Stora Halla

2007-12-04 @ 16:29:41

Nu ska jag skriva om det som resten av alla kga dfs bor har skrivit om idag.
 
 Stora Halla har ju brunnit ner inatt eller imorse.  kl 06.20 fick larmcentralen in ett lartm om att det brann i Dfs, det var tydligen städarna som hade upptcäkt branden som antagligen börjat pga ett tekniskt fel. Som tur är kunde man iaf rädda den angränsande byggnaden med Bowling hall, omklädningsrum, matsal och gymnastiksal.
För er som inte är fotbolls nördar som ungefär hela dfs är och älskar sitt fotbollslag, så kan jag berätta att Stora Halla invigdes 3 Februari 1998 och den har inte ett vanligt innomhus golv utan det är konstgjort gräs inne i den. Och Dfs komun och fotbollsförbundet pungade ut med ca 9 miljoner kr för att bygga hallen och nu är alla pengarna som bort blåsta med vinden. Tråkigt men sant!


Får se om det blir en ny Stora Halla eller vad komunen väljer att lägga pengarna på den här gången.
Jag har ju inte vart i stora halla allt för många gånger men visst har man vart där och sett på fotboll några gånger och det är klart det kommer kännas konstigt för alla fotbollsälskare i Dfs och inte minst för DIF som har det som sin hemmahall. Men det är ju skönt att ingen kom till skada och att säkert byggnaden kommer komma upp igen.

Sarah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0