Härligt :)

Jag älskar det här vädret! Strålande sol! Men ändå känns det inte 100% bra i kroppen :/ Mår egentligen inte alls bra.

Men gårdagen var mysig. Red Rebus för första gången på mkt länge och han kändes faktiskt fräsch! Hoppas att det är så med. Sen kom magnus och hämtade mig och vi åktye och kollade på Ängebäck -  Woodys FC Magnus får ju inte vara med och spela så :/ Sen blev jag bjuden på grillat utav Lisbeth och med vid bordet var även camilla och Andreas, gott! :) Efter det kom jag och magnus faktiskt fram till att jag nog även har en karriär som Fifa spelare för igår var jag och Ronaldo kungar! ;D

Idag så ska jag Rida Åke, Rebus och Rekyl ska hoppa lite på rekyl. Sedan är det bara hem och packa för imorgon åker vi till gbg och Scandinavium. Utan magnus en helg blir inte kul men kanske kan vara bra med lite avbrott ibland.

Sarah

stormig tisdag

Och då syftar jag tyvärr inte på vädret för finare väder får man faktiskt leta efter.

när jag satte mig i bilen och skulle köra mot örebro så blev jag 2800 kr fattigare pga fortkörningsböter :( Fyfan vilken otur jag har just nu alltså. Jag citerar Jojsie: Sarah jag orkar inte höra mer om din otur nu. Nej o tror du jag orkar uppleva allt då? Åhhh bajs otur!

Men nu sitter jag iaf hos magnus och har precis kommit hem från en fisketur. Jag fick fisk i varenda kast men dom släppte för att jag blev rädd o tyckte synd om fisken när jag väl hade fått den på krolken. Bra sarah! ;D

NU ska jag cnus sätta oss och se på den man älskar.

Natti
Sarah

Som i en liten ask

Skönt nu var det avklarat och det kunde nog inte ha gått bättre. Riktigt skön känsla har jag nu!
Tack alla som var där och stöttade mig, det betyder mycket för mig!

Nu ska jag snart sätta mig i bilen och åka in till Örebro på jobbinterjuv och sen blir det nog att åka in till dfs och magnus. Jag har ju som sagt nästan bosatt mig där nu. Sover där varje natt o det kan inte bli mysigare.
Skönt att även ha någon som håller om än när allt känns tungt och jobbigt och man gråter sig till söms. Jag är kärare än någonsinn och jag hade inte kunnat hitta en bättre pojkvän. :)

Sarah

Älskade

image94
Den soliga och mysiga dagen omvändes snabbt till en dag fylld med gråt och ledsamheter.

Du är så speciell vännen. Kommer aldrig finnas någon som du. Hur ska jag klara det här?

:'(

Älskade älskade Rebus

Sol, sol, sol

Gud vad härligt det är nu när våren och sommaren så smått böärjar komma! vaknade upp till strålande solsken idag bredvid M och det kan ju faktiskt inte bli bättre då.

Idag så ska jag fika på stan med Lindha som blir 20 år idag :) Congrats! Beställa tid på bomans och rida Stråke. Kan bli en mysig dag i solskenet.

Sarah

Årets första grillkväll :)

Då var det dags att uppdatera här igen då. Får fanimej bli ändring på det här nu alltså så att jag kan gå tillbaka o se vad jag gör om dagarna.

Idag blev det iaf årets första grillkväll som sagt och det var som vanlöigt riktigt gott med antricote och potatissallad och en riktigt snygg magnus och bulan, Pess och Tifa som sällskap. Mysigt men blev lite små kyligt efter ett tag så vi gick in och såg på sanningens ögonblick ist. Som förövrigt verkar vara ett helballt program, Sarah är given tittare!

Hänt sen sist är även att vi har en ny häst på g. Just nu kallad Stråke ;D Eller som magnus vill Maestro. Riktigt härlig att rida och en ritkigt bra junior häst. Hoppas hoppas! Så är och rider honom lite var och varannan dag.
Mer som hänt är att rebus har vart i K-stad hos vetrinären och dom hittar inte riktigt vart det är så vi ska fortsätta utredningen på tis om 2 veckor. Weyyy. SNälla gud låt han bli frisk någon gång! För snart finns det ingte mer vi kan göra men vem kan motstå han när han lägger huvudet på sne och ser sådär söt ut som bara han kan?! Måste ta ett kort så ni får se. ;P

Förövrigt så ska jag på jobbintervju till ett bemanningsföretag på tis och sen händer det lite andra grejjer med på tis som kan bli iintreessanta.

Annars så har det nog inte hänt så mycket mer än att jag är kär och galen och att jag ber till gud om att rebus ska bli frisk. Skulle nog faktiskt inte riktigt klara av att han inte skulle finnas just nu.

Allt för nu och jag kan nästan lova att det blir skärpning på uppdateringsfronten från och med nu. Ja menar, vem vill inte veta vad man gjorde 1:a maj förra året?!

Sarah

Love is

Love is wicked..
Jo tack jag vet men en sak är säker och det är att du är den enda för mig! Du är underbar baby!



Ros

Eftersom endel anonyma läsare klagar på att sden här bloggen är så deppig så ska väl det ändras nu när solen skiner och faktiskt jag mår rätt så bra.

Jag har alltid klagat på vad det är för fel på folk och vad folk håller på med i allmänt. Men just idag så är jag verkligen förvånad öch chockad över hur folk kan bättra sig och hur underbara människor verkligen kan vara. (även dom som inte är mina vänner)

Magnus har ju gått igenom någon total förändring (till det bättre) Eller klart han inte har totalt förändrats eftersom jag fortfarande är kär i honom och efetrsom jag var det innan med men nu  finns det nog ingen underbarare människa! Förövrigt kan jag även kalla mig flickvän nu ;D

Dessutom har en utav de människor som jag tyckt vädligt ill aom den senaste tiden pga att hon har förstört mycket mellan mig och magnus osv imponerat på mig stort! Hon vet vem hon är och mer behöver inte nämnas än att hon nu har vuxit i mina ögon och säkert i andras med och ärligt talat är jag lite stolt :) Och önskar henne mycket lycka! :)

Ibland måste man få höra att man gör bra saker med!
Så till alla nära o kära. Jag älskar er och ni är superbra kom ihåg det!

Sveriges sjukvård

Oh my herregud alltså! Sveriges sjukvård! Vart är den på väg???? Igår var vi hos vetrinären emd Rebus och det enda vi kom fram till är... Ingenting! öh okej? Och typ 30000 kr fattigare eller? Och idag satte jag mig på vårdcentralen för att jag hade tid hos Ali mohammed ngt sånt och vad konstaterar han?! Jo att min konstanta trötthet beror på att jag är överviktig?! Jaha okej ? jag är väll lite större än vad jag vill vara men jag är väll inte överviktig eller? Han påstog att jag behövde gå ner 15 kg?! Oj okej? Så lite har jag aldrig vägt. Så jag fick gå ifrån vårdcentralen och vara ännu mer deppig än när jag kom dit. Tack farbror doktorn som inte kunde ett ord svenska förövrigt!

 Så eftersom jag nu då är överviktig och att han på¨stog att inte ridning och stallskötsel i 2-3 timmar /dag gav någon träning så ska jag till träningslagret ikväll. Hallå något har hänt om jag ska sätta min fdot på ett gym som garanterat kommer göra så att jag får all världens träningsverk på en och samma gånG! Som lite kuriosa kan sägas att jag hatar träningsverk över allt annat (nästan) Dock utan överdrift! 

Det blev heller inget sälen för min del :( Ledsen är jag över det men det kommer väl fler gånger.

Sarah

Livet leker

Livet leker just nu och allt är sådär himmla bra som det bara kan vara...

Magnus är precis hemkommen från Bosnien och hör och häpna så är det mycket som har förändrats och han har kommit på hur kär han verkligen är i mig under resan. Han hade tom köpt en liten present till mig på båten, om det inte var sprit och inte godis vad tror ni då att det var? ;)

Det bästa med det bästa är nog ändå att det kanske kanske hoppas hoppas håller tummarna vankas sälen på tors !!!! Ge miiiiig!

Sarah

Påsklov 08

Då var alltså mitt aldelles sista opåsklov avklarat. Och ärligt talat hade det inte kunnat blivit bättre! Tack mamma för lånet av huset och tack alla trevliga pöjkar som gjort mig stina och jojsie sällskap under hela veckan!

Det har alltså bott mer eller mindre massa folk hos mig under veckan och det har aldrig vart mer trivsamt! Några saker som hänt är att
 Jag har blivit friad till (för andra gången i mitt liv) jag blev gift och skild på samma kväll av anledningarna till att han slog ut min tand och hade sönder mitt hus ;D
Vi har lekt alkolister och druckit allt från 3,5or till vin till sprit nästan varjedag (studenter slår allt!)
Vi har badat bastu, badat badkar för 4 pers (vi fick plats med 7) sprungit runt i bikini/badshorts runt huset och heden sprang roligt!
OC säsong 4 har spelats flitigt på tv:n
Letat bildelar till min och hedens bilar.
Dansat till badger!
Mini jojs, noll sju treeeeeee, Jobba sjuuuuuu, Shring Shted! Ligga?

Det här är bara några av alla galna saker som gjordes under veckan. Thank you! (Amy Diamond)

Ekiis, Totte, Pecka, Johan, Jojsie, Stina, Heden, + mer eller mindre fler personer ;D

Sarah

RSS 2.0