10-08-11

Hejsan hoppsan ;D
Är på så strålande humör just nu så det finns inte!
Sjukt eftersom att i början av kvällen så mådde jag inte alls bra, men tänk vad ett litet oväntat besök kan göra. En favvorit i repris så att säga. Tack för att du alltid gör mig på bra humör!

Förra veckan var även den helt sjukt underbart bra! Tillbringade Onsdag till Fredag hos Anna och det bjöds på vin, film, tre kronos, kräftor, supergod mat och riktigt bra sällskap såklart =)


Ja menar, man kan ju ha det sämre än det här framför sig.

Imorgon kommer det massa vänner hit för då ska vi få visat hudvårdsprodukter och smink för oss. Kommer bli riktigt trevligt!

Nej nu väntar True Blood på mig.
Tummen upp för en toppen kväll!
Natti Natti


10-08-24


Men äntligen
har jag lyckats ladda ner Eclipse! Som jag har väntat o väntat! Så resten av kvällen kommer bestå av ytte pytte lite städning och sedan den här filmen.
Sen imorgon blir det att ställa klockan så jag inte sover bort absolut hela dagen, för ska upp och ta en skrittur på Åke vid lunch o sen blir det packning och kanske lite mer städning om mitt hus har tur för sedan bär det av till Anna i K-stad. Och där stannar jag sedan till på Fredag. Ska bli så himla skönt o komma bort från lilla karlskoga i några dagar och såklart riktigt kul att få umgås med Anna. Vi ska laga god mat och bara mysa runt! =)
Hoppas ni får en bra kväll!

Hoppträning för Niclas i Valåsen


Matte är så himla stolt över Kråke idag, för han skötte sig helt enligt boken ! Eftersom vi inte hoppat på år och dar så gick jag in med förväntingarna att han skulle vara sjövild men tji fick jag för han har nog aldrig vart så fin som han var idag. Mitt hjärta det! ;)

666

Inte ens lite okej!
På senare tid har det hänt riktigt konstiga och läskiga saker i min lilla röda stuga.
Tvn har slagit på och av sig utan anledning, det dunsar som om någon skulle gå uppe på övervåningen, det dunsar ute i köket och hunden skäller åt det, musen till datorn rör sig osv.
Och jag blir livrädd kan jag lova er! Jag håller på o bajsa på mig varenda gång!
Och nu när jag sitter o kollar på fb, vad tror ni jag får se då..
Jo spana in bilden får ni se varför jag höll på att kolavippa på stället!


666 är ju djävluens nr!

Snälla kan inte spökena bara gå o dö! Jag orkar inge mer :/

Missad eller Missed?

Jag har faktiskt saknat dig bloggen, kände det nu när jag skrev förra inlägget.
Vad säger du? Ska vi bli gammla ihop du och jag?

Förlåt..

So fucking bad!

Jag är så sjuhelsikes dålig alltså Fyfan! Hur svårt kan det vara att skriva ner några små rader i den här bloggen.. Tydligen riktigt svårt!
Men ja har ju till och med kommit på att jag inte har tid att jobba så då kanske det är förståerligt att jag inte hinner blogga eller? Jag har så mycket för mig hela tiden så det kommer aldrig bli väl när jag börjar jobba igen. Men den dagen den sorgen helt enkelt.

Vad händer då?
Jo ikväll har det blitt lite film i DFS, Shelter hette den och den var väl sisådär. Dålig skräckfilm men oväntade vändningar som gjorde filmen ngt bättre.
Och imorgon ska jag med mamma till Kungsör för hon ska kolla på häst, sen kanske det blir träning. Beroende på när vi är hemma igen förståss. Men den som lever får se.
Härnäst väntar "Tre Kronor" på mig. Min "nya" serie haha sjukt vilken nostalgi tripp! Reine är min nya idol!

I brist på annat så bjuder jag på en LITTE härlig bild från PIP =)

Nej men det var nog inge härligt alls! Ge mä igen tack!

Vuxenpoäng


Ni kan aldrig i havet gissa vad jag gör just nu! En Fredagkväll i sarahs liv.
Jag sitter barnvakt!? Höh! Vilka ramlade av stolen? Joo typ halva sveriges befolkning antar jag.
Dä ni! ;D
Äh så länge hon sover så äre ju inte så svårt det här med barn, går ju galant.. Sen är Natha bara bort till Nöjes o köper godis så det ska väl gå bra även om Lollo skulle vakna antar jag =)

Fast nu kom ja på att ja ska chocka er lite till, jag har lagat mat ikväll! Broccoli, ädelost och baconpaj. Och huuuuur god den blev sen med! Natha var riktigt impad med sådäså! ;D

Vidare ikväll står det skräckis på schemat och imorgon väntar nog statt på mig.
Hoppas ni har en bra helg!
Pusss!

RSS 2.0