Fredag

Sitter här nu och sorterar låtar som jag laddat ner. Härligt med nya färska låtar till datorn :) Eller dom flesta är gammla som man inte hört på ett tag eller som jag aldrig haft på datorn men ändå ;D Snart ska jag hoppa in i duschen och sen gå in till Anders och städa lite får se om jag hinner färdigt med allt för kl 8 ska jag vara färdig för då kommer Linda och hämtar mig för då ska vi till Red Brick och äta mat :) Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på.
Har hoppat idag med, dock inet på reban men på Mango och Bellmondo Dte gick jätte bra med båda , hoppar ju inte så högt med dom men ändå :) Haha nu ska ni få höra vad gammel farbrorna ska få göra med. Dom ska få va med i Km:et också. Bara för skojs skull liksom eftersom det är 1m och det klarar dom ju lätt. Kan bli kul för dom stackars dressys tönts hästarna ;)

Nej duschen nu

Sarah


Serienörd

Bevis på att jag är serinördarnas serienörd! Om någon får mer än mig här så är jag impad! Kommentera gärna det då ;)

TV-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[X] Gilmore Girls
[X] Grey's Anatomy
[X] Prison Break
[X] Desperate Housewives
[x] OC
[X] One Tree Hill
[x] Vänner
[  ] Förhäxad
[X] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[X] CSI
[X] CSI Miami
[X] CSI New York
[X] Jordan Rättsläkare
[X] Joey
[X] Bones
[X] Dawson's Creek
[X] Heroes
[X] House
[ ] Brothers and sisters
[X] Sex and the City
[ ] Navy CIS
[x] Lost
[X] My name is Earl
[X] Ugly Betty
[X] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[X] The 4400
[ ] The Office
[X] Two and a half men
[ ] Spin City
[X] Cold Case
[X] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[x] Dallas
[X] Shark
[X] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[X] Våra bästa år
[X] Våra värsta år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[X] Malcolm - Ett geni i familjen
[X] Alla älskar Raymond
[X] Ghost Whisperer
[ ] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[X] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[X] VIP
[ ] Stacked
[x] Myggan
[ ] Vita huset
[X] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[X] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[X] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[X] Sjunde himlen
[X] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[X] Nanny
[x] Tre Kronor
[X] L-word
[x] Vita Lögner
[X] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[X] Hem till gården
[ ] How I met your mother
[X] That 70's Show
[X] Alias
[ ] Seinfield
[X] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[ ] Close to home


Det är inte för inte jag är serienörd ;D


Sömnproblem

Ovanligt at jag inte kan sova då? Nej inte så! Fats d kan ju bero på att jag sover mellan 2 och 3 timmar varje dag på em. Får ta och sluta pp med det, men hur ska jag då orka vara varken hela em och kvällen? Jag är konstig!

Har ju nu suttit eller nej jag har legat i sängen och kollat på BSF och det är ju så gölligt! Och KP är så dreggel framkallande så att jag badar typ i dreggel! det är nästan så att han slår viktor åkerblom Nilsson! Som förövrigt var med i Labyrint förut!? hallå! Vaför slutade jag se labyrint för?! Går ju inte om viktor är med, får nog ladda hem det och se på det då.
Jag saknar en varm o go Högberg bo i min säng!

Nu blir det GA för att fösöka få John Blund att komma hit, undra vad han gillar? Vi provar med GA får se om han blir lockad av det.

Natti Natti

Sarah

Möggel ost och Pepparkaka?

Nu ni kära julälskar folk ska ni få höra vad jag ska sätta mig och smaska på till BSF. Jo Möggelost och Pepparkaka. Det är så jätte gott! En utav dom saker jag gillar mest faktiskt. Visst det låter jätte äckligt men tycker man om möggelost så lovar jag att man älskar det och pepparkaka! Ni modiga dä ute gör ett försök och ni kommer ha en smakupplevelse öutöver det vanliga!

Sarah

Idol 30/11

Tyvärr så missar jag idol imorgon för att jag ska sitta på Brickan och äta god mat då. Men tänkte ju ladda ner det och kolla på det när jag kommer hem från sthlm så här är mina tankar om låtvalen som juryn för en gångs skull har gjort till idolerna.

Marie  

  1. "Maneater" - Nelly Furtado  (Den här låten har nog juryn valt som en låt med mer utmaning i. Känns inte som en rikttig "Marie låt" men om hon rockar och släpper lös som sist på rocktemat så kommer hon klara det. Tycker dock inte att hennes röst är den ultimata för den här låten. Det visar sig.)
  2. "I have nothing" - Whitney Houston   (Kommer passa Marie's utsökta röst perfekt! en liten tår kanske tom kommer leta sig fram hos mig och en viss Kishti)

  Andreas

  1. "Cryin'" - Aerosmith  (En riktigt bra låt som passar Andreas röst. I den här låten krävs det dock att han släpper loss lite mer! Kanske inte dansar men verkligen ger järnet! Kan faktiskt bli rätt bra om han vågar)
  2. "Conga" - Gloria Estefan  (Herre gud?! Nu har Juryn verkligen satt press på Andreas! Enligt mig kan det här bara sluta i kattastrof! Men all cred åt Andreas om han fixar det. SVäng om nu Andreas!)

  Amanda

  1. "Hallelujah" - Leonard Cohen  (Kan nog inte bli så mycket bättre! Amanda kommer göra den här extremt bra låten ännu bättre! Jag ser verkligen fram emot att få se Amanda framföra den här. Det kan inte bli annat än perfekt och jag kanske tom får en ny favorit som Runaway Train.)
  2. "No one" - Alicia Keys (Okej låten är inte den bästa och jag hade hoppats på en upptempo låt som andra låt men Amanda kommer verkligen inte ha några som helst svårigheter med den här låten. Den passar hennes röst perfekt och framträdande helt perfekt. Dock kommer hennes fösta låt vara så bra så det här framförandet kommer hamna lite i skuggan av det första. Men helt klart kommer Amanda stå som vinnare! Annars Svenska folket får ni skaffa hörapparater!


Det kommer bli ett hejdundrande program på Fredag! Och jag kommer missa det. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, Amanda kommer sopa mattan!

Sarah


Patrizia - Runaway train


Äntligen har den kommit ut på youtube! Den är så himmla gudars bra! Synd bara att det inte är hela låten. Ännu mer synd är att Patrizia int ekom längre i idol. Hon var värd det!

Sarah

Torsdag

Slog ännu en gång upp mina bruna ute i förorten Dfs ;D Det var riktigt mysigt igår/inatt  och det bidrar ju ofta till att man inte slocknar i första hand och så även igår. När klockan var 20 i två var vi fortfarande lika pigga men kom fram till att det kanske var dags att försöka sova.
Dagen idag har varit slapp. Jag var ju så trött eftersom jag sovit några timmar för lite. Som jag har lyckats gjort varje dag den här veckan. Men snart är det helg och då ska jag vila ut mig. Eller nej det hinner jag inte för jag ska ju till sthlm! ;D Jajja åkte iaf till stallet efter att ha sett på GA och BSF och sovit hela dagen och nu sitter jag här och ska snart se nästa avsnitt av BSF. Kp är ju så otroligt snygg så man kan inte göra annat än att undra hur Felicia kunde åka frivilligt?!  Jaja finns inte klicket så finns det inte, hur snygg en människa än är. Ska sätta mig att skrva referaten till Rättskunskapen med. Dom ska vara inlämmnade imorgon och då får vi ledigt resten av lektionen.  Och det innebär att morgondagen också blir slapp, eftersom vi bara har Turism på morgonen där jag ska redovisa min Malaysia resa och sen gå o lämna in referaten och sedan skriva ett litet glosförhör på engelsa konversationen.

Som sagt jag har riktig bloggtorka just nu. Får hoppas att fantasin kommer tillbaka snart.

Sarah

Frågan är

Varför alla ska vara så avundsjuka och försöka förstöra allt så fort jag ska göra något?
När jag fick Rebus så stack det i ögonen på folk och folk pratade så mycket skit och ljög om att jag skenade med min häst på asfalt, att jag inte klarade av honom osv osv Det är inte kul att höra som ung tonåring när man ännu inte hittat sig själv och är osäker på allt man gör. Sen fortsatte det när jag och Elvis blev tillsamans, under hela vårat förhållande var det alltid något rykte som jag att tex jag hade gjort det och det och han hade gjort si och så. Och i början lyssnade man ju lite grann på ryktena för man vill ju inte bli sårad men tillslut var det bara att ignorera det för man märkte snabbt att dom inte var sanna för fem öre. Och inte nog med att det var rykten så trodde tydligen folk att vi inte var seriösa eller något för jag har nog aldrig vart med om så många tjejer som ringer o frågar om han kan sova hos dom osv. Även om jag kunde stå o vänta på evis efter han hade vart ute någon gång så kunde det komma fram tjejer som försökte dra med han hem typ? Nej nu kanske jag överdrev lite men ni fattar? Och nu när jag träffar Magnus så är det precis samma sak! Vissa personer tvingar med han in på toan o sätter sig gränsle över han och försöker pussa honom. Andra försöker uttrycka sina åsikter via sms och msn och snokar runt om vi är tsm eller inte? Har du med det att göra ens en gång?.  Och jag vet inte hur många gånger jag har hört rykten redan om Magnus, men nu torr jag inte på ett enda rykte längre för jag är trött på folk som ska förstöra! Och en sak till som jag kommer på just nu som jag fick reda på bara fö någon vecka sedan. Att jag har blivit kallad snobb?! Bla för att jag bor i det huset jag gör. Hallå?! Jag om någon är väll inte snobb eller?!
Dom här sakerna är väll dom största sakerna som jag kommer på just nu som har hänt, men det finns fler saker som folk gör av bara avundsjuka!
Jag förstår inte ritkigt varför man inte bara kan vara glad för någon annans skull? Utan att man måste hålla på och förstöra och sprida falska rykten osv. Jag menar ingen mår väll bra av att någon annan mår dåligt eller? Jag kanske har fel? Varför kan folk inte bara acceptera att mitt är mitt och ditt är ditt? Jag tror nog att alla har sina egna problem och inte behöver få några extra pga att någons avundsjuka har tagt överhanden för dennes handlande.

Hoppas det här gav er en riktig tankeställare ni där ute som vet att ni förstör för någon annan vad glada för det ni har istället och försök inte ta det jag eller någon annan har.

Sarah

Torsdag morgon

ahaa nu äre då tidig, riktig tidig torsdag morgon om man nu vill kalla det så. Jag kallar det hellre sen onsdag.  Är mer en kvälls människa jag.
Sitter ju här nu efter mycket om och men på en halkig väg hos Magnus ute i högberg. Linda skjutsade ju då mig til bussen som tog mig til dfs för en sabbvisit hos Nardo. Där bla klantarslet jag som klarade mej från att halka ute på den glas hala vägen såklart sätter mej på rumpan i hans trappa rakt framför hans föräldrar o grejer som jag aldrig träffat haha tur att dom har sinne för humor. Annars hade dom nog undrat vem det var som höll på o riva deas hus. Men det var ju bara klumpfot sarah ;D sen bar dte ju av ut hit och nu försöker jag tvinga magnus att plugga matte. Matte B som förövrigt jag tyckte var baj baj jätte tråkigt och svårt på lektionerna men när väl slutprovet kom så var det hur enkelt som helst när man hade någon annan som kan förklara ordentligt som förklarade.

Vill förresten påpeka att jag åker till sthlm i helgen :D Vandra runt litte i globen och kolla på häst shower och sedan utgång på kvällen för att hitta våra framtida män jag och Linda. Kan inte bli annat än en perfa helg med tanke på att det är restaurang night för oss på Brickan på Fredag med. Kan ju inte skada med lite mys efter dte sen.

Nej nu har jag bara en sak till att påpeka och det är att Sniiigel är bäst! ;D

Nu ska jag krypa ner hos mangan som jag har lovat massage när han lärt sig matten ;D

Natti Natti

sarah

Linda

Ville bara påpeka att Linda svensson är så urbra! ;D Tackar o bockar för att du är min vän ! Du är guld!

Och inte bara nu för att du var snäll och skjutsade mej förut ;)

Sarah

FEK

Sitter nu på den här otroligt intressanta fek lektionen, Vi gör ingenting! Bara pratar betyg typ. baj tråkigt är det och jag är jätte trött! Vill bara hem och sova och se på greys anatomy. Efter det ska jag upp till stallet och sedan får vi se vad det blir. Vill iaf göra något.

Jag kan inte blogga längre? det är helt sjukt. Jag har inget att skriva och jag skriver helt konstigt. förlåt mig.

Sarah

EMO Sarah

Ja okej jag erkänner. Jag är lite emo ibland! Men vad gör det om 100 år? som en en gång trälen lover skulle ha sagt.
Nu har även den här dagen gått till ände och vad har jag gjort för vettigt? Nej inget?! Eller jag har vilat upp mig och det är ju vettigt :) Blev inget kändisträffande idag för han kom hem precis från jobbet och ska upp och jobba kl 7 imorgon bitti?! Vem orkar? jajja nu blir det iaf ett GA avsnitt och sedan försöka sova. Men med tanke på att jag somnade en stund förut innan Magnus ringde så är det mest troligt att d kommer bli lika sent som igår. Och hur ska det gå när helvetes onsdagen närmar sig?! som består av konstanta lektioner från 8-4. Jag kommer dö?! SOm tur är ska jag bara skritta imorgon så jag kan sova lite innan stallet om det behövs. Men sen på kvällen måste jag hitta på ngt vettigt annatrs går jag under av leda! Vill jag inte mysa så säg?!

GA kallar.
Natti Natti gott folk
Sarah

Upp och ner

Jag som var så glad är nu ledsen igen.
Antar att jag fortfarande inet glömt? Eller har jag glömt? Har iaf glömt hur det kunde vara. eller nej det har jag inte men allt dåligt har jag glömt. Kommer bara ihåg allt bra. Du finns i mina tankar dag som natt och jag vet inte när jag ska glömma?
När folk säger att det som skett inte är rätt hur ska jag då tolka det?
Ska jag bara säga att nej jag vet att det är så fel som det bara kan bli och sen acceptera att det kommer vara såhär fel resten av livet? När jag vet vad som är rätt egentligen?
Eller ska jag säga att nej det är inte rätt och sen göra allt jag kan för att det ska bli rätt igen? Och o man redan har försökt det vad finns det kvar att göra? Det är så frustrerande att jag vet att den andra personen i fråga också  tyckte att det var rätt. Men vad kan jag göra?
Eller ska jag bara acceptera att det som jag tror är så rätt egentligen är och kommer förbli hel fel?
Jag kanske bara har fått fel uppfattning om allt. Jag kanske helt enkelt lever i min egen drömvärld om att allt kan rättas till och att allt kommer ordna sig. För hoppet är väll det sista som överger människan? Och mitt hopp är det inte dåligt på i lagret. Men finns orken att försöka där? Och den orken som finns ska den energin gå åt till att glömma eller till att försöka? Till att hoppas eller att inse? Till att vara rätt eller vara fel?
Jag vet egentligen varken ut eller in. Det enda jag vet är att allt känns rätt med dig. Och att allt känns fel utan dig.

Snälla jag ber om svar?!

Hoppla

Är på riktigt bra humör och helt mör i kroppen. Fick efter mycket längtan hoppa lite idag. Dte gick urbra och rebus var faktiskt riktigt pigg och på hugget! SÅ han bockade och hade sig. Och eftesom det var första gången på länge vi hoppat och för at han har vart så seg och så et tag så lät jag onom hållas så vi skttade runt där inne i ridhuset. Men det ärsta av allt är att när jag precis hade hoppat av så kliver en viss person in genom ridhusdörren och ska rida. Ni förstår det är såhär att det finns en viss person där uppe som jag och Linda och typ resten av alla som står uppe på ridskolan tycker väldigt illa om. Vi kan kalla henne 12 åringen för att hon beter sig precis som om hon vore 12 fast hon är över 18. Det är helt sjukt vad barnslig och helt motbjudande den människan är! jaja nog om den personen.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ska jag kolla på ett avsnitt av greys och vänta på att Elvis hör av sig. Kanske blir en film där ikväll :) Hoppas så :)

Nyss var Frida här också och skulle skriva refeat men det blev inet riktigt så utan vi pratade mest och snokade runt lite o sånt.

Duschen kallar

Sarah

AQUARIUS - Does It In The Water


 Trustworthy. Attractive. Great kisser. One of a kind, loves being in
 long-term relationships. Can be clumbsy at times but tries hard. Will take on any project. Proud of themselves in whatever they do. Messy, and unorganized. Procrastinators. Great lovers, when their not sleeping. Extreme thinkers. Loves their pets usually more then their familiy. Can be VERY irritating to others when they try to explain or tell a story. Unpredictable. Will exceed your expectations. Not a Fighter, But will Knock your lights out. 2 years of bad luck if you do not forward

stämmer faktiskt rätt aså bra ;P

Tisdag

Jaha gott folk tror ni att Sarah Henrysson orkade plugga igår? Dom som tänkte i sitt stilla sinne Ja. Hade tyvärr fel. Jag la mig och läste min bok istället. Dock ställde jag klockan på 7 imorse när jag började kl 09.45 och pluggade. Det tyckte jag var duktigt gjort av mig själv. En eloge tack! Däremot så är jag lite sur. För vet ni hur långt tid det tog att trycka in det där som jag skulle lära mig i skallen? Jo EN KVART, hela 15 minuter! Hallå jag kunde inte ha ägnat gårdagen dom 15 min istället för att bara få sova typ 4 timmar? Nähejdå det är ju synd att skjuta upp allt till sista sekund! Tur att jag har lätt för att proppa in saker i skallen.
Nu är jag då baj baj jätte trött och är ännu sjukare än vad jag var igår. Låter typ som om jag har bomull i hela halsen men det känns som om jag har taggtråd. Hur går det ihop sig? Ajja i vilket fall så konstaterades det nyss att jag hade feber. Men vad gör det om 100 år som min kära vän trälen lover brukar säga.
Fick skjuts hem från skolan av Jenny som fick körkort idag CONGRATZ flicka! Dock är jag glad att jag kom hem med livet i behåll. Bil utan ABS en kall vinter dag med snö och is på backen är inte att rekomendera, men hon skötte det snyggt ändå.
Nu snart så ska vi åka upp till stallet och ta in hästarna och då ska jag även hoppla runt lite på min reban. Säkert med Linda som sällskap. Kanske ska skritta ut barbacka? eller det kanske vi inte ska nej. Men jag kanske rider ut själv det är dte ingen som vet. För jag orkar inte rida i ridhuset en dag till! Jag vill hoppa! Jag är ingen dressyr tönt jag hatart! Jag vill bara hoppa hoppa hoppa. Men hur vore det då om man hade tillåtelse till att hoppa i ridhuset ngn mer gång än på Lördag efetrmiddagarna efter kl 4? Jag bara undrar va? All makt åt hoppryttarna! Dressyr töntar är bara ja dressyrtöntar! Till och med Reban börjar säga ifrån nu med det här med dressyren, han tycker inte det är kul alls och är inte alls lika pigg och framåt som förut. Ge mig ett hinder! Längtar till våren när tävlingarna drar igång igen.
Kvällen kommer bestå av något som är helt okänt för mig ännu. Men den som lever får se.
Ha en fortsatt solig tisdag gott folk. Fats iof så går solen ner om typ 2 timmar men ändå?

Sarah

Bra gjort!

Nu ska sarah gå o lägga sej och vet ni vad!? hon har inte pluggat eller gjort ngt annat vettigt!
Ska väll trycka in det sista i skallen och sedan sova.

Natti natti
Sarah

Crazy (Grabs) Frog



Sköna Grabs måste jag säga :)

Pörrkillen

Första bokstaven i ditt förnamn:
A - korkad
B - blond
C - störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

Nu tar du första bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
J - emo
K - nörd
L - alkolist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging


Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:
röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå - som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig

Översmart Kille som som är porrig /Stackarn slösa bort sin talang sådär ;D)

Halsfluss?

Ush känner att jag börjar få ont i halsen nu också, förövrigt funderar jag på om jag är hypokondriker? Nej men Casper, min bror har ju faktiskt halsfluss nu och går på penecillin o grejjer och doktorn sa att halsfluss är jätte smittsamt så blir ju inte förvånad om det är det som spökar med min fyriska hälsa just nu. Jaja ovanligt att jag är sjuk då!

Ska sätta mig med rättskunskapen nu yippiiii kay yay!
Om jag blir för uppe i alla fall och rättssalar så jag tillslut somnar med böckerna i knät (tror aldrig att det kommer hända men ändå) så kan vi ju säga Natti Natti redan nu.

Sarah

Love is wicked

Brick & Lace - Love is wicked


Har dille på den här låten nu. Den är helt sjukt underbar att dansa till och man blir på fest humör direkt när man hör den! Att texten tilltalar är ju heller ingen nackdel. Gifta dej med mej?

Personkemi


Det är helt sjuk att man kan träfa en person som det bara klickar med. Jag har råkat ut för det en gång hittils i mitt liv och varenda gång jag träffar den människan så känns det i hela kroppen,det känns nästan som ett hårt slag i magen. Det är precis som det beskrivs i böcker osv att det slår blixtrar omkring en och att resten av världen bara står still. Första gången jag träffade den här personen så visste jag ju såklart inte vad vi skulle utveckla för relation till varandra men ändå på något sät så var det bara som menat att vi skulle träfafs och utveckla det vi har idag. Alltså det kvittar verkligen om vi inte har träffat på ett tag så är spänningen lika hög emellan oss när vi ses igen. Det är liksom något i luften i mellan den personen och mig. Jag undrar varför det bara blir så med några människro som man träffar. För jagoch en här personen har verkligen ingetning gemensamt egentligen, vi tycker inte om samma saker och har inte samma intressen eller något utan det är bara just den där spänningen som vi har gemesamt, Den här spänningen och kemin emellan oss gör också så att jag är glad varend ång jag är i dens närhet och jag skulle kuna tillbringa all min tid med den här personen bara för att det känns så bra och man trivs så bra i dess sällskap. Jag är nästan helt säker på att om vi inte skulle ses på några år och skulle träffa varandra i en annan stad bland massa människor så skulle vi bara kunna känna av att den andra personen var där på grund av all spänning och för att man blir så glad och upprymd av den andra personen. Och om någon skulle ta kort på oss så skulle det inte förvåna mig om man skulle se blitxtrar emellan och runt oss.


Undra varför det just blir såhär med några människor? Om det är någon som har någon teroi om det så får den gärna dela med sig av den.  För jag skulle gärna vilja veta varför?

Antar att ni är rätt nyfikna på vem denna personen är nu men då fr ni vara det för det avslöjas inte. Dock så tror jag att några redan har listat ut vem denna mystiska perosn kan vara ;)

Sarah

Måndag

Jaha då var det en ny pluggdag på gång då. Men jag har bara mig själv att skylla för at jag har skjutit upp Rättskunkspas provet så länge. Men det ska iaf göras imorgon!
Vaknade ju upp hos Magnus imorse och det var ju nte med pigga ögon iaf! Länge sen jag har vart så trött! Blev ju ent igår med tanke på all tvspel och sen blev det ju Svensson Svensson när vi kom hem till magnus. Fcik iaf min efterlängtade belöning för att jag väntade så snällt på att han skulle vinna spelet. Massagen var behövlig och riktigt skön! Fast magnus hade nog behövt den mer eftersom att han har typ ryggskott.Det började igår hos konke  och sedan blev det bara värre. Så blev det också  med mitt magont. Fick ont i magen igår morse, det typ hugger till ibland typ vid högra höftbenet men det gårt över så fort jag rör på mig? Börjar fundera på om det är gud som hjälper mig med bantningen? Som förövrigt är påväg rätt åt helvete, För i Fredags så blev jag och Linda erbjödna att bära upp massa "godis" kartonger upp från ridskolan till baracken och för det skulle vi få 2 varsinna lådor, vi valde då såklart dfom extremt goda Choklad bollar (kallat negerbllar om ni vill) och Lillans lösgodis. Jag som egentligen inte tycker om varken bollar eller godis tycker verkligen det är jätte gott! Men tyvärr kommer dom ifrån ett sånt ställe som man bara man köpa om man ska ha att sälja inom föreningar eller så. Men om ni nu vet någon förening som säljer eller om eran förening vill tjäna pengar så rekomenderar jag starkt att köpa Lillans lösgodis eller mammas chokladbollar. Dom är utsökta!
Nog om feta sig. Dagen idag fortsatte sedan med att jag åkte hem och sov en timme och såg på de 3 nya avsnitten av andra avenyn som var tvunget att avslutas så spännande så att jag typ dör av nyfikenhet! Sen åkte jag upp till stallet och nu sitter jag här och MOFFLAR i mig lite godis och bollar. Måste faktiskt ladda upp inför pluggkvällen som komma skall.

Helgen som har varit har vart sådär. Lite mindre perfekt än dom 2 förra men det här var perfek på sitt eget lilla vis :)
I fredags så såg jag på idol och undrar vad svenska folket håller på med?1 Hallå Daniel som jag var helt bombsäker på skulle dela finalplatsen med Amanda åkte ut! SKAMLIGT ! När ska denna jävla Andreas åka ut? Han skämmer ut idol! Och om han vinner ska jag svära på att aldrig mer se på ett enda idol avsnitt. Dock sa jag så om Melodifestivalen när Lordi var med och om dom skulle vinna så skulle jag aldrig mer se på melodifestivalen, men dtegiock ju inte att hålla sig ifrån så vi får väll se hur det går men man blir ju så frustrerad! Sen efter idol gjorde jag mej lite iordning och åkte och hämtade min mobil med Linda, sen åkte vi hem till henne och såg på tv och åt chips o dipp (BANTNINGEN?)  Sen så tog jag dfs bussen mot högbeerg och sov där.
Lördagen blev det middag hos pappa som var mycket trevligt sen blev det hem till Forssman och sedan vidare till Mange.Och hör och häpna så hade jag så otroligt tråkigt så att jag gick ut kl 1 och gick vidare till Hotellet där elvis jobbade. Vi satt och splade fotbolls spel, umgicks och sov hela natten. Kan ju inte säga att jag klagade då iaf. Kom hem klampandes där kl 7 på morgonen när elvis tillslut slutade och skjutsade hem mig och Bonne.

Söndagen och resten vet ni redan :)

Sarah

Men!

Åh medan jag har suttit här och skrivit så har dom ju startat en ny match igen! Jag som är så trött så att jag kolavippar snart! verry shyrre hörre ni ni! Nej men jag tycker det är riktigt underhållande att kolla på när dom spelar fotboll på tvn!

Sarah

Nyårslöfte

Fick en förfrågan om hur det gick med mitt nyårslöfte som var att inte bli kär igen.
Men det tänker jag inte avslöja riktigt än ;) Ni får allt vänta ca en månad till nästa nyårs löfte ska skipas för man kan ju faktiskt inte veta om jag kommer att bli kär den här sista månaden ;) Vem, vet? Läs så får ni veta ;D

Sarah

Fotbolls tv spel

Ah dte har jag typ fått nog av dne här helgen. Sitter ju nu här med Konke och Magnus och ser på när dom spelar fotbolkls spel. Typ Fifa 07 eller något sånt. Jag som förövrigt suger så mkt på tv spel över huvudtaget och speciellt då på fotbolls spel. Natten till idag tillbringades på hotellet med Elvis och dåp blkev det också fotbolls spel fats på xbox, det var faktiskt rättt så kul då för jag lyckades tom göra mål och ta några straffar! Synd att vara stolt ibland med.  ;D
Gårdagen var typ baj tråkig ända till jag kom till hotellet. Då blev det mycket trtevligt istället =) Kom ju hem och fick lägga mej kl 7 i morse. Sen har jag bara legat och sett på Greys Anatomy som är riktigt bra! Och sen var jag i stallet en stund och red med Linda. Sen direkt när jag kom hem nästan så ringde magnus och frågad eom jag ville komma hit. Och jag är ju aldrig ngn toffla va?! ;D Men han är ju skylldig mej massage nuy bara för att jag så snällt sitter här och socialar mig med dom när dom spelar.

Men nu äre dags att åka ut till Högberg och nanna lite. Kommer säkert bli lite Svensson Svensson också.
Lovar att uppdatera mer imorgon när jag har mer tid. har massa saker att skriva om

Sarah

Jantelagen en spark i arslet!

Säga vad man vill om Marie Picasso men sjunga kan hon! Idag var det rock på schemat och hon rockade loss och sjöng som en riktig Queen of Rock! Sarah är impad till tuuusen! Tyckte dock ingen var dålig idag utan alla 4 höll hög standard, men är iaf lite besviken på Daniels insatts. Han hade kunnat gjort det mycket bättre och jag förväntade mig mer av honom.  Men slutligen alltså all cred åt Marie! Tom tårarna kom när hon fick all beröm av juryn. Det var hon värd!

Nu har jag precis gjort mig litte iordning och sitter och väntar på att Linda ska komma och hämta upp mig. Vi ska åka och hämta min efterlängtade mobil bla. Så vi ses on the road helt enkelt.

Sarah

Mobiltelefon hittad

Götttt! :D min mobil är hittad dock inte återfunnen men jag vet vart den är :) Den låg minsann på kära stadshotellet ;D Guuud vad jag äälskar dom tappra själarna som hittade min kära mobil. Den kommer antagligen hämtas senare ikväll så då är det bara att ringa mig igen!

Nu har jag precis vart inne och städat hos Anders och nu så ska jag lägga mig i soffan med min diskvatten fyllda tröja och glo lite på OTH innan Linda ringer o säger attt vi ska till stallet.

Varför bloggar jag fortfarande? :/ Åh jag som älskar at blogga kommer aldrig kunna slita mej från det! Jag skriver ju inlägg flera ggr om dagen ju! Antingen får jag skaffa en ny blogg och göra så inte obehöriga får reda på adressen eller så får jag skriva mindre personligt... Vad tycker ni låter som den bäst iden?

Sarah

Bonde i vår by

Som vanligt blir jag räddad av mina serier. Har laddat hem ett nytt avsnitt av BSF så nu ska jag lägga mej och se på det och ät alite frukost kanske?
Får väll drömma mig bort om hur det skulle vara att vara där med KP bland hans grisar någonstans ute på landet. Frågan är bara om jag skulle kunna leva ute på landet och ta hand om hans grisar dag ut och dag in. Jo om jag var riktigt kär skulle jag kunna görat det vet jag. Har ju faktiskt typ offrat min vardag förut för en kille så varför skulle det inte kunna hända igen? KP kom o hämta mej på din gris? Ingen vit springare här inte utan skulle ju nöja mej med en gris.
KP är inge baj snygg förde ;D
 Kanske inte överdrivet snygg på dnehär bilden. men på tvn uj! Nej nu ska ja dregla!
Sarah

Tack Mamma!

Nu har min mamma gjort så att jag måste ta bort min blogg eller inte skriva så djupa saker om mig själv, sånt som man kanske inte vill att mammor ska veta. För min otroligt kära mor har gått in o läst varenda jävla inlägg i min blogg! Är det normalt gjort av en mamma eller? Tack så himmla mycket! Ska man inte ens kunna få skriva av sig här utan att ens mamma ska gå in o snoka som ngn jävla spion!

TACK MAMMA! Är du nöjd nu? när du tagit ifrån mig ännu en sak som gjorde mig glad!

Jag orkar inget mer nu!

Sarah

Statistik

Har lagt in lite statistik på bloggen nu. Får se om det funkar. Jag som inte har överdrivet många besökare men det kan vara kul ändå :)

Nu ska jag försöka sova.

Natti Natti

Sarah

Ger upp

Nej det får se ut såhär en stund till. Ska göra om headern när jag får tid. Kanske imorgon. Åh vad jag vill kunna allt om PS och blogg designen i huvudet! Varför ska lltkrångla? Kan det inte bara vara lätt?

Jaja nu ska jag sätta¨på ett avsnitt av Bonde Söker Fru och dregla lite över Karl Petter btw jag tycker att Karl Petter är ett namn som borde föbjudas för att det är så ofantligt motbjudande så härmed kallas han KP i min blogg

Imorgon är det fredag och jag ska var sjuk, orkar inte plugga pga omständigheter som har med min ekonomi att göra. Sen på kvällen blir det nog idol med jojsie.

Sarah

ÅH!

Jag blir tokig nu faktiskt! Jag ändrar och ändrar men inget händer?
Jag fattar ingenting!
Jag ger upp för tillfället!

Ursäkta

Ursäkta röran!
Jag bygger om!

Sälen

Åh vad jag vill åka till sälen nu! Vill bara att det ska vara den dagen nu!

Men rågan är hur jag ska finansiera allt? Hoppas på mycket julklappspengar!
Pappa betalar? Min pappa är förövrigt världens snällaste! Saknar han! Ska nog åka dit imorgon en stund. Hinner ju aldrig åka förbi där längre :(

Min pappa är bra, bättre, bäst!

Sarah

Temptation


Åh kommer ni ihåg den här låten? Jag var helt fast i Arash och Temptation! Rix FM festivalen. Åh mycket härliga minnen ifrån den här låten.
 

JOBB!

Ge mej ett jobb någon nu!!!
Jag orkar inte ha 0.0 kr på kontot längre!

Sarah

Pluggdag

Till at börja med ska jag be om ursäkt för det plötlsliga avbrottet i gårdagens inlägg, det råkade visst knacka på dörren och en viss person vid namn Åberg stog utanför och knackade på. För er som inte et vem åberg är så r det alltså magnus ;D Så jag var tvungen att gå och öppna och umgås med honom.
Fick han iaf att se Saw igår med mej men då när vi satt på den efterlängtade filmen så visade det sej att det var stans sämsta eller nej världens sämsta kvalite på filmen! Ush vad besviken jag blev då! Så då fick det bli Cold Mountain istället och den var ju så sorglig så jag blev helt nedstämd så vi stängde av den och låg och mös istället :) Det var mer uppskattat ;:D
Så imorse hade vi ställt klockan på 10 över 7 och då var det bara att pallra sig up och åka med ut till frida när magnus skulle o jobba. Sen fortsatte jag sova där en stund och sedan se på OTH men hur gick et med luggandet då? nja gick ju   inge bra iaf.. 
Nu har jag precis vart ute och åklt i Fridas nya bil :) En Polo 08 baj goig var den!
Och nu skulle jag ju egentligen sätta mej och plugga men har hänt massa saker nu ikväll som gör så att all min plugg lust försvann. Få mej på bra humör någon?

    Sarah                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       


Äntligen!

Äntligen är rummet städat och rent igen! Fast känner jag mig själv rätt så kommer det se ut som kriget inom max 3 dagar igen. Så då är det bara att göra om samma procedur igen. Varför är jag inte en såndär pedantisk konstig människa för? Alltså ingen jag känner är såhär slarvig och oklinisk som jag är. Eller nej nu ljög jag kom ja på för Linda är faktiskt lika slarviog och ostädad som jag. Tack för att jag har någon på min sida iaf!

Nu ska jag bara sitta här med min kära katt och lägga ut bilder på BD innan Magnus kommer hit. Ska försöka få han att se på Saw 4 med mig men det är nog än smärre omöjlighet för den personen hatar skräckfilmer och allt vad det har att göra med. Men nu är det ju faktiskt så att jag inte tycker att Saw räknas som skräckfilm eftersom att man inte blir rädd bara mest äcklad och får ont i samma kroppsdelar som dom får på filmen. Så med en puss kanske han är övertalad sen. Annars så har jag att bjuda på Åter till coldback mountain och The notebook haha undra om han väljer Saw tillslut utan puss. Den som lever får se.

Har dessutom kommit på att jag vill måla om mitt rum. Vill ha svart och vitt istället för brunt och vitt. Kanske blir på jullovet

Sarah

Hur gick det?

Hur gick det att börja städa då? Jag har bara kommit så långt att jag har satt på mig kläder sen efter det fastnade jag vid datorn igen för att jag fick ett telefonsamtal från magnus som sa att han ska komma hit efter 10 någon gång. Jag vill göra om min blogg! Men jag har inte tiden och orken just nu.

Nu måste jag börja städa!

Sarah

Pank

Jag är pank ge mej ett jobb nu!
Eller nej förresten ge mej pengar!

Jag har precis duschat ur hårinpackningen så nu ska jag bara torka lite sedan ska jag städa mitt rum för jag får nog besök? Eller så ska jag besöka. Men i vilket fall som helst så måste jag städa! Det ser ut som kriget. Om det bli rtid över sen innan jag fårmanligt besök eller ger kvinnligt besök så ska jag plugga lite rättskunskap, har ju som sagt prov på fredag och har intebörjat plugga än och det är just därför som jag ska vara "sjuk" imorgon och vara hemma från skolan. Ska fråga om anders vill ha städat imorgon med så att jag får lite pengar. Vill ju gå på Mange i helgen men jag är ju pank så vi får se hur det blir med det.

Recension av gårdagen kommer senare. Men kan säga att det blev mycket skratt och idiot shoppning på gina där jag hade present kort som jag hade glömt bort :)

Sarah

sthlm

Storstan nu gott folk ;D
Ses inat kl 2 :/ Hur ska jag orka jag som inte somnade fören halv 2? Jag kommer dö!

Saknar dig!

sARAH

PONNY MÖRDAD!




Min ponny blev mördad  Danai Doverholt fick sin ponny Silver i våras, tillsammans vann de DM i Dalarna för B-ponnyer. Nu är Silver död.

Danai Doverholts älskade ponny stod blodig och darrande i stallet. En vettvilling hade trasat sönder inälvorna på den. Strax var den död.

- Någon har mördat min ponny, säger Danai, 12.

Hon fick sin ponny Silver i våras. Till sommaren skulle de tävla i SM. Tillsammans hade de redan vunnit DM i Dalarna för B-ponnyer.

I fredags natt tog allt slut.

Någon tog sig in i stallet på Klarsgården i Hede utanför Avesta. Vad som hände sen går knappt att föreställa sig.

- En av tjejerna som har sin häst hos oss slog larm, säger Danais mamma Catrine Doverholt.

Fick smärtstillande

Silver stod och skakade i sin spilta. Hon verkade chockad, blodet rann från baken.

- Veterinären som bor alldeles intill gav henne smärtstillande och satte dropp. Sen åkte vi till Strömsholms hästklinik.

Resan tog en och en halv timme och Silver blev hela tiden sämre och sämre.

När de kom fram var det för sent. Bukhålan var fylld av blod och avföring som läckt ut från hennes söndertrasade tarmar.

- Hon var alldeles uppsvullen.

Måste avlivas

- Jag och Danai fick några minuter med henne innan hon avlivades.

Polisen säkrade en mängd spår i snön runt stallet.

- Men vi har ännu inte gripit någon, säger Carina Nilsson vid polisen i Falun.

Danai har knappt orkat gå ner till stallet för att titta till familjens andra hästar.

- Jag är jätteledsen. Och förbannad. Jag fattar inte hur nån har kunnat göra så här mot henne. Silver kommer aldrig att kunna ersättas, säger hon.


Svante Lidén
Aftonbladet.se

nuni!

Vad är det för fel på människor? Hur kan man bara göra såhär mot en stckars oskylldig ponny och en stackar oskylldig flicka på 12 år! Herre gud vad har människan för problem?! Hoppas dom får tag på den som gjorde det!
Skulle dock inte förvåna mej om det är ngn svartsjuk jävel som är rädd för konkurrensen! Fyfan vad hemskt!

Festkort

Avskedsfest bilderna är upplagda på
http://bellmiro.bilddagboken.se/

Sarah

Orka?

Jag orkar inte städa mitt rum och framförallt så orkar jag inte åka till sthlm imorgon! Fy för den svarte! Jag orkkar inte! Jag är för trött för att gå upp om 6,5 timmar :'(
ush det låter helt sjuk att jag ska gå upp om en så kort stund!
Här ser ni hon som ska sova på bussen!

Tack o adjö
Sarah

Orka?

Jag orkar inte städa mitt rum och framförallt så orkar jag inte åka till sthlm imorgon! Fy för den svarte! Jag orkkar inte! Jag är för trött för att gå upp om 6,5 timmar :'(
ush det låter helt sjuk att jag ska gå upp om en så kort stund!
Här ser ni hon som ska sova på bussen!

Tack o adjö
Sarah

Plånbok återfunnen

Äntligen har jag och Linda åkt och hämtat min plånbok. Dte var skönt. Lite mindre ångest nu iaf.
Kvällen har tillbringats i stallet och efteråt så hämtade vi min plånbok och åkte förbi affären. Linda skulle dit och herre gud nu ska jag synda igen. Jag blev ju sååå sugen på chips och dipp att dte inte gick att hålla sig från det. Dock var det lite hemskt eftersom att linda och jag såg ut som vi gjorde helt stalliga och dana och såklart så hände det som vi inte hoppats på! Jo vi träffar på några vi känner! jajja men kan väll ge världesn största problem titeln till dom svältande barnen i afrika då. Förresten jag har vart io afrika men jag såg då inga hungriga barn? Hade dom precis ätit då eller är allt bara en skröna? Ja det tåls att tänka på.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och trycka i mig chippan o dippan till DH sen ska jag städa mitt rum så mamma blir glad.

Sarah


Namnsdag

Vill även påpeka att jag har namnsdag idag.

Sarah Elisabeth Henrysson Blev jag en gång döpt till.
Tillskillnad frå vissa andra så kan jag stava till mitt mellannamn ;D

Student

För er alla 89:or där ute..

STUDENT OM 199 dagar ;D

Måndag

I morse slog jag då upp mina såkallade bajsbruna i den stora staden Dfs och hör o häpna till och med utanför Dfs slog jag upp dom. Men jag kan ju inte klaga direkt. Sen bar det då av på bussen till karlskoga och Bregårn. Hade muntligt framförande i svenskan idag. Det gick inget bra och jag som i vanliga fall inte tycker det är ett dugg pinsamt att stå inför folk och flamsa, pratade på i turbo fart och vart baj nervös. Sen fick jag skjuts hem av chauffören Frida med nytaget körkort :) Jätte duktig är hon på att köra faktisk :D Bara 81 dagar kvar tills det är min tur (Igen) Nu har jag precis sovit i någrea timmar som var urskönt! Och snart bär det av till stallet, ska försöka hämta min plånbok ikväll också som är hittad hema hoss Virre. Tack gode gud! Sen är det läggdags tidigt för lilla Sarah som inte kommer gå bra ed tanke på att jag sovit såhär på eftermiddagen men det är ett måste för imorgon ska jag slå upp mina bajsbruna så tidigt som halv 6. USH O FY! För klockan 7 går bussen från skolan och upp till sthlm! Kan bli kul men utan pengar kan man inte konsumera! Så imorgon blir det tyvärr ingen bloggning men där emot blir det bilder lite senare i veckan. För har ju Rättskunskaps prov på fredag som måste pluggas till så hela vekcan kommer gå åt till det.

Sarah


Tappat bort sitt liv?

Tur att jag inte super bort mina tillhörgiheter någon gång? (Telefon och plånbok är det den här gången)
Tur att en ful äcklig ursäkta språket men fitta inte har sina naglar inpräntade i min arm!
Men kul att jag har så himmla urkul när jag festar ändå :D
 I lördags blev det då utgång på statt vi trodd einte att det skulle vara så mycket folk eftersom  att det var Takida på wickan men till min lycka så var det överfullt på wickan och det gjorde att alla var på statt ist :D Jag hade riktigt kul ända tills jag var tvungen att gfå hem i mina högklackade eftersom jag inte hade någon telefon att ringa efter skjuts med och att jag inte kan någr anummer i huvet och för att min ena extra mer skönare sko låg i lindas väska. Vad den gjorde där är ingen som vet..
Lördagen summeras iaf lyckad :D
Söndagen var också riktigt lyckad. Förutom att det var så kallad jobbdag i stallet och jag var bakis och tom i huvudet Och att Linda fulingen hde sovit bland trummpunnarna och inte var uppe och gjorde mej sällskap i mitt fortfarande onyktra tillstnd gjorde ju inte saken bättre. Men det gjorde iaf sällskapet på kvällskvisten. För då bar det av till Högberg för mycket mys och lite sovande. Vi såg på A walk to remember som förövrigt är sevärd! Och åt chips, dipp och godis. Okej  jag har syndat järnet i helgen men jag var tvungen det har ju faktiskt bjudits på favoriterna ost och kex och chips och dipp. Det går ju bara inte att motstå.
Helgen blev än en gång lyckad och hoppas på ännu en repris till helgen :)

Sarah

idiot

Jag är en idiot som aldrig mer ska dricka!

SOVDAGS

Ridbyxa

Godmiddag gott folk. Hoppas natten har vart udnerbar! Det har min vart. Eller hade kunnat vart bttre men drömmarna som jag har drömt har vart helt sjuk bra =) Dom senaste dagarana har jag drömt massa hemska drömmar istället. Så det var skönt att den här helgen även tog med sig bra saker om natten :)
Sitter ju här nu i mina otroooligt sexiga ridkläder, för mormin kommer snart och ämtar upp mig så ska vi åka till stallet, där jag ska hoppa äntligen! får jag kravla mej över dom där hindren igen, som jag så myckt älskar! Fast det blir såklart inga höga hinder idag eftersom rebus är inte igång utan han ska jag bara hoppa lite gymnastik med och gå lite över bommar o så och dom anra 3 är bara dressyr tönts hästar för tllfället som ska få hoppa för att mjuka upp sig lite och för att få lite omväxling i vardagen Okej slut med hästnörderiet för idag.

Kvällen kommer bjuda på mycket trevligheter hoppas och tror jag ;D Jag ska leka glamourös kvinna med vissa alkoholproblem på statt. Linda varför fick vi inte 7 års olycka från i lördags? Det var bannemej inte många glas som kände sej friska och hela inne på tjej toan efter våran agressiva och blodiga lek..
Får se om det blir något mer blogginlägg idag, har som sagt riktigt brottom efter stallet och sen kanske man slutar upp i högberg inatt ;D man kan ju alltid hoppas att man är såpass (STAvAS?) nykter så att man kan ta sej en behagsam tripp dit.. Ah tro inte att jag tänker gå iaf! om jag inte slutar upp där så kanske jag bjuder på ett sånt där otroligt roligt men pinsamt inlägg inatt. Beror som sagt på om jag har såpass (STAVAS IGEN?) mycket självbevarelse drift att jag håller mig ifrån det eller om jag kanske bara är för trött för att skriva,

Dags för stallet
Ha en trevlig kväll om vi inte hörs innan.
Sarah

Trälen

Jaha då har jag infunnit mig hos Trälen lover tjejen ;D med henne och sova borta kvinnan ;D Och oj så mycket vettifan om jag har garvat på mycket länge! Emellan skrattattackerna har vi snedlat på idol och fredag hela veckan. Fan jävla baj att mattias åkte ut! Han var ju baj bra! Iaf mycket bätttre än Rödtotten som kan ta sitt pick o pack och ta sin gammla frisyr tillbaka! Då var han iaf inte rödtott och trodde han var snygg! Så det så! Lite senare mellan våra skrattattacker så sneglade vi på Bulgarien bilder och på Johannas sthlms ragg! Oj din 18 års present  är nog den hetaste, sexigaste och om möjligt mest turkaktiga jag har vart med om i alla födelsedagars historia. Jo man tackar. Vill ni veta vem johanna hade fångat in?
Hörde jag någon som sa emot så får den väll blunda nu då[Bild: Sören vann Trälen]
Vad tycks? Tur att du inte johanna inte bjöd hem han till deras hotell under sthlms vistelsen. Eller vem vet han hade kanske vart en gud i sängen? Vem har inte velat haft en Sex slav? Fast att skrika "Åh Sören" är nog ändå inte Johannas grej. Tack och lov "att man bara fyller 18 en gång om året" som johanna sa vid ett svagt tillfälle under sin 18 års dag. Frågan är bara om det var efter du hade kallat din väns mamma för kines när du ringde till henne mitt i natten en onsdag morgon? Det måste jag ta reda på! Nej men gumman lilla du är förlåten för när man fyller 18 är allt tillåtet till och med att Hångla upp en B kändis, en turk och en tjockis på samma dag!

Nej nog om johannas bravader i sthlm.
Mer om mig nu va?!
Kvällen har vart aldelles ypperlig och den här helgen har faktiskt startat mycket bra! Fortsätt så helgen! Imorgon får jag ligga i, nej inte som ni trodde utan jag ska jobba hårt, nej inte så heller! Sluta tänk sånna hemska tankar! Jag ska rida men fan det går inte det här hur jag än vrider och vänder på det... Så nu säger vi såhär, jag ska hoppa 4 hästar imorgon. Jag kommer vara slut innan ens min dricka vodka energi dryck kväll har börjat. Förövrigt så har jag och Lindha en plan: Det är gratis inträde på statt innan halv 12 för oss inbjudna. Som sagt är man VIP så är man..  så jag och linda kommer i vilket fall som helst dra oss till statt innan halv 12 och om det inte är ngt folk där eller om vi har allmänt tråkigt så bär färden vidare till Wickan och om vi inte kommer in där för att det skulle vara fullt av Takida skrikiga fan där inne så får vi gå tillbaka till glamour statt och svänga rumpan och göra det bästa av situationen som förövrigt vi är riktigt bra på!

Nu vare sov tajm ;D
Sarah

Fredag

Helgen blir nog inte lika bra som den förra men den kanske ändå blir bra?
Nu kom jag precis ut ur duschen och ska snart bege mej av till Jojsie där hon och Jossan befinner sig. Vi ska se på idol och allmänt bara mysa. Det kommer bli perfekt =) Får se om kvällen har något mer att erbjuda? Kanske slutar upp i högberg eller något annat trevligt.

Dags för mat i magen

Sarah

Efterlängtat

Äntligen har det efterlängtade telefonsamtalet kommigt! Och jag är hur glad som helst! Tackar mannen där uppe ;D haha jag ska nog bli religiös på kuppen med!
Helgen kanske blir toppen i allafall :D

Nu kan jag äntligen sätta mig till ro i min sköna soffa och slå på ett Heroes avsnitt och sedan bege mig till min älskade rebus som för tillfället är världens jobbigaste förhan försöker bocka av mig hela tiden. Men visst är han söt ändå! ;D

Sarah

Inte så dålig

Den här heller haha ;D

Bättre humör



Något som får en på bättre humör iaf sånt här haha ;D

Ush

Jag mår inte alls bra. Okej fysiskt sett mår jag prima. Men psykiskt ush nej. Den här tiden på året har förvandlats till helvetes tiden av någon anledning? dom senaste två åren har allt jobbigt hänt under den här tiden. Just nu känns det inte som om jag vill göra något, jag vill inte ens kolla på serier! vad har hänt? Det ända som kan få mej på strålande humör igen är ett visst litet samtal. Snälla måste den ynka lilla lyckan undgå mej?

Panikångest!

Sarah

Orkar

Men jag orkar inte mer!
Inget betyder något känns det som.Dessutom så är jag så lite festsugen som jag int evart på ah hela mitt liv tror jag? Varför ska jag bli det just nu? När jag faktiskt behöver det som mest :/ Vill int esitta hemma i helgen. Så vad ska jag göra?
Jag går under snart!
Jag är en beroende människa, kan inte leva själv det går bara inte!

Åh jag ger upp!

Sarah


The notebook


Är inte det här det sötaste ni sett?
Vart är alla sådanna killar?
Finns ingen sötare film och tydligen heller finns det inga sötare skådespelare i verkligheten.
Man kan inte annat än älskat!

Design

Designen går baj dåligt just nu för jag och photoshop vill inte komma överens om hur min header ska se ut! Jag måste nog klura lite till på hur man hanterar photoshop ordentligt. Någon som kunde offra sig och göra en handbok? Eller någon som vet någonstans där det finns en sådan. Flrutom på själva PS dådå. FDör den förstår man inte mycket av. Ja jag kanske är blåst då.Men låt mej vara det och ge mej bara en handbok!


Ska sova nu. Hoppas på att helgen blir bättre än veckan.
Saknar dig

Sarah

Tandläkar vollyboll?

God morgon allihopa! Hoppas ni har sovit gott. Det har inte jag. Har typ vaknat var 3e timme hela natten av olika orsaker. Fan hela min kropp och rytm störs när inte allt står rätt till med något. Så  har det aldrig gjort förut. Jag har väll aldrig haft problem med att sova innan? Jag har väll aldrig haft problem med att äta innan? Jaja det löser sig väll någon gång.
Nu ska jag iaf iväg till tandläkaren snart och efter det blir det Volly boll turnering   skolan. Yippie! Ska nog försöka ta med kameran och ta lite kort så ni får se sen. Önska oss lycka till och håll tummarna för att vi vinner våran sista vollyboll turnering! E3! ;D

Dags för duschen..

Sarah

VARNING

Läs inte föregående inlägg om du redan är ledsen eler deprimerad.
Det gör inte saken bättre jag lovar!

Varning för patetiska inlägget nr 983735454749 på skalan.

Ja tack jag är patetisk och eprimerad jag vet.

God natt gott folk.

Heroes är min hjälte

Sarah

ovanligt

Ovanligt att min kudde blir blöt? Nej skulle inte tro det. Så mycket salt som det finns i den kudden nu så borde jag kunna göra ett eget hav.

Var är han där uppe när jag mest behöver honom? Var är mannen i mitt liv när jag mest behöver honom? 
Mannen i mitt liv kom och trösta mej!?

Får se hur morgondagen artar sig. Om den artar sig blir jag glad. Annars blir det nog sista gången jag slår nummret på mycket länge. Varför skriver jag egentigen ens så när jag vet att det inte kommer bli så? Jag försöker intala mig att e är bättre så. det är det ju med! varför kan jag inte bara göra så då? Om min tele ska gå sönder helt någon dag så kan jag lova att det är imorgon! Snälla tele gör det! Vet bara inte vart jag ska gömma hem telefonerna så att jag inte ringer ifrån dom. Nej det var en dålig idé får helt enkelt hoppas på att jag får ett inkommande samtal istället. Annars kan dt bli bergvägg eller nej jag menade sjön haha! Tur då att jag kan göra mitt eget hav av min kudde och lite vatten.

Fortsättning följer av mitt intressanta liv. Frågan är vad ni ser för nöje i att läsa min depprimerande blogg?

Sarah

Bilddagboken

Lite av bilderna från avskedsfesten finns ute på billdagboken.

http://bellmiro.bilddagboken.se/

Resten kommer sen kanske. För nu är det dags för ett avsnittt av Heroes. Premiär på min dator/Tv för andra säsongen Dada!

O inget samtal än. Sover du fortfarande sömntuta!

Sarah

"Blandning mellan gult & Rött"

Jag har fått sniiigel att nästan spy. Okej det var äckligt men sånt är livet...

Som Linda så roligt kommenterade att "vilka pengar ska du spara?" så blir det nog så att det blir utgång iaf på lördag. Den som är förvånad? ropar JA!

Ah okej det var dödstyst. Jag förstog det... dock finns det en liten chans att det inte blir något. Om jag helldre lyckas få en myskväll så köper jag den! Men vad förväntar jag mej? Åh jag som ville ha en lika toppenhelg som förra helgen. Ja okej sarah gå inte händelserna i förväg, det är du bra på. Förresten varför pratar jag till  mig själv? Nu är det illa! Jag är Schizo! Snälla hjälp mig någon! Jag vill vara schizo och kär i mig själv. Tänk vad skönt och kunna ha sex precis närsom helst, kunna bråka så ofta och så lite man ville, kunna mysa hur mycket man ville men fortfarande vara 2 person(lighet)er. Slut på alkolist nunne tiden. Jag ska bli schizo.

Jag och Lindha har iaf kul i stallet det är typ det bästa! Magkramp och magmuskler är det vi får där iaf.

Jag håller på att ladda hem Heores säsong 2 nu med! ;D äntligen en ny serie eller iaf en ny säsong av en serie att sätta tänderna i! Försöker hitta bonde söker fru med men det hittas inte någon stans. Någon som hittat det och vet vart det finns?

Mannen i mitt liv kom o se Åter till coldbakc mountain med mej! Jag villa gråta i dina famnar...Ring då din sömntuta!

Take a look at my boyfriend? He's the only one I got.
Varför ska jag alltid bara bli så baj intreserad så att det typ är det enda som betyder något?! Ajja nån gång kommer jag väll komma på det med. Tills dess får ni stå ut med mitt eviga tjat och mitt nuvarande potentiella brutna nyårslöfte! Fan jävla nyås löften jag hatar er! Ni bryts alltid ändå!

Tack och adjö
Sarah

Hallå kära läsare

Vart är era kommentarer? jag veeeet att ni läser och ni vet det med. Det enda jag inte vet är vilka ni ärr och varför ni aldrig kommenterar? Snälla gört! Jag vill ha kommentarer.

Hur gick det för mej att sova?

Ge mej en serie att drunkna i!

Sarah

Hemma

Skolan gick relativt bra och vi hade bara ett kort läxförhör om offentliga sketorn på Internationella ekonomin och sedan (ingen Eng konversation) Markus var inte där så då är inte vi heller där. Jag och mina kära klassisar ;D

Debet och kredit gick också bra (TROR JAG?) jag jobbade ju faktiskt med att kontera (för er som inte vet vad det är så synd för er eller snarare tur! för det är baj tråkigt) hela sommaren på pappas jobb. Det var ju typ det enda jag fick göra och hade att göra om dagarna så idag tackar jag min kära far för dom tråkiga arbetsuppgifterna. Tacka pappa för MVG? ;D Just nu håller för övrigt pappas föredetta chef på och krashlanda vilken sekund som helst i vårat hus med sitt flygpålan! Han flyger så nära och göra massa loopar och störtdykningar med det stackars fordonet så vilken sekund som helst förväntar jag mig att han ska komma in o fråga efter en kopp kaffe (när du får oväntat besök) Fast det är ju inte oväntat eftersom att jag redan vet hans öde. 
Nej men hejsan Dan. Är allt bra? Får det lov att vara en kopp?

Jag kan inte bestämma mej om helgen :/ Vill spara pengar och jag vill festa och jag vill mysa :/ hur ska jag göra?

Sov dags en stund nu.
Förresten ska jag till tandis imorgon och kolla mina tänder. Sen är det wolly boll (STAVAS?) turnering i skolan. så imorgon blir det söfte kötten ;D

Amen mannen i mitt liv! Komma på kopp kaffe du med? Nej just det du gillör ju bara The. My bad.

Sarah
 

Trött

Ush o fy vad trött jag är. Jag är inte en morgonmänniska! För mig skulle gärna skolan kunna vara typ mellan 15.00 - 21.00 typ. Skulle vara helt perfekt för mig. Men så är inet fallet loch jag har ju faktiskt snart bara ett halv år kvar i skolan. Sen kan jag skaffa mig ett jobb där man får jobba natt eller dyl. Sen har jag ju dock planerat att plugga igen efter något år utan skola men på universitetet har jag fått för mig att man oftast inte har föreläsningar direkt kl 8 på morgonen?
Dagen kommer nog inte ha så mycket att bjuda på mer än skola och stallet. Man hinner inte så mycket mer när man slutar kl 4 :/ Ska försöka somna tidigt ikväll med så att jag får vara utvilad någon endaste gång.
Var är min prins charming?

NU hör o häpna ska ni få rita kors i taket! Jag Sarah Alkolist Nunna Henrysson ska nog ha sin första vita helg på mycket länge. Visst hade jag 2 vita helger när vi var i malaysia men det räknas inte tycker jag. Dessutom så blev det endel drink och vin drickande där nere ändå. Så helt oskylldigt vit var jag inte. Men det värsta är att det finns typ inget att göra på helgen om man inte festar. För alla som jag känner ska nästan ut i helgen. Får väll hoppas på att man får en mysig kväll med Magnus kanske. Men inte att hoppas på för mycket kanske. Men mina motiv för att inte gå ut i helgen är följande: Jag tycker inte så mycket om wickan, Det kommer vara så otroligt mycket folk ute så man kommer få trängas ihjäl, jag tycker inte om uppträdanden (så mycket hysteri), jag tycker framför allt inte om Takida och dessutom så blir det så himmla dyrt när det är artist. Och anledningarna till att jag vill gå ut är bara att jojsie mfl kommer hem och ska gå ut, ni är bäst! Men ändå så är jag inte fest sugen. Vad ska jag göra? Jag har levt för festerna och helgerna. Vad ska jag göra nu när jag inte är festsugen på helgerna längre? Ska jag bli tråkig och sitta hemma och spela bingo lotto? nej nu ni. Pensionärs varning!  Men ge mej en pojkvän som vill träffas litte kanske!

Får se om man får ett trevligt litet samtal idag. Om inte så ska jag iaf inte höra av mej. Jag brukar inte vara så bra på att inte höra av mej så det kommer bli svårt, riktigt svårt känner jag nu. Men åh jag vill inte! Vill bara att allt ska vara som det var häromdagen. När jag var så glad och lycklig. Jag ska aldrig mer ens få känslor för en enda person! Aldrig ens träffa en kille igen. Fast får bli efter den här gången då. Med tanke på att känslorna stärks för varje dag. Fan! Gör mej iskall gud! Jag faller alltid för fel killar. Men ändå känns det så rätt? varför?

Jaja nog om känslor och annat tjafs nu. Dags att skriva om mitt charterresemål.
Btw så har jag FEK prov i bokföring efter Turismen. Det kommer gå åt pipan. Jag orkade inet plugga igår efter allt som hände.

Sarah

Alkolist nunna?

Att lycka kan försvinna så fort och ersättas med tårar?
Jag orkar inte det! Du är schzo min käre vän!
"Men jag menade ju att jag inte orkade träffa DEJ idag." Jaha som om du inte kunnat gjort det lite värre för mej?

Åh jag vill vara i Borås med Jojsie och Stina och supa mej full och vara lycklig! Btw vi ska bli alkolist nunnor. Därav rubriken. För har ju kommit fram till att som nunna måste man vara nykter och det är inte våran grej riktigt. Alkolist javisst !

Jag tror tyvärr att mitt nyårs löfte har brutits lite granna. Kanske inte riktigt men så ledsen som jag blir när vi är osams så måste det vara något. Fan fan fan jag som inte skulle det.
Oj nu blev det iväg skickat ett litet sms också. Undra om jag också är schizo? Amen jag tror nog faktiskt det. Men det kan bero på att jag är så "kortsint" (HETER?) iaf motsattsen till långsint och att jag hatar att vara osams med sådanna jag tycker om.
Jag hatar att bråka! Snälla gör så att det inte behövs!

Jag vet iaf en som kommer bli nöjd av att läsa det här inlägget. Glad att man kan glädja andra ibland.

Dränka sorger dags i och med att se Åter till coldback mountain, Jag kommer för övrigt tjuta ihjäl mej!

Tack och godnatt

Sarah

Design

Ny design kommer så fort jag får tid. Hade tänkt att inviga julen tidigt i år För det är faktiskt första året på mycket länge som jag verkligen ser fram emot jul och nyår. Så nu ska det firas ordentligt!
Någon som vet någon bra sida med tips på hur man gör om bloggen? Vet ju ite men skulle kunna behöva veta så mycket mer!

Uj vad bra det går med pluggandet haha ;D

Debet och Kredit jag älskar er!

Ironiska flickön är igång

Sarah

Lycka

Jag är för en gångs skull riktigt glad och lycklig :) Jag trivs som fisken i vattnet!

Pluggdags...

Sarah

Söndag - Pluggkväll

Vaknade upp på söndag morgonen hos världens mysigaste. Såg på svensson svensson hela morgonen.
Vi blev aldrig någe störda va? haha men lite komiskt vare allt!
Åkte hem vid 3 då jag skulle ta in hästarna och klippa reban. Efter jag hade gjort det var det dags att plugga lite svenska och sedan bar det av hem till Magnus igen. Där pluggade jag lite till en början medan magnus satt och spelade WOW som inte är WOW haha. Sen var magnus absolut helt tvungen till att se på ett avsnitt av svensson svensson innan han började plugga och då kunde jag ju heller inte plugga så då blev det att jag vilade en liten stund. Har aldrig vart med om någon människa som har så många ursäkter för att inte plugga och som bara hittar på andra så viktiga sakr att göra istället haha. Men sen efter mycket om och men fick jag iaf med mej magnus upp och plugga. Han hade då gjort iordning ost mackor och varm oboy som vi och Bessi satt och smaskade på medan vi pluggade. Ärligt talat var det hur mysigt som helst =)Hur kan pluggande bli så mysigt bara man har rätt sällskap?

Så tack för den här helgen! Hoppas nästa blir lika bra för den här var riktigt svårslagen! Fest med dom bästa och mys med den mysigaste!

Sarah

Lördag - Statt

Var inget festsugen överhuvudtaget och jag hade ont i hela kroppen och kände mej typ sjuk. Men kan jag hållla mej? Nej inte så väldigt sent typ halv 10 bar det av till kölven för förfest med Linda mfl. Än än gång spårade det ur med hjälp av en strumpa och lite dressing haha! Blev sådä helt perfekt påverkad av alkoholen och hade så otroligt kul på statt med! Sen efter statt så beslöt jag mig för att sova i dfs och skulle då gå upp till bussen där jag träffade på Johan som gjorde mej sällskap på bussen. Men jag är inge cp förde? haha! Vänta bara till napa! ;D
Sen had ejag och magnus mysigt till svensson svensson och efter bara en liten stund somnade jag helt utmattad efter 2 dagar fyllda med roligheter och fest =)


Fredag - Avskedsfest

 
Kvällen började hos den här bryden.  Kom dit vid 6 och stannade där till typ? Jaud kanske 9 eller något. Tidsuppfattningen började försvinna efter någon timme sisådär
.
 Det var jag och dom här stjärnorna som sedan tog oss vidare hem till den här pöjken

Där var festen i full gång och det blev ju inte värre stämning när vi kom direkt. En djävulsanka hade jag och jossan riktigtkul med!

Sen började kvällen små smått spåra ur och vi tog oss efter mycket om och men och påhälsning på sibylla för at få n cola för en puss på kinden "Inte ta kort, lägga ut på efterfesten" HAha det hade nog inte vart någon större risk ;D Sen så tog vi oss iaf en promenad bort mot wickan, jag johanna och jossan. Någon råkade läga sig i en häck?

Efter wickan var det dags att säga hejdå till pöjkera som skulle till Thailand dagern därpå och ag blev lite irriterad på en människa som verkligen förtjänade så han fick en välförtjänt cola över sig! ;D Jag var stolt och gick med lätta steg hem efter en otroligt mycket lyckad och bra kväll!

Dock kommer jag sakna dom här två. Även om vi inte umgåtts sådä jätte mycket så är ni dom som man alltid har roligt med och Karlskoga är inte karlskoga utan er. Hoppas ni får det bra!


"Knock knock knocking on heavens door"




NP

Förlåt att jag inte bloggat på några dagar. Det har vart rätt mycket nu ett tag.
Är precis hemkommen från NP i Svenska. Uppsattsen, det gick baj dåligt! Alla andra år när man har gjort NP så har jag alltid känt ah det här vill jag skriva om. Men den här gången fanns det verkligen inget! Så det slutade med att jag skrev om Drömmars betydelse ljög ihop en liten dröm där o grejs. Så vi få väll se vad det blir för resultat, hoppas inte på alltför mycket men visst vore det kul att leva upp till A kursens betyg.
Dagen idag kommer bestå av plugg, plugg och åter plugg. Ska ha Ekonomi prov imorgon med henrietta, et är svårt ryktas det om. Bokföring tror jag et handlade om, som ni ser så har jag nte ens öppnat böckerna än. Tur att man har läshuvud iaf! För jag pluggar alltid bara sista dagen.

Nej dags att slå upp böckerna. Beskrivning av helgen kommer kanske senae om jag måste ta paus i pluggandet. Annars för er som har facebook så finns bilderna upplagda där. På SarahHenrysson. Bara att besöka! Bilderna kommer så småning om ut på Bilddagboken med. men som sagt myckt plugg nu så det kommer så småning om

Sarah

Borta

Hemkommen från förfest hos gillan, avskedsfest hos hämngbjörk och dansande på wickan. Oj vad kul det var hvart! Kommer sakna er! Kom hem snart igen från Thailand! KGA är inte KGA utan er! Längre inlägg om det imorgon.
Nu ska jag sova. Saknar min Magnus så himmla mycket!

Sov gott natti

Sarah

HAHA AVSLÖJAD!

HAHA du lilla vän som kommenterade att jag skulle tjuta en skvätt för det gör jag ju aldrig annars. Du är så avslöjad! Aldrig tänkt på IP adressen eller?! HAHA kan man va mer  patetisk? Jag garvar ihjäl mej haha UTSKÄMD!

Engelska konversation

ar ju förtusan glömt att berätta om den roligaste konversations lektionen hittils!
Jag Therre Carl och Thomas skulle sitta och diskutera och förklara olika sake rpå engelska för varandra. Therre fick förklara hur man firade Jul i Sverige:
At the 13 december we celebrate something called Lucia. Then we go and watch the Lucia-train. First comes the Lucia, a girl with lit candles in her hair, after her comes all the other girls who are sad because they didn´t get to be the Lucia and they have sparkles in their hair. The boys gets to choose if they want to be Santa och a starboy. The starboys have their own song called "Staffan was a stableboy". And last we have the three papercakeboys which are brown." Hade en engelsman suttit och lyssnat hade han nog sett en tjej med ljus och tänt eld på håret och efter henne massa gråtande flickor med tända tomtebloss i håret. Och sen stjärnpojkarna, tomten och bruna papperkakspojkar. ;D
Sen var det min tur att förklara hur man åker kickboard och hur en sån ser ut.
"A kickboard is a bicycle without tramps."
Jo men det är väll tur haha ;D

Lånat förklaringarna ah Therre ;D

Sarah

Sälen

Ovanligt att folk ska hoppa av i sista stund? Nej inte så va?! Men nui vare o va positiv =) Kanske för något gott med sej..

Heden kommer snart! Och nu håller jag på at lägga in bilderna från Malaysia..

Sarah

Bamse verision 2



Haha börjar mitt positiva liv med den här godingen! Humorn är på topp! ;D

3:e världskriget

Idag har vart en jobbig dag! 3:e världskriget + ett inbördes krig + Rosornas krig kan bara resultera i hemsk dag!

Kanske det är mitt röda hår? Njae inte rött men rödbrunt och jag tror jag gillart.

Dagens bestämda:
Jag ska bli en positivare människa, inspirerad av Frida Persson med påbackning av Magnus Åberg.

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya. Nej det var inte positivt tänkande! Dock realistiskt. Men jag ska bli en positiv människa! Aldrig tjura eller vara ledsen. Aldrig mer gråta! Hur ska detta gå? Jag som gråter så¨fort jag blir ledsen eller arg. Har väldigt nära till gråten men även väldigt nära till skrattet. Men nu ska det bara vara nära till skrattet. För efter kl 12 inatt är början på mitt nya positiva liv! Ska nog gå och gråta en skvätt nu så att jag har det gjort. Sörja lite för att det är sista gången jag gråter. Okej det kommer aldrig gå att aldrig gråta för mej (och hörrni jag får fortfarande tänka negativt) men man kan ju iaf komma en bit på vägen..
Första dagen på mitt positiva liv kommer nog bli kanon, en bättre start kan det nog inte bli. Ska dock till skolan först men slutar ju tidigt sedan upp till stallet så fort som möjligt för sedan ska dagen spenderas med Världens bästa heden! Och sedan avslutas dagen men världens mysigaste Magnus! Mitt nya liv kan inte börja bättre.. 28 minuter kvar att gråta och vara negativ. Vad ska jag hitta på att skriva om som är negativt? Just nu ärligt talat av att bara skriva det här har jag blivit mycket gladare igen. Jag som skulle gråta en skvätt. Det går aldirg nu. Jo kom ju på en negativ sak nu. Saknad finns 2 personer som jag saknar väldigt mycket. Som jag verkligen känner minst några ggr varje dag att jag saknar sen finns det även några som jag saknar väldigt mycket också. If I could turn back time helt enkelt. Det går ju tyvärr inte. 

Nej sov dags nu.

Negativa Sarah

Vattuman

Vattumannen


horoskop_aquarius

Första biten av november handlar om andra saker, mest om nöjen och om spännande möten. Du kanske träffar någon som på sikt kan väcka passion men i nuläget tänker du på denna person i andra termer - som en kollega, granne eller tänkbar vän, inte som ett frö till kärlek. Det blir mer fart efter den åttonde, och mest tur i kärlek har du som redan har en fast partner. Under november kan ert förhållande växa i styrka ordentligt, särskilt om ni delar ett socialt eller politiskt engagemang.


Bästa chansen:
Jungfru, Fisk.

Bästa stället: På resa.

Bästa datumen: 16-17/11.


Snodde den av Lindaslya.blogg.se ;D


Djurvän

Dagens goda gärning är avklarad ;D
Vaknade upp bredvid magnus imorse, finns nog inget bättre än att vakna upp med någon som håller om en. Men jag gick iaf upp efter mycket om och men och började göra mej iordning, men mitt badrum har en tendens att bli ganska varmt när man har fönat håret och satt på plattången så jag tog initiativet att öppna ytterdörren så det skulle komma in lite svalare luft ja vad tror ni händer då?! Jo ena katten kommer insläpandes på en råtta! Eller nej nu överdrev jag lite eller fick beslutsångest som magnus sa för det var faktiskt bara en mus. Och hur söt var den inte sen. Såklart tyckte jag så ivinnerligt synd om den som vars öde skulle sluta i kattens mage. Och som den djurvän som jag faktiskt är och inte kan se ett stackars oskyldigt djur lida bar ut katten ur huset och räddade den mycket rädda men dock förvånasnvärt oskadd från sitt grymma öde. Han fick tillsvidare hyra in sej i våran källare. Okej gott folk jag vet att möss är skadedjur och att ingen vill ha dom inne hos sej. Men jag kunde bara inte stå och se på när den söta saken blev uppäten av en hemsk katt. Så det var dagens goda gärning. Kanske gud förlåter mej för allt dumt jag gjort när jag är sån djurvän ;D

Nej dags att ta tag i Turismen nu, ska skriva om Koh Samui som charterresemål. Sen i em är det dags för färgning av håret igen. Får se vad det resulterar i. Kanske ljusa slingor eller kanske mörkt igen. Den som lever får se. Mitt hår skulle iaf må bäst av att bli mörkt igen men det är ingen som kan förstå hur mycket jag saknar mitt blonda hår.

Jag bävar och längtar efter fredagen kul att festa gärnet dagen innan man ska upp och presentera svenska nationella för hela öppet hus :/ jajja dom måste ju veta vad som väntar en hhård gymnasie tid dom stackars 92:erna. Jag har bara 125 skoldagar kvar ;D Yey! Får räkna bort lite svinn dagar med som tex 5 dagar för Napa. Så max 120 dagar i skolan kvar! ;D

Sarah


kvällen

Men åh..
Pratade med Magnus nyss och fick då höra at han inte kommer kunna dyka in fören typ 10. Jävla hurtbulle sa jag då förv ad tror ni han ska göra jo träna! Alltså jag kommer bli 10 kg lättare av att bara prata om allt tränande! Målvikten här kommer jag!
Men nu ska jag snart iväg och betala sälen resan sen kanske det lir en titt hos frida eller så blir det inte det. Måste göra baj engelskan också, det gillar vi inte!  8-4 dag imorgon det gillar vi heller inte! Kan ju inte vara uppe länge och mysa ikväll då ju och det gillar vi absolut inte! Nu när min tv är lagad och allt :) Det gillar vi dock skarpt! Det enda som fattas nu är att antenn gubben ska komma och göra så att vi få tillbaka alla kanalerna. Det gillar vi också! Antenn gubben kom!

Jag tycker allt att jag har börjat komma i form med bloggandet nu igen. Attans där blev det ett träningsord igen, jag kommer bli lätt som en fjäder snart!

Nej dags att finslipa lite på mitt face så jag er någorlunda ut mot det snygga sällskapet.


Sarah

Tjockis bort från min chipsskål

Ush o fy fettet bara hänger o flänger för sej själft i mitt tillstånd! Sen jag fyllde 18, fick körkort och bröt tån har bara cikten och fettet ökat och ökat. All alkoholkonsumtion har minsann satt sina spår väl. Det får bli ändring nu! Haha och ni som trodde att jag menade att det fick bli ändring på alkoholkonsumtionen trodde helfel! Den trivs jag med. Alkolist javisst ;D Nej men äta mindre och bättre och röra på sej mer det får det bli ändring på. Mitt mål är at gå ner 10 kg min ursprungliga vikt för ca 1 år sen. 10 kg låter mkt och det kan jag säga att det är det med! Men jag ska lyckas om jag så ska svälta mej själv. Eller nej nu ljög jag för mat är en del av livets goda ;D Och godis o sånt kan jagf inte sluuta med för jag är inget vidare förtjust i godis och äter det väldigt sällan! Däremot kan jag sluta dricka coca cola som kommer bli riktigt svårt men vill man vara fin får man lida pin. Vilka ordspråk jag ligger inne med ;D
Men iaf mål vikten är 10 kg lättare och den ska uppnås med hjälp av  promenixer, rida lite fler hästar, äta minrdre och bättre..
 Mjaa den som lever får se om jag lyckas eller inte ;D Jag gissar iaf på att jag inte kommer lyckas men kanske jag lycks med några kg och et är ju alti något. Annars är det ju som sagt tanken som räknas.


Sarah

Hurtbulle

Jag blir riktigt imponerad av mej själv faktiskt. För Sarah gick faktisk upp tidigare idag bara för att hinna gå ut och gå 40 min innan frukost!? Och sdan för att kunna gå till skolan. NU har det hänt ngt. Undra om jag har feber möjligtvis? Nu ska ni höra här också, för jag gick tom hem från skolan och nu ska ni få höra igen DET HAR REGNAT varenda gång jag har tagit mina promenader! Såvem tror ni såg ut som en slickad katt med krullhår idag i skolan? Ni få 3 gissningar. Dom som gissade på Sarah GrATTIS till er.

Idag ska sälen äntligen betalas! Eller betalningen är väll inge rolig och något som man längtar efter men då slipper jag ha ångest längre för att mitt nyår ska bli blaj. Så nu bär det iaf av till Sälen och Tandådalen under nyår. Sällskapet kommer bestå av Emelie, Frida, Cissi, Jessica, Sanda och självklart mej sälv =)

Stallet nu...

Sarah

Ringrostig

Jag känner mej helt ringrostig på det här med bloggandet nu efter så långt uppehåll som jag har haft. Hoppas ni har överseende med det och ger mej tid at komma in i dom gammla vanliga rutinerna igen.

Dagen idag har bestått av Mysande hela förmiddagen till Svensson Svensson med Magnus, sendan hem och har sett på andra avenyn hela dagen var ju ett par avsnitt som man hade missat, sen stallet och sen fram tills nu så har jag städat mitt rum och haft andra världskriget då. Orkar inte med bråk! Orkar inte gå runt o att allt ska vara spänt och jobbigt i flera dagar nu. Men det är så det är det är bara att försöka att vara hemma så lite som möjligt och om man är det får man hålla sig på rummet. Men nu är iaf rummet nnågorlunda städat så att Etab data gubben äntligen kan komma och fixa tvn/datorn så attt jag har ljud igen. Sen väntas bara storstädning av både datorn och rummet. Allt ska rensas! Bort med det gammla och in med det nya.
Dagen imorgon kommer nog bestå av skola, sova, stall och slutligen umgås med Magnus på kvällen ska lära han lite vett inom Naturkunskap och sen kan vi ju kanske inviga att tvn/datorn är lagad med en bra film :) Dte är ju egentligen desperate imorgon med men eftersom jag har missat de 2 senaste avsnitten så kan jag ju inte se på det imorgon innan jag sett dom 2 innan.

Vill ha Fredag och helg! Men har ju kommit på att et är skola för mej på lördag med. Öppet hus och jag måste pallra mej dit hur bakis jag än kommer vara för att jag ska göra muntliga nationella provet i svenska Yippe! Kvällen innan är det ju avskedsfest så där måste man ju närvara.

Nej dags att bädda rent i sängen och sedan krypa ner med Appasionata (en riktigt bra bok av Jilly Cooper=

Natti Natti Sarah


Andra världskriget

Det är andra världskriget hemma!

Gud vad skönt det hade vart att kunna flytta hemifrån!

ush o fy! När sk det sluta gå utför?

Saknar "Snobben" & "mitt syre"

Äntligen hemma!

Jaha då var man hemma igen efter ca 10 dagar i Malaysia. Det har vart underbart varmt och skönt men som man säger borta bra men hemma bäst! Jag skrev ju att jag skulle blogga varje dag dä nere men efteer mycket om och men kom jag fram till at jag helt enkelt inte orkade. I know jag är lat men någon gång kan man ju skaffa sej ett liv? ;D Däremot så har jag lite erkännanden att göra:
 - Jag har inte joinat 10000 meters klubben den här gången helller. Skärpning! Man kan inte flyga typ 2 - 3 ggr/år sen man var liten spädis och sen inte ha gjort det.
- Jag har längtat hem som en tok! Visst var det skönt att vara boprta en stund men jag hade hemlängtan varje dag.
- Jag sov helaa den långa flygresan både dit och hem men den var såå lång och råkig som jag befarade ändå.
- Flygstolar är helt omöjliga att sova på ett skönt sätt i!
- Jag vil snabbt komma tillbaka till vardagen igen!
- Jag måste banta minst 10 kg efter den här resan! Utan överdrifft då alltså.
- Österrikare är ett riktigt chamigt folkslag!
- Gamla gubbar kan vara riktigt äckliga!
- Jag trivs i "glamour" livet


Tror det var allt för tillfället. Kanske kommer mer. Om inte annat så får ni veta allt ni vill veta om resan på min bilddagbok där det snarast kommer ut massa bilder.

Sarah


RSS 2.0