Päronkropp och asgarv

Statt ikväll och det kommer bli så sjukt kul! :)

Btw Tack för komplimangerna visste inte att du tyckte jag var så snygg :)
Och faktiskt har jag aldrig sagt att det finns jätte många päron utan jag vet bara 2 st. Och det är en mamma och en dotter men förstår inte ens för att andra tar åt sig. Men men..

Sen vet jag inte vilka metoder ni ska sätta till? Haha gör så ni om ni tycker att det finns många bra metoder att ta till. Och ärligt who started it??

Och ja jag har ju bara en vän eller hur haha vilken världsuppfattning har ni egentligen? Men tro så ni.. Jag har ju faktiskt en till och det är ju mamma. Hur tänkte ni egentligen där?


Förövrigt om ni ser ngn på beach 2010 med största magrutorna någonsin så är det jag och det kommer att bero på kvällens skrattanfall.

Ha en kul Halloween gott folk det kommer jag ha och jag kommer faktiskt få se gröna spöken. Dä ni ;)

Sarah

Krig


Ukrainas motsvarighet till Tallang.
Man blir aldelles tagen, och fy så duktig hon är!

Lyxifälli


Blev lite lyxfällanvarning på mig själv idag faktiskt. Men var tvungen att ha lite nya kläder så det blev en beställning från Haléns för en peng. Men faktiskt var det inte bara till mig! Jag var generös och beställde två presenter med faktiskt :) Då är det inte lyxfällanvarning va? Speciellt inte när jag fick en bra syn när jag loggade in på handelsbanken imorse. Blev mycket förvånad över beloppet som infann sig på mitt konto. Jag har vart sparsam ett tag!

Ge mig en lön!

Sarah


091029

Nu du jennifer blir du nog nöjd ;)

hmm vart ska jag börja, jo vi börjar med mitt dagliga flyt.
Satt och red Åke förut och då ringer det i min telefon och jag ska svara då ställer sig Åke upp och fastnar med benet genom tygeln och stegrar sig ännu mer och tillslut går min tya BÄSTA tygel av!  Och jag får inet stopp på Åke med en tygel så jag får hoppa av i farten och får i och med det ännu ondare i mitt knä, som Yoshi redan fördärvat. Och inte nog med det så den perosnen som ringde var Anki som skulle säga att Yoshi hade tappat en sko så att jag inte kudne rida honom idag. Åh! Fast nu när jag kom hem vann jag en turnering på 20 dollar så då blev jag lite nöjd igen =) Jag börjar faktiskt få lite snits på pokern nu. glömde skriva att Åke kändes super idag när jag red med, Typiskt!

Nu sitter jag och väntar på att M ska ringa o säga att han åker från K-hamn så att jag kan åka in till han i Dfs så ska vi se lyxfällan och inlåst och så blir det lite fifa med. Magnus är ju med i den där turneringen som dom ska sända på Tv4sport nu så han måste spela (säger han) Och okej då jag låter han väl hållas.

 

Nu till lite komiska saker:

Kul att ni ska matcha färgen till päronkropp i helgen! Där har ni tänkt till ritkigt ordentligt! Tror att jag och Charlie kommer ha liiiite magmuskler efter Lördagskvällen. 

Imorgon blir det lite jobbsökartjaffs tror jag och så ska jag ju rida Yoshi förhoppningsvis och Kråke såklart med. Och ännu mer klart är Idol på kvällen får se med vem/vilka dock. För M ska nog festa.

Ha en toppen kväll, för det ska jag!

Sarah


Fruktsallad

Tänkte bara fråga om det var någon som tyckte om päron här?





Nej tänkte väl det, har hört att man får kramp när man är... Nej förlåt äter päron.


091021

Alla dessa frukter som det pratas om hela tiden alltså jag förstår inte?!
Menar ni inte att äpplena faller inte långt från träden när man har päronkropp? Ah det måste vara så faktiskt för det stämmer ju, mor och dotter har ju päronkropp. Ah så måste det vara för mor har ju fött dotter och då har ju inte äpplet fallit långt ifrån trädet.

Nej nog om sådanna funderingar..

Idag vaknade jag av en ylande hund på parkgatan och det var inte min egen kan vi ju säga. Men det var änna dags att gå upp ur sängen ändå vid 10 snåret. Så då gick jag upp och gjorde mig en macka och satt och såg på Gossip girl en sväng innan det bar iväg in till Karlskoga. Så nu sitter jag hos mamma och ska precis slänga på mig ridkläder och åka upp till Charlotte för vi ska rida ut tänkte vi. Sen ska jag ju till Dammängen och rida Yoshi och sedan ikväll blir det nog bonde söker fru och oskylldigt dömd hos magnus dock om han får bestämma så blir det arga snickaren. Men vi får väll se vem som vinner ;)

Imorgon bitti blir det möte med min coach. Hur ska jag orka upp?

Ha en toppendag kära vänner..

 

Sarah


091020

Oh herre gud är det redan den 20 okt.
Och det var baouta länge sen jag bloggade. Så nu var det dags tyckte jag..

Så vad är på tapeten jo, jag och charlotte hade nog världens roligaste lördag natt och söndag. Har aldrig skrattat så mycket någonsin på mindre än 1 dygn. Dte roligaste var nog när jag spelade på en guitar (stavning) Som hade hör nu och häpna 12 st strängar! Men jag var bra kan jag lova! Nog för att resterande folk på efterfsten kanske hade andra meningar om det men jag vet att jag var bäst!
Fast sen på söndagen var jag och Charlotte nere på ridskolan och tittade på lokala hopptävlingen som var. Inte så roligt men vi gjorde det kul. Ända tills vi köpte McD då blev vi så rädda att någon skulle äta upp våran mat så vi vågade nästan inte gå in på ridskolan igen. ja emnar 2 st generationer av tjockisar som bara dreglade övcer våran mat! Men vi skyndade oss att äta och dom han inte ta våran mat! =)

Mer på tapeten är att jag sitter här och bidar minn tid till M har sett färdigt på sin fotboll, han tyckte jag var lite efter som inet höll reda på att det var Champions league idag. Dumma mig att glömma det ;D Och sen kommer de säkert spela lite fifa med men gör inte mig något för jag ska duscha och just nu sitter jag och spelar lite poker. Vinner dock lika mycket som jag förlorar men ändå =)

Imorgon ska jag rida Yoshi och få ännu mer träningsverk ;D Otränad nehee oh fan!? Red ju för Cia på honom i söndags och det var nog det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv! Men det var riktigt kul med! Kul att det löser sig efter lite slit jämt :) Men innan Yoshi blir det såklart att ta hand om Åke som är fräshare än någonsinn och det är superkul att få rida honom igen.

Allt för idag..

Haha tur att ni är snygga framförallt! ;D

Sarah

Fixat och klart

Sådär nu var jag själv fixad plus att allt är packat och klart. Fasiken vad jag är duktig! Nu bär det snart av mot hällefors och jag har med bok, tidningar och dator som ska försöka underhålla min tid i metropolen. Dock skulle det inte sitta helt fel om man hade en sån där internet som man kan ta med överallt ;D Fast å andra sidan så finns det säkert ingen täckning till det i Hällefors.

 

Ha det bra!

Pusss


091014

Godmorgon.
Eller nja har inte vart en sådär superduper morgon för mig men vem är förvånad? Inte jag iaf!
Vra uppe lite innan tuppen i morse för att jag skulle fodra hästarna och då var det frost på rutorna! Och inte nog med det så startade såklart inte min kära bil, så jag fick väcka upp M så han kunde hjälpa mig med startkablar. Så var redan försenad när jag startade imorse. KUL!
Men nu sitter jag iaf med handduken på mig och har precis duschat, ska göra mig iordning nu och sedan bär det av till Hällefors för jobb.
Och tack vare Anki så har jag en mobil som jag går att nås på =)

Men annars så hörs vi och ses imorgon kväll.

Puss

Ica Reklam


Måste faktiskt hissa Icas nya reklamfilm. Den är så sjukt skön! Bra tänkt Ica!

091013

Godmorgon eller godmiddag alla glada..

Har precis kommit hem till M efter att ha varty och ridit Yoshi i Sörgården. Och det gick superbra! Han är faktiskt riktigt rolig att rida, kännsså kul med unghäst när man känner att det går framåt hela tiden. Idag var han dock lite spänd i början för vi fick va på utebanan då det var bokat i ridhuset men spändheten blev nog bara till hans fördel då han fick ännu större steg och han var ändå fortfarande riktigt arbetsvillig så det gjorde inte så mycket. Så jag vi fortsatte bara att ride på framåt och få till bjudningen och sen i galoppen så blev han riktigt fin ch höjde ryggen rejält och det kändes nästan som om han gick och sköt rygg hela tiden. Sån härlig galopp har han!
Så på Fredag blir det lite små skutt i ridhuset med han och sen så ska jag även träna för Cia med han när hon kommer nästa gång =) Ska bli riktigt kul!

Resten av dagen ska jag fixa med packning och städa bilen och sen ikväll blir det skrittning på Åke och lite sånt men nu ska jag joina min vovve som redan ligger utslagen i soffan.

Hoppas ni får en toppendag!

Sarah

How lucky are u today?

Om jag hade gjort den på facebook idag hade den garranterat hamnat på 0%.
Fan vilken otur jag har haft idag!
Började med att jag tog fel på dag som jag skulle rida Yoshi och sen har min kära telefon gett upp igen! Åh vad arg jag blir! Sen har det hänt lite andra dåliga saker med som jag inte vill gå in på. Men hur ska det fixa sig med jobbet då om min tele är död? M ska iof kolla om han kan fixa någon mobil imorgon men jag tvivlar på att det finns någon att låna :/ För hur ska jag klara mig i metropolen Hällefors utan mobil???

Nej nog om det turen vänder väl kanske någon gång. Eller nja kanske inte men försöker att inte vara bitter iaf!

en sak som dock är så himla skönt är att jag har fått lånat Ms bärbara nu. Som jag har längtat! Så nu blir nog min blogg lite mer var den varit igen. För just nu sitter jag här bredvid M och George och dom gör det dom gillar bäst, alltså spelar Fifa 10 och jag gör något jag tycker är underhållande och ändå umgås ju vi med varandra =)

Skrittade ju även ut på Åke förut eller ja jag skulle skritta iaf om det inte hade vart för en stor Van och för en 4 hjuling som körde i 390 och då tog såklart Åke tillfället i akt och gjorde massa bocksprång. Men van som jag är vid mina hoppe hoppe hare hästar så satt jag kvar.

Snart ska jag, M och Baileys följa george hem och ta en promenad, sen ska vi sussa så sött för imorgon finns dte endel att fixa med inför jobbet på ons.

Förövrigt kul med massa nya läsare! =)
Vart kommer alla ifrån egentligen?

Ge mig något att göra om dagarna!


Yoshi

"Som sagt gick det mkt bra när Sarah red och Yoshi såg verkligen ut att trivas som fisken i vattnet med henne, har nog aldrig sett ngn som ridit honom så bra."

Snott från Ankis blogg

Man blir så glad av att få se sådanna här ord =) Kan inte ens beskriva hur glad jag blev när jag läste ankis blogg. Kul att man kan göra något bra!

Jag kan jag med


Nej men jag är ju inge charmig jag inte ;D




091012

Idag är det måndag och en ny vecka startar. En vecka av Thomas var det va Rydén? ;P

Gick upp med M imorse för trodde att jag skulle iväg och rida Yoshi men när jag var vid ridhuset och väntade så ringde Anki och sa att det var imorgon som jag skulle rida. Jajja typiskt mig att ta fel på dag. Men då kom jag ju upp i tid iaf. Vet inte vad jag ska hitta på idag förutom att rida Åke, satt ju på honom igår föär första gången på typ 1 månad och han var superpigg! Dock sa rydén att han såg lite ofräsh ut i tarven i bak men kan lika gärna vara att han är stel och spänd, för jag kände inget när jag satt på så nu får han allt sättas igång. Blir skritt ett tag först så att han blir ugnt igångsatt.

Nu ska jag nog lägga mig och se på Bonde söker fru, ligger ju efter i och med att jag inte har sett förra onsdagens avsnitt än.

Ha en superbra dag sötniosar!

Förövrigt varför funkar inte Bloglovin eller Farmville? :/ :P

Sarah

091010

Idag fyller stefan år Grattis! =)

Igår red jag, Charlie, Anki och Anso ut på hästarna uppe i Dammängen och dte var riktigt trevligt faktiskt =) Skönt att rida ut på en lugn häst någon gång kanske. För yoshi var inte direkt den som stog på bakbenen och hoppade fram som mina egna hästar har haft en tendens till att göra. Sen efter det så åkte jag och Charlie hem till henne coh såg på idol osv sen åkte jag hem till M och åt ananas paj bla. Mums vad gott det var vill jag lova!

Idag har vi bara legat o sett opå den nya Johan Falk filmen Leo gaute tror jag den hette. Riktigt bra är dom filmerna! Kan jag tipsa er om att se! Filmerna är fristående fortsättningarpå filmen Livvakterna som kom för några år sedan.

Snart nu ska jag ge mig iväg för at rida Yoshi igen i knutbols ridhus. Hoppas det går bra, men dte tror jag nog eftersom han är så snäll. Riktigt kul att rida unghäst faktiskt! Tack Anki! =)


Sarah

Asgarv


Kan inte sluta skratta =)

Jävla skit bil!

Nu ska jag lägga mig i sängen och aldrig gå upp, inte äga något inte göra något bara vara!
Det är väll kanske då jag slipper hamna i trubbel? Ärligt jag orkar inte! trodde att turen hade vänt till min fördel nu när några saker gick bra men nu kom det stora bakslaget igen. Ska sarah någonsinn få vara glad? Nej tror faktiskt gud har bestämt sig för att skita i (läs på) mig!


Nu blir det stallet och ta hand om åke sen ska det ridas. Tur att jag får vara glad någon gång!


Sarah

Party Pics #2

För ferre hos Frida


Totte köpte träningsmaskin av Frida

Don't even ask

Emma, Ekis och Jojsie

David + dom andra ;D

Totte och Frida

Ingen taggning här inte ;D

Färjan Erik

Avslutar med världens skönaste ... ;D


Party Pics =)

Enjoy´

För ferre hos
Sandra granath

Jakob & Sabina


Robin, Jocke & Sonny

Värdinnan alltid lika snygg

Linder, Parmhed & Oskar

Sabina & Jag Har nog aldrig haft roligare än när vi skulle ta kort



Resten av bilderna håller jag för mig själv för dom innehåller som vanlgit massa bilder på Frida och även om hon sagt nu 2 ggr att jag ska lägga ut dom här så struntar jag nog i det =)

 


091008

Jahapp då var det nog dags för lite uppdatering igen.

Kan börja med att säga att min rygg dödar mig, den har gjot det nu efter varje gång jag ridit. Hoppas att det bara är ovanan att rida som gördet onda och inte något annat dumt. Och den hästen jag red igår var Ankis unghäst Joshi. Direkt när jag satte mig på kändes det som om han hade världens längsta hals och jag tänkte hur ska det här gå? Jag som är van med Åke som är kort i kroppen av sig själv och sen har jag ju även suttit på Maya som är D ponny. Men så fort jag krotade tyglarna så krökte han fint på nacken och då kändes han genast mycket koprtare i halsen. Sen så gick det bara bättre och bättre tyckte jag och han var faktiskt riktigt rolig att rida. Dock rade jag ju inte så länge eftersom jag har tappat den lilla kondition som jag hade innan så blev inte ett så långt ridpass men det passade nogbåde honom och mig bra. Så idag ska jag tillbaka och rida han och då ska jag även hoppa på Tubbe Ansis häst. Ska bli jätte kul! =) Tack för att jag får rida nu när Åke är halt! :)

Sen så fick jag reda på igår att jag åker till Hällefors på jobb 2 dagar nästa vecka, lät otroligt svårt på jobbeskrivningen men hoppas på att det kommer gå bra. Någon som bor i hällefors som vill underhålla mig på kvällen? ;) Fast å andra sidan kommer jag nog vara så slutkörd efter jobbet så att jag kommer stupa i säng.

Nu ska jag plocka lite mer i Ms lgnh och sen ska jag in till Kga och ringa if och ta hand om Åke o lite så innan jag ska och rida i Dammängen.

Ha det bra!


Happy days

Nu kommer nog väldigt många bli glada över att få veta det här men varsågoda och gotta er i min misslycka!

Nu kan det väll ändå inte bli värre iaf?
Jag behövde dig nu mer än någon annan gång, du är min stöttepelare som bara försvann.

Ingen kan säga att det har otur i livet utan att först ha fått haft mitt liv i 10 sek så kan jag lova att ni komemr på andra tankar.

Det kan inte bli värre nu det bara går inte..

När ska det vända? Jag orkar inte ta mer törnar jag orkar inte simma med huvudet ovanför vattenytan längre.

När inte ens du finns hur ska det då gå? Hur ska jag orka gå upp ur sängen på morgonen?

fan i helvete jag orkar inte mer nu!


Jag älskar dig och behövde dig mer än någonsinn men du bara gav upp.

RSS 2.0