11-06-14



Upptäckte när jag skrev rubriken att det är hela två månader sedan som jag tittade in här o skrev ett fint inlägg. Jävligt dålig stil av mig och rätt konstig stil av er att ni fortfarande är inne o kollar varje dag om jag har skrivit något nytt.
Idag slutar min "lillebror" 9:an, alltså är han ju varken liten till växten eller liten på jorden längre. Ungen ska fasiken börja på gymnasiet. Känns skevt! Men kul för släkten kommer hit och det ska bjudas på smörgåstårta o fika. Ahm!
Sen kan jag ju tillägga att jag arbetstränar numera hos Malin Å och rider massa fina hästar dagarna i ända. Riktigt kul är det! Men måste erkänna att kroppen är  helt slut på kvällen. Är inte riktigt van att rida 3-4 hästar/dag. Men lärorikt och kul är det! Även om jag senast igår var ute på oönskade äventyr med Abbe. Men favoriten är ändå Caps som är nästan som en klon av Rebus. Så inte så konstigt att jag gillar han kanske.
Ännu mer nyheter är att till hösten ska jag hoppa ner i skolbänken och läsa svenska B och Samhällskunskap. Weey! Börjar med dom två tråkigaste ämnena så jag har dom roligare kvar när motivationen kanske sviker mig.
En sak till som är rolig är att Åke är bäst. Haha opartiska domaren jag har bestämt det. Nej men vi var i Kumla och tävlade i Lördags och det är en helt annan häst att rida! Nu ska jag vara sådär klyshig och säga att vi var ETT. Men det var som att vi var det. Vi sammarbetade i varje steg. Sån härlig känsla!

Nej dags för smörgåstårta! Och sedan ridning hos Malin o efter det städning.

RSS 2.0