10-03-23

2010-03-23 @ 16:53:39

Godagens folk och fä


Bjuder på en bild på min älskade fruga då hon alltid finns där för mig och alltid kan få en att dra på mungiporna även om man kanske är så långt nere att man är i underjorden. Hon är helt enkelt världens bästa fruga! <3

Hon behövs idag, för idag är en lite jobbig dag då ångesten är och hälsar på till och från. Dock har ångesten en förklaring idag men hade jag inte haft så dåligt själförtroende hade den aldrig kommit och hälsat på. Dumma mig och dumma ångest! Men jag hoppas det blir bättre efter den här dagen, att vi kan få bli lämnade ifred att vi kan få ha kul bara vi två och umgås och njuta av varandra. (nej det är inte frugan som jag skriver om utan någon helt annan)

Men nog om det ni kommer anatgligen få höra mer om detta ikväll. För snart ska jag klä på mig didär ridbyxera ochåka till stallet och lasta Åke för hoppträning för Niklas i Örebro. Åke kändes ju super igår när jag red så hoppas och tror att det kommer gå bra även ikväll. Sen efter det blir det förhoppningsvis att krypa ner hos favvon och slumra in. Men hinner antagligen stanna förbi här en sväng.

Ha en bra kväll!
Sarah


Kommentarer
Postat av: simone

Så charmig du är sara, fotounik ;)

2010-03-31 @ 20:42:57
URL: http://fattybom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0