10-04-30

Sjung om bla bla våren bla bla är väl typ ngt man ska sjunga om idag? Är inte valborg för att hälsa våren välkommen? Ja jag tänker då iaf inte fira valborg för att kungen fyller det är en sak som är säker! För upptäckte idag att den jäkeln har 2 st namnsdagar! Kan ni tänka er att han får ha det 2 ggr/år! Det om ngt är fusk!
Idag är det väl första fyllan för många antar jag så ta det lugnt nu ungdomar för ni kommer ändå inte upp i min nivå. Nej skämt o sido men ni gör faktiskt inte det ;P

Om ni ville veta så kan den här dagen bara bli bättre, för inte nog med att jag inte kunde somna inatt utan jag lyckades tillslut somna vid sisådär halv 6 - 6 ngn gång men sen kl 7 vaknade jag o blev sketa dreta rädd för det knackade jätte hårt på min dörr. Ja då var det väl rörgubbarna som knackade. och ja dom behövs men va fan kl 7 på morgonen är väl ändå att överdriva?! Så nu luktar det bajs i hela mitt hus ;D weeeeyy! Vet ngn som inte kommer ha hemmamatch inatt iaf! ;D Sängplats ngn? ;) Blir väl hos Jojsie som förra helgen antar jag :P

Nej nu ska håret få sig en omgång av plattången och fejset få sig en omgång av både det ena och det andra. Ses i dimman gott folk!

Oj nej jag höll på o glömma! Jaaaaa går o fiskar weeeyyyy o tar en tyst minut åker ut ut o fiskar! Jag är så jävla innibomben taggad!! ;D

Den här dagen slutar guld har jag en känsla av ;D

SKÅL! Mina vänner!

Nattmänniska


Kände ni hon som va ute o rasta hunden kl 03.00 på natten? Det gör jag hon heter Sarah om ni ville veta! Jag är inge trött och jag dööööööör! För ska upp kl 10 o gå PW med Nathalie men just nu känns det som om ja aldrig kommer få somna. Jag förstår inte, jag var jätte trött vid kl 12 och försökte verkligen sova då men det gick inte. Så då satte jag mig och spelade spel på datorn för att bli trött men det hjälpte inte heller så då satt jag på SATC och försökte somna men det gick inte heller så då gick jag ut och kissade B en sväng. Nu tänker säkert ni att varför lägger hon sig inte bara i ett märkt rum o försöker sova? Jo det ska jag säga er gott folk som läser denna blogg att det går inte för sarah för då har hon tråkigt och bara tänker en massa så då kan hon inte somna för det. Så antingen måste jag se på något när jag ska sova eller lyssna på band (gjorde det hela min uppväxt, Sune is the shiiiet!) eller så måste jag sova med någon. Men det är knappt då jag kan skippa ngt att se på. Då måste personen jag ska sova med prata med mig tills jag nästan somnar mitt i en mening.

Ja okej jag är kanske dum i huvet meeen jag har ADD så jag är ursäktad ;)

Nej nu försöker vi med en film istället. Everybody's doing it heter den. =) Lycka till sarah det behöver du!

Natti Natti förhoppningsvis :)

Hurtbulle


Baileys ligger och solar sig på stallplanen

Precis hemkommen från en PW med Ida och Jojsielove vi var riktigt hurtiga och tog tom 2 varv runt nobelspåret! Snacka om hurtigare än hurtigast! ;P Fast blev lite småläskigt när det började skymma och bli mörkt där ute i skogen. Men riktigt trevligt sällskap måste jag säga!
Imorgon är det äntligen fredag! Weeeeyyyy! Och då börjar nog dagen med en promenix, sen blir det stall och sen sätter jag nog på mig ansiktet och klackarna och säger SKÅL! Ses i dimman på statt! ;D Gyllene Tider kommer nästan stå för underhållningen, ja vi kan iaf låtsats att det är så då jag aldrig fått förmånen att se dom live. Men ja jag kommer tjuta ihjäl mig och sjunga ihjäl mig ;P

Just det! Glömde säga att jag fick ett upplyftande samtal idag från Frida som frågade om vi skulle luncha på stan och nej jag var inte sen att hänga på. Har ju inte träffat henne o pratat med på år. dumt att folk skaffar pojkvän ibland alltså. Fast får väl unna dom fast ja ä littö bittör ;D

Vad ska ni hitta på under valborgshelgen?

Nej nu blir det lite uppdateande på lite bloggar =)
Sarah


10-04-29

Godermorgon på er sötnosar :)
Och JA det är morgon! För på min blogg är det jag som bestämmer och jag vaknade nyss av ett gulligt sms :) mm vad jag gillart! Dock har natten inte vart alls gullig någonstans utan jag har drömt massa konstiga mardrömmar hela natten och vaknat tusen ggr. USh vad jag inte gillar att sova själv! Men det är ju det jag får göra om nätterna nu så bara att vänja sig antar jag.

Det enda som är planerat idag är att jag ska försöka ta mig till solarieöarna innan kl 15.00 för att få lite färg, sen är det stall och sen ikväll ska jag och Josjie ta en PW.

Nej nu står morgonkissen på tur ;D
Sarah

Maria Mena


Jag dör! Jag skulle kunna lyssna på denna sångfågeln dygnet runt i hela mitt liv!
Dessutom att hon har gjort en cover på I was made for loving you som jag älskade sen innan gör ju bara så jag blir ännu mer kär!
Tack Ida för att du tipsade mig! =)


Kärlekslista snod från Michaela Forni

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?
Gråta i tusen år och antagligen vara osäker på honom under hela vårat förhållande. Dock är jag ju tyvärr inte så långsint så skulle antagligen förlåta honom aldelles för snabbt. Forgive but not forget..

Hur många har du varit tillsammans med? (Alltså ihop med)
2 seriösa

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
Pfff klart jag vill! Jag ska ha ett stort romantiskt bröllop med massa gäster! Min högsta önskan tror jag är att få gifta mig och vara sådär aldelles jätte lycklig med den jag älskar..

Blir du lätt kär?
Nja, jag tror nog att jag blir kär men det är nog bara för att jag så gärna vill bli kär. Så egentligen har jag nog rätt svårt att bli kär på riktigt. Det är nog bara inbillning som verkar som kärlek så mycket att det till och med lurar mig.

Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?
Charmen! Helt klart! Och fina ögon med kanske. Men först och främst charmen! Dom ska liksom ta mig med storm och hålla om mig och bara vara otroligt mysiga!

Vad är det mest avtändande du vet?
Skrytiga och alltför självsäkra killar. Även alltför osäkra killar är avtändande.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?
Tycker inte att det är superduper viktigt faktiskt. Mottsattser attraherar ju så? :)

Hur länge varar dina förhållanden?
Alltför kort oftast ;P

Har du fått ditt hjärta krossat?
Ja, och fy vad ont det gör men även jag har blivit överbevisad om att det går över.

Vad är det mest romantiska du varit med om?
Hmm.. svårt, det är mest jag som gjort stora romantiska gester. Eftersom jag är en sån stor romantiker. Men eftersom mina pojkvänner inte varit särskilt romantiska av sig så är dte väl småsakerna som de gjort mer värda antar jag så bara när dom lagat middag eller köpt en liten present räcker gott och väl :)

Hur raggar du?
Är superdålig på att ragga så har faktiskt ingen aning! Dock är jag mästare på att flirta och tycker det är riktigt roligt!

Har du en ”utseendetyp” hos killar?
Yes :P Mörkhåriga med fina ögon och inte muskler till överdrift :P Lagom ska det vara ;P

Vem var din första kärlek?
Elvispen ;D

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Väntar hellre, ju längre man kan dra ut på "spänningen" desto bättre :)

Vad tycker du om one night stands?
Inte ett dugg kul! Är mer ett fan av mys så..

Hur är du som flickvän?
Rolig, snäll, omtänksam tyvärr svartsjuk och lite för på :/ Saker som jag försöker ändra på men det är så otroooligt svårt!


10-04-28

Idag är ingen bra dag! Nej idag är den sämsta dagen på ett bra tag..
Har vart på riktigt bra humör dom senaste dagarna men idag svek humöret mig igen. Vet inte varför eller jo kanske beror på att det regnat hela dagen, jag har fått ont i höften, ingen har ringt på Åke, Barca förlorade, är så ofantligt trött hela tiden plus lite annat smått och gott.. Kanske är det det som gör att mitt goda humör har svikit mig.

Längtar mest till helgen, för den kommer nog bli bra! Med Valborg och Gyllene Tider coverband på statt och sedan blir det säkert utgång på lördagen med. Och sånt gillas ju! Skaka lite rumpa och få tänka ¨på andra saker en stund.

Har bestämt mig nu också för att inte lägga ner tid och energi på folk som inte ger något tillbaka till mig. Antingen att dom aldrig lägger tid och energi på mig eller att dom visar sig svika en på det ena eller det andra sättet. Sådanna människor är inte värda varken energi eller tid. Tänk att jag lyckas bli så bränd varje gång?

Nej nu står nya The Hills på schemat! Kan bli helt otroligt bra säsong faktiskt!

Sarah

Video från förfesten i lördags


Typ världens bästa förfest ever! Dock blev dte lite för mycket av det goda och minnet svek resten av kvällen. Och vaknade upp dagen efter med bara en sko?! Wtf! Och hemma hos Jojsielove som inte ens va hemma! Eh ok!
Men förfesten var guldvärd!
Hjärta på den!

Battle of Rock i bilder

Förfest Fredag hos Manne med Transcom folk + andra ;D

Robin, Erik och Alexander

Manne, Malin och Mimmi

Erik

Me myself and I


10-04-16

Ligger här i min aldelles för sköna säng och funderar på om det finns något bra sätt att förvandla hjärtat till sten på?
Ush o fy för känslor alltså dom ska bara inte finnas tycker jag!
Men den här dagen kommer nog bli riktigt mysig för den ska tillbringas med världens bästa Anna!

Hon kommer snart hit och ska färga mitt hår och lite så. Sen ska vi ner på våran stora stad en sväng och sen blir det att ta bussen in till krhamn för att ha en grillkväll med massa mys :)

Gillart!
Imorgon är det all in på Statt som gäller och på söndag är det hundutställning. Där har ni min helg ;D

Ha en bra helg allihopa!


ljusglimt

När man precis har slutat tro att det finns bra människor i den här världen. Människor som har ett hjärta och som bryr sig. Så uppenbarade sig en sådan människa för mig ikväll. En människa som jag knappt känner, som jag bara pratat med några få ggr. Den människan skrev saker som man bara kan drömma om att få höra, saker som betyder så mycket att få höra. Saker som gör att jag mår så himla mycket bättre. Det finns inte ord för vilket intryck det gjorde på mig. Hur glad jag blev! Att någon som man inte alls trodde brydde sig verkligen tog sig tid att försöka få mig att må mycket bättre. Och att det verkligen hjälpte. Jag kan inte annat än tacka dig! Tack, dina ord värmer otroligt mycket!

Tänk att så lite ansträngning som det krävde av den människan att trycka på tangenterna och skriva till mig kan göra sån skillnad för en annan människa. Tänk om alla kunde avvara den lilla energin till att göra något gott för en annan människa.

Tänk om världen bestod av sådanna människor istället. Människor som bryr sig. Tänk vad världen sett annorlunda ut.

Oj vilket seriöst inlägg det här blev. Men ärligt jag är nog lite i shock över att det finns riktiga ljusglimmtar som tar sig tid för lilla mig =)




Sunshine


Godkväll =)
Är inte Louise för dyng söt på bilden ovan? Tom jag som inte är så förtjust i barn börjar tycka om den här varelsen. Har aldrig sett en unge som aldrig är sur och aldrig gråter! Sån unge ska jag med ha men med mina gener lär den ju skrika sönder stället och leva rövare!
Efter min vilostund förut idag så blev jag upphämtad av Camilla och Jojsie för att vi skulle fika. Men eftersom den här stan är tråkig så fanns det såklart inga uteserveringar så vi fick köpa fika på Donkan för att sedan ta med det ner till näset och sätta oss. Men med det sällskapet så gjorde det inte ett dugg att det blåste lite kallt =)

Sen har jag ju gått och blivit sjuk med :/ Så kvällen har bara bestått av soffhäng och Efterlyst, Sex Rehab och nu scrubs. Det gillas inte att vara sjuk! 

Imorgon blir det psykologen vid ett och sen stallet och sen leka med min Jojsielove =)

10-04-14

Vi som tänker för mycket!

Hejsan alla! :)
Idag är solen gul och den står högt på himlen för ja kunde gå i bara T-shirt när jag o pöstarna och B var ute o traskade! Gud så skönt det var! Förut tyckte jag bara att det var jobbigt att gå ut och gå men nu tycker jag det är skönt och trevligt. Fasiken va gött!
Fortsättningsvis blir det att vila en stund innan det blir stallet. Och sen ikväll blir det förhoppningsvis trevligheter med dom bästa! Sen är dte ju efterlyst och Sex Rehab men känns som att man inte vill vara inne o se på tv när det är sånt här guldväder! Ge mig en grill och en cider så kör vi gott folk! Men det får nog bli till helgen det tror jag och hoppas på såklart.
Nej vila en sväng var det ja.

Förövrigt varför kan jag inte sluta tänka och överanalysera allt? Varför kan jag inte bara ta dagen som den kommer och gilla läget helt enkelt? Jo nu bannemej ska jag gillalalaläget!


Sol ute, sol inne

Sol i hjärta sol i sinne :)

Efter en helmysig gårkväll blir det nu en promenix för att rensa hjärnan med fröknarna Posth.
Det gillar vi!


Tack min fina vän

Du har stått bredvid mig i sorg och i glädje. Du har fått mig att må bra när jag mått dåligt. Du kan kyla mig om jag är varm och du lindrar min baksmälla. Men tyvär är du inte så snäll mot min figur. Så jag har bestämt att vi nu ska ta en paus. För att se vad vi verkligen betyder för varandra. Om vi kan klara oss utan varandra, för det vore det bästa. Vi är inte bra för varandra du och jag.
Tack för den här tiden min älskade vän! Hoppas vi inte ses igen!

En Coca Cola paus blir! Börjar med 1 månad och får se hur det går.
13 Maj är det vi igen mitt hjärta


2010-04-12

Big, big hjärta på den här dagen!
Efter en natt som inte var direkt Top Notch då jag hade mer eller mindre panik hela natten pga att mina spöken levde rövare på övervåningen och slog i dörrar och hade sig. Men fick ju tillbringa natten med att prata i telefon och försöka bli lugnad så det var ju inte så fel det heller. Men tillslut lyckades jag somna och då var det bara några sekunder (kändes det ju bara som såklart) tills mamma och casper kom in genom dörren! Yes äntligen hemma! Jag har saknat dom! Så det var present utdelning och lite prat. Innan det blev lunch med Rydén och Charlotte hos oss. Sen var det stall som hägrade och lite sånt men efter det så fortsatte dagen i sitt esse när det blev en mysig och underhållande promenix med Natha och Jojsielove eller ja Louise och Baileys var ju såklart med också dom får man inte glömma. Och vi träffade faktiskt på B´s brorsa. Han är så snygg! Om jag vore hund skulle jag skälla "sätt på mig" så fort han va i närheten ju! Haha men tur att B kände att det va hennes bror iaf så hon inte skällde det. Nej men det är så kul o se att dom verkligen känner igen varandra för B blev helt uppspelt och jätte glad när hon såg honom och så många ggr har dom ju inte träffats så hon borde bli så glad över någon ramdom hund bara. Efter promenixen blev det en tur till Heden och Ida men Jojsie blev så trött så hon somnade i soffan så vi åkte hem rätt fort igen och då blev det en trevlig pratstund med Favvon som stog på schemat.
Tror inte en dag kan bli så mycket bättre faktiskt! =)

So big hjärta på den igen! ;D

Imorgon bitti är jag o tuppen nog uppe nästan samtidigt :/ Ett besök på försäkringskassan blir redan kl 10. Big no no på det!

Sarah

Lonely

I love waking up and see that you texted me while I was sleeping


Förstår inte? Varför är det så svårt? Är jag inte värd att vara älskad? Är jag inte värd att få ett sms under natten där det står att du önskade att jag va där? Är jag inte värd att vara saknad?
Jag är så trött på att inte vara älskad, inte känna att man betyder så mycket för någon person. Vill inte komma hem till ett svart hus med det enda som lyser upp är datorn som står och går. Står och går utan anledning. Står och går för att någon kanske skulle vilja försöka nå mig. Men till vilken nytta? Gör jag det för lätt för folk? Eller är jag bara inte värd att få vara lycklig? Jag har så mycket frågor som jag vill få besvarade. men jag antar att det är det som livet är till för. Till för att ta reda på svaren till alla frågor som man ställer sig.
Jag skulle kunna ge näst intill vad som helst för att jag skulle få vakna upp imorgon och ha ett nytt sms i inkorgen där det står något liknande som på bilden. Jag skulle kanske tom kunna hugga av mig högerhanden bara för att få känna mig så älskad av någon.
Jag förstår inte ens varför det är så viktigt för mig att känna mig älskad på det sättet. Ja menar varför kan inte jag nöja med mig mina aldelles underbara vänner och min underbara familj som jag vet älskar mig till döds? Varför kan andra nöja sig med det när inte jag kan? Jag vill kunna nöjja mig med det.
Men helst av allt vill jag bara betyda allt för någon och vara älskad av någon. ¨
Så mycket kärlek som jag ger vill jag ha tillbaka.

just because


Så idag har jag skaffat mig ett liv, kommer antagligen ha tappat livet redan imorgon. Men för idag är det enda ni kommer höra från mig det här.

Stallet nu sen bakismys hos Heden och Ida

Btw jag förlorade min o Jojsies pakt. Jag har syndat! Men fasiken vad det var värt det! Me lajki mucho mucho!

10-04-10

Godmorgon på er =)
Ja jag får säga det för jag slog upp mina mörka vid halv 2. Weeeyyy!
Gårdagen bjöd inte på myskväll utan spelkväll med Jojsielove, Heden, Ida, Natha (inte pöstan utan Östan) och Ekiiis! Wey! Kvällen kunde inte ha vart bättre! Eller jo det kunde den för vi spelade RISK och varje gång vi spelade så var det någon som hade i uppdrag att förinta mig. AHMEN kuuuul! Lätt för mig att vinna då! Men jag hade så bra sällskap så inte ens jag blev sur för att jag förlorade! Och då mina vänner kan jag säga att jag måste ha haft bra sällskap ;D

Och nej han blödda inte näsblod han var bara förkyld ;D

Sen blev det en skräckis hemma hos mig som var bland dom sämsta filmerna jag sett någonsinn! Cabin Fever 2 inget att rekomendera! Jo om man vill skratta för att filmen är så dålig så rekomenderar jag den.

Vet ni vad det är idag?! Jo ARVINGARNA på statt och jag är taggad som tuuuusan!

Nej nu blir det affären för att köpa lite Beppup och gröggvirke. Sen stallet och sedan ! ;D

Sarah

Förferre 3/4


Kicks och Felicia

Felicia Helena Madde Lisa

Lisa och Amanda

Ett ölspel som satte fart på kvällen ;D Sen var jag i dimman. Men superkul var det!


Aprillo

Min mobil har nog vart avstängd för länge nu för vet ni vad? Jo den trodde att det var 1:a April idag haha!
Oj vad den va rolig nu va!? Bara låtsats att vara trasig, så har den egentligen bara varit på något konstigt sätt så urladdad så den inte går att starta förrän 30 min efter den suttit i laddaren. Kunde den inte ha sagt det liiite tidigare?!

Men nu är min älskling igång igen :D
Hjärta på det!

10-04-09

Buhuuu min älskling är trasig, om någon är förvånad alltså? Tror jag ska anordna en tävling som går ut på att gissa hur länge min mobil kommer hålla. Den här gången höll den ungefär 3 veckor. Men jag va smart den här gången och tog en försäkring så jag slipper betala en endaste krona varesig det är vattenskador eller att jag har slängt den i backen eller något annat som inte älsklingen tycker är så roligt.
Men idag ska jag iaf åka till Elgiganten och säga att dom får skicka den med ilfart till mobilakuten med ambulansen! För fort ska det gå! Även fast jag har en reservtelefon så har jag ju inget att ta kort med eller så under tiden :/ Så snälla älskling kom tillbaka snart!


Sen blir det stallet och sköta om kråke en sväng och sedan bjuder kvällen på en myskväll med Jojsielove, vi ska äta kines mat och bara ha fredagsmys! Hjärta på det!
Sen blev jag tydligen uppbokad på en film hos mig ikväll med sällskap ändå från Karlstad. Det kan va något det ;D Få höra lita AnnaPanna dialekt en sväng är aldrig fel.

Sarah

 


Stressi stressi

De flesta kommer tycka att jag är helt fel ute när jag nu skriver denna rad som jag kommer att skriva.
Helgerna är så stressiga!
De flesta ägnar vardagarna åt att stressa och helgerna åt att koppla av, men hos mig är det tvärtom. Beror det på att jag är sjukskriven? Ingen som vet.. Eller beror det på att jag får panik om jag vet att andra är ute och har kul och jag sitter hemma själv? Ingen som vet det heller antagligen.. Men det jag vet är att jag känner inte så när jag har pojkvän. Jag blir en helt annan person när jag har karl i mitt liv. En karl som är där och strukturerar upp mitt liv. Eller nu har jag helt plötsligt kommit in på ett ämne som jag inte ens hade tänkt att komma in på jue!

Ajja nu kan jag lika gärna fortsätta i dom banorna när jag väl har en fundilering kring detta.
Varför är det så att man blir en helt annan person när man blir kär?
Jag menar nu är jag ute och festar vid varje tillfälle och har så sjukt kul varje gång. Och jag verkligen älskar att ha egentid och kunna se på precis vad jag vill på tvn och kunna göra precis vad jag vill när jag vill.
Men den sekunden jag skaffar karl så vill jag umgås varenda liten sekund med den människan och jag vill absolut inte festa! Fast jag egentligen vet hur kul jag har när jag får snöra på mig klackarna och surpla i mig den där alltför goda alkoholhalltiga drycken. Vad är det som gör att man blir sån? Vad är det som gör att man väljer bort vännerna som man egentligen oftast har roligare med än när man sitter hemma med pojkvännen och häckar framför en film på lördagkvällen? Why? Eller är det bara mig det här drabbar? Jag tvivlar ju på det. Dock vet jag att det även finns många där ute som har lärt sig detta. Lärt sig att ha kvar vännerna och "sitt egna liv" Men hur har dom lärt sig det? Jag vill också lära mig! 
Framförallt så undrar jag varför det mest är killar som inte okej nu kan vi säga det  TOFFLAR? Varför är dte mest vi tjejjer? Och varför gör vi det? Är det för att killar oftast har bättre självförtroende än oss och att dom äslakr sig själva mer och kan umgås mer med sig själva än vad vi tjejjer kan? För dte kan ju absolut inte bero på att dom skulle på något sätt vara smartare än oss tjejjer och ha tänkt ett steg längre än vad näsan räcker. Det vägrar jag gå med på! För det är faktiskt så att det är vi tjejjer som tänker mer än killar.



Så mycket frågor och så lite svar..
Men en sak är säker och det är att jag INTE ska toffla röven av mig för någon kille igen som inte är värd det! Och en till sak som är ännu säkrare är att jag inte ska välja bort vännerna för pojkvännen som jag tyvär gjort lite tidigare. Förstår egentligen inte att så många av mina vänner finns kvar efter hur jag har behandlat dom.

BIG HJÄRTA till er!

Förövrigt har jag och Jojsielove en pakt nu ;D Ni får inte veta vad det handlar om än men den ni ser bada i Stadens fontän kl 12.00 en lördagdag. Den har förlorat :P

Vet inte vad jag ville få ut av detta inlägg men skriva av mig det fick jag och ni fick något att läsa. ;D

Enjoy!
Sarah


10-04-08

Yr, yrare, Sarah
No good har ja hört?
Äh va fan får väll börja snurra åt handra hållet så kanske det snurrar rätt då?
Jaha dagen idag har vart en bra dag! Inte tjutit en skvätt och ärligt så känner jag mig rätt glad. Visst kommer det stunder av saknad, saknad av att vi hade så roligt, saknad av att ha någon som håller om en när man somnar.
Men annars så är det riktigt bra faktiskt. Jag har ju vovven att skeda med som tur är. Me lov my dog!
Nej men jag har nog mina lovelysar att tacka för det. För de som har förgyllt min dag idag har vart Natha och Jojsielove ;D
Natha och jag var hurtiga och tog med oss våra käraste ägodelar I think att Nathas käraste ägodel iaf är Louise men man kan aldrig veta men iaf så tog vi oss ut på en Promenix i det vackra mysiga regniga Karlskoga förut idag. Det var skönt att få röra på det där överflödiga fläsket som finns på min kropp en sväng. Och sen åkte jag hem till Jojsielove och hade en himlans mysig pratstund med henne. Jag har nog inte riktigt insett hur mycket jag saknat mina "gamla" vänner. Förlåt! Det ska bli bättring för ni är mer värt än guld! BIG HJÄRTA på dom! Sen efter det råkade jag slummra till en sväng på soffan och sedan blev det stallet. Och sen dess har det vart soffhäng med favvoprogrammen Sveriges värsta bilförare och lyxfällan. Jag bara ääääälskar tvtorsdagar!


Hmm det var ju dagen till ära det. Jojsielove skrev precis att hon ville ha ett långt inlägg där jag skulle babbla på så Beware of babbelinlägg later on!

En övertrött Sarah ärlikamed konstiga inlägg a la Sarah

Sarah


Fast in tha träsk


Ah okej så får jag väll erkänna att jag också är fast i Ben and Jerrys förbaskade träsk! Men ey glassen är ju så gudomligt god!
Jag har inte ritkigt trott på alla andra som tjatat om att den här glassen skulle vara så god, för ärligt glass är ju glass. Och jag tycker inte ens om godsaker egentligen ju, Jag älskar ju MAT. Men då var jag iaf tvungen att prova denna lilla och billiga?! Say what!? sak och ja nu är jag ju fast. Var till och med tvungen att åka en extra sväng till OK nu på kvällen för att inhandla godsaken. Eller ja nu får ni va tysta för jag har skyllt på att det var för att köpa vovvemat.

You are a wich my little friend


Please?


The sun is gone the nights are long
And I am left while the tears fall
Do you know what it feels like being alone?
I'll find someone new
My heart is crushed by a former love
Can you help me find a way to carry on again?

Wish cast into the sky
I'm moving on
Sweet beginnings do arise
I knows I was wrong
The notes are old
They bend they fold
And so do I to a new love


Lovely Love

Lyssnade på Mix Megapol förut idag när jag satt i bilen och då sa han den käcka radioprataren att våren är ju kärlekens årstid. Hah! Pyttsan hörredu! Mitt ena långa förhållande startades på vintern och mitt andra på hösten. Så njaej jag håller nog inte med där riktigt. Och framförallt inte efter idag! Tårar har spillts och tårar har torkats. För är det en sak jag lärt mig de senaste månaderna är att den som fått dig att gråta är inte värd dina tårar. Men samtidigt är det bra att vara ledsen och få ut allt genom tårar, så jag tillåter mig själv att vara ledsen en stund sen bestämmer jag mig för att nej nu får det vara nog och då slutar jag förhoppningsvis att gråta.

Kan ju sluta med att den senaste veckan har inte vart så rolig. Både förlorat min bästa vän och min för nuvarande hjärtevän. Ja jag väljer att kalla honom det även om vi inte var tillsammans.

Så nu skrattar säkert mer än hälften av er åt att det fortsätter gå dåligt för mig. Men hey jag bryr mig faktiskt inte. För jag har nog bestämt mig nu, NU får det vara nog på det här! Ryck upp dig för fan Sarah du kan inte låta någon förstöra ditt liv så som en viss människa gjort de senaste åren. Var det förövrigt inte hon grynet som sa Ta ingen skit? Och även om det var hon eller inte så är det just det som jag inte tänker göra längre! Jag är också värd att må bra! Jag är värd att vara lycklig! Och lycklig är mitt mål!

Tillbaka på ruta ett och jag är starkare än någonsinn jag varit på ruta ett förut!

Sarah

Lionel fucking amazing Messi


Ehm Zlatan och Ronaldo ligger i lä här. Eller nja inte utseende mässigt men tallang mässigt
Alltså ärligt hur kungligt är det inte att göra 1 mål mot Arsenal i underläge i Champions leauge? Och sen göra ett till och ännu ett och sen ett till!! Jag är kär! Det är inte tillåtet att vara så sjukt jäkla bra!
Hjärta på det!


Happiness

Gör mig lycklig nu
 gör mig lycklig igen


Design

Voila!
Nu blev ni allt lite avis va?! För jag har en ny design. Tyckte det var på tiden att förnya sig lite och då hittade jag en snäll person vid namn Fanny som ville hjälpa mig med att fixa den.
Och visst blev den superfin?! =)
Jag är iaf superduper nöjd!
Tack så jätte mycket Fanny!

10-04-06

Oh fy fan och herregud samtidigt tror jag!
Den som säger att det inte är stressigt att vara sjukskriven kan gå o ta sig någon stans där det är mörkt! För fy fasiken vad jag har stressat idag Och ja jag svär men det får man när man är stressad har jag hört!

Dagen började dock inte alls stressigt, fast måste nog ha känt på mig att det skulle bli en stressig dag för jag hade en innre stress när jag vaknade och redan igår var jag ju stressad och orolig över något som jag inte visste vad ju. Men men dagen började iaf med soffhäng och lite serier och sedan slummrade jag till en sväng och det var efter den tillslumringen som stressen började. För när jag vaknade hade jag 9 missade samtal och 3 sms! Och det berodde på att träningen var framflyttat till 17.30 och klockan var då halv 3 när jag vaknade. Och jag skulle äta, Duscha, byta bil, ta ut pengar, packa, göra iordning Åke och åka till Eklunda utanför Örebro! Ahmen kuuuul! Men tack vare Jennifer bla så löste sig allt och jag och halva fam gillberg kom fram till Eklunda i god tid. Träningen gick bra dock stod tydligen en avramling på schemat så det han vi med men det var mitt fel.. Eller nej jag ångrade mig det var Amandas fel för rammlar alltid av när hon är med! Sist hon var med mig på tävling så ramlade jag av i 2 av 2 klasser. Ehm okej?!

Men nu sitter jag äntligen i min soffa och ska försöka varva ner, har fortfarande inte gjort det helt men hoppas att jag blir lugnare snart. Och resten av kvällen kommer nog gå i soffans tecken tror jag. Vill att favvon kommer hit så vi kan se på The Descent 2 men vi får väll se hur det slutar :) Såg ju 1:an häromdagen och då blir man ju så spänd på hur 2:an kommer bli.

Nej enough med text. Text är tråkigt. Nu till något lite roligare och om ni kikar in om 10 min igen så kommer ni veta vad överraskningen är ;D

Sarah

10-04-05

Gokväll! ;D

Eller ni andra kanske skulle säga Gonatt, men inte jag för jag har precis ätit kvällsmat som JAG hör och häpna har tillagat. Det blev korvstroganoff och ris. Mums så gott det var! Knulla i mun gjorde det med!

En påskhelg har gått till sin enda och den har vart relativt bra och relativt dålig. Om vartannat helt enkelt. Men det är skönt att veta att det finns folk som ändå ställer upp för en i vått och torrt även när man är som mest nere. Dom planerar om sina planer för att dom ska göra så att man mår lite bättre en sväng. Ja du vet att du är bäst!
 
Och jag har nog världens bästa grannar i fam Gillberg som alltid ställer upp! Hjärta till er! Och det största plusset med den här helgen har vart att jag har fått träffa massa vänner som jag inte träffat på så länge! Och ja jag blev lite nostalgisk på dansgolvet när det spelades vacker utan spackel och jag stog med mina "gamla" vänner och skakade rumpa. Jag har saknat er! Ett hjärta på det med!

Min mobil strejkar med så inga nya bilder kommer tyvärr inom den närmsta tiden. Buhuuu :( Dock har jag en annan överraskning som väntar runt hörnet :)

Btw jag är nog lite småkär och imorgon är det träning ;D

Sarah


RSS 2.0