Top Model 12

Nu har jag precis sett färdigt på säsong 12 av Antm och här kommer lite tankar om den:













1:
Har Tyra Banks börjat knarka?
Hon har fått helt fnatt och flummigare människa i tv rutan får man leta efter. Såhär var hon inte i dom tidigare säsongerna.
2: London look a like
Är det bara jag eller är inte London och hon som spelar Erin Silver i 90210 vääääldigt lika i ansiktet?













3: Varför är dom som vinner så fula jämt?
Okej smaken är som baken men ärligt dom som vunnit antm är ju absolut inte dom som är snyggast som är med. Själv tyckte jag att London kan ha vart den snyggaste i antms historia men då blev hon för fet. Tyra?! Har du sett dig själv?!

4: Varför vinner aldrig den man håller på?!
Den här säsongen började jag med att hålla på London, fick sen gå över till nathalie och gick sedan motvilligt över till Amina, fick motvilligt gå över till Alison som slutade 2:a såklart! Ärligt why? Och såhär ser det ut varje år jag kollar.

5: Måste man va en bitch för att man är från kenya?
Den där Sandra som var med var från kenya och har aldrig stört mig mer på en människa! Gud vilken jobbig bicth! Ohc om jag inte missminner mig så var det ngn förra året eller ngt sånt som också var där ifrån trakterna precis lika jobbig och bitchig.

6: Plus size
Ärligt varför tar dom bara in 1 av 12 st som är plus size är inte det lite orättvist? Och dom blir ju supermodeller dom med! Oftast är dom så mycket sötare i ansiktet med.

7: Miss J
Kan vara världens coolaste människa!


Mys M


Såhär såg det ut på bordet igår kväll när jag kom hem och sen var det ljus i hela Ms lgnh och fläskfilén stog i ugnen. Oh är inte Magnus underbar så säg!?

Hela dagen idag har jag vart så himla duktig och städat hemma i rödaboden (som ni vet är det mitt hus) så nu är det ingen som kan komma och klaga på något! Sen när jag kom hem därifrån var det bara att duscha och åka till jobbet. Fast nu ljög jag för han pussa lite på M med. Och nu sitter jag här och fick precis utdelat lite kort till mig för vänd 10:an och sen kommer M och hämtar upp mig efter han har slutat i k-hamn ikväll så blir lite övertid på jobbet idag för antar att han inte kommer fören halv 9 typ. Och sen blir det ju fotboll för hela slanten ikväll!

Sarah

Säkert inge taggad iaf!

VS

Vilka tror ni kommer att vinna resp vilka vill ni ska vinna?

Själv tycker jag självklart att Man U ska vinna fast tror dock att Barcelona kommer att vinna.
Men jag kommer sitta bänkad från 21 och framåt med M och Anders och chips och dipp. Sen om jag känner herrarna rätt så kommer det drickas endel öl från deras sida med.

How?


Ärligt!
Någon som fattar hur han gör?

Vet ni vad?!

Jag ska få fläskfilégryta ikväll!

M ringde precis och frågade om jag ville ha det när jag slutade jobbet. Mitt svar löd:
-Behövde du ens fråga?!

Kanske min magont går över då? Kanske det var det som min mage behövde. Hoppas så iaf.

Sen blir det nog bara mys resten av kvällen. Jag gillart!

Sarah

Aj aj aj!

Nu har jag haft ont i magen fram och tillbaka i 3 dagar! Undra vad det kan vara!? Jag hatar att ha ont i magen!

Sol i sinne



Visst ser det skönt ut att vara vovve?!

Goodiebag Tävling!


Det är emma som har den här tävlingen och det skulle inte sitta så ogott med en lite goodiebag med smått och gott i lagom till sommaren. Önska mig lycka till och anmäl er ni med! :)

Polis, Polis potatisgris

Den här synen hade jag ifrån Dfs till Karlskoga idag.


Folk kan verkligen inte köra bil och jag verkligen hatar söndagsåkare ni vet såna som inte kan köra snabbare än 20 km under hastighetsgränsen och som tror att dom ska agera extrapoliser och som inte tar några initiativ över huvudtaget!
Och idag råkade jag ut för en sån som vägrade köra ut på "stora" vägen så det var dens fel att jag hamnade bakom den där där uppe. Och tydligen var bilen som låg framför polsien helt livrädd för han körde 10 km under gränsen hela vägen. Kul för mig som hade brottom till jobbet! Sen när jag väl svängde av vägen och var nästan framme vid Transcom och kom till en 4 vägskorsing där jag förövrigt hade huvudled så kom den en idiot med släg utkörande från höger så att jag fick tvärnita. Åh vad jag inte klarar av folk som inte kan köra bil!

Hatar också folk som ringer in till oss och tjaffsar om faktura avgift som ligger på 24 kr! Han skulle verkligen prata med chefen på Tele2 om det här. Jag hälsade han lycka till och att han skulle ha det så trevligt. Då la gubben på.

Sarah

Natti Natti

Nu säger jag, M och B Godnatt och sov gott!

För M öppnar fritids imorgon och vi ska lägga oss och se på Kopps.

Sarah


Ett gott skratt förlänger livet


Kom aldrig mer och säg att jag har roligt skratt! För det är långt ifrån lika roligt som det här!

Sarah

Vill hem!

Jag vill hem nu!

Är trött på att  säga välkommenfrasen nu. Jag vill hem och sitta i solen med min underbara M.

Blev förövrigt ingen flsäkfilé utan jag fick äta matlåda med ugnstekt falukorv istället.

Vad kvällen har att erbjuda har jag ingen aning om mer än att den kommer tillbringas i dfs med en underbar karl och en underbar vovve!

Sarah

Synas i min blogg?

Om du vill göra reklam för din blogg eller skriva något annat roligt här så
Tryck bara på Skriv här vid sidan av och skicka iväg ett sms som kostar 3 kr så kommer ditt meddelande synas i 2 timmar!
Om även ni vill ha såhär på eran blogg så klicka här och registrera er.


Sarah

Jobb

Har suttit på jobbet nu snart en timme och vill redan åka hem till M. Det låg faktiskt en fläskfilé på tining hemma hos M så man kanske kan hoppas på en såndär gryta ikväll? ;) Skulle ju inte direkt vara ogott.

Jag får ju också faktiskt ta och ändra mig angående vädret för direkt nästan när jag hade skrivit förra inlägget så blev det strålande sol och när jag var ute o red på hoppbanan (hoppade lite faktiskt) så höll jag på att smällta bort istället. Men hellre det än att frysa ihjäl!

Jag vill hem!

Sarah


godermorgon

God morgon allihopa!
Jag somnade som en stock till Antm igår fast jg hade lovat M att inte somna. Men vaknade till lite grann när han kom in och la sig och pussade på mig.

Jag är sjukt trött idag och ska snart gå in o lägga mig i sängen en stund till och se på antm och äta frukost. Sen ska jag bege mig till kga och rida lite osv.

Förövrigt vart är sommaren? Detär ju så kallt ute så att man fryser ihjäl nästan och det är liksom juni snart?! Tur att jag snart åker till spanien ka jag lova!

Sarah

Söndag kväll

Sådär nu har jag och min trogna följeslagare B precis kommit hem från stallet och affären och väntar på att M ska komma hem för då ska vi steka hamburgare och sådär.

För dom flesta andra slutar helgen om mindre än 12 timmar men jag har faktikst helg ett litet tag till eftersom jag jobbar kväll imorgon och börjar inte fören 15:15. Så på förmiddagen ska det ridas och städas (i mitt hus) och så ska det kanske göras ett litet köp men bara kanske så det går jag inte ut med än.

Nu fick jag precis reda på att vi får sällskap av anders här så då ska väll pojkarna spela fifa och jag ska isf se på antm och inte mig emot kan jag lova! ;D

Sarah

Camilla


Magnus syster Camilla blev påtvingad en Röggle mössa hos pappa ;D

Baileys och Sally


Efter jag spelade in filmen blev det ännu mer fart på dom.

Vi är hemma hos min pappa på middag :)
Förövrigt är han den ena som pratar i bakgrunden väldigt lik Bosse i Bosse vill inte betala taxi på rösten.

Hej på sig

Nu är det ju faktiskt inte godmorgon längre så det kan jag ju inte säga.

Helgen har vart helt suveränt mysig och jag har bara umgåtts med magnus och igår var vi hos hans grannar och spelade Plump hela natten :) Kan det bli mysigare!?

Dagen idag har jag bara vart hso m nu på morgonen medan han jobbar och ja och B har kollat på Gossip girl som förövrigt var det sist avsnittet innan säsongsavslutning och om det slutade spännande! Jag kommer nog inte klara mg bra under sommaren! Sen har vi diskat lite och snart ska jag plocka upp all tvätt som M var uppe och tvättade i morse innan jobbet. Och så ska jag städa undan lite annat som ligger o skräpar i lgnh.

Lägger även upp videon på Sally och B + lite annat :)


Hoppas ni får en super söndag!

Sarah


omg!

har aldrig varit mer chockad just nu!

Ugnstekt faulkorv

Det knulla rent ut sagt i munnen på mig när jag åt förut!

M hade gjort ugnstekt faluorv med egengjort mos och herre vad gott det var!

Nu har han precis åkt iväg till kga och ska besiktiga bilen och sedan vidare til khamn för att jobba. Lite tråkigt men ger mig massa tid att få se på One Tree Hill.

Så nu ska jag och B mysa ner oss i soffan och kolla.

Sarah


Bosse vill inte betala taxi


Urroligt klipp!
Lägg märke till Karlskoga/Degerfors dialekten.

Sarah

Klämdag

Idag är det klämdag och spöregn och sarah henrysson tyckte att det var ypperligt v'äder för shorts idag. Eller?! Njaej men går it gör jag iaf eftyersom det var det enda jag hade med mig till M igår. Känner mig typ som om jag går the walk of shame morgonen efter man har haft bortamatch folk lär ju tor att jag är mer dum i huvudet än vad jag är med tanke på att jag går i shorts när regnet står som spön i backen. Fast det är ju ändå nästan juni!
 Vad tycker ni? Är det Ok att gå i shorts i slutet av maj fast det spöregnar ute?

Igår blev dte ingen uppdatering för direkt när jag vaknade så var jag tvungen att göra mig iordning för att jag och M skulle åka till Örebro och shoppa lite. Jag hittade ett par shorts på Bik Bok hade jäklans tur för det var 30% på alla byxor och shorts. Och magnus hittade ett par skor och ett usb minne och massa småsaker på Ikea. Det dyraste inköpet den här dagen var nog dom 2 matskålarna som M köpte till B på Ikea. hela 3 kr/st kostade dom! Oh herre gud han är ruinerad!
Sen när vi kom hem från örebro så åkte vi hem till pappa och kollade på den nya valpen (ska lägga ut en video sen på B och valpen som heter Sally när dom busar) Sen åkte vi hem och somnade som stockar.

Och nu sitter jag och säger Välkommen till tele2 Tv du pratar med sarah henrysson ;D

Efter jobbet så ska jag bege mig tillbaka till dfs och äta mat som M vart så snäll och lagat. Gud vad jag älskar han! Vägen till mitt hjärta är precis lika dan som vägen  till mannens hjärta alltså genom magen!

Nej nu har jag skrivit en bok, en tråkig bok utan bilder till och med

Sarah

Hundarna busar i stallet


Vi fick påhälsning utav världens roligaste och gladaste lilla hund i stallet igår så Baileys och Akta fick leka med den lilla lurven.
Baileys är den stora och akta är den lilla gula saken och gästen är den lurviga grå vita saken :)

Sarah

Hemklickat

Jag vet att jag inte är någon modebloggare (Strävar heller inte efter att vara det) Och jag är heller inte den som följer modet till punkt och pricka och jag köper aldrig dyra kläder men jag lägger ut det jag klickat hem iaf.

Topp    Topp  T-shirt

Alla 3 är från haléns.se

Lilllördag

Och nej jag ska faktiskt inte festa idag ;P

Igår var ju jag och frida i örebro och jag hittade faktiskt en bikini på ngn underklädesbutik. Den är svart och vit och kanske lite tråkig men sånt är livet. Finns inte så stort utbud för oss storbystade kvinnor ;D
Sen åkte jag hem och red åke som förövrigt inte gick alls bra sen fick jag åka hem till min käraste M och vi spelade fifa med Anders (jag slog honom nästan) Det var roligare att spela mot honom iaf då man had elite mer chans att vinna förlorade ju faktiskt första matchen på straffar och det är  riktigt bra för att vara mig..

Sen idag har jag bara suttit av tiden här på jobbet och klockan har gått så fort! Så snart slutar jag och ska då till systemet och sen vidare tillbaka till dfs och mysa lite med B och M.

Sarah 

Godmorgon

Följ min blogg med bloglovin

Gört vettja så slipper ni hålla koll genom o gå in på min sida tuuusen ggr ;D

Sarah

Körvparty


Kristin Jakob Frida
Citygrillen
02:13

Lördagen var rolig till en början! Hamnade på en förfest med bara killar till en börja med men sen ramlade det in både den ena och den andra och vi var väl som mest typ 35 pers i en 2 men det var mysigt! ;P
Sen bar det av till statt där det var skoj ett tag sen gick vi ut och hamnade rakt över gatan på citygrillen och Jakob bjöd mig på mat. Skulle dock dela på en men jag fick hela o han åt upp Jockes kebabtallrik istället. Snacka om lyx! :)
Sen skulle jag bege mig upp mot busstationen då jag skulle åka med bussen 20 i 3 så att jag skulle komma till Degerfors och Magnus men när jag har kommit nästan ända farm så kom jag på att jag glömt min väska på citygrillen! Så fick ta ett snabbt beslut väska eller M och var väldigt nära på att strunta i väskan men kom sen på att pengarna till bussen låg i väskan så jag sprang till citygrillen och sprang upp igen och såg då den där äckliga bussen åka iväg när jag kom runt hörnet!  Tror ni att jag var arg?! Då gissade ni rätt! Så fick gott traska hem och sova i min egen soffa aldelles för mig själv den natten.

Frida var förövrigt kanske den nyktraste människan på jorden i lördags ;D

Sarah

Tisdag 2 veckor kvar

Idag är det 2 veckor kvar till magaluf och idag ska jag och Frida till örebro så att jag kan försöka hitta en bikini och kanske lite annat skoj.

inatt så drömde jag en jätte hemsk mardröm där jag hade kört ihjäl en människa och i och med det ville ingen prata med mig inte ens Baileys ville vara hos mig. Och det roliga i det tragiska var att det hemska var inte att jag hade kört ihjäl någon utan det var att ingen ville veta av mig ;P Och när jag vaknade kändes allt så verkligt så var tvungen att väcka magnus så att han kunde hålla om mig lite så då blev jag lugn igen :)

Dags o jobbööö litteöö kanskööö

nej varför då det ringer ju inget och jag är trött som 2 efter min dröm inatt.

Sarah

Charlie och apache


Charlie rider b ponny haha ;D

Men Apache är riktigt söt iaf!

alexander rybak



Blev helt kär i den här låten första gången jag hörde den!
Synd att jag inte kunde se den i hela tävlingen.

Har lyssnat på den tusen ggr nu sen igår så M håller på o spy på den och mig med för den delen ;P

Sarah

Gäsp

Godmorgon :)

Ush och fy vad trött jag är idag! Så egentligen är dte inte alls någon God morgon. Fast den började med att jag vaknade upp i dfs och fick frukost på sängen av underbara M. Dock ville jag sitta i soffan med honom och täcket över mig och se på när han spelade Fifa istället för att ligga i sängen och äta så magnus tog brickan och jag tog täcket och vi vandrade in i vardagsrumet och stackars magnus råkar då spilla upp ett helt glas med oboy i hela soffan :8 Stackarn han som  hade vart så söt! Tyckte riktigt synd om honom faktiskt!

Sitter på jobbet nú och ska sitta här till klockan 2 och sedan har jag en vldans lust att bara krypa ner under täcket och se på mina älskade serier har dok sett typ alla så vet inte vad jag ska kolla på. Om någon har något förslag på en bra serie så gärna hojta till!

Sarah


Dålig uppdate

Jag är en helg människa därför har dte inte vart ngn uppdate dom senaste dagarna. Bättring imorgon när jag jobbar. ;)


Nu ska jag, M och Baileys krypa ner i sängen och se på Allt flyter :)

Natti Natti
Sarah

Hoppla


Har även glömt o berätta att jag hoppade dompan i torsdags med charlie. Det gick faktiskt jätte bra och med tanke på att det är 3:e gången han hoppar så kanske man kan hoppas på en liten hopphäst där med ;) Eller vad säger du susanne?

Sen skulle jag även sätta mig upp på Charlies häst Majja för av förståerliga skäl så ville inte hon hopppa Majja över ett "titt" hinder så då provade jag och ramlade såklart av en gång (gör dte hela tiden just nu) men fasiken va kul det var att rida ponny! Och sötare sådan får man leta efter med!

Nej nu ska jag och Charlie rida ut

Sarah

Fickparkering a la frida



Efter vi hade vart hos charlie igår så åkte vi hem till Varg dit frida också skulle. Jag kan inte fickparkera och då erbjöd sig frida att parkera min bil. Och här ovan ser ni resultatet ;P

Jag fick ta över och göra resten sedan med hjälp av frida kan vi ju lägga till ;)

Sarah

Lördag

Idag är det lördag..
oh herre gud vad skönt!

Äsh skulle blogga men Ms tangentbord är cpt!

Jobbet + fredag kväll = kul!?

Jag har jobbat ikväll och det är ett faktum men fasiken så kul vi hade!

Har aldrig skrattat så mycket åt en vurpa på en stol i hela mitt liv. Vi har spelat kort och vi har acwat en del ikväll. Tur att jag har mina kära arbteskamrater så att man klarar av det roliga transcom jobbet ;D

Nu sitter jag hos Charlie och ska åka till M senare sen. Och det ska bli sååå möjsigt! Och imorgon bär det nog av till örebro med M och sen ärjag ju lite småt alkohol sugen så antingen blir det utgång eller helst av allt mysdricka med M. Men i don't know yet.

Nu pratar charlie en massa här så får väll vara lite social nu då. ;P

Sarah

Kändistätt i kga



Nä nu ska ni få höra! Ha ni kommer bli såååå avundsjuka på mig!
För när jag satt på Bomans förut idag så knallade inte mindre än anders jacobsson (typ min barndoms Sarah stora idol för alla suneband jag lyssnat på)
Om jag inte hade suttit med huvudet fyllt av blekmedel hade jag antagligen sprungit fram och sagt hur myckjet jag älskar sune och hur många nätter jag faktiskt somnat till anders ljuva stämma.

Eller?!

Kga is sooo kändistätt! Fan va ni är avundsjuka nu!


Sarah

Stora bröst!

Nej men ärligt talat.
Vll ha vill ha vill ha!

 
Sensuelle Bikini Bottom SEK 125, Wonderland - NELLY.COM

Den här bikinin men även om jag beställde large så täckte den såklart knappt hälften utav mina bröst! Ibland önskar jag att jag hade mindre bröst faktiskt. Jag kommer aldrig hitta en bikini den här säsongen! Någon som hittat ngn som skulle passa en med E kupa? Så hojta gärna till!

Sarah

Smarttjejj_91

Lovisa P har skrivit ett riktigt smart inlägg tycker jag. Tycker ni ska kika in här skaffa er en opinion helt enkelt.

Min mobil har åkt ambulans

Gööööööööööööttt!
Mamma ringde precis o sa att jag har fått en avi från mobilakuten! Yes fyfan va gött så det blir att hämta ut den direkt efter jobbet. Hade även fått en avi från nelly så min bikini är med framme och ska hämtas ut direkt efter jobbet.

Lycko dag ELLER? :P

Igår var det otursdag! Sluta ligg mä äckliga personer snälla alla killar i sverige skaffa er lite klass på liggen!

Ääääärligt!

Jag blir ju ledsen i ögat!

Underbara M

Förresten så kan M vara den underbaraste som finns.
Råkade nämna härmdagen att jag saknade hans fläskfilégryta och tror ni då inte att jag fick ett sms igår där det stog att han ville laga mat med mig (vi båda vet att det är då han som lagar maten och jag håller mig så långt ifrån köket som möjligt) och att jag då skulle få just fläskfilégryta!

Aj jöst löv ju deeer!

Save my day

Stina  ([email protected]) om scrubs - the end:
Du har väl hört att de ska göra en ny serie, med samma karaktärer, men som ser lite annorlunda ut?! För hela Scrubs gänget ville ju inte att det skulle ta slut.. så de ska återgöra serien fast i en ny form! :D



Tacka gud för det och tacka Stina för upplysningen! :)

At Åbergs

Sitter just nu hemma hos M och har stat in lite pmmes fritesi ugnen och ska kladda på lite remouladesås när dom är färdiga! MUMS! men fan va nyttig jag är haha!

Har ni sett vilket härligt väder det är ute förresten? Jag vill bara gå  ut o sola o bada eller haha nej nu ljög jag för jag hatar att sola! Sitter hellre inne o ser på serier faktiskt oh det är precis vad jag ägnat hela morgonen åt! Magnus gick till jobbet vid 8 i morse och då tarskade jag upp med täcket i handen och med en lurvig hund bredvid mig och så satte vi oss med ett glas juice i soffan och har hittilsavverkat 90210 och DH och snart är det dags för gossip girl och the hills. Weeeyyy
Senare sen blir det jobb ytterst lite dock och så ridning förståss eller funderar faktiskt på att longera idag då Åke går lite på halvfart. Har förövrigt vart duktig och disckat idag med, så lite får slö fårjag allt unna mig.

Har förresten inte fått tillbaka min mob än från lagningen så därför är det lite tomt på bilder ett tag i bloggen då ja inte har ngn digitalkamra utan älskar min cybershot telefon som bara gåår söööööööönder!


Sarah

Kenza


Okej jag har läst kenzas blogg ett tag men häromdagen lyssnade jag på the voice morgonshow när hon va med och herre gud vad jag inte hade föreställt mig henne att låta sådär på rösten. Jag fick världens chock!

Men ärligt snyggare människa får man ju leta efter!

Önskar dig henne iaf lycka till med sin nya kläd line eller vad man ska kalla det ;D

Sarah

Dagen efter helg

Sådär nu är första arbetsdagen denna vecka snart slut eller kan man verkligen kalla det arbtesvecka när man jobbar 25 h på en vecka? :P Men guuud så gött det är!

I helgen blev det faktiskt så vitt som snön så länge ingen kissat på det. Var dock med när charlotte festade hos Strandberg i lördags och det var trevligt förutom att det var ngn viss person som pratade ihjäl sig. Oh herregud vad den mäönniskan pratade! Sen att hon senare på viking hade sagt "Hej vill du slicka västkust fitta" gör ju inte henne mindre speciell :P Sen åkte jag hem o sov för det vankades tävling på lördagen som iof gick mindre bra så nu ska Åke få gå på lite halvfart i några dagar o så äre tävlingsledigt nästa helg. Så hoppas att han är i bättre form i askersund om 2 helger.

Idag har jag bara myst hemma hos M och sen suttit på jobbet från kvart över 3 och sen ska jag snart tillbaka till M och förhoppningsvis se på Haloween och Wipeout från igår.

Tråkigt inlägg, tråkig tjej I know


Sarah

Mys Fredag

Eller?!

Hemska fredag! Hemska morgon och hemska dag!

Nej men ärligt allt jag ville var att det skulle vara bra men ack så tokigt det kan bli.

Skit samma ska sluta bry mig mindre så blir nog allt bra..

Imorgon är det tävling i krille höla 115 120 högt och ikväll blir det bara lugnt ska kanske med och umgås bara men fest blire inget av iaf. Skönt att ha en vit helg för en gångs skull!


Fan vad det ringer lite på detta jobb!

Sarah

Erik Martinsson talang 2009



Jag höll på o dö framför talang igår när han sjöng o spelade den här låten. Låten är världsbäst och han gjorde den ännu bättre! Tänk att han bara spelat eukelele i några månader och bara lärt sig genom att läsa på internet.

Sarah

Plump

Nu vankas det plump spel. Sååå mycket ringer det på detta ställe. Upps! tror finanskrisen även drabbat Transcom!

Ge mig kväll, mys och tv!

Sarah

scrubs - the end


Som den sanna serienörden jag är måste jag ju faktiskt säga att jag såg sista avsnittet (antar jag) av scrubs idag. Jag tjöt o tjöt o tjöt. Och nej det var inte ett dugg sorgligt utan jag tjöt endast för att det är ännu en urbra serie som jag inte kommer att få vänta på att se varje vecka.
Jag kommer sakna dig John Dorian!

Förlåt alla i sverige som inte sett avsnitten än och som inte vet att det är slut efter säsong 8.

Sarah

Jag är så jävla söt!



Dagen idag är sådär. Det regnar jag är sur och jag är framförallt HUNGRIG! Allt på en gång är inge bra..
Dock sitter jag på jobbet och har det ganska bra då det ringer 0,000001 möjligtvis o då överdriver jag tom.  Och att jag har anna bredvid mig och en sak till som ärurbra är att jag vaknade upp bredvid M i morse och kommer även få somna där inatt. Hur kan jag egentligen klaga?! Men att en Magaluf resa ska göra så att jag förblir singel ett tag till hade jag inte räknat med! Men men huvudsaken är att allt är superbra och att jag älskar M. Just det glömt o sagt att den 2Juni åker jag och Frida till Magaluf och kommer hem den 9 juni. Kan bli bra! :)

Idag har jag vart jätte duktig och gjort sockerkaka åt M och så har jag ridit så att jag var helt slut i heeela kroppen o nu sitter jag som sagt på jobbet o väntar på att få gå o äta mumsiga pirogersom magnus gjorde häromdagen.

Kan bli kortspel lite senare idga med ;D

Sarah

Working 9 to 5



Sitter på jobbet just nu och verkligen funderar över hur lycklig jag är! Hur mycket jag älskar M och hur mycket jag tycker om mina arbetskamrater! (anna & Rebecka ser ni här ovanför) Nu ska jag och anna sätta oss och spela lite plump.

Sarah

Hata - ett starkt ord

En klok lärare sa en gång att hata är ett starkt ord. Eller var det en lärare? Nej antagligen inte för finns inga smarta sådanna. Men strunt samma iaf så hatar jag verkligen att inte ha internet hemma! Nu fungerar inget i min närvaro typ mintelefon är sönder (igen)! Och min boxer är trasig och mitt internett då. Fyyyy vad jobbigt det är. Därav den dåliga uppdateringen på denna blogg.

Dagen idag blir det andra avenyn och massa mys i dfs och sen imorgon ska jag bara lata mig precis hela dagen. Eller nej nu ljög jag men är iaf ledig och det ska bli såååå skönt!

Sarah


RSS 2.0