna att ses ngt alls. Hur ska jag klara mig? Jag går ju nästan under redan liksom.

Sarah

Oc säsong 3




Äntligen!
Säsong 3 av världens bästa serie har äntligen blivit klar. Så nu tar jag en paus i städandet och ser på ett avsnitt.
Fast om jag känner mig själv rätt så kommer jag bli sittandes här. Men mamma kommer ju hem vid 6 och har då med sig Stefan som har vart i Kina i ngon månad så det måste vara färdig städat tills dess,

Sarah

Elektriker

Sådär nu har jag och min bror lekt lite elektriker här hemma. Jag slarver nr 1 har inte bytt glödlampor på mitt rum och nu hade verkligen alla gått sönder så jag kände att det var dags nu såhär i julmörkret. Så när Casper kom hem från skolan så frågade om han kunde hjälpa mig. Och snäll som han är så gjorde han såklart det. Så nu lyser det som aldrig förr på mitt rum! Om jag blir nöjd med min städning så kanske det kommer ut någon bild på rummet sen.

Nej tillbaka till städningen

Sarah

Städning

Nej nu tror jag faktskt att jag ska börja städa mitt rum lite. Oc säsong 3 håller ju på och laddas ner och när det är färdigt kan jag nästan lova att jag kommer att sitta klistrad framför tvn hela em.

Sarah

Tävling

Vill även ni som jag vinna ett smycke från Modemecka så gå in här och anmäl er.
Det enda man beöver göra är att skriva vilket märke det är på smycket på bilden.

Lycka till!

Sarah

Statistik

Nu ni!? Antingen är det fel på statistikfuntionen på blogg.se eller så vet jag inte vad?! Igår gick statistiken upp på hela 71 st unika besökare och idag på 41 st hittils!? Stämmer det eller är det bara önsktänkande från min sida så mina ögon spelar mig ett litet spratt?

Sarah

Helt sjukt!


På min bloggrunda hittade jag den här videon hos Linadaslya. Är dom inte hur bra som helst? Hur lyckas dom?

Sarah

Bloggrunda

Nej nu får jag försöka hålla i mina fingrar och sluta skriva för nu är det dags för dagens första bloggrunda. Eftersom att jag är en så nyfiken person så har jag endel bloggar som jag bevakar och läser dagligen.
Haha jag räknade precis hur många bloggar jag läste och om vi säger såhär så läser jag fler bloggar än vad jag har besökare på min blogg och rekordet är ju 56 så gör matten själva ;) Ja okej jag vet att jag inte har något liv men ändå ;)

Sarah

Trivs

Allså jag trivs så bra med min nya design tack vare Sabine så att jag vill bara skriva och skriva och skriva ;D

Har ju faktiskt glömt att skriva fortsättningen på mina somnsvårigeheter som var obefintliga igår. För när jag la mig och skulle se på Saw så somnade jag och sov til 9 imorse! Dä ni! Vaknade dock som jag förstog vid kl 12 och kl 4 men tvingade då mig själv att bara kolla på klockan och sedan försöka somna om. Och jag är lika förvånad som er över att det gick! Hoppas nu bara att det håller sig hela dagen och att jag får vara pigg :) Det tvivlar jag på men vi kan ju alltid hoppas!

Sarah

Halleluja


Här var det jag hörde den här underbara låten för första gången. Jag blev helt sålld redan då. När vi var i Afrika så bestämde jag att den här låten skulle spelas på min begravning och det står jag fast vid. Fast jag skulle helst vilja att Amanda sjöng den då. Men om det stämmer det som stog att jag ska bli 101 år så är frågan för om amanda lever då. Och om hon nu gör det så är det en ännu större fråga om hon faktiskt kan sjunga då, ja menar hon kommer faktiskt vara över 100 och hur många är det som kan sjunga bra när man är så gammal? Jaja får väll leta upp någon ung liten sparvel som kan sjunga den då eller så får jag hoppas på att jag dör tidigare så att Amanda Jensen kan få sjunga den när jag ligger i kistan.

Ah okej lite barbariskt inlägg var det faktiskt men hey! Alla ska vi dö någon gång och jag kommer iaf görat med bravur! ;D

Sarah

Dagen idag kommer att bestå av

  • Lite plugg
  • Städning av rummet
  • Stallet
  • Solning
  • Njuta av min nya design ;D

Och förhoppningsvis en tripp till Dfs och en  massa mys ikväll :)

Sarah


Dagens horoskop 19 Dec

Vattumannen 20. januari - 18. februari
Fritt val: Dagen ligger öppen för dig, och du har själv (nästan) alla möjligheter för att bestämma, vad den skall innehålla.

Jo men det härhoroskopt sa mig mycket? Har dom supit bort sin fantasi?


Bloggdesign :)

Blev supernöjd med den nya designen som Sabine gjort! :) Hon sa även att det kanske skulle ta ett tag eftersom att det var jul och så, och såklart förstog jag det och antog att jag skulle få vänta någon vecka eller 2. Men när jag för en halv timme sedan slog upp ögonen och satte mig vid datorn fick jag världens överraskning! Min blogg var redan färdig! Snacka om snabbt jobbat!

Tack så jätte mycket för hjälpen! :) Jag blev jätte nöjd och jätte glad över den nya designen! Du är guld  Sabine!

Besök gärna Sabines blogg! Jag läser den varje dag och den är verkligen läsvärd :)
http://enibas.blogg.se/

Bloggdesign

Ursäkta att bloggen ser ut som den gör, men har bett en riktigt snäll männska att fixa desgnen så den får se ut som hej kom och hjälp mig tills hon är färdig :)

Sarah

Saw 4

Nu tänkte jag lägga mig i soffan och se på Saw 4 får se om jag somnar eller inte. Skulle vara skönt med tanke på hur trött jag är och att det skulle vara skönt att vakna utvilad imorgon men om jag känner mig själv rätt ´så kommer jag antagligen somna sen vakna om typ 2 timmar o va jätte pigg och inte kunna somna om då.

Sarah


Hjärnan fungerar ej som den ska

Men vad tänker jag med? Och varför är det ingen som har reagerat? Det är ju inget BSF idag! Det är ju bara Tisdag idag! Men åhhhhh jag som ville se BSF idag! Nu blev jag besviken. Varför tror min hjärna att det är onsdag idag för?

Sarah

Mischa Barton

Mischa  BartonJaha jag är tydligen mest lik Mischa Barton. Njaaee vet inte det jag, kanske på  hudfärgen och orginal hårfärgen men kroppsform vettefan va? ;P

Kolla vilken kändis du är lik här

Sarah

Efterlyses

efterlyses






Frida vart är du? Du svarar inte någonstans och jag och din mor börjar bli riktit oroliga!
Ring!                                       



Varm och skön

Sådär nu har jag krupit upp i soffan i mjukiskläder och tofflor. Duschen gjorde mig verkligen varm igen :) Skönt! Tog i en skvätt hårinpackning i håret nu med, så kanske jag får ordning på mitt svinto hår någon gång! Vill ju bli ljusare igen men det tyckr ju inte magnus för då hotar han med att han ska raka av sig sitt hå så vi få se hur det blir med det för samtidigt som jag vill vara blond så sliter det ju så mycket på håret! Jag vill ju inte att mitt hår ska gå av igen. Ajja vi får se hur det blir.

Sarah

Duschen

Nu ska jag precis hoppa in i en varm och skön dusch så att jag kanske kan bli människa igen. Sen ska jag skriva etik arbetet färdigt och senare sen ska jag nog fixa med bloggen lite..

Blubb, Blubb, Blubb Lindha ;D

Sarah

Antideppresiv

Har hittat förklaringen på varför jag är så deppig ibland, jo såklart är det för att halva min släkt på mammas sida går på Antideppressiva (STAVAS?) Och jag har hört att depressioner går i släkten! Ah tack för svaret! Men fan va jobbigt o gå runt o va deppig alltså! SÅ nu för tillfället har jag gett upp det för nu är jag ur glad och lycklig som helst :)
Jag vet vad jag önskar mej i julklapp! Och det lutar emot att jag även får det :) Nooog för att det inte går att slå in i papper men vad gör det? Kanske en liten rosett passar bra?

I just want you for my own lalalalal ;D

Sarah


Tröjjera

det är ju tur att det arig spårar ur när jag och lindha pratar om något. Det började med att jag sa tröjjera sen blev det byxera sen tränsera och dom orden sägs ju iaf av endel folk. Men när det sedan började komma ord som kliera (Kli) borrarna (borstarna) osv osv då kände vi att vi nog inte var så pigga längre ;D Tack jag vet att vi har världes bästa humor ;D

Nu sitter jag iaf här med mina stelfrusna tår och har precis kommit hem från stallet. Ska nog snart ta mig en dusch så att jag blir varm igen. Sen blir det bara plugg hela kvällen förutom avbrott för solning, Bsf (sist avsnittet, vill bara påpeka att KP har färgat håret mörkt och det kan bara innebära att jag kommer dregla mer än vanligt!) och samtidigt som det är BSF så får det bli en cykeltu på träningscykeln. Det är för kallt för att gå ut ochgå idag. Skulle hemskt gärna vilja ha en mysig karl bredvid mig inatt med. Men börjar 8 imorgon och jag måste plugga och kanske städa rummet ikväll med så får faktiskt stå emot frestelsen idag. Annars tycker jag att det är en riktigt nyttig frestelse. Med tanke på all motion jag får ;D

Sarah

Leksaksbil

Egentligen ville jag döpa det här inlägget tll mys, men man kan inte döpa varenda inlägg till det det skulle ju bli lite tråkigt och ofantasifullt. Men varje dag jag spenderar med Magnus är världens mysigaste så..
Åkte ju in till Dfs igår kväll vid halv 11 och blev upphämtad i samhället av magnus,  åkte sedan hem till han och såg på film o sådär. Lord of war försökte vi se på, visst är den bra men har man en underbart mysig karl bredvid sig så är det svårt att se färdigt på en film. Men tillslut så gjorde vi iaf det. Sen skulle magnus såklart spela lite tv spel så då fick även jag äran att prova haha spelade något terräng bilspel och jag kom ju if inte sist det var ju det som var mitt mål så ;D Nog för at jag slutade 14/15 meeen ändå! Sen hade han laddat hem ngt fult spel där man skulle vara en leksaksbil i ett rum fullt emd leksaker, man skulle sammla poäng genom att köra påsaker o sånt. Dessutom skulle man inte styra som på vanliga spel utan man svängade med hela dosan haha skit kul vare! Jag brukar iof svänga med hela dosan närjag kör vanliga bilspel också men det hör inte till saken ;D Sen efter mycket om och men så somnade vi. Imorse så skulle magnus upp tidigare än mig för han skulle upp och skriva matteprov så jag fick ligga kvar i den varma och goa sängen ett tag. Somnade om och vaknade av att magnus var hemma igen och tur var väll det! För ett tag nu har jag drömt så verkliga drömmar så att dom verkligen känns som om det ärpå riktigt och handlingen i dom skulle verkligen kunna ha hänt. Så när jag vaknar på morgonen så vet jag inte om jag har drömt det eller om det verkligen har hänt. Det är lite läskigt faktiskt :/ Och just det hände imorse när magnus kom och väckte mig ur en brand där jag försökte rädda Bessi deras hund från att bli innebränd. Den där mysiga kramen av magnus behövdes då kan jag säga! Tack för världens mysigaste morgon!

Sarah

Vattumannen 18/12 07


Du kan behöva en kärleksfull klapp på ryggen, och om du inte själv kan ge dig en, skulle du kanske be din partner/vän om det.

Sikken tur att jag har fått så många klappat på ryggen inatt/imorse så att jag klarar mig i 30000 år framöver :)

Bränt kött

Ah här sitter jag typ halvt jätte rött och luktar kött. haha okej det där var inte meningen att det skulle rimma! ;D Men se så finurlig man är ibland alltså.
Har precis kommit hem från stall och solning. Så luktar nog inte allt för mumsigt just nu. Och  det är precis just därför som jag ska hoppa in i duschen snart, för att sedan ta bussen till dfs. Kan bli mys! Måste dock plugga lite där borta, men konke och magnus sitter ändå o spelar tv spel så det gör ju inget. vem var förvånad? inte jag iaf!

Imorgon ska jag upp till skolan sedan till stan en liten stund och sen hem för att åka upp till stllet och ta in hästarna. Kvällen får se vad den bjuder på.

Frågan är ju om en viss manlig person harslagit huvudett i? Jag älskar nog fjäsk tror jag!! mer fjäsk åt folket helt enkelt!

Vet ni vad jag införskaffade mig häromdagen på stan? Jo ja köpte en kill T-shirt från Jon & Jonna. Hmm får se om jag möter någon kille med likadan tröjja som jag. Men den var iafbajsnygg! och riktigt härliga färger på med.

Duschen kallar..

Sarah

Stallet

Blev ingen långtur på cykeln direkt för nu kom mamma in och sa att vi skulle åka till stallet.
Rebus väntar..

Sarah


Duktig

Gud vad skön det känns när man har gjort saker so man verkligen måste göra. Okej nu har jag inte gjort några stora saker än så länge men jag är ändå på god väg. Jag kan iaf stryka 2 sakr på min egen Att göra innan jul lista. Nu tänkte jag sätta mig på träningscykeln en stund medan jag ser på ett avsnitt av andra avenyn.

Har även börjat fundera på vad mitt nyårslöfte ska bli i år. Jag vet heller inte om jag har lyckats hålla det som jag satte upp inför 2007. Vi får se, än är det ju 2 veckor kvar på det här året. Nästa årslöfte ska inte handla om känslor och sådant tjaffs det har jag fåt nog av. Så det får kanske bli att jag ska träna mer och eftersom det faktiskt är min sita termin i skolan så kanske jag skulle dra till med ett löfte om att ge järnet i skolan! Skulle ju behövas faktiskt. Skaffa sig ett jobb vore ett bra löfte med, är ganska nöjd med min ekonomi just nu eftersom att andrs är så himmla bra och ger mig "lön" för att jag städar hos honom en dag i veckan och eftesom jag får lite pengar  ibland av mamma o sådär :) Men jag slutar ju fatisk skolan till sommaren och då kommer jag bli riktigt rastlös om jag inte har något jobb. Skulle ju vara skönt att vara ledig några veckor i början av sommaren men sen får det gärna dyka upp något lite softare jobb som man inte behvöer gå upp kl 7 på komma i min väg.

Ni som läser min blogg lär ju ha fåten litten insikt på hur jag är som person, så har ni något förslag på vad mitt nyårs löfte ska bli?

Sarah

Mys

Har precis vaknat efter en skön eftermiddags sömn i soffan. Den var välbehövlig eftersom att jag inte kunde somna fören vid 4 inatt :/ Även fast jag hade väldens mysigaste karl bredvid mig som iof låg och snarkade lite men vet inte varför jag inte kunde somna :/
Nu ska jag sätta mig och skriva etik arbetet till fysiken som jag tänkt att lämna in imorgon, får se hur det går med det.. sen senare blir det stallet och sedan iväg och sola på lasarettet med Linda. kanske sätta sig en stund i massage stolen med, skulle ju inte sitta fel direkt.

sarah

VATTUMANNEN 21/1-18/2


Det kan dyka upp en del kärleksproblem. Du ska helst bara strunta i dem i så fall, för under dessa veckor är du rejält upptagen. Dels har du mycket att göra med jobb eller studier, dels handlar det om nöjen. Det blir gott om vimmelchanser och festligheter. Kanske en resa också.

kärlek/sex: 5
kul/nöjen: 1
tur/pengar: 1

The Flash!

Your results:
You are The Flash
The Flash
90%
Green Lantern
70%
Catwoman
70%
Superman
60%
Spider-Man
60%
Supergirl
60%
Robin
60%
Wonder Woman
50%
Iron Man
40%
Hulk
35%
Batman
15%
Fast, athletic and flirtatious.
Click here to take the Superhero Personality Quiz

Nuni!

Nu skiter jag i det här!!!!!
Jag orkar fanimej inte gråta mer över någon som inte är värd det! Jag försöker vara snäll men jag får bara skit tillbaka!
Nu tänker jag inte lägga 2 strån i kos ens en gång för att det ska fungera med en kille! För det gör det aldrig ändå!
FAN FAN FAN! Jag som börjat inse vad jag jag egentligen känner.. Jag som börjat glömma och ersätta med nya känslor. Men fan nu räcker det! Jag mår bättre utan!

Tack och hej aldrig mera dej.

Fan vad finurlig man kan vara i svåra tider då!

Sarah

Lördag

va fan blire ikväll?! Jag och linda har ju bestämt sen länge att vi skulle ha vit helg i helgen så vad ska man göra ikväll? Kanske träffa magnus men vet inte när han kommer hem. Är ju sugen på att åka in tillK-hamn imorgon och se på Timmys minnescup. Tro att jag och frida ska åka in men vet inte riktigt än, ska ju hinna med att gå på stanimorgon med linda också så. Så det ser utsom om kvällen kommer bli så jävla kritvit. Kanske blir en sväng till pappa ikväll. Who knows? Sart ska jag iaf upp till stalet och hoppa lite, eler inte så lite utan jag ska ju hoppa Rebus, Billy, Bellmondo och Mango så jag lär ju va trött ikväll.

Hörs då!

Sarah

Fredag

Igår så hade jag och linda bestämt att vi skulle äta på Thaairestaurangen kl 12. Okej klocka blev halv  innan jag var där men det var ändå gott :) Sen efter allt stall och alt så kom Lindha hit igen och vi lagade tacos och åt det med mamma. Sen såg vi på kanse en av världens skönaste filmer, legaly blonde. Den var riktit bra! Sen efter den såville jagha en lattepå Mcd så vi lånade mammas bil och åkte iväg. Och eftersom att jag inte har ngt körkort så fick linda köra och såklart även då parkera på Mcd. Det är ju synd o skämma ut sej haha?! Linda trodde inte att hon kunde parkera en jeep så hon bara körde igenom parkeringen och sen kom tillbaka haha jajja så det kan gå. väl inne så hade dom ingen latte utan fick ta kaffe med kall mjölk ist. Hmmm. Sen bar det av hem til Kölven och såg på fråga olle o lite sånt. Sen vid 3 var det dags att åka hem och sova, fick oturligt nog sova ensam eftersom att magnus var i sthlm :/

Sarah


Torsdag

Sen uppdate jag vet men vad gör det när jag ska bli 101 år?

var en seg dag. Kom hem från skolan och sov 2 timmar (välbehövligt efter den hårda natten)Vill bara påpeka att E3 var cp störda hela torsdagen i skolan! Natten var helt galen och ni får kika in på bilddagboken sen för bilder från natten som bestog av mycket bus! Morgonen började med en tripp till Mcd därjag åt världens godaste macka som jag även poängterade för alla närvarande. Efter en god frukost bar det av till skolan och väl där blev det brandlarm och alla börde skylla på E3?! Why? I vilket fall som helst så hade glöggen kokat över. När et ar fixat var det dags för aulan och Lucia :) Trodde vi!? Väl där inne sjöng och klappade vi den traditionella alla vi som tar studenten klappar nu! Rektorn var så asförbannad så han gick upp på scenen och framsköt lucoa firandet till kl 12 pga glöggen, han hade blivit hotad av hör o häpna en estet! Vem var förvånad?! Inte jag. och at folk var onyktra plus at ljudet inte funegrade. Yeyyyyyy! Så vi fick ta oss ut ur aulan och undra vad vi skullegöra nu med inställda lektioner o allt? Jo vi gick till tjockmattorna i gympa hallen och sov. Guuuuud så skönt det var! Sen hade vi rättskunskap och jag julpyntade så fint :) Sen blev det gröt i skolan som var hur äcklig som helst och jag var då tvungeno ringa till annicka och sofia som var änglarna fördagen och kom och hämtade mig. Sov som sagt i 2 timmar och sedan jobbade jag lite. Sen såga jag på Bsf och sen bar et av till magnus. Kände att jag behövde en liten promenix efter min hårda natt så jag gick faktiskt från dfs ut till högberg. Lindha fick hålla mej sällskap hela vägen för det var skog på båda sidorna och jag är ju aldrig någe mörkrädd! Sen klampade jag in i magnus rum dör jag ittae han och såklart konke sittandes med tvspelet i handen. Ovanligt?! njae inte så va? Sen så satt vi därnere och et var fatiskt riktigt mysigt för hans mamma hade julpyntat o allt och hon kom även ner med glögg och lussebullar som hon hade bakat. Mums!
Jag sumerar min Lucia som riktigt lyckad även fast jag inte fick se ngt lucia tåg :/

Sarah

Seg jävel

Okej nu har jag gjort något test som ska visa hur många år man kommer bli. Jag kommer bli hela 101 år!? Jag vartom helt ärlig på alla frågor! Och tryckte i att jag drack ofta och att jag motionerade lite halv bra o sådär. haha helt sjukt! Såhär såg föklaringen ut:
Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet.

Känns bra faktiskt :)
om ni vill veta hur gammla ni är så tryck här

Sarah

Yeees!

image59
Vill bara säga att från och med idag får jag övningsköra ;D Yeeeeyy! Som jag har längtatefter och få sätta mig i bilen igen!
Dock får det bli tidigast imorgon som jag sätter mig i bilen, är för trött idag. Har även bokat uppskrivning nu med:D
Fy fasiken vad glad jag är :D



sarah


Lussevaka

Okej det har vart en galen natt med min kära klass. Varför har vi aldrig haft klassfest förut?!
Just nu sitter vi på rättskunskapen och vi är 10 st här haha jajja det är e3 det! ;D
Snaaaaart ska även jag få gå hem och lägga mig.
Bilder kommer så småningh om.

Sarah

Tävling

Okej nu har jag vart vaken hela natten och haft lussevaka och fick se att det fanns en tävling som jag hade fåtterbjudande om. Anmäl er ni med vettja!
http://sjukdom.blogg.se/1197118686_jultvling_vinn_ipod_n.html

Hoppas nu på att antingen ni eller jag vinner :) Lycka till flickor, pojkar, män, kvinnor och ni mitt emellan.


Sarah

Lucia

Nu drar jag på Lussevak gott folk! SesLucia imorgon pigga och glada! ;D

Jag har ju faktiskt vart lucia en gång i tiden, allttså inte då som väldigt liten när all fick va lucia (eller devar jag nog med men) jag var ju faktiskt Lucia på Karlergsskolan när vi gick i 9an. Dock har bilderna sorgligt nog försvunnit där ifrån...

Ha det så kul på eran lussevaka ;)

Sarah

Årets motto

Årets motto är korat:
Varför jogga när man kan grogga?!?!

Hittade den frasen nyss och det klickade direkt.. ;D

Sarah

Måns Zelmerlow - Brother Oh Brother


Mycket låtar nu men så blir det när man har en nedladdningskväll ;D
Den här låten är riktig bra och det gör ju inget att Måns är så baj snygg heller!
Tänk er han, KP eller Victor åkerblom nilsson. Yummiiiii

Sarah

Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu

Okej för det första vet jag att jag är riktigt sent ute men jag har nu fått stå ut med att lyssna på den här låten och vet ni? Jag tyckte om den! Jag har ju såklart kikat lite på texten förut med tanke på att varenda bloggare och BD ägare hade lagt ut den ett tag, och självklart har jag tyckt att texten har vart helt underbar men eftersom att jag överallt annat (nästan) hatar Lasse så har jag inte tagit mig för att ladda ner den. Men idag av någon underlig anledning fick jag för mig att trycka hem den och vet ni vad? Jag ääälskar den! Och ni ska nu veta att jag har sagt att jag över min döda kropp skulle lyssna på lasse för att jag får typ ångest bara av att höra hans röst, vet inte varför men har ngt stort emot han. Men tacka gud för den här låten.
Vill bara säga att det här inte betyder att jag tycker om lasse och ska börja lyssna på hans låtar...

Sarah

Snö

Får sätta in lite snöflingor här istället. För ute kommer det bannemej ingen snö! Vart är den vita julen? Det måste bara bli en vit jul! Ingen riktig julstämning annars ju.

Jag ser det snöar, jag ser det snöar nanana ;D

Sarah

Struntar it

Nu struntar jag i det här, ja nu ger jag upp! Har återigen försökt sova men utan resultat. Hur kommer det sig att jag alltid annars somnar hur lätt  som helst? Men inte idag när jag måste. hej jag heter Sarah och jag kommer vara övertröttast i stan imorgon och skratta åt allt! ;/ jaja kan va kul det med.
Men guuuuud så tråkigt jag har nu då.. Väntar ju på att Magnus ska titta in men han kommer inte än på typ 1,5 timmar. så vad ska jag göra under tiden? Okej jag ska städa färdigt och sedan duscha o sånt men ändå..

Bonde söker fru
Och hallå Ge mej KP! Det klickar ändå inte mellan han o Jessica och dessutom som är hon lika blåst som den tornadon som härjade i Fairwiev (STAVAS?) i DH i sista avsnittet som kommit ut i USA. Kom o ta me KP!
Och sen den där fredirk kommer nog att bli dumpad så fort sofia inser att hon är sjukt mkt sötare än han. Sorgligt men sant. Han skulle ha valt lena ist hon hade vart lojal hela livet mot han... Den som gapar eter mycket mister ofta hela kakan.  som sagt. Susannes Per Inge har man inte fått sett så mycket av men som hon beskrev han hade jag nog tyvärr också valt han framförUffe. Varför vill man ha berg och dalbana istället för romantisk trygghet? Jani frågan är obesvarad.. Och sist men inte minst så har vi anders och hans Isabelle. Enda valet som jag är nöjd med :) Isabelle är störtskön! kanockså påpeka attt KP skulle ha valt klara. Bortsett från mej då!
Men iaf,

 ALL LYCKA TILL BÖNDERNA OCH DERAS FRUAR/MÄN

Sarah

Änrade planer

Tror ni att jag kunde somna eller? Nej såklart inte när jag väl behöver sova! Har ju legat och försökt i ngn timme nu. Blir så rött påt!
Så jag bestämde mig för att ändra mina planer lite. Kvällen kommer bestå av att först äda rummet lite, sedan se på Bonde söker fru som det är avslutning på idag. Måste ju dregla över KP. ;D Sen ska jag försöka sova igen ngn timme eller så och sedan upp och duscha för jag får sällskap av en snygg kalr vid halv 12 sen vid 2 tänkte jag åka bort till min kära klass och börja lussevakan. Okej jag börjar senare än alla andra. Men vem kan tacka nej till lite mys? Inte jag iaf.

Så dags att städa rummet nu...

Sarah

Varma duschen

Klev preci ut ur världens varmaste och skönaste dusch! Jag frös så att jag skakade när jag kom hem efter stallet så jag var bara tvungen att hoppa in i duschen även om det kommer innebära att jag  kommer ha duschat 3 ggr idag. Nu hade jag altlså tänkt mig att jag skulle få sova några timmar. Jag hoppas på det men jag somnade ju före stallet så det kan blir svårt. Men troligtvis kommer jag såklart somna en stund iaf! Jag som aldrig brukar sova! ;P

Men ikväll blire iaf lussevak med klassen ;D Yeeey!

Sarah

Yoggi

Yoggi

Kan verkligen rekomendera den här drick yoghurten. Den är jätte god både som efterrätt och som mellanmål. Och vet ni vad det bästa är för mig som "bantar" Jo det är bara 0,5% fett i den. Yes! Tacka gud för Yoggi!

Sarah

Gäsp

Ush o fy så trött jag är! Men jag ska inte sova! För jag ska åka till stallet vid 3 sen efter det får jag sova. Om det nu blir någon lussevaka vill säga? Får höra med mina kära klassisar lite senare. Tills dess ska jag nog fördriva tiden med Heroes och OC. Har fått upp ögonen för oc igen. Såg ju på det så mycket hela förra året så jag tröttnade lite, ja menar jag kan varenda avsnitt i säsong 1 och 2 utantill. Men nu igår kväll hade jag inget att somna till för mitt nerladdningsprogram har börjat sega så då slog jag på min kära oc box och såg ett halvt avsnitt eller något och upptäckte hur mycket jag har saknat det. Men ska faktiskt ladda ner säsong 3 och 4 nu och se dom istället. Nog för att dom inte är alls lika bra men jag har ju faktiskt bara sett dom avsnitten en gång.

Sarah

Dagens horoskop Onsdag

Vattumannen 20. januari - 18. februari
Du kommer kunna underhålla ett helt sällskap i dag. Det är inte säkert, att dagen bjuder på fest, men då förnöjer du din familj.

Trött

Nu har jag gjort iordning bilder på klänningen som ska bäras på nyår.. Ni får ha överseende med att jag är dålig fotograf och PS fixare ;)

Nu börjar tröttheten smyga på mig så nu ska jag nog ändå hoppa ner i sängen. Även om jag sa att jag skulle vara uppe länge idag.

Natti Natti
Sarah

new year

new year

Bortblåst

Nu var bloggtorka som bortblåst och jag blev genast på lite bättre humör. ELler iaf på såppas mycket bättre humör så inte kinderna behöver vara mer blöta.
Dagen idag har bestått av skola som vi fick reda på att vi hade halv studiedag och att läararen som var sjuk igår alltså Karin Hansson som vi har i svenska B fortfarande var sjuk. Så vi slutade vid 11. Skön dag även idag :) Sen åkte jag hem och sov en stund sen¨åkte upp till stallet och sedan hem och sov igen. Jag undrar varför jag behöver sova så mycket? jag sover verkligen hela tiden! Dte är jätte jobbbigt för om man inte sover orkar man inget och om jag sover hinner jag inget. Jar har provat med kaffe och energi drycker occh allt men inget funkar! Är det den dära körtelfebern som jag hade för 1,5 år sedan som fortfarande spökar? Iof så sa dom att man kunde vara trött och ha nedsatt imunförsvar upp till 7 år men hallå? Är det verkligen det?
 Ingen som har något bra förslag på vad man kan göra för att bli piggare?

Nu när deppigheten släppte lite så har jag tråkigt istället. Och ni som känner mig vet att jag inte kan ha tråkigt för då får jag typ panik och blir deppig fördet. Oj vad jag klagar! Kunde jag vara mer depp?

Men kan se fram emot Lussevakan imorgon :) Förhoppningsvis blir det med klassen :) Så min planering för att orka med är att inte sova så mycket inatt, åka till skolan imorgon, sluta vid halv 3 sen åka upp till stallet och rida och greja, sen hem och sova och sedan göra sig iordning för fest hela natten lång!

Sarah

Orkar inte

Orkar inte blogga, orka inte med serier, orkar inte något just nu. Jag vill bara ha, ha, ha och ha dig.
Fick ett glädjegivande sms imorse och dagen har vart helt jätte glad ända tills för ca 1 timme sen. Ringde och fick bara till svar att "Jag ringer upp någon gång"  Men va? Okej jaha?..
Vad händer nu?

Fan fan fan!

Ursäkta bloggtorkan. Har så mycket att skriva men så lite ork. Vill bara somna! Men har sovit precis hela dagen förutom skolan och stallet så jag lär inte somna i första taget..

Sarah

Hur orkar folk?

Postat av: din dröm

Måste du skriva att din mobil ahr varit tyst som en mus ? :S jag menar vem bryr sig ifall ingen ahr ringt till dig ?du kan väll skriva nästa gång du ahr jeans på dig de är ungefär lika intresant ?


Svar:
Om du hade följt min blogg så hade du förstått att sdet var en spciell som jag ville skulle ringa som inte ringer. Och dessutom anvä'nder jag aldrig jeans nästan så det hade vart en happening ;D Och om du nu inte tycker min blogg är intressant varför läser du den då? har någon tvingat dej?


Inpackning

Bara för att jag fryser och tycker almänt synd om mig själv för att telefonen har vart tyst som en mus även idag så tänker jag ställa migi duschen och sedan göra en hårinpackning för att sedan gå och lägga mig och se på DH. Så det här var allt från mig denna Måndag.

Vill bara säga att det är besöksrekord igen :) Och jag blir lika glad varje gång! 50 st hittils idag. Tur att ni kan göra mig glad när jag har min deppvecka nr 2.

Natti Natti

Sarah

Bosnia VS Sweden

Min och Lindas nya tävling. Återstår att se vilket land som vinner. Just nu 0-15 till sweden!

Jag visste det!

21 orsaker till att dejta en hästryttare

1) Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner
2) Vi har på oss tighta byxor
3) Vi gillar att bli smutsiga
4) Vi vet hur man rider rejält
5) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen
6) Vi älskar att ha kontrollen
7) Vi kan rida i timmar
8) Vi vet hur vi ska behandla stora saker
9) Vi kommer av och på lätt
10) Vi är alltid redo
11) Vi gillar det hårt
12) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner
13) Vi gillar att använda piskor
14) Särade ben är våran naturliga position
15) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
16) Rutinerade ryttare kan göra det 3 dagar i sträck
17) Vi kan rida stående eller sittande
18) Vi använder ett läderplagg varje ridpass
19) Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida
20) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen
21) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin
Jag visste att vi ryttare är bäst ;D

Kommentarer

Riktigt kul att folk har börjat kommentera. Fortsätt gärna det är bara roligt :)

Statistiken har börjat krångla med. På blogg.se står det att jag har 17 st just nu men på susnet som även syns på min sida står det att det bara här 9 st hittils. Skumt

Sarah

Dagens horoskop Måndag

Vattumannen 20. januari - 18. februari
Kom ihåg: Du skall inte vara rädd för att erkänna, att du har behov av assistans; vare sig det är privat eller på ditt jobb

Sarah

Måndag

Somnade ju såklart inte när jag hade hoppats igår utan jag slocknade sisådär runt en kl 2 istället. bra sarah! Men så går det när man troratt man sk få somna för hla natten kl halv 10.
Så imorse fick jag då panik när jag slog upp mina som vanligt bruna fast faktiskt här hemma i mitt eget hus, när jag märkte att klockan stog på 09.54 och jag börjar 10.20 och det tar ca 30 min att gå till skolan och bussen tar lika långt tid. Ringde då helt nyvaken till min ängel Frida som kom och hämtade upp mig. Vi förstog snabt att vi skulle komma några minuter försent och frida sa då det självklara att vi skulle få några minuters frånvaro av karin. Men hör o häpna när vi kom till skolan så satt hela våran klass i rasthallen och det visade sig då att vi varken hade svenska B eller svenska C så skoldagen var som bortblåst! Tacka gud för det men änåd jag hade gått upp ur min sköna säng (okej soffa) i onödan! Så det blev att vandra upp på stan och kolla in klänningen som jag förövrigt köpte och som jag ska ha på juldagen och på nyår. Tror säkert at halva sverige kommer ha den klänningen tillsamans med mig men det struntar jag i för jag kommer ändå va snyggast i den ;). Kanske kommer en bild på den så småning om.
Nu ska jag lägga mig i soffan och se på lite Svensson Svensson. Får se vad dagen erbjuder mer än stall och bokanalys.

Sarah

Idol 2007


Hur kunde marie vinna? Det är frågan jag ställer mig varje dag. Jaghar fortfarande inte smält att hon vann. Amanda är helt i sin egna klass och hon hade förtjänat att vinna, öven om Marie har bättre sångröst. Det är inte någon annan som har fått stående ovatioer av juryn. Amanda var bäst!

Sarah

Veckans lista

Veckans bästa:
Helt klart Torsdagens och Fredagens mys!.
Veckans låt:
Får nog säga Amanda Jensen Halleluhja (STAVAS?)
Veckans syssla:
Deppa?
Veckans mat:
Typ Mögelost och pepparkaka
Veckans dag:
Fredagen
Veckan händelse:
Utskällningen som gav resultat i onsdags
Veckans klädesplagg:
Den här veckan får det bli en veckans inte plagg! Vill säga att det går till min Bh som gick sönder inne på statt igår! Så vi ställa mej med hjälp av Jenny och Åsa och försöka laga den på ett bra sätt. Dom gjorde ett bra jobb faktiskt riktit imponerad för den var typ sönder överallt! Vad hade jag gjort? Jag är´också en person som inte kan g utan Bh så problemet var ett faktum!
Veckans film:
Ser aldrig på film längre ser ju bara på mina älskade serier. Men en film har hunnits med och det var den sköna ridget Jones filmen :)
Veckans serie:

Private Practise med Addison Montomery ar förgyllt mina dagar :
Veckans värsta

Bråk och tjaffs :(

Veckans tv-program

Idol
Ser jag mest fram emot

Att få mysa nästa gång :)

Längtar jag inte ett dugg efter

Deppveckan
Veckans sällskap:

Magnus :)
Veckans köp

Sminkt och hudloiton ;D
Veckans drog

Myyys!
Veckans-vill-ha

Fortfarande hemligt men kan säga att det har ändrats från förra veckan..
Veckans göra

Deppa
Veckans sjuka

ATt Marie Picasso vann idol 2007
Veckan snällaste

 Helt klart Fru Åberg mamma :)

Veckans Saknad

Glatt humlr

Veckans dricka

 Julmust

Veckan mående

Down!

Veckans längsta:
Buss turen ifrån Kga till dfs inatt för att någon rolig privk tyckte det var oligt att trycka på knappen vid varje hållplats!
Veckans kortaste:
 Mysstunderna
Veckans skratt:
Dåligt emd det den här veckan
Veckans citat: ?


Bered den väg för...

Deppvecka nr 2

Åh den här veckan kommer nog till 95% bli deppvecka nr 2 på listan.. Så ni som stör er på att jag är så deppig i min blogg lär inte läsa den här veckans inlägg.
Torsdag och Fredag var helt klart dom bästa dagarna på mycket mycket länge! Tillbringade dom med mysigast. Som ni vid det här laget vet är magnus.Men sen kom Lördagen med alla sina djävulsskap. Jag såg fram emot en rolig utekväll med slut hos magnus men vad fick jag? Jo en tjutkväll med iof slut hos magnus men inte på det sättet jag hade hoppats. Hade inte sovit kvar där om skjuts hade funnits. Min mysigast var som ombytt och allt började pga ett dumt sms från en tjej. Hur vore det om svartsjuka inte fanns? Fan fan fan, men hur mycket jag än vill så kan jag inte ändra på hur jag känner. Så dagen idag började tidigt för att inte ha somnat fören fram emot halv 6. Slog upp mina bruna runt halv 10 o kunde i vanlig ordning inte somna om. Så jag gck upp och frächade till mig det lilla jag kunde och skulle traska iväg till bussen som det tar ca 40 min att gå till från magnus och jag upptäckte att nästa buss skulle gå om 20 min och bussen efter det skulle inte gå fören om 1,5 timme. Fan sa jag och fick sätta mig vid datorn en stund. När jag precis skulle traska iväg mot bussen från det fortfarande så tysta huset ute i högberg så kom Magnus otroligt ursöta mamma nedtravandes för trappen och frågad eom jag inte ville ha lite kaffe sp kunde hon skjutsa in mig till dfs sen. Och klart jag inte tackade nej till det utsökta erbjudandet. Men meningen var ju att vi 1 timme senare skulle åka in till dfs och jag skulle hoppa på bussen, men vi blev sittande och pratade i 3,5 timme och missade buss på buss så det slutade med att hon skjutsade in mig ända till Karlskoga.  Hur kan man vara så genomsnäll?! Är det inte så det ska vara. Man ska tycka om familjen lika mycket som den man träffar. Så tycker jag iaf och så är det verkligen i det här fallet. Nog för att jag och magnus inte har träffats sådär jätte länge och jag har heller inte träffat hans familj sådär jätte mycket men det lilla jag har, har verkligen satt sina spår :)
Nej nu ska jag försöka somna om till Andra Avenyn och Private Practice. Kommer nog inte gå alls bra men man kan ju försöka. Imorgon ska jag gå upp till stan efter skolan och kolla på en ursnygg klänning som jag vill ha på nyår.

Natti Natti
Sarah

Fredag och idolmys :)

sitter nu och väntar på att magnus ska komma hit.. Han var vart på ett möte med fotbollen tror jag så jag spelar in Idol så att han med ska kunna se allt :) Det blir chippan o Dippan och massa mys :) Precis så som jag vill ha det!

Som ni redan vet så lägger jag min röst på Amanda Jensen ikväll och jag tror att hon kommer äga hela globen!

Hoppade Rebus och Bellmondo förut med. Rebus bara skiter i hindrena eftersom dom är så låga och eftersom att han inte hoppat på ett tag så är han jätte pigg. Så vi höje upp till den höga och fasansfulla höjden 110 ;) synd o va irobnisk ibland. Nej men då började han iaf backa av lite men det var ju inte mycket. Om han kunde prata s skulle han nog säga: Men herre gud matte kan du inte höjja hindrena lite det här kan jag ju hoppa stillastående. Vart är mina höga hinder? ;D
Och Bella hoppade jag en liten ban med på 110 eftersom vi ska faktiskt starta km nästa söndag ;) Nog för att Bella har fått placeringar i 1340 en gång i tiden men han är ju dressyrtöntshäst nu och har inte hoppat så mycket dom senaste åren så det är mest för att jag ska få träna att hoppa på andra hästar och föratt han ska få ha lite kul :)

Sarah

Idolhysteri

Har precis kollat på Amandas låtar igen. Alltså helleluhja är helt sjuk bra! Speciellt direkt efter att hon har suttit ner och sedan reser sig upp. Det är nog det bästa jag hört i hela mitt liv utan överdrift alltså!
Och även den andra låten från i fredags med Alicia Keyes är helt sjukt bra!

Hoppas amana står som vinnare ikväll!

Sarah

Sjukt

Dte är ju tur att jag aldrig bärjar med nya ord som jag säger i tid och otid.. Just nu är det sjukt som har kommit bara dom sista dagarna...

Förretsen blev det inga nudlar det blev mögelost oh pepparkaka istället ;D

Sarah

Tandläkaren

Sådär nu var man då hemma i sin sköna soffa igen efter ett besök hos tandläkaren. Gick väll bra, skulle ju bara lära mej hur man använder tandtråd o grejjer.. Men tur att man inte är någe trött förde? Ska nog lägga mej och se på Bridget Jones  dagbok eller idol nu sen ska jag försöka sova ngn timme innan vi ska på äckelsamtal! Vill junte (Junte är dfsingska och betyder Ju inte ifall någon undrade) direkt.. Måste hitta något gott att äta med. Men får väll bli lite biffnudlar då kanske..

Sarah

Fredag morgon

Nu ni, besöksrekord igen! ;D 47 st var det som kikade in på min sida igår! Ärligt talat bli rman lite glad även om den här bloggen mest är till för mig själv så att jag vet hur mina dagar har sett ut genom åren..

Jag har haft världens mysigaste kväll/natt/morgon med Magnus och kommer få det ikväll med för då ska vi se idol.. Lyckades ju även få han att se amandas halleluhja (STAVAS FORTFARANDE?) och tom han tyckte att det var sjukt bra! Nu är det bara Linda som ska konvertera.
Nej nu måste jag slänga mej in i duschen för jag ska va hos tandläkaren om ca 24 min.. Tur att jag jämt är i så god tid. Tror ni att man kan säga till dom att jag kom försent pga en så mysigt varm o go karl i sängen? Jag tvivlar men det är värt ett försök..

Sarah

Fast!

Nu är Linda Svensson fast!

Sarah säger (22:23):

vi ska in i dimman på lörd

Lindha säger (22:24):
Yes i know

Inga ändringar här nu sagt är sagt och kommer inte tillbaka! ni är vittnen....


Sarah


Städerskan

Tur att jag inte jobbar på riktigt som städerska alltså. Isf hade inte min arbetsgivare blivit nöjd. Men för mej duger det och ni andra får ha överseende med att rummet ser ut som det gör för jag har gjort så gott jag kan och jag tycker det är så fasligt tråkigt att städa!
Sitter o försöker lägga in lite bilder från sthlm i helgen med. Men just när jag skulle göra det så dog kameran. Lyckat Sarah!  Men jag meddelar när det blir nya bilder på bilddagboken som ni kan snoka igenom ;)

Nej nu kommer Magnus snart så nu är det dags att dra sig.

Natti Natti

Sarah

Gäsp

Gäsp gäsp och åter gäsp. Det är så min kväll har sett ut. Har säkert svalt ett antal flugor med.
Sitter nu här med en handduk om mig och en om mitt hår och torkar lite, har ju precis kommit ur duschen och ska nu försöka städa upp lite på mitt rum så att jag kan bjuda över en man hit. Och inte vilken man som helst utan Magnus :) Det kan bli mys :) Han måste dock plugga lite men det vet vi ju hur det brukar gå, sist fick jag säga att jag kommer inte o lägger mig i sängen fören du har lärt dig dom där sidorna! Och jag har nog aldrig vart med om någon som tryckt in information i huvuet så snabbt förut. ;D Kanske en bra pluggmetod? Ska nog prova med det själv någon gång...
Morgondagen kommer bestå av skolan från kl 8 till typ 9 för sen kl halv 10 ska jag iväg till tandläkaren och ha samtal om hur man använder tandtråd och grejs. Jag hade tydligen druckit för mycket juice i mitt liv tyckte dom sist jag var där för undersökning. Men kan jag hjälpa att juice är så himmelskt gott? Och efter jag råkade nämna det för mamma så har vi inte haft annat än vatten och mjölk hemma. Så nu är bantingen och tandsparningen i full gång! ;D Sen efter tandläkaren blir det nog en sväng på stan. För vi slutar redan kl 11 och det känns inte som om det är någon idé att vandra tillbaka dit efter tandläkaren. Eller det beror iof på hur långt tid det tar. Tar det 5 min så.. Sen efter skolan så ska vi på något fucking samtal med pappa och mamma. Jag vet inte om vad men men? Kan ju sitta o lyssna iaf. Efter samtalet så blir det snabbt upp till stallet och hoppa Rebus och Bella..

Nej nu måste jag sätta fart. Jag är ju för bövulen myssugen!



Sarah

Torsdag

Precis sett färdigt på ett avsnitt av PP. Gillar den serien mer och mer faktiskt. Dock är GA bättre och hade vart bättre med Addison kvar. Men man kan ju inte få allt här i livet..
Ska snart bli upphämtad av kvarna för att åka till deras jobb och hjälpa till lite. Sen blir det stallet och senare ikväll blir det att städa undan lite på rummet eftersom jag får besök ikväll :) Här ska mysas! Dessutom ska magnus hjälpa mej att instalera några spel som jag laddat hem :) Kan bli bra!

Nej hörs säkert senare..

Sarah

Idolfinal 2007


Eget låtval:
1. Marie Picasso
Låtval: All by myself/Celine Dion

Såklart att hon skulle välja en powerballad. Men jag är ju inte direkt den som klagar. Hon kommer återigen fixa det galant och jag och Kishti kommer sitta där med tårfyllda ögon och snyfta. Tack Marie :)

2. Amanda Jenssen
Låtval: Unchain my heart/Joe Cocker

Passar Amandas röst jätte bra eftersom att Joe Cocker också har en hes röst. Dock tycker jag inte att låter är jätte bra men eftersom det är amanda som ska göra den så kommer det nog inte bli annat än succe!

Tittarnas låtval:
1. Marie Picasso
Låt: I'll be there/the Jackson five

Första gången jag lyssnar på låten nu och tycker den faktiskt är riktigt bra och med Maries röst så kommer det nog bli riktigt bra. Dock hade jag hoppats på en upptempolåt så man får se hennes sida av det igen. Men ändå så tror jag att Marie kommer knäcka med den här låten! Hon kanske tom har en chans att ge Amanda en match med den här låten.

2. Amanda Jenssen
Låt: Suspicious minds/Elvis

Okej även den här låten tycker jag inte är världens bästa men än en gång kommer Amanda briljera, med tanke på att hennes första låt i Idol var Elvis med OH mama så är det helt solklart att hon ska sluta idolcirkeln med Elvis också, det var iaf därför jag röstade på att hon skulle sjunga den här låten. Tyvärr tror jag nog inte att Marie kommer ha en chans mot amanda även om marie egentligen är en bättre sångerska för att amanda kommer känna sig så hemma i den här låten så hon kommer äga totalt!

Vinnarlåten heter This moment, och sjungs av båda två

Jag längtar inge va ;)
Min röst kommer gå till amanda kan jag avslöja redan nu! Halleluhja gjorde mig kär!

Sarah

Idol delfinal nummero sist!

Då har jag precis sett färdigt på idol finalen plus utrsötningsavsnittet. Frågan är om man kan fälla mer tårar? Helt sjukt när Kisti ställde sig upp på deras jury bord när det kom fram att det blev Marie och Amanda som gick vidare till Globen! Imorgon ska jag sitta bänkad! Ska inte missa det för allt i världen! Hoppas bara man får mys till sällskap och lite chippan o dippan också ;D

Sumering:

Marie  

  1.  "I have nothing" - Whitney Houston Ja som alla hörde som satt bänkade vid idol så passade låten helt fantastiskt och det var nog fler än jag som satt och fällde tåar där. Hade ju Kisti med mig iaf. Nej men Marie gjorde låten bättre än vad jag hade kunnat tro. 
  2. "Maneater" - Nelly Furtado   Hade rätt om att det inte var en riktig Marie låt men hon gjorde det roligt och bra. Sången var inte perfekt och inte heller dansen, tycker fortfarane hon rör sig konstigt och krampaktikt på scenen. Men showade det gjorde hon och jag är imponerad! Girl Power!

  Andreas

  1. "Cryin'" - Aerosmith  Låten är riktigt bra och Andreas gjorde det faktiskt riktigt bra också. Dock tyckte jag att det var lite tråkigt men sån är han och han gjorde det bästa utifrån sina kunskaper.
  2. "Conga" - Gloria Estefan  Ah det slutade som jag trodde, i kattastrof! Han sjöng inte ett ord i refrängen och han rörde sig knappt heller. Det enda man hörde var utsvävningarna i verserna o då lät det som om han böt låt från refrängen.

  Amanda

  1. "Hallelujah" - Leonard Cohen  Tur att inte jag att i juryn iaf! jag hade nog inte ens kunnat ställa mej upp och applodera! Jag stortjöt och var så glad och lycklig för att hon är så duktig så det var helt sjuk! Jag visste att det skulle bli helt perfekt men inte visste jag att det fanns något som var bättre än perfekt!? Det lyckades du Amanda visa mig! Nej jag är mållös, det enda jag kan säga är att jag har en ny favorit! Tack Amanda!
  2. "No one" - Alicia Keys Jag hade knappt hämtat mig från Halleluhja innan hon började på den här. Och kan man säga annat än att amanda är ett musikaliskt geni i klass med Mozart och Bach? Även den här låten fixade hon galant! Tyckte även i den här låten att hon är bättre än orginalet!

Sammanfattning: Ah kvällen var ännu en gång en av dom bästa idol avsnitten. och även om alla var riktigt bra så överglänste Amanda alla! Amanda kommer gå långt och om hon inte inner idol så vet jag inte? Okej Marie är riktgt bra men hon har inte riktgt det hela paketet som Amanda har. Och Andreas är inte ens att tala om.. Skönt att han äntligen åkte ut! Han mätte sig inte alls med Marie och Amanda, elller ingen kan mäta sig med amanda men Marie är närmre än vad Andreas n¨gonsinn kommer attt bli. Idolfinalen imorgon kommer bli något utöver det vanliga!

Jag kommer sitta som klistrad!

Sarah


Sälen

Sälen
Har lekt lite i PS nu är ju inte världens bästa på det men det är kul så jag gört iaf! ;D
Låter bilden tala för sig själv


6 december 2008

NU ni nu har lyckan ett år på sig att finna oss!

ah okej den här veckan har hittils vart en riktig deppvecka. Men nu kanske den börjar ta vändning? Satt o väntade på ett samtal från min ack så tysta telefon. Men vad fick jag om inte två mycket efterlängtade samtal! Ett av dom helt oväntat men herregud så glad jag blev. Och jag pratar ju inte om vilka två nummer som helst som sökte upp mig utan det var ju faktiskt 07049014.. och 07357985..  och en sak till som gjort mej på bra humör idag är ju att jag fick se mitt efterlängtade idol! Oj så bra det var! Men amanda överglänste alla med sin halleluhja! (STAVAS?) Jag grät floder eller flodar som jag så gärnqa vill kallat. en större resumé av idol kommer imorgon.

Imorgon blir det en massa mys! ;) Och jag kan ju inte säga att jag klagar direkt..

Nu blir det PP med Addison Montgomery ;D

Äntligen jag är glad igen!
Inget att deppa över längre min kära vän linda! Vi är på  nu!

Natti Natti
Sarah


Äntligen!

Äntligen har någon ängel lagt ut Idol från i Fedags så att det går att ladda ner. Det gjorde jag direkt. Och de får bli morgondagens kvällsysselsättning. Jag bara undrar hur jag ska kunna gå hela dagen imorgon och behöva längta!?

Nu säger jag iaf slutgiltligen Godnatt :)

Sarah

Godnatt

Godnatt Sov Gott och Dröm Sött :)

Var inte den här bilden något så otroligt söt?
Tänk när man får säga så igen....

Natti Natti


Besöksrekord

ja okej jag vet att jag inte har alls i närheten av lika många besökare som de stora bloggerskorna och bloggarna har där ute i världen men jag ärr påväg =) Besökarna ökar med ca 3 besökare varje dag och idag var det besöksrekord på 42 st hittils :) Man måste ju utgå efter sin egen kapacitet...
Vore roligt att veta vem som läser min blogg med? Några vet jag ju men dom flesta har jag ingen aning om.

Sarah

Photoshop

Nu börjar poletten så sakta rinna ner, jag börjar förstå Photoshop mer och mer nu. Frågan är bara om jag kommer komma ihåg det jag har lärt mig imorgon igen? Jaja vad gör det om 100 år?
Är på lite bättre humör nu efter att ha haft ett långt samtal med han som inte kunde prata igår. Miss miss miss! Men sånt är livet antar jag?!  Slängt iväg ett litet undrande sms till schizofrene Magnus med, förra veckan var han hur mysig o trevlig o go som helst och hörde av sej flera ggr varje dag o grejjer o den här evckan från att jag åkte i Lördagsmorse har han vart helt konstig :/ Helt otrevlig och vi har inte träffats sedan i Lördagsmorse när jag åkte. Men antar att det är fler än jag som kan ha en dålig vecka? Vi får väll se hur det blir, ska iaf undra lite nästa gång vi ses. Så fortsättning följer...

Satt ju som sagt och lekte lite i PS förut och lyckades ju göra någr framsteg. Får se om det blir någon ny design på bloggen här så småning om. Vet ju hur jag vill ha den men det svåra är att få till det så som jag har bilden av den i huvudet.

Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta läsa min bok med. Den är snart utläst och den är riktigt bra! Sen ska jag försöka sova rätt snart för imorgon är det ju helvetes dagen från 8-4 som gäller. fy bövulen!

Sarah

Tyst som en mus

Ah det är iaf min telefon från ett visst håll. Men å andra sidan är den väldigt aktiv från vissa oväntade men glatt överraskande håll. Får se om den förblir tyst jag ska iaf inte höra av mig det är en sak som är lika säker som att solen går upp varje dag.
Är precis hemommen från stallet, släppte bara hästarna i ridhuset idag. Tänkte snat gå upp och sätta mig vid Photoshop en stund, försöka lära mig det  så jag kan göra min blogg bäättre och finare någon gång.. Förstår inte vad som ska vara så svårt? Om någon känner att den hemskt gärna skulle vilja fixa till min blogg så får den gärna hojta till!

jag kan inte blogga längre och mitt nedstämda humör smittar av sig på bloggen. Jag orkar inte!

Sarah

Stora Halla


Nu ska jag skriva om det som resten av alla kga dfs bor har skrivit om idag.
 
 Stora Halla har ju brunnit ner inatt eller imorse.  kl 06.20 fick larmcentralen in ett lartm om att det brann i Dfs, det var tydligen städarna som hade upptcäkt branden som antagligen börjat pga ett tekniskt fel. Som tur är kunde man iaf rädda den angränsande byggnaden med Bowling hall, omklädningsrum, matsal och gymnastiksal.
För er som inte är fotbolls nördar som ungefär hela dfs är och älskar sitt fotbollslag, så kan jag berätta att Stora Halla invigdes 3 Februari 1998 och den har inte ett vanligt innomhus golv utan det är konstgjort gräs inne i den. Och Dfs komun och fotbollsförbundet pungade ut med ca 9 miljoner kr för att bygga hallen och nu är alla pengarna som bort blåsta med vinden. Tråkigt men sant!


Får se om det blir en ny Stora Halla eller vad komunen väljer att lägga pengarna på den här gången.
Jag har ju inte vart i stora halla allt för många gånger men visst har man vart där och sett på fotboll några gånger och det är klart det kommer kännas konstigt för alla fotbollsälskare i Dfs och inte minst för DIF som har det som sin hemmahall. Men det är ju skönt att ingen kom till skada och att säkert byggnaden kommer komma upp igen.

Sarah

Tisdag

Har precis kommit hem fårn skolan och stan nu. Satt mej ner för några minuter, för snart ska jag ta min feta rumpa och gå in och jobba lite. Var på stan förut och köpte smink och hudlotion, världens roligaste inköp måste jag säga! Hatra att köpa sånt, men det är ju nödvändigt!

Skriver mer sen

Sarah

Trött

NU sitter man ju här och är så trött så att man inte vet vart man ska ta vägen riktigt! Tur att det är brytdag idag kan jag lova! Ska ju sätta mje här och plugga snart till provet jag har i em. Kommer gå åt skogen känner jag för det är baj svårt! Och jag ska som sagt börja plugga nu. Mår inge bra idag heller, känns som om huvudet är 20 kg tungt och min näsa är täppt och jag hostar som aldrig förr. Efter skolan blir det nog stan en stund och sedan hem för att gå till jobbet.

Nu ska jag hoppa in  duschen.

Sarah

T2svar

Jaha fick man bara tele2 svar i örat då. Mindre roligt. Undra vad hern gör som är så viktit så att han inte kan svara mej? Jag vet att han jobbar och då brukar han alltid vilja prata för att han har så tråkigt. Jaja slängde iväg ett sms så får se om han har tid och ringa upp.

SKa sova nu
Sarah

Måndag

Costello kom hit o mys genast!


Ska snart gå och tvätta ur inpackningen för att sedan slå på private practise och sedan försöka sova. Ska upp imorgon och plugga och sedan bara göra ett prov i skolan för vi har brytdag imorgon som innebär att vi inte har några lektioner man får bara ta igen det man missat. skön dag! Sen blir det stan och inhandla lite smink och kanske någon julklapp. Sedan ska jag hör och häpna jobba! Jag ska jobba lite extra nu i några veckor på Anders och Kvarnas jobb för dom behövde lite extra hjälp och jag behöver ju lite extra pengar så dte kommer sitta fin fint!

Nu ska jag ringa Costello o tjata lite med han.

Natti natti

Sarah


Tuuuurr



Att jag inte saknar fördet...

Sarah

Deppig

Amen hallå!? Jag är deppig, Linda är deppig alla är deppig?! Orkar inte med att deppa! Jag är tom så deppig att jag inte vet vad jag ska göra eller vad som ska hända för att jags ka sluta deppa? Alltid när man brukar vara ledsen och nedstämd är det för en speciell orsak som tex att pojkvännen är dum, att man bråkar med mor och far eller något annat som gör än deppig. Men nu känns det verkligen bara som om allt är så tråkigt och meningslöst! Vad göras?
Det hjälper inte ens att lyssna på Inget med dig är underbart! Hallå vad har änt med världen? Jag ska nog gå och lägga mig under täcket och bara sova. Jag vill ha spänning fart och dramatik! Och just nu är mitt liv bar asamma dag ut och dag in. Vardagarna skola o stallet sen inget mer, helgerna fest och inget mer. Börjar bli tjatigt! Men vad finns det att göra liksom? Åh problemet är nog att jag inte har hittat kärleken ja dte måste nog vara det. Jag har liksom vart kär i två år och nu är det bara tomt. Jag är tom.

Mitt liv känns ungefär som den här låten:
Visst den är bra men just nu känns den bara som en deppig verklighet

Sarah

Inget med dig som är underbart


Man blir så festsugen så det bara rycker i hela kroppen! Efter min enda vita helög på länge är den här låten riktigt torterande. Men fortfarande riktigt bra och får en på så bra humör :)

Mysteriet på Greveholm

Har precis börjat kolla på Mysteriet på Greveholm igen, tankafett har den serien som en utav sina julkalendrar i år. Jag helt enkelt älskar Greveholm! Och det roligaste avsnittet av alla är avsnitt 3 där bla Ivar sringer in i en kartong,citatet "ja Herr kantarell" ingår och när pappan hänger upp och ner i antenn sladden. Okej jag medger att min humor är så jävla låg. Men jag skrattar varje gång! Greveholm och Sunes Jul måste ha vart dom bästa julkalendrarna hittils iaf. Även fast man är lite äldre så tycker man att dom är jätte bra! Eller iaf jag som har barnasinnet i behåll ;D Rekomenderar starkt att ni ska ha det som eran julkalender i år.

Ladda ner det här

Nu ska jag gå ut i köket och göra mej lite biff nudlar och sen slå på Andra Avenyn,

Sarah

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig och se på Greveholm och försöka sova. Skolan kl hal 11 imorgon och ar då 2 lektioner. Resten av dagen kommer gå åt till att rida och plugga :/ Internationell ekonomi prov på Tis, även brytdag då så den blir slapp. Skönt!

Natti Natti

Sarah

Veckans

Veckans bästa:
Sthlm och Globen helt klart
Veckans låt:
Dj Johan - Det finns inget med dig som är underbart
Veckans syssla:
Spelat fotbolls tv spel
Veckans mat:
Mögelost och pepparkaka ;D
Veckans dag:
Fredag
Veckan händelse:
Globen Horseshow
Veckans klädesplagg:
Mina nya stövlar :D
Veckans film:
Nya haloween filmen, den enda filmen jag kan påminna mig att jag sett den här veckan
Veckans serie:

Greys eller Svensson Svensson


Veckans värsta

Bekymmer av alla dess slag


Veckans tv-program

Idol



Ser jag mest fram emot

Julafton :)


Längtar jag inte ett dugg efter

Nyår? :S


Veckans sällskap:

Linda
Veckans köp

En lång T-shirt, en kofta och en T-shirt
Veckans drog

Pussar?
Veckans-vill-ha

Maaaaan!
Veckans göra

 klaga?
Veckans sjuka

Mathilda gå i sömnen!
Veckan snällaste

Linda ;D

Veckans Saknad

Ja ni..

Veckans dricka

Nya Mörk RÖDA  x-cidern utan socker

Veckan mående

Inte alls bra faktiskt :/ riktigt sjuk och humöret har inte vart på topp :/


Veckans längsta: Bilfärden till SThlm
Veckans kortaste: Bilfärden hem
Veckans skratt: Hela vistelsen i sthlm bestog av bara garv!
Veckans citat: PUNKT! ;D Eller Hur gammal är man när man är 24?


Hemma

Hemma från en bra och härligt helg i sthlm, inga nyfunna män men en upplevelse rikare :) Jag var fascinerad! Bilder på bilddagboken kommer och resum'e den här gången lovar jag att det kommer dock har jag mycket plugg i veckan men det kommer så småning om.

Jag är inte alls på bra humör men det som inte dödar det härdar.

Kom o trösta min man?!

Sarah

Sthlm

Nu bär det av till sthlm efter en natt med mycket mys :)
Åter Söndag kväll.

Sarah

RSS 2.0