Lillördag

Okej lillördag i all sin ära men när det har åskat hela natten och det fortfarande är regn i luften så är jag mycket mer sugen på att ligga inne och se på någon bra film under ett täcke med tända ljus och en snygg karl bredvid mig. Skulle va något det!


Men jag har ingen snygg karl att ligga o mysa till det med så det får bli Onsdagsklubben och Pepinot i min hand!
Give it up for FANTA OCH ROSÈ ;D

Midsommar 2010 SmögenCamp

Världens bästa midsommar är slut och jag vill bara tillbaka!
Tack för en helt fantastisk helg!






Cider i brassestolen, SOL, Föggelmåsar, Lussekransar, Hyllor från Ikea, Autografer av Curt Kobain, lite för mkt jäger för vissa, mys på klipporna, Förlovning, ett antal brassestolar fattigare, WARRA WARRA, en röst fattigare, solbränna, fotboll kl 6 på morgonen, ramlandes in i tält som det ligger folk i, klia folk på ryggen genom tältduken, MR KUUUK, munkforsbor, munspel, Nackabor, STORKEN, Armanimodell,

"Om ni inte skärper till er så klipper jag till er så luggen lägger sig åt andra hållet!"

Och massa mer, listan kommer säkerligen fyllas på efterhand med ;D

Del 1 av gbg resa - Bilresan dit


Efter en natt med alltför lite sömn eftersom jag fick agera taxi till 3 mycket stiliga karlar i kostym som skulle ha rödamattan med sig plus ta kort mitt inne i dfs mitt i natten, så åkte jag, Charlie och charlies småsyskon till GBG.

Charlie och jag åt världens godaste glass på vägen dit. Ben & Jerrys! Tacka gud för att ni finns!

Simon och Siri satt i baksätet och roade sig/sov hela resan. Duktiga barn! ;D

Sen stannade vi och åt på Donkan i Vårtgården (Vårgårda) och där tyckte dom tydligen att jag var aldelles för nykter. För dom skulle bjuda mig på HB (Hamburgare för er som verkligen trodde att jag skulle dricka Hembränt på Donkan)

Sen fanns även Mofasa/Scar (Egentligen Shkar) där och underhöll oss. Framförallt får vi inte glömma Ruben!

Händelserik resa, svar ja! Men mer kommer imorgon eller på Lördag för nu är jag baj baj trött och ska lägga mig och sova.

Natti Natti

Grodpadda eller?


Johanna är inge söt förde! Börjar prata med en padda som hoppar rakt framför oss på vägen. Och sen kunde den ju inte va kvar på vägen för då skulle den ju bli påkörd, så hon var tvungen o rädda den så den hoppade in i gräset. SÖT!
Dagen idag har bestått av lite mysigt kortspel
med familjen bergström, jag vann inte kan vi ju tillägga.. Då är allt som vanligt då helt enkelt. Sen skulle jag och Charlie rida i ridhuset tänkte vi, men såklart så var det bokat när vi kom ner så det var bara att vända hemmåt igen med våran vanliga tur i baggaget!
Sen blev det då en prominix med Jojsie och Jossan när jag kom hem. Och nu sitter jag här och har gjort över med ytterliggare lite pengar då eftersom jag beställt biljett till P&L och sen var jag ju bara tvungen att ha en klänning till midsommar med så råkade ju klicka hem en från gina. Jaaaja! Man lever bara en gång va?

Nej nu blir det lost och sen sluta mina bruna =)

P & L


Okej då var det betalat och bestämt.
Jag ska för första gången i hela mitt liv sätta min fot på en festival. Åh herre min kära gud hur ska detta gå? Ska förövrigt tälta med ju som jag hatar över allt annat. Men är det röj så är det väl antar jag ;D

Ses vi där lovers?
Isf har jag en tältplats till övers ;D

Röra på Fläsket


Nähäni nu åker jag upp till stallet för att först ta en prominix och sedan rida litte, båda sakerna med fröken fräken här ovanför. Och nu ska ni inte snuska er för vi ska rida på våra hästar inte på varandra Capish?!


10-06-18

Tjenixen på er!
Sitter här vid min kära dator och gör absolut ingenting, jo jag väntar på att Charlotte ska höra av sig så att vi kan ta en prominix så jag får röra lite på fläsket.
Annars igår så hade jag en riktigt mysig prominix med jojsie och vi satt även utanför henne på trottoaren? Haha och pratade i 1,5 h. Så glad att jag har den fröken i mitt liv!
Och vad händer idag då? Mja det vet ingen riktigt ska rida iaf typ det enda som är planerat.

Nej men ush vilket tråkigt inlägg!
Förlåt..

Men hörs då!


Snurresprätt


Nej nu har jag vart helt konstig hela dagen :/
Trodde det berodde på trötthet men nu vettifan längre.
- Snurrig i skallen
- Svullen i fingrarna
- Orkeslös
- Svag i armar och ben

Vad kan det vara? Mamma varnar för njurproblem...
Men trotsar det och åker och hämtar min bästa Jojsielove från jobbet och går ut och går på en prominix istället.
Får se om jag överlever, annars ses vi på andra sidan Buhuuu! ;D
För om det är något jag ska ägna mig åt när jag är död så är det att spöka för folk!
Gud vad kul jag kommer ha då!
;D

How cute?


Men inge gulligt förde!


Speidi - Divorce?


Snälla snälla snälla säg att det jag har hört, läst, sett är sant!
Ska Heidi och Spencer Pratt skilja sig?


10-06-07

Trött Tröttare än Tröttast
Så har typ mitt humör vart hela dagen lång och ändå har jag sovit 1,5 timme på em. Hur kul är det då? Nja fast måndagar är ju mina vilodagar har jag hört. Så ser livet ut när man har så hektiska helger som jag ofta har. Men vi gillart!

Typ sprungit hos varenda doktor i stan idag med känns det som, först imorse besök hos kuratorn och där var det positiva besked! Hon tycker att det verkar som om jag mår mycket bättre så nu ska vi ha 3 veckor mellan samtalen och vi har även planerat ett avslut. Och jag kan ju inte säga att jag inte håller med henne så det beskedet kan jag leva på ett tag.
Sen bar det av till Vårdcentralen för blodprov i handen (har ju fortfarande fobi för armveck) så får reda på om Körtelfebern är borta och om levern tagit någon skada av den på Måndag nästa vecka.
Och efter det så var det dags för min aldelles egna läkare, ah okej då jag delar säkert henne med 1000 andra men hon är riktigt bra så hon får va MIN läkare ;D

Men lika bra o trycka ihop allt på en dag kanske så man har det gjort.
Fast imorgon blir det att ringa till gynmott med för att få lite mer p-piller så antar att det blir ett till läkarbesök den här veckan.
Jag kan nog nästan bli doktor själv efter den här veckan, tror ni inte? ;P


Fredag - Grillmys

Började med grillning och mys i solen med dom bästa vännerna man kan tänka sig!




Sen bar det av till Jack och Statt där det skrålades och dansades som aldrig förr



Sen styrdes det efterfest hos mig och det bjöds på såpbubblor, utklädnad av Frozz, skratt och annat mys =)



Och låten som gjorde festen till vad den blev var: 


Favvolåten och Tagglåten nr 1 just nu!

10-06-06


Bimbo och jag solar ;D

Sorry och förlåt och allt typ för obefintlig uppdatering de senaste dagarna.
Men jag har börjat min sommar och huuuur den har börjat sen! Typ underbaraste veckan ever!
Den har blandats med fest, sol och dom bästa vännerna man kan ha! Jag gillar det här skarpt! Den här sommaren kommer fasiken att gå till historien tror jag! Och jag kan inte annat än trivas som fisken!


Ruuuumpaaa

Sean Banan - Skaka Rumpa


Årets sommarplåga kanske?
Haha rolig är han iaf! =)

10-06-02

Okej bli inte för avundsjuka nu men jag ligger i solen med min "nya" mobil och lappisen och bara göttar mig! Ah okej ja försöker bli lite brun med men det vet jag ju hur det brukar gå så har inga större förväntningar. Dock tycker jag ju att det är så otrooooligt tråkigt att sola men får ändå dåligt smavete av att sitta inne i det här vädret så tacka gud för trådlöst nätverk! ;D

Gårdagen var så himla bra! Vi avslutade ju dagen med att käka lite på Jack och ta en god drink till efterrätt. Det var sommarmys på riktigt hög nivå! Anna kom och gjorde oss sällskap också. Undra om jag har världens bästa vänner? Jag tror minsann det! Och när Jack stängde så gick vi upp en sväng till Manne och satt där och lyssnade på musik och umgicks. Sen när jag kom hem trött som aldrig förr så kunde jag somna med ett stort leende på läpparna.

Den här sommaren kommer bli bra bättre bäst tror jag! :)

Hoppas ni har en fin dag i solen mina vänner!

Vivaz



Weeeiii dom ringde precis från skadecenter och sa att dom skickar min nya telefon idag så den kommer i slutet av veckan.
Äntligen kan jag ta lite kort igen! =)


Underbara dag!

Det är sådanna här dagar som kommer göra mig frisk på ett kick! Ge mig fler sådanna tack!
Är precis hemkommen från Trashcom och lunchen med Anna, som förövrigt kom med ett spännande förslag. Men vad får ni inte reda på ;)
Sitter nu med röva i soffan och har sett lite på The hills, men snart är det dags att byta om till ridbyxor och ta sig upp till stallet för att få lite sol på ryggen tillsammans med den här filuren

Visst är han världens sötaste? =)

För kl 18.00 ska jag vara färdig
och iordninggjord igen för då bär det av till Jack för att äta och mysa med Jojsie och Jossan.
Vem sa att jag mådde dåligt en dag som denna? ;D


10-06-01

Weeei idag är det officielt sommar!
Och därför bjuder jag på en sommarbild på mig och Sabina som förövrigt kommer hem i helgen! Det gillas skarpt!

Sitter här nyduschad och ser på DH på 5:an och dricker en slurk Berocka och ska snart fixa mig och åka till Traschcom och luncha med Anna.
Baileys mår som tur är bättre idag, dock verkar hon vara lite trött så hon får ta det lugnt idag. Är lite nojig över att lämna henne ensam en sväng idag men man får allt bita ihop lite ibland med. Gud hon är verkligen min bebis jag låter som en mamma med sitt lilla barn haha. Men det är min älskling ju!
Förvirgt så fick jag sms från skadecenter idag, det är dom som lagar min mobil. Och de skrev att jag kommer att få en ny likvärdig mobil med samma finesser o sånt. Hmm undra om jag får en ny mobil då eller en likadan? Hoppas på en ny ju ;D Jag tröttnar ju så fort på mina mobiler haha.

Hoppas ni har det mysigt i solen mina vänner!

Night lovers


Skulle precis lägga mig och se på dom snygga damerna ovan, förövrigt är inte Erin Lucas typ snyggaste kvinnan på jorden?
Iallafall så precis när jag skulle lägga huvudet på kudden så ringer mamma o säger att min bebis inte mår någe bra. Så hon kommer in med Baileys och då märker även jag att hon andas konstigt. Och det har inte blivit bättre nu på 30 min.
Är det farligt och hur länge ska man vänta innan man ringer vetrinären? Jag blir ju så orolig när det gäller min älskade vovve. Så nu ska jag lägga mig och krama henne lite och hoppas på att det ger sig snart.

Natti Natti sov gott lovers

RSS 2.0