Afrika

JAMBO!    ;D
Afrika Okej da var jag i Afrika da rattare sagt i Kenya i Nairobi och har tillbringat de forsta dagarna i en nationalpark som heter Masai Mara och dar har vi vart pa safari eller game drive som det sa klitchigt heter ;)
Dar sag vi sammanlagt 17 afrikanska djur forutom odlor och spindlar och sant. Vi har sett fyra av The big five, for er som inte vet sa ar The big five se fem djuren som man som masai ska ha dodat innan man blir en man och for er som inte vet sa art masaierna det inhemska folket i Masai Mara. Och for er som inte vet sa bestar The big five av Lejon, buffel, leopard, elefant och noshorning vi missade tyvarr noshorning men fick i gengald att ett livs levande lejon var 2 meter ifran oss och kryssade mellan bilarna! Sa haftigt! Och vi har sett krokodil, flodhast, giraffer, zebror, hyenor mfl som sagt 17 djur :D och om jag ska saga nagot som man maste gora innan man dor ar att aka pa safari i afrika! jag har aldrig vart med om naggot liknande! Och tro mej jag har vart med om haftiga saker!
Imorgon aker vi da vidare ut till Zanzibar som ar en paradis o med krit vita strander, och dar ska vi sola och bada och gotta oss ;D sedan nasta onsdag pa morgonen ar jag hemma i sverige igen med en upplevelse rikare.

Jag saknar dej! Du ar i mina tankar dygnet runt.
Saknar alla tjejerna med! Ni betyder allt for mej! Hemskt att  inte fa prata och traffa er pa sa lange!
Jamboooooo! ( Hej pa Kenyanska ) ;)

18 och en dålig bloggare


Då var jag hela 18 år fyllda. Ursäkt aatt jag inte bloggat på ett tag men det har vart fullt upp med 18 års fest, teori prov, matte prov och eu rollspel mm ;D Plus en alla hjärtans dag som var såå deprimerande!
Jag och Sabina hade då våran efterlängtade 18 års fest och min efterlängtade 8 års dag i Lördags. Dom som var där som för övrigt var väldigt många vet nog att det blev riktigt lyckad och att dom flesta hade jätte roligt! Speciellt jag som gick runt och sprutade champagne och stog på ett bord när alla typ 80 pers stog och sjöng för mej! Då kom allt tåren i ögat fram lite. Tack alla som var där för en underbar födelsedag!
Sabina hade okså kul dock inte så långvarigt eftersom att hon var hemma klockan 10 ;D
Söndagen var det bara att ta tag i städningen (sopstationen) Jag överdriver inte! det var påsar, glas och burkar överallt! Plus att golvet var svart och att stolar och bord låg huller om buller. Men det var det värt!
Sedan levde jag med körkortsboken resetn av dagen. För på
Måndagen var det dags för teoriprov inne i Karlstad och hur nervös jag var vet nog ingen men när jag fick förfrågan på datorn om jag var helt säker på att jag verkligen var färdig trodde jag hjärtat skulle pumpa ihjäl sej. Och hur glad jag blev när det med grön fin text stog godkänd är det ingen heller som vet! Jag som såklart var färdig först ropade såklart yes och fick blängande blickar på mej :P
Nu har vi också haft slutprov i Matte B och jag hoppas verkligen att det gick hem! Det blir till att fira om så är fallet! Aldrig mer matte!
142159-10
Alla hjärtans dag är överskattat! Eller nej det tycker jag inte egentligen jag hade gärnat suttit med min kära pojkvän och öppnat presenter och ätit choklad hjärtan med levande ljus och myst! Om jag nu hade haft någon! Som vanligt vandrade tankarna iväg några år speciellt på alla hjärtans dag. Med tanke på att fäör 2 års så ... nej det ska vi inte gå in på det är min och elvis hemlis ;)
En sak är säker och det är att jag saknar dej och det vi hade!

Usssh vad torra ni är ibland altså!
Ge mej någon som vill gå ut iimorgon?!

År, timmar, minuter, sekunder

Nu sitter jag då här med enast precis en timme kvar till jag blir 18! och som jag har sett fram emot det! Nyss var det 120 dagar kvar och nu endast 58 minuter! Helt otroligt jag är 18 år gamal och inte ung utan gammal börjar jag bli med. fyfan!  nu är de endast 55 minuter kvar.
Vad har jag då åstadkommigt under mina 18 år? Jo jag föddes då på bb i karlskoga med min mamma och pappa och tyvrr inga syskon jag som hela livet längtat efteren stora syster o så vips när pappa träffade ny tjej så fick jag två ur gulliga stora systrar bättre än jag någonsin kunnat tänka mej! Men tillbaka till the begining, min pappa och mamma bodde ihop till jag var ca 3 år då hann jag bo granne med Frida bla det var nog trevligt ;D Sen minns jag inte så mycket mer från den tiden mer än att mamma träffade stefan och pappa träffade helen. Jag fick också en lillebror vardera dom där sommrarna det var såå väldans hett ute! Sedan någr aår senare kom också emelie, fråga mej inte hur många år det skillde för tom Johanna vet hur gamla mina syskon är men inte jag. Pinsamt! casper är iaf 11 ;D ge mej en guldstjärna!
Ett tag tyckte min pappa att jag kulle bli fotbolls proffs med, karriären gick spikrakt uppåt ända tills mammsi tyckte att jag var redo för min första egna häst. En lite new forest med namnet Almiro. Oj så kul vi hade! Och som jag sa: Om almiro var n människa skulle jag blir kär i honom för han är så snäll och busig och söt! Kom ihåg nu gott folk att jag var ngnstans mellan 9-11 när jag sa det. Ojj vilka konstiga iddeer man får när man är så liten. För hur kunde jag tro att et skulle gå?Han skulle ju aldrig tycka om mej!
Sen växer man ju alltid ur sina kära små ponnyer som så sorglihgt är och efte mycket om och men fick jag en stor häst och almiro fick ett nytt hem. Rebus kom in i mitt liv! Oh herre gud vad gav jag mej in på? Mycket blod svett och tårar har det art men jag vet at jag lever iaf! Och idag ångrar jag inte en sekund at jag köpte honom för nu går han så bra så jag är gråtfärdig varje gång jag sitter på han. Okej jag överdrev men ni fattar ;) Jag får sluta vara så känslig och gråta för allt! Det kom också då ngn gång i svängen med rebus att jag löev så känslig gråter för minsta lilla gör jag. Om någon vinner på tv så tjuter jag krokodil tårar och en sak till som hänt på senare tid som jag senast märkte av idag är min fobi för SPINDLAR! Och hur ska det gå nu när jag ka till Afrika med alla håriga spindlar! Dom är ju så stora så jag kommer nog att förväxla dom med ett stort hårigt yvigt lejon! Och då blir det farligt så inte konstigt att jag är rädd för spindlaR!
Jag är övertrött vid skrivandet av detta inlägg därför får ni ursäkta mig!
Sen kom ju min stora kärlek in i livet! Och alla vet nog redan vem det är och därför kommer jag inte tjata mer om honom än att han är speciell! Men jag är på vinnar stigen ;) Fast ena sekunden så bestämmer jag mej för att killar är inget at ha dom bara sårar en. Jag såg på en älskarinnas dagbok häromdagen, eller egentligen såg jag det idag på min superba tv som man kan spela in på men det gick ju för några dagar sen så för att ni ekenomer ska fröstå så skrev jag "häromdagen" Och då kom jag fram till att livet vore så skönt att bara få bli bjduen på fina middagar och sen ha sex och få massa mysiga sms och bara få höra att man är så perfekt! Jag ska nog sattsa på det ;D Eller kanske inte ;) Som sagt ena sekunden Ge mej en kille! Andra sekunden Ge mej en gift kille ;)Okej men nog om det.
Men dom som har betytt mest för mej i hela mitt liv är ju ändå något så klyshigt som mina vänner! Jag har aldrig uppskattat er tillräckligt! Nu vet jag hur bäst ni är! Aldrig mer en kille före er!
Där var en kort en riktigt kort resumeav mitt liv. Om jag får säga det så tror jag att jag ahr haft et ganska bra liv. Dock hatar jag körtelfeber som förstörde mitt immunsystem och min förmåg  Att sova 6 timmar/ natt.!
HATA KÖRTELFEBER!
Nej nu måse jag nog sätta mej och ladda inför min 18 års dag MIN dag! Hoppas alla ringer och sjnger fint för mej! Eller iaf säger grattis! ;D
Fick också reda på idag att min bil kommer attvara en svart Audi TT cab inom kort! :D gissaaa om ni blir avis ;)
Jag tror att jag trivs igen! Ge mej bara dej så blir jag hel nöjd!

Sen tycker jag nog att mina läsare ska orka sej till och kommentera inläggena lite mer! Okej sabina får dispens eftersom att ho är så lat! Och ska lägga sin energi på att styla färdigt min blogg ;D

Hej då sista gången jag är 17 ;D

Vänner


Vänner är det bästa man har. Dom är dom enda man har. Dom är dom som ställer upp i alla lägen och som bryr sej om än och frågar hur man mår när man som mest behöver det. Dom är guld värda om inte mer!
Det fanns en tid då jag inte tyckte på samma sätt en tid då mitt allt var du! Det förstördes snabbt och det var då jag insåg att vännerna är dom bästa man har! Dom ger aldrig upp på en och dom ställer upp 24 timmar om dygnet. Visst man blir osams och är elaka mot varandra men om man är vänner p åriktgt så löser man dom problemen och blir vänner igen. Älska glömma och förlåta. Finns det något som heter och jag vet nu att så mycket kärlek som man ger till sina vänner ska man inte ge till någon annan för en kille bara tar den och sedan slänger iväg den och bryr sej inte om vad man egentligen har tagiot ifrån någon annan människa. Men en vän, om man ger han/hon den kärleken så skulle den personen aldrig slänga iväg den. Och om ni inte känner såhär för era vänner så tycker jag ni borde fundera över varför. För vänner är verkligen det bästa man har och jag skulle inte byta ut mina vänner mot något i världen! Ni är bäst!
JAG ÄLSKAR ER!
Ni är dom som altid kommer finnas i mitt hjärta!

Vänner

RSS 2.0